Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack

Szedd le a flash plugint

Gerbill

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Rage47
nekem is Firefox van, s látszik a banner
fruhwirth
jah igen, a patch az eredeti exe-hez van, de a Reloaded crackhez van vmi patch? ezt akartam amúgy kérdezni, csak belezavarodtam

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

De a végén amikor vége és elmegyünk a kínaihoz akkor mi lesz utna mert nem tudtam lefordírani amit mondott!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

fruhwirth
Hello!

Elolvastam a FAQt, de nem igazán értettem, mit is kéne tennem. A DEMOnal is volt olyan gondom, h felraktam és iszonyatosan beakadt. Mondták, h ez jobb gépeknél is elõfordul, és hogy tegyek fel egy DEMO patcht.
"Bizonyos konfigurációknál - legyen az akármilyen atomerõmû - ugyanis elõfordulhat, hogy a negyedik Hitman kipróbálható verziója alacsony framarate-t produkál." ez volt mellékelve hozzá. Most feltettem a normál játékot is, és ugyanaz a hiba. Mit tehetnék? pls help, de már gondolom kérdezték páran ezt elõttem.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

PLackó
Bocs,megnéztem internet explorerben és tényleg van.
Firefoxot használok,azon csak üresség van.
szóval tényleg ELNÉZÉST.

Lacc
LOL 😄 Fogalmam se volt hogy ezt így is lehet.
spidey
Mondjuk pl. Opera alatt a bannert swf fileként akarja nekem letölteni és nem rakja a helyére...

The FlashBack
Itt
De nézd csak meg a bannert--> 'Ha kérdésed van - F.A.Q.

a bannerban...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

PLackó
már bocs,de hol van faq?

spidey
A fotóshoz minek odamenni a partin? Hykao te is odamentél a videoban. Mondta nekem is, hogy ha van nála kamera, gerjednek rá a csajok, fent kinyírtam a fotóst, próbáltam felvenni a kameráját, mert tényleg eldob egyet, de nem tudtam felvenni. Valaki tudja, van-e értelme?

Gerbill
Nekem sima ATI 9600-asom van és az új drivert is és a patchot is feltettem és kb 30FPS körül megy de csak kis felbontáson, 1024*768-on kb 20FPS

The FlashBack
ezért nem értettem én a problémáját... azthittem olvasta, alább is volt valami baja....

hykao
Még jó, hogy olvasol FAQ-t te is...pedig te már nem mai gyerek vagy az SG-n...
vki please adjon egy mentést a Murder of Crows utáni pályárol..egyszerüen nemtom végigvinni mert kiad egy ilyenhibaüzenetet...és már rohadtul idegesit...most is belekezdtem és pont akkor lépett ki amikor kinyirtam a 3. célpontot is..😞

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

The FlashBack
mijen verziód van?

PLackó
nekem sajnos nem indul az 1.1 securom loader+dt4-el sem,muszáj megvárnom a cracket.

The FlashBack
Thx most néztem meg a videót.A gyerek elég pro!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

leslieboy
Azért ekkora spoilert rakhatnál spoiler makróba!Ez pont a legütõsebb pálya,meg egy nagy meglepi!Mellesleg lehet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy viszel távcsövest,azt nem érzékeli,ha megvetted a detektor ellni táskát,vagy beeszivatod az egyik látogató nõt,akinek táskája van!Én azt csináltam,hogy mikor a nõ elment cigizni,vagy mi a busz mellett,a táskájába raktam a pisztolyt!Elvezeték érte,a pisztolyt meg a szomszédos szobába vitték,ahonnan simán kihoztam a díszõrségi(haditengerészeti) ruhában😄..Szóval lehet!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Balumann
Na most szerintetetek ha eddig Ati 9600 pro-val így 15-23 fps-el ment a játék, akkor most érdemes várnom az 1.1-es crackra vagy próbálkoznom elindítnai, van esély hogy felmegy 23-25 fps-re? :-(
Mert így ilyen szaggatásba nincs sok élvezet játszani.
Vagy van esély hogy az Ati 6.5-ös video kártya driver javít a játékon (mert azzal van egy kis problémám szintén, és nem tudom hogy érdemes-e próbálkozni vele, hogy jó-e lenne vele :S

Rage47
Azon a pályán nem lehet bemenni fegyverrel sztem... amúgy a faq-ban van róla video, ha esetleg elakadnál.
BlackShadow
én felraktam a patchot és krekk nélkül is elindul.. sõt securom loader nélkül.. szimplán elindítom és tádá 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

A fehérházban nem lehet bemenni fegyverrel mert sípól az a s.z.a.r.?Máshol lehet?

