Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jobb minõségû videókhoz (amik remélhetõleg nemsokára felkerülnek majd a magyar Hitman4 oldalra) pedig a RAD Video Tools-t használom, ebben lehet állítani a képarányt (ez szintén ingyenes).
Kérjük, helyezze be az eredeti "Hitman Blood Money english" CD/DVD-t.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=nodisc&l=hu címen
ezt irja ki
sorry h' kérdezem csak nincs F.A.Q
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Egyébként érdekes, hogy a játék hivatalos oldalán a karakterek között szerepel a bohóc és az özvegy is, holott a játékban valójában vajmi kevés szerepük van. Ráadásul az özvegy abban az aspektusban, ahogy a hiv.oldalon ábrázolják csupán az egyik újságcikkben jelenik meg. 😊
@bepe79: mostmár elrakhatod a kedvencek közé, ott a link... 😊
Suzuki Swift GL 1.3
Amúgy a NOTORIETY rendszerrõl a játék hivatalos oldalán is írnak, sõt le is fordítottam és be is szúrtam ide többször is...de itt van mégegyszer:
"ISMERTSÉG (vagy HÍRHEDTSÉG) RENSZER (NOTORIETY SYSTEM)
Mint bérgyilkosnak, a személyazonosságod leleplezõdésének elkerülése módfelett fontos - lehetelenné válik a munka, ha leleplezõdsz.
A játékosnak lehetõsége lesz "takarítani" maga után, amennyiben valami félresikerülne...pl: a biztonsági kamerák szalagjai eltûntethetõk, vagy egyéb bizonyítékok - mint pl. a testek -, elrejthetõk különbözõ alkalmatosságokba, mint pl. fagyasztóládák, faládák, szeméttároló ládák és szennyes tárolók - elkerülvén ezáltal az õrök riasztásait. Ezenfelül gondot kell fordítani az esetleges szemtanúktól való megszabadulásra is...
Amennyiben a játékos nem tesz meg minden óvintézkedést a személyazonossága leleplezõdésének elkerülése érdekében, akkor az ISMERTSÉGI szintje nõni fog. Az újságcikkek egyre több használható információt fognak tartalmazni az orgyilkosságokban betöltött szerepünkrõl, kilétünkrõl, és a leközölt fantomkép egyre inkább hasonlítani fog ránk - ennek következtében az õrök és a civilek is egyre könnyebben felismerhetnek. (...és amint a korábbi képekbõl kiderült: jó esetben csak mutagatni fognak ránk, rossz esetben pedig ránk is támadnak...)
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
mellesleg patch-et próbáltad?
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
A "You better watch out..." pálya elég nagy (szélességre-magasságra) és ott a havazás és a "post filters" az ami zabálja a gépet. (de érdekes, hogy pl. nekem legjobban azon a benti részen esik le az FPS szám, ahol a bár van)
Az elsõ - tutorialpálya - kissé félrevezetõ a játékmenet tekintetében, mert aki úgy nyomja tovább, mint a tutorialban, annak tuti nem lesz SA minõsítése, és a NOTORIETY szintje is várhatóan nõni fog.
De ha mégis hentelni fogsz, akkor majd légyszi nyomass képeket az újságban szereplõ fantomképekrõl.
VÉGIGJÁTSZÁS ügyben: az összes valódi pálya végigjátszás videóját elkészítettem már és beszúrtam ide a topikba! Alul beírod a keresõbe, hogy: "végigjátszás", és sorban kidobja õket.
Egyébként a "Függöny legördül" végigjátszásvideó a #2149-es hozzászólásba lett belinkelve.
Ami nekem viszont fura volt, hogy tudtommal a Tosca az 1700-as évek Itáliájában játszódik, a játékban meg I.vh-s katonaruhában vannak a színészek.
Józan ész 😛.
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Elõre is köszi!!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
mivel csak Radeon 9200-as videókarim van. Mit lehet tenni
hogy ne szaggasson? azon kívül hogy vegyek másik videókarit.
ha visszaállítom az AGP gyorsaságát 8x-ról 4x-re akkor jó lessz?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Amúgy szoktátok olvasni az újságot?😊 Én volt h elmosolyodtam, tök vicces volt h leirja h hogyan haltak meg, milyen balesetben, aztán az mind én voltam😊)
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Tehát hogyan lehet megoldani hogy ne ismerjenek fel?
@I.C.ram: Henry, Harry - egykutya. E keresztnév mindkét változata használatos, és elfogadott már. 😊
Amúgy az oldal szerint - amit linkeltem -, ezt a XXV. Alkotmánykiegészítést csak 1967. február 11.-én ratifikálták.
Ez az alkotmány módosítás elég régi már tudtomma. Henry Truman is így lett elnök F. D. Roosevelt halála után 1945ben. Sõt ha megnézítek, akkor a pálya nagy részén ott van Roosevelt és Truman portréja, közben más elnöké nem nagyon. Szóval ez is egy utalás a dologra 😄
majdnem befejeztem a pályát erre meg kilép😄:S😄:S:F:F