Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erikn: Azok a cheatek még soha senkinek nem mûködtek akit ismerek, és nekem sem. Inkáb töltsél le TRAINERT. Ez egy olyan progi, amit a játék elindítása elõtt kell indítani, és játék közben elõre meghatározott gombok megnyomásával aktiválhatod a csalást (pl: örökélet, örök lõszer, teleport, láthatatlanság a securityosok számára, stb.)

Ilyen progit találsz a www.gamecopyworl.com-on. A gaem index-re kattintva kijön egy rakás játék ábc sorrendben. Keresd meg a hitmanbloodmoney-t és töltsd le a trénereket. Van az 1.0-s és az 1.2 verzióhoz is. Mindkettõ mûködik, csak olvassátok el, hogyan kell használni.

Jó csalást!!!😊
Hali!

Valószínûleg a progi nem tartalmaz valam dll-t, aminek alapból kéne lennie a gépeden.

MEGOLDÁS: http://www.dll-files.com/ oldalon beírod a keresõbe azt a dll-t amit a hibaüzenet kiírt. Ha a keresõ megtalálja akkor le is tudod tölteni. (Kb 1 megabájtos zip csomag lesz) Kicsomagolás után megtalálod a mappában a kérdéses dll-t, és egy txt fájlt amiben leírják meik mappába kell tenni. (angol lesz, de az elérési utvonalat csak megérted).
Ha megvan a mappa a dll-t egyszerûen csak másold be a mappába és már menni is fog a játék. (Feltéve, hogy csak ez az egy baja van, mert néha ezek a dolgok csõstül jönnek.)
Nekem 99%-ban mûködik az eljárás.
Milyen DirectX-ed van?

Szasztok!
Van egy kis gondom. Amikor el akarom inditani a játékot akkor ki ir egy hibaüzenetet:
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCR71.dll nem található.
már ujraraktam egy párszor de nem akar jo lenni. nincs valakinek valami ötlete?
hello
nekem mért nem mûködnek a cheatek
beíroma a hitmanbloodmoney.ini fáljba hogy EnableConsole 1 és a játékban nem történik semmi
elõre is kösz
arty
uj vga driver, uj hangkartya driver, uj alaplapi chipset driver, uj directx, patch 1.2, nem krekkeled, stb stb stb ... 😊

Forza.

Bosszuld meg. Dobd ki Te is. 😊

Komolyra fordítva, szerintem a pálya végén lévõ videót nem tudja lejátszani, ezért lép ki. Próbálj valami codecpacket telepíteni.

tom505
<#help>MIT CSINÁLJAK AKKOR HA KIDOB A JÁTÉK MIKOR VÉGIGVISZEM AZ 1.-so PÁLYÁT????<#help>

Prince23
Nekem 7300 gt, és sima ügy 😄

arty
vegyél vissza a grafikábol ... 😊 vista ... gondolom

Forza.

8600 GT + Vista és szaggat.
Mi lehet a hiba? (1.2 es patch van.)
arty
eredeti dvd vagy miniimage+eredeti exe

Forza.

Sil3nt
reloadedos verzional <1.2patch+crack> van valami megoldas a mentesre? mert nem tarolja a menteseket

hykao
Kb. a felénél járhatsz, ha jól emlékszem.
arty
azt én is észrevettem 😄
helyenként gagyi volt, de összességében szorakoztato 😊 egynek elment, sok sokkal rosszabb filmet is láttam már ...

Hitman5 lesz, jön, csak még sokat kell rá várni!

Ez a 4. rész amugy hány pályás? Most a madárnak beöltözött párocskát, ill. gyémántos bõröndöt kell megszereznem, na, ez nehéz 'végre', nem nagyon tudok mit kezdeni magammal 😄

Forza.

kirol
Én csak most láttam a filmet.
Hát szerintem nagyon jó lett. Amikor a gyerekek meg játszottak a Hitman -el, és beesik a 47-es. 😊

De jó lenne, egy Hitman 5!

hykao
Akkor az volt a gond. Azóta már van újabb telepítõs verzió, de ha végül jó, akkor már mindegy.

Az újságcikkeket végül sikerült úgy összehozni szerencsére, hogy csak egy-két esetben generálódik kisebb magyartalanság. 😊
arty
biztosan egy régebbi telepitõ volt, mivel nem most szedtem le - de gondoltam minek ujra leszedni, az enyém is '25 mb' (26.654.396 bytes) meg a weblapon levõ is

zseniális amugy a játék is és a magyaritás is. emlékszem anno irtad, h az ujságcikkek nem lesznek tökéletes magyarságuak(speciálisan generálja a program ugye), de szvsz teljesen rendben van!

opera jön most, kiváncsi vagyok elakadok-e végre 😄 a contractsban lépten nyomon megállt a tudomány, már az elsõ pályákat is csak 'akciozva' sikerült lenyomnom 😄

Forza.

hykao
Akkor ok. 😊 Ha valami hibát észlelsz, jelezd légyszi.
hykao
Ez a hiba a magyarítás korábbi verziójánál jelentkezett, ha jól emlékszem. Újonnan szedted le a magyarítást? GH-ról vagy a Magyarítások Portálról?
arty
lefuttattam a nyelv választot, az 'megcsinálta', magyar minden és egyelõre fut okésan 😊

thx a honositásért 😊

Forza.

arty

ez fogad magyaritás futtatásakor. friss install(+patch 1.2, eredeti), még elinditva sem volt (lehet ez a baj???), kidobja 50x legalább...

