Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Windows Movie Maker. Ingyenes, a Windows része. Csak egy baj van vele: nem állítható a videó képaránya. Ezért csinál 4:3-osat az én 16:10-es tömörítetlen állományaimból...
A jobb minõségû videókhoz (amik remélhetõleg nemsokára felkerülnek majd a magyar Hitman4 oldalra) pedig a RAD Video Tools-t használom, ebben lehet állítani a képarányt (ez szintén ingyenes).
ElekAdam
Nincs behelyezett lemez.
Kérjük, helyezze be az eredeti "Hitman Blood Money english" CD/DVD-t.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=nodisc&l=hu címen

ezt irja ki
sorry h' kérdezem csak nincs F.A.Q

Gerbill
És mivel tömörítetted? Én még nemnagyon találtam normális tömörítõ progit.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

hykao
SPOILER!
Egyébként érdekes, hogy a játék hivatalos oldalán a karakterek között szerepel a bohóc és az özvegy is, holott a játékban valójában vajmi kevés szerepük van. Ráadásul az özvegy abban az aspektusban, ahogy a hiv.oldalon ábrázolják csupán az egyik újságcikkben jelenik meg. 😊
bepe79
Betettem.

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Nálam tökéletesen mûködik a Fraps a játékkal, a végigjátszás videók is vele lettek felvéve.

@bepe79: mostmár elrakhatod a kedvencek közé, ott a link... 😊
bepe79
Sorry, csak az xp-m alatt van elmentve a thumbnail link, amit adtál, és most Vista alatt vagyok. <#shakehead> Itt meg nem nincs még benne a kedvencekben. Tudom, hogy csak magyarázom a bizonyítványomat, de tényleg így van.

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
A FAQ Hmuda reszortja, én nem tudok oda semmit sem beszúrni.
Amúgy a NOTORIETY rendszerrõl a játék hivatalos oldalán is írnak, sõt le is fordítottam és be is szúrtam ide többször is...de itt van mégegyszer:

"ISMERTSÉG (vagy HÍRHEDTSÉG) RENSZER (NOTORIETY SYSTEM)

Mint bérgyilkosnak, a személyazonosságod leleplezõdésének elkerülése módfelett fontos - lehetelenné válik a munka, ha leleplezõdsz.
A játékosnak lehetõsége lesz "takarítani" maga után, amennyiben valami félresikerülne...pl: a biztonsági kamerák szalagjai eltûntethetõk, vagy egyéb bizonyítékok - mint pl. a testek -, elrejthetõk különbözõ alkalmatosságokba, mint pl. fagyasztóládák, faládák, szeméttároló ládák és szennyes tárolók - elkerülvén ezáltal az õrök riasztásait. Ezenfelül gondot kell fordítani az esetleges szemtanúktól való megszabadulásra is...
Amennyiben a játékos nem tesz meg minden óvintézkedést a személyazonossága leleplezõdésének elkerülése érdekében, akkor az ISMERTSÉGI szintje nõni fog. Az újságcikkek egyre több használható információt fognak tartalmazni az orgyilkosságokban betöltött szerepünkrõl, kilétünkrõl, és a leközölt fantomkép egyre inkább hasonlítani fog ránk - ennek következtében az õrök és a civilek is egyre könnyebben felismerhetnek. (...és amint a korábbi képekbõl kiderült: jó esetben csak mutagatni fognak ránk, rossz esetben pedig ránk is támadnak...)
bepe79
Kérdés, hogy a Vista-ra fölmenne-e a patch. <#smile> A fõprogit is alig bírtam felgyömködni rá. <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Nekem nem nagyon akar lejárni, 13 napot ír az aktiválásra már napok óta. Mûködni meg tovább is mûködik szvsz, mert expiration date-nek 2007 june-t ír nálam a Vista.

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Most utoljára feltöltöttem a http://imagevenue.com/-ra a képet - helyetted - és kicseréltem a tacepaódat a feltöltött thumbnail-es változatra, de legközelebb légyszives TE is az http://imagevenue.com/-ot használd, és ne cseszd szét a topikot fölöslegesen nagy képekkel.
Lunki88
Valaki tudja mitõl van az hogy a Fraps nálam nem mûködik a Blood Money-nál, az összes többi game-nél kiírja az fps-t, de ennél a játéknál semmi?
Egyébként kicsit mosolyogtam, a Flatline c. pályát "Predator"-ként teljesítettem <#idiota>. Szokatlan volt 😊).

