Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem a kövi részben lesz ülés😊
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A "Til' death do us apart-ban, pedig a táncparkett közepén kell állni sokáig. Elõször kiabálnak, aztán az egyik csaj felkér táncolni. Mozgásban nagyon lol<#taps>#taps>
Remélem mûxik a thumbnail <#pardon1>#pardon1>
Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
A sorrend:
Hitman - Codename 47
Hitman 2 - Silent Assassin
Hitman 3 - Contracts
Hitman 4 - Blood Money
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fegyvert fel tudok venni, csak a meglévõk közül nem enged választani.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Nem tud valaki valamilyen okosítást az .ini-hez, amivel a játék átvezetõ videóit lehetne listázni indítás után? Úgy, ahogy az elõzõ részek esetében a level select menüt.
amúgy utána van még ilyen bibi benne vagy lehet onnan rendesen tolni tovább?
Nem tudja véletlenül vki a sorrendet? 1. Hitman, 2. Silent Assassin, ...?
Jah nem tudom észrevettétek e de ha valaki a korlátnál áll azt bizony egy erõteljes mozdulattal le lehet taszitani a mélybe. Nekem ez új, és nagyon tetszik.
Az óriáskerék vagy ház tetején álló fickót hogy nyírod ki silent assassin módszerrel? Megkéred, hogy ugorjon le? :-)
Ember kezébõl való használat volt a téma, hiszen a hitman játékokban is ez szerepelt. Ez pedig a valóságban lehetetlen, bármilyen gatling fegyverrõl is van szó, ezért nemigen van helye a játékban. Poénnak talán elmegy, mint a Contractsban.
egyébként a lentebb felhozott fegyvereket tökélettesen tudja az ember kezelni pld a GAU8 at akár egy ujjal is (az A10-es pilóta fülkébõl ugye)
Minden esetre nekem nem hiányzik 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Arról nem is beszélve, hogy az általad felsorolt fegyverek mind különbözõek, nem ugyanannak a fegyvernek a nevei. A GAU-8/A és a M61 Vulcan ráadásul többméteres, többszézkilós repülõgép-fedélzeti fegyverek. De az M134 Minigun-nak
(a legkissebbnek)is akkora a visszarúgása, hogy emberi kéz nem képes célratartani.
Amúgy van róluk egy remek cikk ITT.
pár SA után régen jól esett hentelni kicsit... <#eplus2>#eplus2><#violent>#violent><#hehe>#hehe>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
a(z internetes) fórum tulajdonképpen beszélgetésre, véleménynyílvánításra, segítésre, megoszásra, vagy éppen vitára való...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCR71.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a porblémát"
mit lehetne ez ellen tenni???
aki tudja a választ az plz írjon nekem thx
Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.
Suzuki Swift GL 1.3