Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na és az énekes nõ téged nem ölt meg elsõ alkalommal? Mert cask a laptop "mondja" hogy õ is mocskos és meg kell ölni

hykao
Engem elsõre sem ölt meg....mert már tanultam a Sziklás-hegység beli pályából, ahol viszont kiszopatott elsõre a csajszi.
Azonban a "mennyben" már egybõl gyanús volt az egész sztori, amit a szakács is mesélt, hogy "hirtelen baleset" érte az elõzõ énekest, erre jött a helyére, egy jó bula, akinek a hangja viszont nem az igazi... 😊
littleNorbi
Magyarítás várható ?

de ha nem mutatod meg az arcod akkor levág a piros nõci is... annak ellenére, hoyg a szeretõd

bocs véletlen volt😄

jah én a fehér ruhásról beszéltem, aki énekel is

jah én a fehér ruhásról beszéltem, aki énekel is

hykao
No hát a feladatok közt szó sem esik nõcirõl! 😊 Csak arról, hogy szerezd meg a mikrofilmet. 😊
bemész a szobaába közvetlen mögötte és egy videó keretében szétkaszabolt...
én elõször így szívtam meg

hykao
Hmm, miért ott meg akar ölni? 😮
Én mondjuk annyit nem vártam soha, hogy kiderüljön, amikor már másodszorra mondta, hogy mutassam a helyes kis pofikámat, jól lefejeltem, majd beinjektáltam vagy a saját kardjával végeztem vele. (már nem emlékszem pontosan magára a kivégzés módjára... 😄)
Nem gondoltam volna, hogy meg akar ölni, hisz egy pár vagyunk vele...(mármint azzal, akinek a ruháját+maszkját magamra öltöttem)
Rage47
nemár😄D
az az mp7es kicsit nagyon szór

maffioso
engem nemsurna le mert kész arzenállal rontok minen pályára😄

\"If in doubt, flat out!\"

neked nem írta, mondjuk én szarrá lõttem igazán!😄

maffioso
😄 én csak a newlife pálya végn jötem rá hoyg ellehet olvasni mert lehet közeliteni😄

de szopatós mert elõször mindenképp megöl a csaj, mert nem vágod mit akar...

hykao
Hát a te újságodat nem olvastam, csak a sajátomat. 😊
maffioso
elolvastam de azvolt csak hogy szerezzem vissza a nyakláncábol azta cuccot

Rage47
lehet h nem lát töle a nöci, mikor meg akar ölni a szobájában miután behivott.
hykao
Nyugodtan bemehetsz az irodába a csajjal, ott van rá bõven idõ, hogy elintézd. Csak akkor tud végezni veled, ha eltökölsz ott, és nem esel neki egybõl.
Jah és képzeljétek miután befejeztem a dance with the devilt az újságcikkben azt írták, hogy vki olyan lõtte le azt az ördög faszit(a másik bérgyikost) aki nem igazán ért a fegyverekhez😄😄😄 Az szép😊 Persze kilõtem rá pár tárat, kiélveztem a szitut😊😊
Nemtom elolvastad e az újságot😄

hykao
Mondom én, hogy nem úgy csináltad, mint a videóban...azért a feladatokat is el kéne olvasni...(egyébként a csaj sztem akkor is meghal, mert megfullad, de akkor balesetnek veszik - így még SA lesz...)
Hamár leragadtunk ennél a pályánál, leírom, Én hogy csináltam meg 😊.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval pályakezdés. Bemegyek a recepcióhoz, a 47-es beadja a bõröndös dumát. Emberke bemegy õrszobába, utánaslisszolok, lebénítom, ruha fel. Visszamegyek a sorompóhoz, ott ellopom a videoszalagot. Lemegyek garázsba - itt körülnéztem -, majd megláttam egy ruhászsákot. Átöltözöm egy "Mennybéli vendéggé", majd felmegyek a buliba. Látom a térképen, hogy a CIA ügynök ugye ott van a WC-ben, tehát az elõbb leírt módon végzem vele, majd átveszem a ruháját. Bemegyek a laptopos szobába mindenféle feltûnés nélkül, leveszem az infokat. Odamegyek ahoz a nõhöz, picsipacsi meg minden. A jóságos mentésnek köszönhetõen már tudom, hogy az iménti szobába fog menni. Fogom magam, elõrerohanok, majd szimplán beállok úgy, hogy ne vegyen észre - tehát még nem mentem be a szobába. Megnéztem a két õrt, majd amikor épp nem figyeltek, elõvettem a gyilkos injekciót, gyorsan a háta mögé futottam, majd bumm! beledöftem. Menny kipipálva, jöhet a pokol. Lemegyek, igazából mindegy milyen módszerrel, mivel nincs nálam pisztoly. Az ördög-szerû ipsét is az elõbb leírtaknak megfelelõen öltem meg, a csajt meg amikor sétálgatott a húsoknál, szimplán belelöktem a vízbe...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nem, én is egy csomót nézelõdtem utána...

