Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah és képzeljétek miután befejeztem a dance with the devilt az újságcikkben azt írták, hogy vki olyan lõtte le azt az ördög faszit(a másik bérgyikost) aki nem igazán ért a fegyverekhez😄😄😄 Az szép😊 Persze kilõtem rá pár tárat, kiélveztem a szitut😊😊

Figy, nem lehet mindenkit balesettel megölni 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

most gyûröm a fehér házat, de szerintem hagyom holnapra, mert valahogy érzem, hogy nem lesz egyszerû. Bár elsõ nekifutásra sikerült
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lelõnöm a west wing roofról az egyik faszit sniperrel. Dehát egybõl felfedezik a holttestet, tehát nemhiszem, hogy ez az igazi megoldás. Nemtom elképzelni, hogyan lehet balesetet csinálni

Melyik faszira gondolsz a kettõ közül? Én egyiket sem balesetként öltem eg így õszintén... Nagyon komoly volt, amikor a piros ruhás bérgyilkos bevezetett a Torture Chamber-be 😊. Én simán lelõttem egyébként egy SMG-vel, de így is SA-t kaptam 😊.

A nagy, maszkos emberkét meg még sietve elkaptam a húrral a WC-ben... Ott arra gondoltam, hogy egyszerûbb a készítõknek azt lescriptelni, hogy mindenki más a másik fülkét használja, így ott hagytam bátran, nem is volt semmi.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

me too

Gerbill
Fogalmam sincs,
Én a liftben megfolytottam és felvettem a ruháját.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

nah akkor elmondod? Én már túl vagyok rajta 😄

Srácok, spoilerjelzõvel írjátok le a választ a még nem ott tartók érdekében 😛...

Egyébként szerintem az egyik legkönnyebb pálya ez a Dance with the Devil 😛.

a dance with the devil nél a faszit hogan lehet balesetként? nemtod?

Gerbill
Ha a gyilkosságot balesetnek tüntetem fel akkor azt úgy veszi a gép hogy senkit nem öltem meg. Akills-nél 0 van az Accidentsnél 2 vagy 1. Silent Assasin baleset nélkül is lehetsz, csak mégis balesetnek feltûntetni jobb

a dance with the devil nél a faszit hogan lehet balesetként?

szerintem az nem számít az értékelésbe, hogy baleset vagy sem... mármint nem figyeltem nagyon de sztem nem igazán.
Inkább az számít, hogy ne lássák az arcodat mielõtt kiütsz vkit, vagy ne találják meg a testeket, vagy ne kelts nagy zajt, vagy ne bántsd a civieket...
HM?

Gerbill
Ezt mondtam én is hogy teljesen egyedül csináltam meg, csak néhányra nem jöttem rá, hogy lehet balesetként feltüntetni. Pl.: a Dance with the devilre szinte egybõl rájöttem hogy a csajt hogy kell megölni a New Lifeban pedig csak teljesen véletlen jöttem rá a grilles trükkre.

Többre is? Én az egészet egyes-egyedül csiná'tam 😛 <#idiota>.

Gerbill
Én pl többre is magamtól jöttem rá, mármint arra hogy balesetnek látszódjon, a videók többségét meg sem néztem még most sem a többit meg csak az után hogy végigvittem azt a bizonyos pályát

Pedig csak ész kellene hozzá, de ez ugye manapság luxuskérdés <#rolleyes>.

Nem tom hogy van e olyan aki magától rájön hogy hogy nyírja ki a csákókat de én eddig mindent a végigjátszás viddel csináltam.<#wilting>
maffioso
megcsináltam a nyú lájf pályát pont ahogy a vidion a fákban erre mitkapok?szpesölisztet

\"If in doubt, flat out!\"

Gerbill
elõveszed a fecskendõt és a célkeresztel a tortára/fánkra/palackra célzol és ha piros a kereszt belenyomod.

elvileg méreggel a kézben tûzgomb, de nem mindent enged a játék megmérgezni.

