7642

• Don Norbertó
    Köszi akkor újrateszem, mostmár tudom mi volt a gond a 3. pályán, ok.
    Több hiba nem lesz később? (ha most újrateszem)
  • arty
    lesz (furcsa hibák, fagyások későbbi pályákon)

ha már eredetid van, azzal nyomd!
  • Don Norbertó
    Ezer meg egy köszi! :) Standardon sem jó nekem ugyan, de teljesen levettem és úgy megtudtadm csinálni, köszi szépen! Most az a kérdésem, hogy ugye idegességemben az 1.2-es cracket bemásoltam a könyvtárba, lesz ennek valami következménye vagy nem gond?
  • hykao #7433
    Előfordulhat, hogy a warez verziódra rakott 1.2 patch regisztrációs bejegyzése megmaradt, és ezért nem engedi feltenni az eredetire...(aztán az is lehet, hogy ez egy újabb verzió amit megvettél, és már eleve tartalmazza az 1.2-es patchet...)

A problémádra a megoldás: (már ezerszer volt itt a topikban róla szó)
    Futtatás -> dxdiag -> Hang fülre katt -> A hangok hardveres gyorsítási szintje csúszkát "Alapgyorsítás"-ra állítani.
  • Don Norbertó
    Hangsúllyozom még1x hogy eredeti...
  • Don Norbertó
    Azt írjátok lejjebb, hogy fel kell tenni az 1.2-es patchet, azt írja ki hogy nekem már fent van, akkor biztos fent van.... mégsem jó. Megcrackelni ugy enem szabad, akkor mit kéne tennem hogy jó legyen???
  • Don Norbertó
    Így vedd meg az eredetit! Egy az egyben ugyanaz mint a netes... kidobott pénz.
  • Don Norbertó
    Megvettem a játékot, feltettem elölről elkezdtem és érdekes módon a 3. pályán az operáson még mindig kilép. Van valakinek valami hasznos információja mi lehet a k...a....................... probláma?
  • istvan65
    valaki megtudja mondani hogy mi lehet a baja annak hogy amikor elinditom a játékot bejön a piros csík aztán meg kilép
  • Don Norbertó
    A 3. pályán kifagy a játék, lehet hogy az 1.2-es patch miatt? Valaki járt hasonló cipőben?
  • Don Norbertó
    Ez az egy ami nem tetszik... de amúgy nagyon jó.
  • Vlala #7425
    Ez a mentési rendszer sajátossága. A pályán belüli mentést csak a pálya befejezéséig tudod használni, ha észrevettek, meghaltál, vagy egyéb más ok (nem azt lőtted le, akit kellett volna, nem robbant elég nagyot a feje, stb. :) ). Ha befejezted a pályát, már csak az elölről kezdés lehetősége áll efnn.
  • Don Norbertó
    Nem tudom, talán igazatok van. De a mentések nem egyértelműek nekem...
    Betöltöm a profilom és csak a pályákat amiket végigvittem azokat lehet elölről kezdeni, amit később mentettem el azokat miért nem?
  • Vlala #7423
    Ne kezdjünk bele egy vitába, mert az nem tesz jót a topicnak.
    De ha mindenki ezt mondja, aki játszik vele, akkor nagyon sokszor 2000 Ft az, és igenis sok múlik rajta. :)

