Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi a segítséget zzal nem baj ha pirosba megy!!! zsííír!!!!
leslieboy
Köszi!Kifogom próbálni!😊

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

ezen a pályán itt ez nem lényeg...nyugottan mehet itt pirosba!!!

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

ProGabe
A dance with the devil-n!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Egyszerû odalpokaodsz 😄

http://gamecity.cjb.hu

bocs de már az elsõ pályán elkadtam... amikor kinyírtam a gengsztert, majd felmásztam.. és átugrottam az erkélyen és mondja hogy tisztitsam ki a kövi szobát ahol 2 gengszter éppen pénzt számol.. azokat hogy kell elintézni, hogy az élet melleti csík ne fusson pirosba???
leslieboy
Gyerekek,ma megnéztem gamespotot,és volt ott egy hitman reklám..Ez még nem új,de a reklám szerint van cápa,és fegyvernek írja a célpont ellen!Kérdés,melyik pályán van cápa?!:S..

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Sheke
thx

Le Parkour

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Sheke
acca egy linket amúgy radeon 9200 se de mos lesz egy geforce 6600 gtm de az é peccset adhacc

Le Parkour

tudtommal nem...ha csak nem veszel másik video karit..milyened van??
bár megprobálhatod az 1.1-es patchet hátha segit..😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Sheke
nem elhet kiküszöbölni?

Le Parkour

szivás a video kariddal...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Sheke
akko mi van ha bejön a játék de de amikor töltené az elején kidob az asztalra

Le Parkour

Gerbill
Az ICA táskában általában (ha magaddal viszed)az m4 vagy a shotgun van, vagy rakhatsz bele fegyvereket, mondjuk ha valahol találsz egy nagy fegyvert amit nem tudsz elrejteni az öltönyödben, de ott szeretnéd tudni a fegyverparkdban akkor belerakod az ICA dobozba

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Randelz
Most egy olyan lama kérdést teszek fel hogy csak..
Mire van a ICA-s doboz, mert, hogy néha vanbenne valami pl. nekem most a kaszinós pályában volt benne elõször fegyver és bomba.
?

Randelz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Odafutsz az épülethez- átmászolrajt- elrontod az elektromosságot- bemászol az ablakon- elveszed a belépõkártyát- átmész a clinikai készre- kiütöd az egyik õrt- ruhacsere- beadod a ugynöknek a szerumot- utan megkell olni meg két embert- az egyikre ráejted a díszes csillárt- a másikat pedig edzés közdezben véletlen baleset éri- bemész a hullaházba- beadod a ügyhöknek a másik injekciót- EXIT

ProGabe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem lehet kikerülni a kamerákat imho,de a kazettát el lehet lopni természetesen.Az pedig abban a szobában van ahol 2 õr ül a számgépeknél+ott van a mágneskártya a main buildinghez,a bejárat utáni szárnyas ajtón be,elfordulni jobbra,ha jól emlékszem.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Köszi!De elõferdul hogy én vok hülye me a 2. pályán nem tom hogy mit csináljak.Mivel ahol a sok civil van ott célpontot nem találtam ezé lementem azon a veszedék hosszú úton oda ahol a repcsi is parkol.Felmentem a csákót kinyírtam de hogy tovább?A 2 bõl cscak az egyiket találtam meg.Segítsetek plz.
Gerbill
A játékból való képlopáshoz a legjobb program a Fraps(van letölthetõ legális verziója amiben csak a kép formátumát nem tudod változtatni meg néhány korlátozás a videobeállításnál) Itt nem kell egyfolytában print screen meg ilyesmik, csak megnyomod az F10-et és kész is a screenshot amit az elõre kijelölt könyvtárba ment

Ha felrakod a Patchet akkor SecuRom Loader kell hozzá...
De kehet hogy már crack hozzá (nekem az 1.0-ás relodedes állandóan kidobált az asztalra)

Hello!

Nekem most megy a játék 1.1-es patch nélkül.Ha felteszem a patch-et, akkor nem fog elindulni?
Hogy lehet a legegyszerûbben megcsinálni a klinikás pályát, ahol elõször az ügynököt kell megkeresni?
Kösssszi szépen!
Randelz
Én a Print Screen gombot használom aztán megnyitom egy képszerkesztõ programot ctrl+v és már ott is a kép.

Én is erre gondoltam csak lehet hogy tényleg eléggé elbasztam<#buck>Ezé bocccsi.De amit theodor írt az nekem is bevált köszi szépen THEODOR!!<#integet2> És lenne egy kérdésem.Hogy hogyan lehet képet csinálni a game közben meg hogy hova menti me naon király a game grafója.

Elõre is köszi!
Lord RZA a PUNK
<#mf2>

I.C.ram
Valaki megcsinálta már az utolsó pályát?

