Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azonban a "mennyben" már egybõl gyanús volt az egész sztori, amit a szakács is mesélt, hogy "hirtelen baleset" érte az elõzõ énekest, erre jött a helyére, egy jó bula, akinek a hangja viszont nem az igazi... 😊
én elõször így szívtam meg
Én mondjuk annyit nem vártam soha, hogy kiderüljön, amikor már másodszorra mondta, hogy mutassam a helyes kis pofikámat, jól lefejeltem, majd beinjektáltam vagy a saját kardjával végeztem vele. (már nem emlékszem pontosan magára a kivégzés módjára... 😄)
Nem gondoltam volna, hogy meg akar ölni, hisz egy pár vagyunk vele...(mármint azzal, akinek a ruháját+maszkját magamra öltöttem)
\"If in doubt, flat out!\"
\"If in doubt, flat out!\"
Nemtom elolvastad e az újságot😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én azon lepõdtem szarrá mikor az angyal csaj szét vágott a késével😊 Ugye elsõ alkalommal mikor csináltam akkor a laptop után tudod csak meg, hogy õt is ki kell nyuvasztani...
Vagy ha véletlen összefuts vele akkor elkap és mondja, h kövesd...
szóval nem rossz, de semmi extra az elõzõekhez képest