Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randelz
Installáld fel a directx 9 et ami a dvd-n van es ha nem segit akkor adj egy email cimet es atkuldom a file-t.Nekem meg a file mert valakinél ez a hiba van a gépben

quack
lol, átraktam q-ra és mûködik

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

HY!

Nekem az a problémám hogy a gamet felinstallaltam de nem megy!Van mellette vmi game shadow de nem tom hogy azzal mit kell csinálni ha kell egyáltalán.Amúgy azt írja hogy MSVCR71.dll nem található.Ha valaki tudja hogy milehet a probléma akkor nagyon lécci írja meg a megoldást!

Segítsetek!!<#help>
Randelz
mikor elindul a gép akkor megnyomod az DELETE gombot es elindul a BIOS ottand megkeresed a FASTWRITE lehetõséget es kikapcsolad.

nem jó a videokártyád

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

hy all valaki mondja el hogy pontosan mit kell a folyamatos akadás miatt csinálni a biosszal meg a vidivel mert eléggé tömören van leírva az FAQ.ban.

"""Ez bug, sokaknál elõfordul. Elõször a BIOS-ban kell engedélyezni majd a driver beállításainál kell a FASTWRITE lehetõség bekapcsolni, de ez egyes játékokban gondot okozhat szóval csak saját felelõsségre használjátok!""""

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Sziasztok! Az mitõl lehet, hogy felraktam a játékot, crack-keltem és amikor elindítom a játékot, az intro után kilép? Nem ír ki semmit hogy vmi probléma lenne, de ezek szerint mégis van.

Randelz
És ez mindig ígyvan vagy próbáltadmár újrakezdeni a küldetést?

Melyiket érdemesebb letölteni a sima blood money-t vagy a Hitman Blood Money EMUDVD-Unleashed?

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Nincs 😊. Én most a patches, cureromos megoldással nyomom, ott nem volt gond.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

svani
Nem.A retrive case még piros,de ott van a táska a kezemben.

Randelz
Nemtudom erre még nemgondoltam de szerintem es nem fogja megoldani kb. crack hibalesz. De ha esetleg van még más ötleted?

Akkor is kilép, ha átteszitek másik gombra?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Randelz
Ha megnyomod a B gombot akkor minden celra azt irja hogy készenvan??

off:bgabor akkor mi a megoldas nalam is ezvan amint a G gombot megnyomom egybol kilep ??

pixel shader, bizonyos játékokban bizonyos effektekhez kell x)

svani
A Murder of the Crows pályán mit kell csinálni a táskával?
Azt írja,hogy vissza kell szerezni,de már kinyírtam mind a 3 madarat,ott állok a kijáratnál,kezemben a táskával,de nem enged ki.
A faq-ban levõ végigjátszás videokat nem tudtam megnyitni.

Mi az hogy PS 2.0 kompatibilis. Nekem egy 3 éves Ati Radeon 9600-am van 128mb memóriával. Azon megy??

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Nagyon nagy játék. Most vittem végig és az biztos hogy hozta a hitman hangulatot. Bár a végefelé elég könnyû küldetések voltak.
Te vagy a 33. személy, aki ezt a problémát felvetette az utóbbi két hétben.

Ez nagyon durva! A hidegvérû, kegyetlen vérprofi bérgyilkos, jobb dolga nem lévén, beáll táncolni a tömegbe... (a countryn még mindig röhögök)
Lefogadom, a következõ részben karaokezni fog.

quack
fasza, azon a pályán vagyok amikor esik a hó, csávó jacuzziban ül, fbi ugynokok telapo szerelesben, stb. es ha barhol megnyomom a G (dobás) gombot akkor egybõl kilép a játék...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

SNAKE01
ezek jók!😄
a country meg a blues nagyon LOL!<#idiota>

Egyelõre nincs, várom én is a krekket.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Csinálhatnának mission dvd-t, mert ez a 12-13 küldetés igen vérszegény..:S
van..vedd meg eredetibe...😄DDD

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

The FlashBack
Van már valami megoldás azoknak, akiknek nem indul 1.1peccsel, és cure-rom-al?