The FlashBack
Kössz az hasznos infót<#eljen>

Azok az emberek, akik nem értik meg, menjenek GTA-zni szerintem:-)

Hmuda
Mentési rendszer kiegészítve (iszonyatosan alapvetõ dolog, de látom vannak akik még erre se képesek egyedül rájönni).

Arra érdemes figyelni, hogy a kész pályákat nehézségi szint szerint menti. Szóval ha Rookie-n végigviszed a játékot, attól Pro fokozaton még ugyanúgy csak a három alap helyszín lesz elérhetõ (búvóhely, vidámpark, Chile) és a többi csak akkor nyílik meg, ha azon a fokozaton is teljesíted õket. Ez a fegyverekre is vonatkozik, szóval minden szinten külön össze kell szedni a pénzt és mindent meg kell külön vásárolni. A gyengébbek kedvéért: úgy kell elképzelni a nehézségi fokozatokat, mint a fõ profilon belüli al-profilokat.

Szerk: csak tudnám minek fáradok vele, mikor úgyse olvassa el senki. Hasznosabban is lehetne hasznosítani azt a 438 kB-t.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sziasztok!

Használjátok a patchet! Azóta ultra highba megy és nem akad!
Gerbill
A save gamek már akkor elvesznek mikor kilépsz vagy újrakezded a játékokot. Na de részletesebben a mentési rendszerrõl találsz leírást a GYIK-ban

leslieboy
A start game nem a startot jelenti,ott kiválasztod a nehézséget,aztán ott vannak,amelyik pályát már teljesítetted,feltéve,hogy mentetted a profilt!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

The FlashBack
<#smile>

Gerbill
Nekem az unleashed van meg és mûködik a patchel együtt.

bauer15
mire jó a patch?
hogy ne akadjon?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

The FlashBack
a RELOADED a legjobb relase. Ezt mondanom sem kell, ugye😛

Halfer
csak nem haltok bele egy anyázás nélküli válaszba ...

"Elolvastam amit a mentésekrõl írt valaki. még mindig nem értek egy dolgot, sry 😄 Végigvittem az elsõ küldetést, utána jött a Hideout. Elõrre rákérdezett én meg mentettem a profilt. Hideout pálya elindult, kiléptem. És most a menübõl csak Start Game van, az gondolom elõrõl kezdi. De hogy folytatom ahol tartottam (vagyis a Hideout-tól)? Elõre is köszi "

nem akarom elcseszni azzal hogy start game, mert olvastam h elveszik minden mentés.

PLackó
köszi.

bepe79
faq, faq, faq... u have to read the fkin' manual(s)...

A patch után meg azért nem megy, mert az official .exe-t használ, nem egy crackelt warez-eset..

Suzuki Swift GL 1.3

The FlashBack
innen
de felesleges crack<#szomoru1>

The FlashBack
Már vant kint peccs, meg van alul keresõ:-)

PLackó
üdv.most szereztem meg a játékot.
Nincs valami megoldás arra,ha nagyon akadozik a játék?
Ha leveszem minimumra akkor is,fõleg mikor mozgatom az egeret.
(3200+barton,1 giga memó,9800pro)

Hol tudnám leszedni hozzá a crack-et??
Elõre is kösz.
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (12003). ezt irja ki nekem miután felrakom a patch-t ez mi valaki help😞
SNAKE01
tényleg jó!<#vigyor3>

The FlashBack
(...ha, másnak nem is...)

leslieboy
Tényleg jó!Poénnak mindenképp!😄

Gerbill
Hát nem valami hollywoodi produkció, de azért érdekességként jó

The FlashBack
miket ki nem találnak

hykao
LOL ezt nézzétek meg: KATT (kicsit hiteltelen a hófehér cipõcske, meg, hogy kb. 15 évesek nyomatják, de azért poénnak jó lol...😄)