maffioso
upsz😄

reménytelen
Hát nem.
maffioso
killed😄nemkellet volna?😛

hykao
A csajt csak elkábítottad vagy megölted?
hykao
A Dance with the Devil kérdés, ha már annyit volt szó róla most: arra rájött már valaki, hogy mi értelme bekapcsolni a vetítõgépet?
maffioso
pedig még az idõzitést is eltaláltam

hykao
Gondolom infókat te sem igen vásárolsz a játékban...
hykao
Akkor mégsem pont úgy csináltad! 😊
most találtam meg egy felbontott dobozos HB-t(sör😄😄) és eszméletlenül jó érzésem van😄 Most nyitottam ki pár órája és bent felejtettem a Hitman miatt😄

nehéz az utsó?

vagy a cigizõ bizti õrt lebénítod és hátulról is be lehet jutni a liftek tetejére

én is így

igaz...

mondjuk nekem az a lightos dúdolás vagy éneklés is bejön a fõmenüben

Mondjuk még az sem szükséges feltétlenül... Amikor lemész a lifttel a garázs szintjére, át tudsz másni felül a másikba, így nem fognak megfémezni a szekuritisek 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

a fõmenü zenéje zsíros és mikor megcsinálod a missiont akkro is megy... jah kurva jó

úgy is lehet kezdeni, hogy hányos faszit bénítod aztán lemész a lifttel, ott bejutsz vhogy a kitchenbe és felküldöd a fegyvert a másik konyhába. Mondjuk hamár rajtad a martinez vagy kicsoda ruhája akkor senki se baszogat.

akyyy
a játékba azt a zenét, mikor megcsiáluink eg ypályát, le lehet tölteni vhol? néha a fõenübe is felcsendül és áhh, naon vadas😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Rage47
hm lehet, tényleg😊
Figy, a Hitmaneknek pont az a lényege, hogy úgy nyírod ki az X embert, ahogy képes vagy rá, vagy kedved tartja. Tehát itt nem szabad olyan kifejezéseket használni, vagy úgy játszani, mint "így meg úgy kell". Nem, úgy kell, ahogy Te akarod.

szerintem csak arra jó, hogy egy fegyver felküld a kajás tálcán

Rage47
dance with the devil kérdés:
A dance with the devil pályán a kajás liftet mire lehet használni? Mármint kit lehet megmérgezni?
a maszkos faszit a liftben kell felhúzni szerintem, mert mutatja is képfelezéssel mikor elindul lefelé a lifttel. Plusz ha felmész akkor hátulról fentrõl is be lehet sunyulni a lift tetejére.
Én azon lepõdtem szarrá mikor az angyal csaj szét vágott a késével😊 Ugye elsõ alkalommal mikor csináltam akkor a laptop után tudod csak meg, hogy õt is ki kell nyuvasztani...
Vagy ha véletlen összefuts vele akkor elkap és mondja, h kövesd...

Nem tudod mit hagysz ki... 😊.

Spoiler :]

nagy izgalommal telepítettem. imádtam a korábbi részeit, bár az ezelõtti már egy kicsit sablonos volt a korábbiakhoz képest. elsõ két pályán végigmentem és le is töröltem. nagyon szép a grafika,de a többi dettó ugyanaz mint a korábbi részek. nehézkes menürendszer, béna fegyverfelvételi menü, kissé unintelligens ellenfelek ( a drogbáró birtokán kiirtottam mindenkit egyszuszra)

szóval nem rossz, de semmi extra az elõzõekhez képest