Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://gamecity.cjb.hu
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Le Parkour
bár megprobálhatod az 1.1-es patchet hátha segit..😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Mire van a ICA-s doboz, mert, hogy néha vanbenne valami pl. nekem most a kaszinós pályában volt benne elõször fegyver és bomba.
?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De kehet hogy már crack hozzá (nekem az 1.0-ás relodedes állandóan kidobált az asztalra)
Nekem most megy a játék 1.1-es patch nélkül.Ha felteszem a patch-et, akkor nem fog elindulni?
Elõre is köszi!
Hogy lehet elkerülni a kamerákat a végénél a nyugati szárnyban? Nem is mozognak, és nyíl egyenesen a pofádba vigyorog, akárhogy mész. Vagy, ha nem lehet, akkor van valami security szóba, ahol ellehet csórni a felvételt, ahogy eddig lehetett pár pályán?
Mindenkinek üzenem akinek nem indul a game hogy a faq-ból töltse le a securom-ot.Azt kell megnyitni és beleszúrni a game ikonját ennnyi az egész én is egy évig kinlódtam mire rájöttem.<#buck>#buck>
De légyszi ne lóbaszó nagy képeket, inkább thumbnaileseket, ezzel: http://imagevenue.com/
(eleve az egész játék az amerikai kontinensen játszódik - kivéve a párizsi operaházas részt)
Az orvlövész neve meg inkább lengyelesen hangzik szvsz, de lehet, hogy az újságban pontosan írnak róla, hogy milyen származású.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Így már elõre ki lehet küszöbölni a jövõbeli kérdéseket.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Például lesz felhetõ M1911, nekem arra fájna a fogam, de hiába szerzem meg a pályákon, nem lehet menübõl választani. Ugyanígy az összes szúrófegyvert sem.
Mikor érem már meg, hogy 47 kést is vihessen magával?
(Persze nyilván ez legyen a legnagyobb bajom a késõbbi Hitman-erpizódok kapcsán)