Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leslieboy
Nekem csak az hiányzik,hogy még mindig nem tud leülni!Mennyivel jobb,és életszerûb ülve várni pl egy célpontot,mint állva!😄
Remélem a kövi részben lesz ülés😊

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Pretorian
A Rocker's Choice-ban meg biztos elkezd headbandelni. Hát ezt meg kell néznem 'vaz.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

The FlashBack
ez már fórum rongálás b*ki😊
<#banplz>

Farishta
A "Murder of the Crows" küldetésen, ha egy bárban fél percig állni hagyjuk 47-est, akkor elkezd táncolni az adott bár stílusában.
A "Til' death do us apart-ban, pedig a táncparkett közepén kell állni sokáig. Elõször kiabálnak, aztán az egyik csaj felkér táncolni. Mozgásban nagyon lol<#taps>

Remélem mûxik a thumbnail <#pardon1>

Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.

Utána nincs semmi ilyesmi. Csak ez a pálya érintett a kérdésben.

SNAKE01
hát nem nagyon amíg nincs normális crack hozzá.

érdemes feltenni a patchet?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ezt kinek?

De a legegyszerûbb ha az autóban lévõ két FBI-os csávóval végzel, és átötözve oda mászol ahova csak akarsz...

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Igen, a demópáláyn az õrtõl így lehet legkönnyebben megszabadulni. Ha észrevesz, akkor marad a poroltó, jót koppan a fején 😊

A sorrend:
Hitman - Codename 47
Hitman 2 - Silent Assassin
Hitman 3 - Contracts
Hitman 4 - Blood Money

Pretorian
De tudom.

leslieboy
Az utolsó?Az a legnagyobb durranás,ha nem tudod mi,akkor faq!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Pretorian
Tínyleg...ha az utolsó is annak minõsül..<#buck>

leslieboy
Nem jó!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
12+1,és a hideout!!!

Pretorian
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
12 pálya + a Hideout

Sziasztok. Megmondaná vki hány küldetés van összesen a játékban?
Másodszor fordult elõ, hogy a küldetés vége felé a jobb egérgombra nem veszi elõ a fegyvert és a választási lehetõséget sem nyitja meg. Nálatok volt már ilyen? A crack miatt lenne? Vagy ha túl sokáig voltam a pályán?
Fegyvert fel tudok venni, csak a meglévõk közül nem enged választani.

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

daxan
Valaki tudna küldeni egy 100%-os mentést?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Pretorian
Hja, csak éppen a szólásszabadság nem azt jelenti, hogy azt anyázol akit akarsz, mert a szólásszabadságon túl létezik még fórumszabályzat is, illetve jó ízlés is.

Nem tud valaki valamilyen okosítást az .ini-hez, amivel a játék átvezetõ videóit lehetne listázni indítás után? Úgy, ahogy az elõzõ részek esetében a level select menüt.

pff kösz de úgy nem az igazi ... de ha nincs jobb
amúgy utána van még ilyen bibi benne vagy lehet onnan rendesen tolni tovább?
Te is meg tudod csinálni, csak figyelj rá, hogy egyáltalán ne nyomd le a G gombot a küldetés ideje alatt.

Hi

Nem tudja véletlenül vki a sorrendet? 1. Hitman, 2. Silent Assassin, ...?
Jah nem tudom észrevettétek e de ha valaki a korlátnál áll azt bizony egy erõteljes mozdulattal le lehet taszitani a mélybe. Nekem ez új, és nagyon tetszik.
Srácok akinek megy a gém patch-el vagy anélkül egy olyan mentést, amiben megcsinálta a You better watch out.. pályát belinkelhetne. Elõre is THX !!
Dehogy lehet. Nem is az a cél, hanem hogy a kezelést betanítsák a játékosnak.
Az óriáskerék vagy ház tetején álló fickót hogy nyírod ki silent assassin módszerrel? Megkéred, hogy ugorjon le? :-)

Nem a gombmegnyomást értettem kezelés alatt, de ezt szerintem te is jól tudod.
Ember kezébõl való használat volt a téma, hiszen a hitman játékokban is ez szerepelt. Ez pedig a valóságban lehetetlen, bármilyen gatling fegyverrõl is van szó, ezért nemigen van helye a játékban. Poénnak talán elmegy, mint a Contractsban.

A demópályát meg lehet silentre csinálni? Nekem minimum egy tucat hulla mindig van, ekkora béna lennék?

