Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Elolvastam a FAQt, de nem igazán értettem, mit is kéne tennem. A DEMOnal is volt olyan gondom, h felraktam és iszonyatosan beakadt. Mondták, h ez jobb gépeknél is elõfordul, és hogy tegyek fel egy DEMO patcht.
"Bizonyos konfigurációknál - legyen az akármilyen atomerõmû - ugyanis elõfordulhat, hogy a negyedik Hitman kipróbálható verziója alacsony framarate-t produkál." ez volt mellékelve hozzá. Most feltettem a normál játékot is, és ugyanaz a hiba. Mit tehetnék? pls help, de már gondolom kérdezték páran ezt elõttem.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Firefoxot használok,azon csak üresség van.
szóval tényleg ELNÉZÉST.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Mert így ilyen szaggatásba nincs sok élvezet játszani.
Vagy van esély hogy az Ati 6.5-ös video kártya driver javít a játékon (mert azzal van egy kis problémám szintén, és nem tudom hogy érdemes-e próbálkozni vele, hogy jó-e lenne vele :S
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Azok az emberek, akik nem értik meg, menjenek GTA-zni szerintem:-)
Szerk: csak tudnám minek fáradok vele, mikor úgyse olvassa el senki. Hasznosabban is lehetne hasznosítani azt a 438 kB-t.Arra érdemes figyelni, hogy a kész pályákat nehézségi szint szerint menti. Szóval ha Rookie-n végigviszed a játékot, attól Pro fokozaton még ugyanúgy csak a három alap helyszín lesz elérhetõ (búvóhely, vidámpark, Chile) és a többi csak akkor nyílik meg, ha azon a fokozaton is teljesíted õket. Ez a fegyverekre is vonatkozik, szóval minden szinten külön össze kell szedni a pénzt és mindent meg kell külön vásárolni. A gyengébbek kedvéért: úgy kell elképzelni a nehézségi fokozatokat, mint a fõ profilon belüli al-profilokat.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Használjátok a patchet! Azóta ultra highba megy és nem akad!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
hogy ne akadjon?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
"Elolvastam amit a mentésekrõl írt valaki. még mindig nem értek egy dolgot, sry 😄 Végigvittem az elsõ küldetést, utána jött a Hideout. Elõrre rákérdezett én meg mentettem a profilt. Hideout pálya elindult, kiléptem. És most a menübõl csak Start Game van, az gondolom elõrõl kezdi. De hogy folytatom ahol tartottam (vagyis a Hideout-tól)? Elõre is köszi "
nem akarom elcseszni azzal hogy start game, mert olvastam h elveszik minden mentés.
A patch után meg azért nem megy, mert az official .exe-t használ, nem egy crackelt warez-eset..
Suzuki Swift GL 1.3
de felesleges crack<#szomoru1>#szomoru1>
Nincs valami megoldás arra,ha nagyon akadozik a játék?
Ha leveszem minimumra akkor is,fõleg mikor mozgatom az egeret.
(3200+barton,1 giga memó,9800pro)
Elõre is kösz.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (12003). ezt irja ki nekem miután felrakom a patch-t ez mi valaki help😞