Hogy lehet elkerülni a kamerákat a végénél a nyugati szárnyban? Nem is mozognak, és nyíl egyenesen a pofádba vigyorog, akárhogy mész. Vagy, ha nem lehet, akkor van valami security szóba, ahol ellehet csórni a felvételt, ahogy eddig lehetett pár pályán?
Gerbill
Nem a secure romot kell letölteni, mivel az maga a védelem, inkább a secure rom loadert. És nem be kell szúrni a Hitman ikonját, hanem az ablakban ami beugrott abban kell megkeresni és megyitni a hitman exe-t. Gondolom te is erre gondoltál csak kicsit félreérthetõen fogalmaztál

HY!!!
Mindenkinek üzenem akinek nem indul a game hogy a faq-ból töltse le a securom-ot.Azt kell megnyitni és beleszúrni a game ikonját ennnyi az egész én is egy évig kinlódtam mire rájöttem.<#buck>
Rage47
ez igy van. a vége felé már 75 volt nekem, s ha rám nézett vki, s közel volt a papiros amin a képem volt(eléggé hasonlo volt hozzám), akkor egyböl riadóztattak...
Gerbill
Majd ha lesz egy kis kedvem mészárolni, kipróbálom hogy igaz e

hykao
Akkor tuti még kicsi volt a NOTORIETY szinted, minél magasabb, annál jobban hasonlít a kép rád, állítólag.
Gerbill
Nekem nincs screenshotom, de rólam eddig még csak egyet adtak le, egy túlsúlyos hosszúhajú férfi volt a képen, de egyáltalán nem hasonlított 47-re

Gerbill
Milrt õ mit ajánlott hogy indítsd el?

hykao
Tényleg mutathatnátok képeket az újságcikkekrõl, kinek-milyen fekete-fehér fantomképet hoznak össze (feltéve, hogy a NOTORIETY nem 0, mert akkor ugye az áldozatról szerepel színes kép az újságban - legalábbis rólam eddig még nem közöltek le semmilyen fantomképet)
De légyszi ne lóbaszó nagy képeket, inkább thumbnaileseket, ezzel: http://imagevenue.com/
nah végre nekem is megy a játék!!!! köszönet Lord RZA a PUNKnak!!!
szaisztok
hykao
LOL má'! MARDI GRAS (húshagyó kedd) parádé - NEW ORLEANS a helyszín.
(eleve az egész játék az amerikai kontinensen játszódik - kivéve a párizsi operaházas részt)
Az orvlövész neve meg inkább lengyelesen hangzik szvsz, de lehet, hogy az újságban pontosan írnak róla, hogy milyen származású.
fruhwirth
aszonták pedig h új, franc.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Ja, azt az 1.1-es cracket használod, amirõl már ezerszer elmondtuk, hogy nem mûködik.

fruhwirth
az elsõ pálya végén kidob asztalra. tudtok erre vmi megoldást?

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Gerbill
Hát szerintem max csak Kulinsky lehet orosz, mivel Purayah egy albínó klón a nõnek pedig Angelina Mason a neve.

Nekem az tetszik amikor a szakács kését dobom a nyakába és átszúrja a nyakát a kés.
misirulez
AKI LETÖLTI A JÁTÉKOT A RELOADED VERZIÓT TÖLTSE ÉS AZZAL NEM LESSZ SEMMIM GOND EGYBÕL INDUL...
Így már elõre ki lehet küszöbölni a jövõbeli kérdéseket.

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Lehet hogy már volt róla szó de azért elmondom.Én nem jöttem rá hogy miért szaggat 2 hétig azt hittem hogy tényleg bug de nem az.Annyi az egész hogy minden legyen fullon a graphics menübe és csak a "post filters" legyen disabled-re állítva.Azóta olyan gönyörûen megy hogy beszarok rajta és ugyanolyan szép.
Lehet hogy már volt róla szó de azért elmondom.Én nem jöttem rá hogy miért szaggat 2 hétig azt hittem hogy tényleg bug de nem az.Annyi az egész hogy minden legyen fullon a graphics menübe és csak a "post filters" legyen disabled-re állítva.Azóta olyan gönyörûen megy hogy beszarok rajta és ugyanolyan szép.
Igen, de sajnos nem mindegyiket, bár a lõfegyverek nagy részét igen.
Például lesz felhetõ M1911, nekem arra fájna a fogam, de hiába szerzem meg a pályákon, nem lehet menübõl választani. Ugyanígy az összes szúrófegyvert sem.
Mikor érem már meg, hogy 47 kést is vihessen magával?
(Persze nyilván ez legyen a legnagyobb bajom a késõbbi Hitman-erpizódok kapcsán)

Abból hogy akiket meg kell ölni azoknak Orosz nevük van.
Oké kösz akkor a silverballer is megteszi.Bár én mindig .40 SLP silentet használok szerintem az a legfullosabb piszoly.Egyébként azután hogy egyszer megtaláltál egy fegyvert onnantól ha úgy viszed végig a pályát hogy nem dobod el a fegyvert akkor elmeni a fegyverlistádba és onnatól már ki tudod választani az elején is.