Atika :o)
koszi akkor megprobalom mellozni 😉

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Funn nak jó volt... ugye szerepe se nagyon volt az elsõ rész kivéelével de azért ott sem volt létfontoságu szerepe a contractsban is inkább mint poén szerepelt vagy minek is nevezzem
egyébként a lentebb felhozott fegyvereket tökélettesen tudja az ember kezelni pld a GAU8 at akár egy ujjal is (az A10-es pilóta fülkébõl ugye)
Minden esetre nekem nem hiányzik 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

bepe79
Jah, majd rájön õ is! <#vigyor> Valóban megy a reloaded a demo javított .exe-jével, és gyorsabb is, de a demo map után kivág, merthogy az kimondottan csak a demo-hoz van.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Az M249 lightmachin gunt még talán. Elvileg a SWAT4:The Stetchkov Syndicate-ben is M249-es gépágyúkkal rohangásznak a suspectel az uccsó, Stetchkov Warehouse pályán. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

Csá felraktam amit mondtál elindult meg minden de aztán a tutor után meghal mert ez valóban a demóhoz van és úgy is kezeli a játékot tehát ez se az igazi de azért písz !!
Az elsõ és a harmadik részben. Sok értelme nem volt.

Nemigazán. Azt a fegyvert a valóságban nem tudja ember kezelni.
Arról nem is beszélve, hogy az általad felsorolt fegyverek mind különbözõek, nem ugyanannak a fegyvernek a nevei. A GAU-8/A és a M61 Vulcan ráadásul többméteres, többszézkilós repülõgép-fedélzeti fegyverek. De az M134 Minigun-nak
(a legkissebbnek)is akkora a visszarúgása, hogy emberi kéz nem képes célratartani.

Amúgy van róluk egy remek cikk ITT.

A Contracts-ban volt.

Rage47
volt régebben minigun a játékban?😊)
3Error
nektek nem hiányzik a minigun a játékból? (gyk.: forgócsöves nehézgéppuska, - M134 Minigun, M61 Vulcan, GAU-8/A Avenger vagy egyéb néven szerepel -)
pár SA után régen jól esett hentelni kicsit... <#eplus2><#violent><#hehe>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

nekem csak a You better watch out pályán csinálta de ott nem tudsz mit csinálni ezt kell szeretni és kész.
3Error

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
szólásszabadság van... véleményt írt õ is, meg többiek is... szvsz, a qrvaanyázos-spammelõs-más gamehez tartozó hozzászólásokat kell kitörölni...
a(z internetes) fórum tulajdonképpen beszélgetésre, véleménynyílvánításra, segítésre, megoszásra, vagy éppen vitára való...

hykao
Attól függ honnan számoljuk. A demóban is szereplõ, tutorial pálya és a búvóhely után számolva a 4. pálya.
JÓ HÍR: ELVILEG MEG VAN A MEGOLDÁS AZOKNAK, AKIKNEK SZAGGAT, ÉS AZ 1.1 CRACKRE VÁRNAK!!!! Nem tuti hogy ez a megoldás, nekem mûködik így az elsõ páláyn belenézve 5 perc játkkal! El is indul, és nem is szaggat: RELOADED verziót felraktam, 1.1 patch rá, és leszedtem ezt: http://ftp.eidos.co.uk/pub/uk//hitmanbloodmoney/patches/HitmanBloodMoney.zip ---> kicsomagoltam, a benne lévõ exe-t felülirattam a game exevel, és TÁDÁÁÁÁ müxik!!!! elvileg a demohoz van de jo a teljeshez is! KIRÁLY!!! ENJOY 😉
Gerbill
A legjobb megoldás ha megveszed eredetiben.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hmuda
Nem emlékszem hanyadik, de a New Life.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Atika :o)
sziasztok az mitol van hogy ha eldobok valamit kilep a jatekbol mar olvastam itt valaki irta csak nem talalom esetleg ha valaki tud megoldast elore is koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Halfer
EZ hányadik küldetés lesz és mi a neve?

csáó az lenne a bajom h azt írja ki h:
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCR71.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a porblémát"

mit lehetne ez ellen tenni???
aki tudja a választ az plz írjon nekem thx

Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.

bepe79
Kevésbbé függ a videókártya gyorsasága a rajta lévõ (V)RAM méretétõl, mint a memóriabusza szélességétõl.. tehát lehet a kártya 512 MB-os, ha mondjuk egy 64 vagy 128 bites membusz van csak alatta. Sokkal inkább gyorsabb egy olyan vga, amin "csak" 256MB RAM van, de a membusza 256 bites, és piszokgyors RAM-chipek vannak rajta.

Suzuki Swift GL 1.3

Ilyen nincs! 94 %-nál kiírja h megtelt a lemez, 10,5 giga hely mellett!!!! :| mostmár rohadtul elegem van... remélem ezek után a HOMM 5-öt sem sikerül kicsomagolnom!
Jah és én is lila vagyok, és abban a hitben jöttem ma haza a mámoros Gyõri túráról, hogy hitmanezhetek este... 😄