Ismerõs. Itt kellett a csali papírbábut lõni a végén... (ez spoiler? Ha igen, ban plíz engem)

hykao
Elég sokmindent, de már volt róla szó többször is:

- Fix to the low performance problems that have been experienced on some hardware configurations.
- After extended play sessions game could crash to desktop when transitioning between levels.
- Items could become stuck in mid-air if game was saved and then loaded directly after a throwing action.
- Hitman Logo on Main Menu could disappear at 1280x720 resolution.
- Screen borders on cutscenes could be displayed badly at certain screen resolutions.
- Game could crash if menu is invoked on death sequence after a 3 headshot revival has been performed.
- Game could crash if when loading and saving within certain locations after making changes to render options.
- Fix to blurring of Weapon Upgrade Icons when running at LOW in render options.
- Fix for very occasional graphics corruption when using fibre-wire in 1st person and moving camera very quickly.
- Fix for slightly oversized Red dot scope zoom.
mit javít a patch

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Nem tudja valaki, hogy kb mikorra várható az 1.1-es patchez crack?
Hi

Okok, csak nem az eddigi Hitman részekre gondoltam (ismerem õket), hanem arra hogy amikor a legjobban teljesítesz akkor vagy Hitman (mármint a rank-od) utána silent assassin, stb... Na és mik vannak még?
hykao
SPOILER!
Ahogy ígértem, itt vannak a táncos videók:
Blues, Rock, Salsa, Country
PLackó
itt megtalálod, a lényege hogy a 4 gigás fálj helyett egy 1 megásat kell bemountolnod.Valamint nekem ezzel megy a játék (securom loaderrel)

Szia! Mi az a miniimage?? segíts! én is megpróbálnám!!! Írd le hogy honnan tudom beszerezni és mire jó! PLS! Thx
hykao
Mi bajod volt azzal a téli pályával? Szerintem jó volt.
PLackó
mini image-vel el tudtam indítani az 1.1-es exe-t.
de amint az elsõ pályának vége, és kimegyek az exiten kidob a játék az asztalra és kilép. nem tudja valaki miért lehet ez?

Huh faszájos kis game... Megy full grafon... 😊 Király!!! <#beka3> Eddig minden Hitman megvan kivéve a 3at... Haverom megmutatta a téli mapot a Contractsbol majdnem ott helybel elhánytam magam, mondtam ez nem az én mufajom! Na ezt megszereztem mit mondjak fasza 😊 A legjobban azt birom amikor az ember ruháját átveszem, és alsogatyóba bedobom a vizbe 😊<#hehe>

hykao
Nyilván nem elsõre sikerült...a sok próbálkozás alatt megjegyzi az ember.
Szega87
szép szép és honnan tudod ennyire pontosan mikor mennyit kell várni kire ?😄

Jaja. És a lezárt részen pedig a klóntárolónál a földön ott van a dupla Desert Eagle. Oda is csak Ortmeier kártyájával lehet bejutni.

SNAKE01
akkor csak nem én vagyok hülye!😄DDD

Rage47
most láttam ezt gta forumban, de nem ugrott be semmi😄
most meg egyböl rájöttem h hitman2😄D
Rage47
huhh😄D
SNAKE01

skacok ez nem a hitman 2-bõl egy pálya?

hykao
Ha jól emlékszem csak trükkel lehetett hozzájutni!
SPOILER!
Az elsõ - diliházas - pályán lehetett hozzájutni, de csak miután valamelyik hongkongi küldetés során (talán Lee Hong meggyilkolása) magadhoz vetted Dr. Ortmeier mágneskártyáját. Ezzel már be tudtál jutni a lezárt részlegbe, ahol az egyik beteg kóricált a minigunnal...míg el nem vetted tõle. (egyébként ezután csak baromi lassan tudtál mozogni a fegyverrel a kezedben)
No és a lezárt területen volt még más érdekesség is: a játék fejlesztõinek klónjai...
PLackó
ez valóban megoldotta.
viszont: az elsõ pályát megcsináltam,utána kidobott az asztalra a játék,tehát ez tényleg csak a demo-hoz jó.

Farishta
Kösz. Legközelebb a másikat használom 😊

A legjobban azon nevettem, amikor a Blues bárban még el is kezdi énekelni a számot (sajnos csak a tátogást lehet látni.)
Valaki tudna csinálni egy animált gif fájlt a salsa táncból? Vagy akármelyikbõl?
Nagyon odab***na

Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.

Rage47
jaja nekem is tetszene😊
Rage47
érdekes, totál nem emlékeztem rá...biztos nem használtam😊)
hykao
A thumbnailek "mûködnek", csak legközelebb a másik variációt másold be, mert nem az ehhez a fórummotorhoz jó verziót másoltad be!!! Javítottam.

Amúgy kösz a táncos ötletet! Majd csinálok táncikálásos videókat is. 😊

SPOILER!
Halál a Mississippin pálya végigjátszás videó (...és sikerült Sam Fisher FN2000-es fegyverét is ellopnom... 😄)
(érdemes a lejátszót 16:9-re állítani, vagy jobb klikk a képen lejátszás közben -> Zoom -> 200%)