Annyit mondjatok meg, hogy hogyan tudom megmérgezni pl. a tortát? Mert nem jöttem rá hogyan kell belefecskendezni a mérget, csak bele lehet rakni...

steam, origin: ACE_hun

most megnézem hykao meoldását az ördögös missionnél😊

De amúgy nem vágom, hogy ti hogyan csináltátok, de én a nõt egybõl az elején leszedtem. Miután kinyírod a piros csirkét utána arra jön pont a nõ is, egybõl le tudod szedni(mindez akkor jöhet össze ha az elején balra megy a piros). Ezután én megkerestem a bárokban a másikat, azt is beoltottam😄 Végül a táskával felmegyek a fickóhoz és azt is szétszedem, vagy kilököm az erkélyrõl.

Ennyi, szerintem ez pont egy egyszseû küldetés...

Nem hiszem el, pont a végére értem az angyalos, ördögös küldetésnek és erre kilépett mikor már csak az angyal ribancot kell leszednem😞😞😞😞😞
Ez mekkora...
A nõt(sülve) megeszik a cápák😄😄😄😄 A másik célpontot a liftben folytom meg mikor le akar menni az alagsorba. Viszont az angyal ribancot még nem jöttem rá, hogyan ölöm meg. Arra viszont rájöttem, hogy õ engem szétszurkál a saját irodámban, úgyhogy ne kövessétek ha azt akarja...

Gerbill
Elõször követed a piros csirkeruhába öltözött fazont, amikor megáll cigizni elkábítod felöltözöl a ruhájába, felveszed a táskát a célponthoz, kinyírod az albínóklónt, elrelyted a testét és elveszed a walkie talkeiját. ezekután a térképen látni fogod a másik két "jómadarat" tetszés szerint elintézed õket.

Randelz
Kimész az épületbõl és a melletted lévõ kapun bemész > felmászol az emeletre és átöltözöl az egyik alkalmasott ruhajába > megnézed hogy mejik párban van a bérgyilkos és megölöd öt > átöltözöl > megölöd a nõi célpontot (az utcán megfelelõ pillanatban megfojtod és elrejted a holtestet) > odamész a 3-ik célponthoz és megvárod hogy a piros ruhás ember behozza a aktatáskát > megölöd a célpontot és az aktatáskánal elmenekülsz (ha mindezt "pro"-n oldottad meg érdemes visszaöltöznöd az eredi ruhádba és utána az EXIT-t) > EXIT

Na jó!Nekem nem nagyon megy ez a küldetés!Léécciii vki írja le hogy mit kell hogyan(részletesen)!Videót megnéztem de nemsokat segített!Addig én is eljutottam hogy Albinót kinyírtam és megvan a táska, de tovább nem jutok!
Ez már erõsen off...

maffioso
én elsõ ota tanulom mer kötelezõ

hykao
Akkor miért a játékok angol verziójával játszanak? 😮
Mellesleg mai világban elsõ nyelvnek csakis az angolt érdemes megtanulni...
Németet, olaszt, franciát...

hykao
Hmm, érdekes, hogy mennyien írják mindig, hogy egyáltalán nem értik az angolt...pedig én azt hittem, hogy miután már NEM kötelezõ tantárgy az orosz nyelv, helyette angolt tanítanak már általános iskola 4. osztályától...de ha nem, akkor mit? Semmit vagy más nyelvet? 😮

Amúgy a helyszín ahol vagy: New Orleans - Mardi Gras (húshagyó kedd - még a franciáktól származik, sokszáz éve) ünnepség. És egy bérgyilkoscsoport egy politikus orvgyilkosságára készül. Ezt meg kell akadályoznod, likvidálni a három fõ karakterét a társaságnak, és megszerezni a gyémántokkal teli táskát, majd elillanni a helyszínrõl.

Bõvebb infókért alul beírod a keresõbe: "walkie-talkie", vagy infókat veszel a játékban, és kiszótárazod a lényeget. Bár alapjában véve nem túl bonyolult a szövegkörnyezet, nem kell hozzá tökéletes angoltudás, hogy megértsük.
Ilyenkor jön jól ez a fórum, ahol meg tudod kérdezni.

