Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nagy, maszkos emberkét meg még sietve elkaptam a húrral a WC-ben... Ott arra gondoltam, hogy egyszerûbb a készítõknek azt lescriptelni, hogy mindenki más a másik fülkét használja, így ott hagytam bátran, nem is volt semmi.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Inkább az számít, hogy ne lássák az arcodat mielõtt kiütsz vkit, vagy ne találják meg a testeket, vagy ne kelts nagy zajt, vagy ne bántsd a civieket...
HM?
\"If in doubt, flat out!\"
steam, origin: ACE_hun
Ennyi, szerintem ez pont egy egyszseû küldetés...
Ez mekkora...
A nõt(sülve) megeszik a cápák😄😄😄😄 A másik célpontot a liftben folytom meg mikor le akar menni az alagsorba. Viszont az angyal ribancot még nem jöttem rá, hogyan ölöm meg. Arra viszont rájöttem, hogy õ engem szétszurkál a saját irodámban, úgyhogy ne kövessétek ha azt akarja...
Mellesleg mai világban elsõ nyelvnek csakis az angolt érdemes megtanulni...
Amúgy a helyszín ahol vagy: New Orleans - Mardi Gras (húshagyó kedd - még a franciáktól származik, sokszáz éve) ünnepség. És egy bérgyilkoscsoport egy politikus orvgyilkosságára készül. Ezt meg kell akadályoznod, likvidálni a három fõ karakterét a társaságnak, és megszerezni a gyémántokkal teli táskát, majd elillanni a helyszínrõl.
Bõvebb infókért alul beírod a keresõbe: "walkie-talkie", vagy infókat veszel a játékban, és kiszótárazod a lényeget. Bár alapjában véve nem túl bonyolult a szövegkörnyezet, nem kell hozzá tökéletes angoltudás, hogy megértsük.
Inkább érdemes szótárazni, mint csak találgatni, hogy mi is lehet a téma.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
most játszok a Hitman Blood money-val és az a véleményem, hogy a legjobb Hitman amit valaha csináltak.. nagyon ott van..
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
MAxiam Mea Culpa
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Remélem nem csak nekünk tetszett ez az irányvonal amit a Blood Money-al muattak és a folytatás is marad ezen a kitaposott ösvényen
Személy szerint ugy érzem hogy az elsõ rész után (amugy ugye korszak alkotó és stílus termetõ mû) 😊 ez a másidij kegjobb tudtak ujjat mutatni hangulatosak a pályák stb stb
OFF Hyako ne is mond a Silent hill 4 legvégén cumizok ép 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Akik célpontok, tök mindegy, hogy látják-e az arcod, sõt az is, hogy hogyan ölöd meg õket. A lényeg, hogy vagy ne találják meg õket, míg a helyszínen tartózkodsz vagy pedig balesetnek kell álcázni, és akkor megtalálhatják...
Ha jól figyelted a videót, azt a bandatagot - amelyiknek beleállítottam a fejébe a konyhakést -,elrejtettem a WC-be, a társa mellé, akit meg a fojtózsinórral intéztem el. Nos õket nem találták meg, míg a pályán voltam.
Az ártatlan áldozatot pedig - a kapitány egyik kis homokbúvár ágyas pincérkéjét - szintén baleset érte...(egy nem célpont baleset belefér az SA minõsítésbe. ha megnézed az "Egy Jó Évjárat" videót, akkor egy nem célpont ott is balesetet szenvedett - "beleesett" szintén a vízbe -, épp a vége elõtt, a hidroplánhoz vezetõ utamon...)