Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az1.1-es patch javítja...
"This patch contains fixes to the following issues:
- Fix to the low performance problems that have been experienced on some hardware configurations. "
"This patch contains fixes to the following issues:
- Fix to the low performance problems that have been experienced on some hardware configurations. "
nekem ez nem túl jó megoldás lesz, ugyanis 512-es net, szal most 1napja és 1 éjszakája várok a heroes 5-re... 😄😄😄 ráadásul nincs is honnan leszednem...
ha te is a FAQ-ra hivatkozol, akkor énis
A szaggatás egy bug, tehát lehet akármijen erõmûved, akkor is szaggatni fog
egyébként a vidkarim 512megés, eddig ez a második gém, ami cserben hagy.
De egyébként sem szeretem az ATI-t
A szaggatás egy bug, tehát lehet akármijen erõmûved, akkor is szaggatni fog
egyébként a vidkarim 512megés, eddig ez a második gém, ami cserben hagy.
De egyébként sem szeretem az ATI-t
reméljük, bár mostanában a relase-ekkel és késnek
hanem, holnap leszedem az unleashed-et, az többeknek megy:S
hanem, holnap leszedem az unleashed-et, az többeknek megy:S
vedd meg nekem jó? nem vagyok multimilliomos
Szal hogy az iso ami 4,5 giga, az 1%-a kb 10 másodperc mig felmásolodik, szal 100*10 mádodperc: 1000 másodperc... 😄 ÉÉÉRTEEEEM ?😄
esetleg megveheted a jatekot 😊)
Ez az utolsó saját ötlet... Ha nem jön be, akkor cumi, és várhatok 1.1 crackre... Remélem a RELOADED -es fiúkák hamar megcsinálják... :S 😞
Hát elkezdtem felmásolni de valami elképesztõen lassú... 😄 ... 1% / 10 másodperc kb....
nálam is ez a problem
nem krekkelem, pecs föl curerom-ban kiválasztom az eredeti exét, és semmi
ha krekkelem, elindul, de peccsel, és nélküle is szaggat mint az atom😞
nem krekkelem, pecs föl curerom-ban kiválasztom az eredeti exét, és semmi
ha krekkelem, elindul, de peccsel, és nélküle is szaggat mint az atom😞
Létezhet az hogy azért van, mert én a játékot (RELOADED verzió) DVD -n kaptam meg, amire rá lett rakva az nfo meg az iso... szal lehet hogy azért nem jó, mert a DVD -rõl mountolom be?? Ha felmásolom a vinyóra az iso-t elképzelhetõ hogy úgy mountolva elindul???
The minimum system requirements are as follows:
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000/ Microsoft Windows XP (admin rights required) 95/98/ME/NT not supported. CPU:
Pentium 4 1.5GHz or Athlon XP equivalent
RAM:
512MB system Memory
GRAPHICS:
Direct3D 9 compliant cards supporting pixel shader 2.0 (nVidia GeForce FX or ATi Radeon 9500) SOUND:
Direct X compatible sound card
DVD-ROM:
DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
5GB Free Space
INPUT DEVICES:
Keyboard and mouse
lejjebb biztos le van irva, keress rá.
vagy nézd meg itt h nálad kb hogy fog menni
vagy nézd meg itt h nálad kb hogy fog menni
de nekem nem mûködik... felraktam a játékot, nem crackeltem, felraktam az 1.1 patchet és se curerommal se securommal nem megy 😞 mit lehetne tenni? vagy mi lehet a hiba? mit ronthatok el?? adjatok ötleteket légyszi! hátha valamelyikõtök megfejti...
én is ugyanígy használom... crack nélkül, mert a crack kivág az asztalra
szvasztok.meg tudnátok mondani mennyi a mininmális gépigénye a játéknak???
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
vmikor biztos lesz... viszont én nem várnám meg azt az idöt, mert az akár több hét is lehet
inkább securom loader-el jácc
inkább securom loader-el jácc
nem kell várnod, ott a securom loader... elindítod, és kijelölöd a játék exe-jét... PLAY
Srácok biztos hogy lesz 1.1 crack? 😞 Nem gyõzöm kivárni... Annyira tolnám a szép sunyi lopakodós stílust.... Ennyire még sosem volt kedvem hitman-ezni, pedig nem is vagyok "fan"
Nagyszerû. A hozzászólásaidból nem ez derült ki.
A Reloadedes csak annyiban különbözik a másiktól,hogy azon vagy egy plusz könyvtár benne a crackel.#3332-es megoldással nekem is tökéletesen megy,nem kell semmi Cure-os cucc csak az a 44k-s asr.exe.
Télleg:akkor már nem is lehet SA ha megtalálnak egy hullát (persze olyat ami nem "balesetben" halt meg)??