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Gunner
És amúgy is csak alig van 2 heted a windows lejártáig, izzizsd be szépen XP Sp2-t 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

miért nem lehet linkelni? <#rinya>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Gunner
nem birtad volna beszúrni csak a hibaüzit? v. legalább 800x600ban a képet?
mellesleg patch-et próbáltad?

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Lunki88
Hykao ezek nem mehetnének a F.A.Q.-ba?
hykao
Ha megfigyeled, csak a közeledben lévõ karakterek válnak részletessé a tömegben, és viszonylag zártabb a pálya, a többi igazán nagy pályához képest.
A "You better watch out..." pálya elég nagy (szélességre-magasságra) és ott a havazás és a "post filters" az ami zabálja a gépet. (de érdekes, hogy pl. nekem legjobban azon a benti részen esik le az FPS szám, ahol a bár van)
bepe79
Ma raktam föl itthon a Vista Beta2-õm alá a Hitman4: Blood Money-t, és reklamálja, hogy nincs fent a dx9.0c, holott a dx10 viszont fent van:

LOL.

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Nm túl nagy baj, ha vállalod a következményeket...(növekvõ NOTORIETY, stb...), bár ez a játék nem a hentelõknek készült igazából.
Az elsõ - tutorialpálya - kissé félrevezetõ a játékmenet tekintetében, mert aki úgy nyomja tovább, mint a tutorialban, annak tuti nem lesz SA minõsítése, és a NOTORIETY szintje is várhatóan nõni fog.
De ha mégis hentelni fogsz, akkor majd légyszi nyomass képeket az újságban szereplõ fantomképekrõl.

VÉGIGJÁTSZÁS ügyben: az összes valódi pálya végigjátszás videóját elkészítettem már és beszúrtam ide a topikba! Alul beírod a keresõbe, hogy: "végigjátszás", és sorban kidobja õket.
Egyébként a "Függöny legördül" végigjátszásvideó a #2149-es hozzászólásba lett belinkelve.
hykao
Na ezekre lennék én is kíváncsi, ezért kértem, hogy szúrja már be mindenki, hogy milyen fantomkép készült róla (amennyiben nem 0 a NOTORIETY - mert akkor ugye nincs fantomkép, hanem egy színes kép az áldozatról)
hykao
VÉGIGJÁTSZÁSVIDEÓ
hykao
Jaja, ez ugyanolyasmi, mint az operaházban, hogy épp a Tosca-t próbálják, amiben a fõhõst (és Tosca-t) ugye átvágják és vaktöltény helyett igazit használ a kivégzõosztag...(vagy valami ilyesmi - a pontos történetre már nem emlékszem)
Ami nekem viszont fura volt, hogy tudtommal a Tosca az 1700-as évek Itáliájában játszódik, a játékban meg I.vh-s katonaruhában vannak a színészek.
Plusz nincs számolva hozzájuk fizika, mindenki ugyanúgy hal meg, a térképen sincs jelezve minden ember.

Józan ész 😛.

Az is lehet, hogy a hóesés fogja meg a you better watch out pályán a gépet.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

reménytelen
Az az 1000 ember valami különleges technikával lehet megcsinálva, mert simán félre lehet lökni õket, nem foglalkoznak veled, és nem rontják a teljesítményt. A you better watch out pályán viszont minden ember "teljes valójában" van jelen.
Lobsterman
Fura egyébként. Nekem is hasonló kártyám van(FX5200) és az egy dolog hogy nekem is akad, de a legjobban akkor lepõdtem meg hogy a madárgyilkolós pályán nem akadt jobban a tömegben, viszont a "you better watch out" nevûn elkezdett durván akadni. annak is az elején. Szóval akkor nem akasztja meg 1000 ember a képernyõn, viszont egy szép magas sziklafal igen? 😄