Én mindenesetre szeretem megtisztelni a fejlesztőket, és megköszönni a munkájukat azzal, hogy ha nem is a megjelenés napján horror összegért, de pár hónappal később fél-harmad árért beruházok arra a játékra, ami tetszik, és lekötött. Van olyan, hogy letöltöttem, és tört verzióval játszottam, és megvan egy TDK-n vagy Verbatimon - de az valahogy nem az igazi.
    Jó érzés a következő részt úgy a kezembe venni, hogy "ehhez én is hozzátettem".
  • arty
    nem a tiéden, de a "te fajtádon" igen
  • Don Norbertó
    Az Ave Maria pedig tényleg szép.
  • Don Norbertó
    Engem nem igazán érdekel ki mit mond, azt hiszem elég nagy vagyok ahoz hogy eldöntsem hogy kiadok 2000 ft-ot vagy ugyanazért a dologért kattintok 3-at 4-et, és ingyen ugyanazt megkapom... A fejlesztők pénztárcája meg messze nem érdekel, nem az én 2000 ft pénzemen fog múlni amúgysem. :)
  • Piedon
    Mert azzal, hogy megveszed eredetiben játékot a fejlesztőket is "támogatod", hogy még további ilyen jó játékokat csináljanak. A másik dolog, hogy most már olcsó is a játék (1990Ft). És ezért szomorú, hogy ezek a dolgok fel sem merültek benned.
  • Don Norbertó
    Hibátlanúl megy a játék nem értem mi a gondod... az hogy kértem egy kis segítséget, mert volt egy kis gondom?
  • hykao #7417
    Elég szomorú, ha nem tudod a választ magadtól...
  • Don Norbertó
    Miért kéne hogy megvegyem?
  • hykao #7415
    akkor vedd meg eredetiben...
  • Don Norbertó
    Köszi megcsináltam 1.2-esre és fut rendesen. Szerintem sokkal nehezebb mint az előző részek de nagyon jó kis játék. :)
  • Vlala #7413
    Igen, szükséged lesz az 1.1-es patchre.

• Don Norbertó
    És akkor mi a teendő? Patchelnem kéne? Amúgy torrenten szedtem le, iso-s.
    Remélem az nem gond.
  • Vlala #7411
    1.0-s verziód van. Az alá tökmindegy, milyen gépet teszel, az szaggat, mint a veszedelem.

• Don Norbertó
    Sziasztok!

A helyzet az, hogy feltettem a játékot és marhára szaggat már a főmenű is.
    Ati radeon 9550-es vidikártyám van, lehet ez a gond?
    Proci rendben van, Ram is.

köszi
  • campy
    mindig szívesen előveszem ezt a Hitmant mindig van benne új! talán ez az egyetlen game amitől eddig nem hallottam rossz kritikákat! kivéve annyit h kevés a pálya
  • Vlala #7408
    Erről csak egy videót láttam, de még nem próbáltam. De ki fogom próbálni :)
  • campy
    :D:D hát nem halt meg valamilyen csoda folytán mivel a 47-es sosem halhat meg:D csak a kínaival a beszélgetést a végén nem fogtam fel h micsoda...

Vlala: tök kemény amikor papnak öltözve vagyok és úgy ölöm meg a családapát, és a fiát elvileg hozzá lehet házasítani ahhoz a vöröshöz:D
  • Vlala #7406
    Ezek szerint mégsem játszottad végig. :)
  • djjeges
    Ok má kipörgettem :)
    De most meghal a végén vagy mi?Mert nemnagyon értettem.
  • campy
    elvileg ha odahajolsz a krapek fölé kikéne írnia h szérum beadása... magától beadja nem kell elővenni
  • djjeges
    Már nemkell segítség megoldottam.
    Most abban kéne segíteni,hogy már azon a Agente Smith-es pályán vok megtalálom azt a hapit odaadja a képet és lekéne szérummal innyekcióznom.Rámegyek a szérumra de nemveszi elő.Mit kell csinálni?
  • djjeges
    Csá Van 1 kis probléma!
    Amikor elindítóm a játékot néha rögtön néha pár perc mulva lefagy a gép és kihozza azt a kék oldalt és azt írja,hogy a számítógép érdekébe leállt a gép.
    Elindítottam a tartot 1-2 métert mentem vele nemis szaggatott nagyon azt megint leállt pls aki tud valami megoldást írjon!
  • tudatalan
    :D pedig rengetetszer le lett írva de sebaj :D
  • gereee93
    Nah müködik köszi a segitséget
  • gereee93
    De nekem nem a hang a baj hanem, hogy kilép magától. De megprobálom
  • Vlala #7398
    3. pálya... nem az Operaház? Ott néha a hang szokott bekavarni. Futtatás, DxDiag, 1. hang, Hardveres gyorsítás: alapgyorsítás. Talán beválik.
  • gereee93
    patch-et felraktam. Eredeti a játék. Nemtudom mitkell tenni :)