Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az a problémám hogy a gamet felinstallaltam de nem megy!Van mellette vmi game shadow de nem tom hogy azzal mit kell csinálni ha kell egyáltalán.Amúgy azt írja hogy MSVCR71.dll nem található.Ha valaki tudja hogy milehet a probléma akkor nagyon lécci írja meg a megoldást!
Segítsetek!!<#help>#help>
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
"""Ez bug, sokaknál elõfordul. Elõször a BIOS-ban kell engedélyezni majd a driver beállításainál kell a FASTWRITE lehetõség bekapcsolni, de ez egyes játékokban gondot okozhat szóval csak saját felelõsségre használjátok!""""
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
off:bgabor akkor mi a megoldas nalam is ezvan amint a G gombot megnyomom egybol kilep ??
Azt írja,hogy vissza kell szerezni,de már kinyírtam mind a 3 madarat,ott állok a kijáratnál,kezemben a táskával,de nem enged ki.
A faq-ban levõ végigjátszás videokat nem tudtam megnyitni.
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Lefogadom, a következõ részben karaokezni fog.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
- Fix to the low performance problems that have been experienced on some hardware configurations.
- After extended play sessions game could crash to desktop when transitioning between levels.
- Items could become stuck in mid-air if game was saved and then loaded directly after a throwing action.
- Hitman Logo on Main Menu could disappear at 1280x720 resolution.
- Screen borders on cutscenes could be displayed badly at certain screen resolutions.
- Game could crash if menu is invoked on death sequence after a 3 headshot revival has been performed.
- Game could crash if when loading and saving within certain locations after making changes to render options.
- Fix to blurring of Weapon Upgrade Icons when running at LOW in render options.
- Fix for very occasional graphics corruption when using fibre-wire in 1st person and moving camera very quickly.
- Fix for slightly oversized Red dot scope zoom.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Okok, csak nem az eddigi Hitman részekre gondoltam (ismerem õket), hanem arra hogy amikor a legjobban teljesítesz akkor vagy Hitman (mármint a rank-od) utána silent assassin, stb... Na és mik vannak még?
de amint az elsõ pályának vége, és kimegyek az exiten kidob a játék az asztalra és kilép. nem tudja valaki miért lehet ez?
SPOILER!
Az elsõ - diliházas - pályán lehetett hozzájutni, de csak miután valamelyik hongkongi küldetés során (talán Lee Hong meggyilkolása) magadhoz vetted Dr. Ortmeier mágneskártyáját. Ezzel már be tudtál jutni a lezárt részlegbe, ahol az egyik beteg kóricált a minigunnal...míg el nem vetted tõle. (egyébként ezután csak baromi lassan tudtál mozogni a fegyverrel a kezedben)
No és a lezárt területen volt még más érdekesség is: a játék fejlesztõinek klónjai...
viszont: az elsõ pályát megcsináltam,utána kidobott az asztalra a játék,tehát ez tényleg csak a demo-hoz jó.
A legjobban azon nevettem, amikor a Blues bárban még el is kezdi énekelni a számot (sajnos csak a tátogást lehet látni.)
Valaki tudna csinálni egy animált gif fájlt a salsa táncból? Vagy akármelyikbõl?
Nagyon odab***na
Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.
Amúgy kösz a táncos ötletet! Majd csinálok táncikálásos videókat is. 😊
SPOILER!
Halál a Mississippin pálya végigjátszás videó (...és sikerült Sam Fisher FN2000-es fegyverét is ellopnom... 😄)
(érdemes a lejátszót 16:9-re állítani, vagy jobb klikk a képen lejátszás közben -> Zoom -> 200%)