HY! Nekem az a kérdésem hogy nem túl nagy baj e ha aki az utamba kerül azt kinyírom.Me pl. ha azt írja hogy tisztítsam meg a szobát akkor bemegyek és shotgunnnal széjjel aprítom a népet.Szóval ha vki tud finomabb módszert akkor azt megköszönném ha leírná!Meg esetleg egy végigjátszás videt küldhetnétek a 2. pályáról!<#buck>
Elõre is köszi!!
[NST]Cifu
A Radeon 9200 egy kissé öreg lassú kártya már ehhez a játékhoz...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Rage47
én ehhez nem értek sajna, sztem faq-t nézd meg, hátha van vmi az ilyen problémával kapcs.
MaxPayne
Hy, az lenne a gondom hogy nekem szaggat a game
mivel csak Radeon 9200-as videókarim van. Mit lehet tenni
hogy ne szaggasson? azon kívül hogy vegyek másik videókarit.
ha visszaállítom az AGP gyorsaságát 8x-ról 4x-re akkor jó lessz?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Rage47
Akkor nemtok sajna segiteni.
Ha nagyon érdekel, akkor játszd végig minden szinten...😊)
reménytelen
Én szoktam olvasni az újságokat, és igen, konkrétan azokra az újságban megjelenõ rajzokra vagyok kíváncsi!
Rage47
Tehát a konkrét rajzra vagy kiváncsi az újságban?

Amúgy szoktátok olvasni az újságot?😊 Én volt h elmosolyodtam, tök vicces volt h leirja h hogyan haltak meg, milyen balesetben, aztán az mind én voltam😊)
reménytelen
Nincs egy oldal valahol a neten, ahol meg lehet nézni, hogy a notoriety (hírnév) növekedésével arányosan hogy lesz egyre pontosabb az újságban megjelenõ fantomkép? (Googleval nem tudom, mire keressek, mert nem nagyon akar megfelelõ dolgokat találni.)
s

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Sehogy csak fus oda ahol a pálya elkezdõdtt és ennyi!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

PLackó
üdv.egy kicsit láma kérdés:operában kinyírtam a két embert,viszont most menekülnöm kellene.De hiába váltok ruhát,a piros "körözési" csík csak sárgáig megy le,így ha valaki meglát azonnal felismernek és ismét piros lesz.ezután mindenki riadóztatva,én meg nem sokáig fogom ezt túlélni..
Tehát hogyan lehet megoldani hogy ne ismerjenek fel?

I.C.ram
Hát ja ez a furcsa. De az biztos, hogy a játékkészítõk erre utaltak, mikor Roosevelt és Truman festménye van csak a fehérházban a modernkori miniszterelnökök közül, pedig volt egy pár karakteres figura is 😊 Na mindegy szóval a lényeg, hogy Truman így lett elnökk, tehát hogy elnökhelyettesbõl lett miniszterelnök, mikor meghalt FDR. Szóval ez tuti utalás a dologra 😊
hykao
Melyik pályán dob ki az asztalra, és milyen cselekvéskor?

@I.C.ram: Henry, Harry - egykutya. E keresztnév mindkét változata használatos, és elfogadott már. 😊
Amúgy az oldal szerint - amit linkeltem -, ezt a XXV. Alkotmánykiegészítést csak 1967. február 11.-én ratifikálták.
I.C.ram
Közben utánanéztem. Tévedtem, mert 1965-ös a törvény. De Truman ettõl függetlenül így lett elnök 😊 Ja és nem Henry, hanem Harry 😊
I.C.ram
Jaja lttam. Majd belenézek, ha gond van. Köszi.

Ez az alkotmány módosítás elég régi már tudtomma. Henry Truman is így lett elnök F. D. Roosevelt halála után 1945ben. Sõt ha megnézítek, akkor a pálya nagy részén ott van Roosevelt és Truman portréja, közben más elnöké nem nagyon. Szóval ez is egy utalás a dologra 😄
bigfoot
nincs fennt crack

hykao
Ha elakadnál még, akkor a #3820-ban pont a kérdéses pályáról készült a videó.
I.C.ram
Köszi a segítséget!
hykao
Te hallod hányszor kell még leírni, hogy a krekk okoza a kilépéseket? Mi köze a peccsnek ehhez?
bigfoot
ez még patch után is kilép néha hogy baszná meg
majdnem befejeztem a pályát erre meg kilép😄:S😄:S:F:F

hykao
RÁJÖTTEM, hogy a securom-daemon tools dolognál egy a lényeg, hogy a DEAMON TOOLSOD 4.0-ÁS legyen mert a régebbi verzioknál nekem se müködött ez a módszer, de így már patchelve és crack nélkül simán elindul <#wave>
Randelz
Nemtud valamelyikõtök egy olyan oldalt ahonnan grafikuskártyákról lehet infokat szerezni??