Hát kb😄!Az amikor albinót kikell nyírni meg jó nagy tömeg van utcákon, ilyen felvonulás féleség!Ehhez a pályához pont nincs leírás, és ha megveszem +infókat, mit érek vele?hanemtom mit jelentenek, én perfektül beszélem a magyart, az angolt annyira már nem!
hykao
Akkor, amíg nem lesz a játékhoz magyarítás: Alt+Tab, és MTA-SZTAKI...(vagy más nem online szótárprogram)
Inkább érdemes szótárazni, mint csak találgatni, hogy mi is lehet a téma.
maffioso
akkor néz bután😄

és ha nem tud vki perfectül angolul...akkor mivan???=DDD

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hykao
Az melyik is? Mármint a New Life utáni pálya? Egyébként semennyit sem kell gondolkodnod azon, hogy mi a feladat, ha elolvasod a feladatokat! 😊 (és információkat vásárolsz)
Hát igen, pont ezért. Ez a magyar HitmanForum 😄

Ez gááz!:-(,Pedig én már társalognék, bár itt van ez a fórum is:-)!
Külön valószínûleg semmikor. Nyáron lesz új GP fórum, ott lesz minden oldal foruma is.

Ja, és vki nem tudja hogy a hitmanhq vagy ha jobban tetszik hitman4.hu fóruma mikor lesz beüzemlve?
Ma kezdem el a New Life utánni pályát(azért így jellemeztem mert nevét fejbõl nemtom)!Már rég végigvihettem volna a játékot, csak ugye egyik kezem elvan törve, egy kézzel meg kifejezetten nehéz játszani:-), így tesóm segítségével nyomom már a legelejétõl a gammát, a tesóm aki fullra nem játékos, egy játék van számára fifa széria:-), õ irányítja embert én akciózok!Ez a pálya milyen nehéz és kb mennyi idõ amíg megoldom?(gondolkodásal eggyüt, hogy mi a rák is a feladat:-))Elõre köszi a válaszadónak!
Yrda
sziasztok
most játszok a Hitman Blood money-val és az a véleményem, hogy a legjobb Hitman amit valaha csináltak.. nagyon ott van..

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Elnézést... késõ van és kezdek tul sok zombit és szellemet látni
MAxiam Mea Culpa

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Nah most vitte mégig 3x-ra az az utolso pályát csak a móka végett
Remélem nem csak nekünk tetszett ez az irányvonal amit a Blood Money-al muattak és a folytatás is marad ezen a kitaposott ösvényen
Személy szerint ugy érzem hogy az elsõ rész után (amugy ugye korszak alkotó és stílus termetõ mû) 😊 ez a másidij kegjobb tudtak ujjat mutatni hangulatosak a pályák stb stb

OFF Hyako ne is mond a Silent hill 4 legvégén cumizok ép 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

hykao
Na épp ezért lettek a videók a nem is tudom hanyadik pályától a menütõl felvéve...hogy látható legyen, hogy PRO fokozaton nyomom, és SILENT "HILL" lesz a vége. (bocs de ez naon lol volt ez a "hill"... 😄)

Akik célpontok, tök mindegy, hogy látják-e az arcod, sõt az is, hogy hogyan ölöd meg õket. A lényeg, hogy vagy ne találják meg õket, míg a helyszínen tartózkodsz vagy pedig balesetnek kell álcázni, és akkor megtalálhatják...
Ha jól figyelted a videót, azt a bandatagot - amelyiknek beleállítottam a fejébe a konyhakést -,elrejtettem a WC-be, a társa mellé, akit meg a fojtózsinórral intéztem el. Nos õket nem találták meg, míg a pályán voltam.
Az ártatlan áldozatot pedig - a kapitány egyik kis homokbúvár ágyas pincérkéjét - szintén baleset érte...(egy nem célpont baleset belefér az SA minõsítésbe. ha megnézed az "Egy Jó Évjárat" videót, akkor egy nem célpont ott is balesetet szenvedett - "beleesett" szintén a vízbe -, épp a vége elõtt, a hidroplánhoz vezetõ utamon...)
maffioso
és az hogy mulik el? nem leszedik?😄

Randelz
Nos végigvittem ebben a pillantaban fejeztem be. De azért mégegyszer végigfogom vinni "PRO" fokozaton 😄