Télleg:akkor már nem is lehet SA ha megtalálnak egy hullát (persze olyat ami nem "balesetben" halt meg)??
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
akkor lehet lekapom az unleashed-et, nekem reloaded van, de mondjuk a FAQ-ban is reloaded-et mondanak
Azt megpróbálhatod. A Catalyst 6.5 a legújabb, és abban is rengeteg mindent lehet állítani, mint az elõzõ verziókban.
Suzuki Swift GL 1.3
Ezt már leírtuk, nekem is így megy. Csak én csináltam egy parancsikont, ami az magától az asr.exe-vel rögtön indítja a Hitmant.
1.1 Patch, Unleashed.
1.1 Patch, Unleashed.
A patch telepítése és a játék indításának egyik lehetséges módja
Leírom mégegyszer hátha megy valakinek
1. Az eredeti exe-nek kell a játék könyvtárában lenni, magyarul crackeletlen verzió.
2. Patch feltelepít
3. NEM SZABAD CRACKELNI
4. Bemountolod a Daemon tools 4.00(vagy késõbbi)-ba a játék image fileját.
5. Minden Opciót kapcsolj ki (ilyenkor piros a DT ikonja)
6. Letöltöd a SecureRom valamelyik verzióját
7. Elindítod az asr.exe-t
8. A beugró ablakban kiválasztod az eredeti exe-t
Nekem mûködik
Leírom mégegyszer hátha megy valakinek
1. Az eredeti exe-nek kell a játék könyvtárában lenni, magyarul crackeletlen verzió.
2. Patch feltelepít
3. NEM SZABAD CRACKELNI
4. Bemountolod a Daemon tools 4.00(vagy késõbbi)-ba a játék image fileját.
5. Minden Opciót kapcsolj ki (ilyenkor piros a DT ikonja)
6. Letöltöd a SecureRom valamelyik verzióját
7. Elindítod az asr.exe-t
8. A beugró ablakban kiválasztod az eredeti exe-t
Nekem mûködik
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Nah végeztem vele én is és nagyon tetszett az egész játék!
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
A problémádra a megoldás fel kell rakni a DirectX-et is mert az újjab verzió mint ami az XP-ben van. Nekem is ez volt a probléma elõször de utána ment, kivéve, hogy csak a pályamentéseket tudom visszetölteni.
Telepitsd fel a jatekhoz adott DirectX 9.0c-t.
Ez igy van...
Igaz,tehát aki felteszi a patchet, az ne használja a régi exe-ket(crack-eket), mert igy a javítás nem ér semmit, ugyanis az exe. a lényeg...<#violent>#violent><#violent>#violent>
még szétnézek gémcopiworld-on:-) hátha találok valamit, hanem, megkell várni az 1.1-es krekket, az hátha megoldja...
nekem elindul, gondolom neked is, csak iszonyatosan szaggat, úgy, hogy manuálisan ki sem tudok lépni...
Ebbõl a szar ATI-ból megmár elegem van
Ebbõl a szar ATI-ból megmár elegem van
felejtsd el. már minden szarral próbáltam megoldani, semmivel se megy. Se Curerommal, se alcohollal, se semmilyen emulátor eltüntetõ progival. Mindennel leáll vagy hibát ir ki. Ez van. semmivel se megy.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Helló! Nem indul a game!Ezt írja: 'Az alkalmazást nem sikerült indítani, mert d3dx9_27.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát!'
Hát az újratelepítés nem oldotta meg a problémát! Nem hiszem, hogy a CRACK miatt van, mert csak azután CRACK-eltem, hogy megpróbáltam elindítani és nem indult.Aki tudja, hogy mi a baj, az legyen szíves írja le, hogy mi lehet!<#help>#help>
Hát az újratelepítés nem oldotta meg a problémát! Nem hiszem, hogy a CRACK miatt van, mert csak azután CRACK-eltem, hogy megpróbáltam elindítani és nem indult.Aki tudja, hogy mi a baj, az legyen szíves írja le, hogy mi lehet!<#help>#help>
csak megpróbáltam okoskám és amúgy is kimentettem az eredeti exe fájlt úgyhogy ne hurrogjál le... -.-
Tudod, a havas pályán való kidobálást sajnos az 1.0-ás RELOADED crack okozza.
Ezért nem jelentkezik azoknál akik Securom Loaderrel indítják a játékot crack helyett. És ezért nem orvosolja a patch. Mert az eredeti verzióban nem jelentkezik ez a probléma.
Ezért nem jelentkezik azoknál akik Securom Loaderrel indítják a játékot crack helyett. És ezért nem orvosolja a patch. Mert az eredeti verzióban nem jelentkezik ez a probléma.