Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több hiba nem lesz késõbb? (ha most újrateszem)
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
A problémádra a megoldás: (már ezerszer volt itt a topikban róla szó)
Futtatás -> dxdiag -> Hang fülre katt -> A hangok hardveres gyorsítási szintje csúszkát "Alapgyorsítás"-ra állítani.
Betöltöm a profilom és csak a pályákat amiket végigvittem azokat lehet elölrõl kezdeni, amit késõbb mentettem el azokat miért nem? <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
De ha mindenki ezt mondja, aki játszik vele, akkor nagyon sokszor 2000 Ft az, és igenis sok múlik rajta. 😊
Én mindenesetre szeretem megtisztelni a fejlesztõket, és megköszönni a munkájukat azzal, hogy ha nem is a megjelenés napján horror összegért, de pár hónappal késõbb fél-harmad árért beruházok arra a játékra, ami tetszik, és lekötött. Van olyan, hogy letöltöttem, és tört verzióval játszottam, és megvan egy TDK-n vagy Verbatimon - de az valahogy nem az igazi.
Jó érzés a következõ részt úgy a kezembe venni, hogy "ehhez én is hozzátettem".
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Remélem az nem gond.
A helyzet az, hogy feltettem a játékot és marhára szaggat már a fõmenû is.
Ati radeon 9550-es vidikártyám van, lehet ez a gond?
Proci rendben van, Ram is.
köszi
Vlala: tök kemény amikor papnak öltözve vagyok és úgy ölöm meg a családapát, és a fiát elvileg hozzá lehet házasítani ahhoz a vöröshöz😄
Most abban kéne segíteni,hogy már azon a Agente Smith-es pályán vok megtalálom azt a hapit odaadja a képet és lekéne szérummal innyekcióznom.Rámegyek a szérumra de nemveszi elõ.Mit kell csinálni?<#help>#help>
Amikor elindítóm a játékot néha rögtön néha pár perc mulva lefagy a gép és kihozza azt a kék oldalt és azt írja,hogy a számítógép érdekébe leállt a gép.
Elindítottam a tartot 1-2 métert mentem vele nemis szaggatott nagyon azt megint leállt pls aki tud valami megoldást írjon!<#help>#help>
Itt a pontos link a hitman 4 magyarosításának
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
de már megvan máshonnan
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Találtam pár képet, ami állítólag a Hitman 5-bõl van
Gondoltam hátha valakit érdekel..
http://i5.tinypic.com/20rmrlv.jpg
http://i5.tinypic.com/20rmrzr.jpg
http://i5.tinypic.com/20rmsdh.jpg
http://i5.tinypic.com/20rmuyg.jpg