7642
-
#7396 patch 1.2 fent?
ha nem eredeti, akkor miniimage crack helyett
vagy megveszed :) -
gereee93 #7395 Csá mindenki. A 3. pályán elkezdek játszani megyek-megyek és egyszerre csak kilép. Mittudok tenni?. Kb rögtön az elején lép ki. előreis kössz a segitséget. -
#7394 Sziasztok!
Valaki nem tudná nekem elküldeni a M06_main.ZIP nevezetű fájlt? -
doveid #7393 http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=866
Itt a pontos link a hitman 4 magyarosításának -
#7392 faq-al mi történt? mert mikor töltöm vissza a mentést, azaz szeretném kidob. exe hibával :S -
#7391 onnan nem lehet letölteni :)
de már megvan máshonnan -
#7390 www.magyaritasok.hu -
#7389 Helo, vkinek megvan a magyarosítása? -
sorrow #7388 talán inkább a sims2-ből... -
doveid #7387 Sziasztok!
Találtam pár képet, ami állítólag a Hitman 5-ből van
Gondoltam hátha valakit érdekel..
http://i5.tinypic.com/20rmrlv.jpg
http://i5.tinypic.com/20rmrzr.jpg
http://i5.tinypic.com/20rmsdh.jpg
http://i5.tinypic.com/20rmuyg.jpg -
p4l4c51nt4 #7386 Játék közben a hang teljesen meghülyül. Megakad, szaggat egy hangfoszlány 5 percig, aztán elhalkul az egész, utána késik és az egész előröl. Nincs valami megoldás? -
aati91 #7385 Valahonnan nem lehetne kiegészítőket szerezni?
MOndjuk új pályák meg ilyesmi? -
Vlala #7384 Nem, de király ötlet :)
Ebben csak a balesetnek álcázás lehetősége áll fenn. A célszemély "véletlenül" kiesik az ablakon, megfullad a konditeremben egy súlyzó alatt, vagy épp felgyújtja magát egy barbecue-sütővel.
Ez szerintem legalább annyira gonosz, mint másra kenni :) -
#7383 Üdv.
Nem lehet rákenősen megcsinálni a pályákat?
Mert szerintem tök érdekes lenne.
Valamelyik őrt lefegyverezed, azt a stukkerével levadászod a célpontokat, stukkert vissza a helyére....és ő volt a tettes. :P -
Vlala #7382 Ma voltam orgonahangversenyen, megszólalt az Ave Maria... na mi jutott eszembe egyből? :) -
#7381 1.2-es verzio krekkje szépen kifagy, ha leraksz tárgyakat bizonyos pályákon, szal nem kell a duma ... "mi" csak ennyit mondtunk. -
El Chombo #7380 Rakjátok fel az 1.2-es patch-cset a játékhoz, akkor nem fog kilépkedni a "You better watch out..." küldetés és nem kell eredetiben sem megvenni ahogy sokan írták lejjebb megoldásnak:) -
borsitsb #7379 Létezik pénz kód a játékhoz, vagy ha nem is kód valami megoldás van arra hogy több pénzem legyen azon kívül, hogy Silent Assasinra teljesítem a pályákat? -
#7378 -
#7377 ha jól tutdom akkor nem
ha a pálya közepém tartasz pl. és mentesz akkor az nem ér semmit... -
Christophorus #7376 Jól értem a menüt? Ha kilépek a játékból, akkor elölről kell kezdenem a pályát, amivel foglalkoztam, nem tudom betölteni, amit mentettem? -
#7375 10.000.000.000. kösz :D -
Vlala #7374 Küldetés elején, ahol kiválasztod a fegyvereket. Ott tudod modifikálni is. -
#7373 na de egy dolgot bíztosan nem tudok :D
fegyvereket tuningólni hol/merre lehet?? :P
válaszotokat előre köszönöm -
#7372 jaa hülye vagyok!
nem mentettem
hanem kiléptem :P
na jóóólvan áám XD -
#7371 nem keztem ela következő küldit
megcsináltam az elsőt
aztán kiléptem a játékból -
#7370 következő küldit elkezdted? lehet csak akkor ment ténylegesen
után auj játék kezdése, nehézségi fokozatot választasz és máris látni kéne a megcsinált küldiket (akár ujra is játszhatod)
egyébként a magyaritást mindenképpen ajánlom, nagyon élvezetes lett :)
www.magyaritasok.hu -
#7369 hy all!
egy kérdéssel fordulok felétek
az hogy lehet hogy megcsináltam az első pályát és nem mentett?
mert megcsináltam és akkor beléptem a fiokomba, és new game, és megint az elsőt kell csinálni
válaszotokat előre is nagyon megköszönném
hy all :) -
Rundstedt17 #7368 ezredszer is:MERT NEM EREDETI -
#7367 senkit nem érdekel, h képtelen vagy elfogadni, h a krekk miatt van :)
ne itt vergődj pls -
aati91 #7366 De a bulin nem csak akkor lép ki ha leteszem a táskát vagy eldobok valamit hanem akkor is ha pl.: összeszerelem a snipert (amint leteszi a táskát egyből kilép) vagy ha a villanyt akarom lekapcsolni (amint leteszi a táskát egyből kilép)!!!!!
De az előző pályákon nincs ilyen gond!!!!!! -
aati91 #7365 Sziasztok én csak most kezdtem ezt a játékot és az lenne a kérdésem, hogy mért van az, hogy néha kilép csak úgy magátol a vindózba? A másik, hogy most egy pályán járok azt most nem tom melyiken de egy karácsinyi buli van, és ha leakarom tenni a távcsöves puskát, vagy el akarok dobni valamit (pénz, kés) azonnal kilép tudtok segíteni? -
#7364 Ezredszerre: vedd meg eredetiben. Ezt a hibát a krekk okozza. -
Skyll #7363 Srácok... nekem van egy olyan problémám, hogy a "You Better Watch Out" küldetésnél, amikor elakarok dobni valamit, vagy letenni a táskámat, mindíg kilép a játékból :((((((( Nem tud valaki valamiféle megoldást??? Előre is köszi! :) -
#7362 yasu -
DaVinci Betti #7361 Én feltelepítettem,és amikor el akarnám indítani kiírja hogy ÖSSZEFÉRHETETLENSÉG TÁMADT EGY EMULÁTOR SZOFTVERREL
Ilyenkor mit csináljak?? -
apro95 #7360 netről szedtem le de mások azt irták hogy náluk müködik -
#7359 próbálkozz az eredeti lemezzel ;)
(esetleg DT+yasu+miniimage) -
apro95 #7358 Sziasztok!
amikor elinditom a játékot azt irja ki hogy:
a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
a következő programot nem lehet végrehajtani(7000)
Mit Csináljak? Előre is köszi -
campy #7357 ok semmi elvolvastam a Hitman 5 topikban h télen jön ki:)