Forza.

töltsd le újra,simán crackeltem és jó volt.de próbálok segíteni.patcholtad?ne tedd mert akkor az a hiba.

KÖSZI SZÉPEN ÉS VALAMI NORMALIS VÁLASZT KAPHATOK?
hykao
Meg kell venni a boltban eredetiben...
van itt valaki aki tudna segíteni?
Hello. Valaki tudna segíteni nekem a játék indításában?Valami emulatoros hibat ír ki. Hogy kellene ezt ki küszöbölni? Elöre is thx
Kisadag painkillert vagy adrenalint vihetsz magaddal, ha veszel.
De inkább viselkedj úgy, hogy ne bántsanak 😊

hykao
Játssz eredeti játékkal, és nem lesz ilyen gond...
hello
lenne egy problémám a játékkal...
nemtom mitõl van, de csak most kezdett el jelentkezni, amikor a You Better Watch Out nevû pályán vagyok..
amikor megnyomom az "eldobás" gombot, akkor minden hibaüzenet, meg hasonló nélkül kilép(!) a játékból.. nem értem miért lehet, eddig nem volt semmi baja..😞
(és hát nem akarom szegény kutyát megölni, de ha nem tudom ledobni neki a kolbászt, akkor le kell lõnöm..XD)
GeraltFan
Sziasztok

Nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet healt-et szerezni mert nem szeretnék idõ elõtt meghallni. Én csak most kezdtem el a játékot és nagyon teszik. Vannak helyek ahol van healt csomag vagy keresni kell?

Elõre is köszi a segítséget.

böröczk
Hát pl nekem pont az elõbb lépett fel ugyanez a hiba.

Újra lett telepítve az oprendszer, elõtte semmi gond nem volt, futott a játék, most viszont indításnál ugyanezt írja ki nekem is..

Kumiho #2179

elvileg nekem tök jól müxik csak van egy kis bibi.ha több funkciót lehet választani mondjuk pl ha lelövök egy embert nyomok egy space-t és ha váltogatnám a lehetõségeket kettõt ugrik lefelé.bármely gombra állitom akkor is kettõt ugrik.namármost ez bajos egy liftes megmozdulásnál mert nem tudom választani a szintet :S . mi lehet a gond??
pedig hidd el van!😊

tonyr
ugy ahogy a többi hitman játékban:
amelyik fegyokat kiviszed a pálya végén, az ott lecc a rejtekhelyeden

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Sziasztok!
A vidámparkos pálya után röktön bedob Hideout(rejtekhely)-re és itt van egy csomó fegyver "hely" de csak 4 fegyver látható is. Most megyek Murder of crows...(Varjak gyilkosa) pályára és még mindig nem nyilt meg új fegyver. Tudom hogy végig lehet vinni a pályákat akkár fegyver nélkül is de én azért kiváncsi vok...
Valaki tudja hogy ezek hogy lehet megszerezni? <#wave><#help>

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Amikor Telepítem a Blood moneyt a telepítés befejezése elõtt kiírja hogy nem tudja telepíteni a következõt: M12_main.zip emiatt amikor el akarom indítani a 12. missziót töltés közben kidob az asztalra. Ha valaki el tudná nekem küldeni ezt az M12_main.Zip fájl nagyon megköszönném!!
e mail címem: [email protected]
Vagy ha valaki tud valami megoldást a problémára annak is nagyon örülnék!!
Elõre is köszönöm a segítséget
valaki pls..

nem gondoltam volna, hogy kulon soundtrack van hitman 4-hez 😄 <#hawaii><#buck>
NAGYON THANKS!
http://www.mininova.org/tor/335331
Sziasztok!

Az elsõ ( tutorial ) vidámparkos mapból kellene az a kis rövidke, a magnóból hallatszó szám/zene, az a Check...check...check.. 😄 ( ez abban a szobában található, ahol számolják a pénzt a csávók. ) és ha nem nagy kérés, a main theme is kéne, mert nem tudom megnyitni, ill. a winamp kifagy, más programmal meg azt irja ki: file is corrupt.<#confused><#szomoru1>

Elõre is thanks!
Hi,nem lehet valahogy beállitani ,hogy 1360*768 ban fusson a játék?

errõl van szó!😊

Rögtön a sniperes rész után, onnan kijõve jobbra van egy kis lejáró(még az emeleten...)

hykao
Nem kell rohangálni, csak kimenni a helyiségbõl a lépcsõvel átellenben lévõ saroknál, az EXIT feliratú ajtón... 😊
Felvan rakva, és azt irja ki h Juss ki az épületbõl, összevissza rohangálok ki-be, de semmi nemtudom mi lehet a baj...

Get a life!

hykao
Rekd fel a magyarítást, és olvasd figyelmesen a kiírásokat!
Sziasztok!!

Rögtön a training pályán elakadtam, emgcsináltam mindent és a köv küldetés az h Juss ki az épületbõl, kimentem a nagykapun amin bejöttem az elején, de nem történik semmi VALAKI HELP PLZ!!

Get a life!

tommyg
megoldva

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit