Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fegyverugrade-eket idõ szerint adja, hogy teszem azt, az xedik küldetéstõl vehetsz golyóálló mellényt, vagy silent assassinra csinált pályák után unlockolódik?
Csak mert azt szoktam, hogy ha nagyon felbassza az agyam egy pálya, akkor elkezdem elõrõl ízi fokozaton úgy, hogy senkit ne hagyjak élve a pályákon. Így, ha unlockolós rendszer van, akkor soha nem lesz forgócsövûvé tuningolt lézeres távcsöves civilhentelõ kispisztolyom... 😛
A karneválos pályán lehet valahol találni kést, vagy ha elfogyott a lõszer, akkor egyesével kell majd megfojtogatnom õket? Az munka! 😊)
Azon a pályán a bomba elég frankó pusztítást végez... 😊 A rendõrök meg üldözés közben simán gyilkolják le a civileket... 😛
Csak mert azt szoktam, hogy ha nagyon felbassza az agyam egy pálya, akkor elkezdem elõrõl ízi fokozaton úgy, hogy senkit ne hagyjak élve a pályákon. Így, ha unlockolós rendszer van, akkor soha nem lesz forgócsövûvé tuningolt lézeres távcsöves civilhentelõ kispisztolyom... 😛
A karneválos pályán lehet valahol találni kést, vagy ha elfogyott a lõszer, akkor egyesével kell majd megfojtogatnom õket? Az munka! 😊)
Azon a pályán a bomba elég frankó pusztítást végez... 😊 A rendõrök meg üldözés közben simán gyilkolják le a civileket... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Bármilyen meleg is van, nálam még sosem ment 60 fok fölé a procim(kivéve egyszer, amikor eltört a ventitartó, és nem volt rajta a procin a borda 😊), pedig jó szar hûtõventim van.
Lehet hogy nem kéne húzni, és akkor nem lenne baj nálad sem 😊
Lehet hogy nem kéne húzni, és akkor nem lenne baj nálad sem 😊
Pardon, ez a "semmit nem szabad eldobni ha crackelted a játékot" pálya.
Nekem soha nem volt ezzel problémám.
Nekem soha nem volt ezzel problémám.
Még hogy nem károsak a játékok...😊
Most kb. 1.5 órát játszottam egyhuzamban,(elég meleg van) mikor hirtelen leállt a gépem,mert 98(!!)fokra melegedett a processzorom.. nem semmi,még jó hogy nem lett baja.
Bár már meg sem lepõdök,mivel mikor a The movies-el játszottam pár hónapja kb. 2 órát akkor a tápom égett el 😄
Most kb. 1.5 órát játszottam egyhuzamban,(elég meleg van) mikor hirtelen leállt a gépem,mert 98(!!)fokra melegedett a processzorom.. nem semmi,még jó hogy nem lett baja.
Bár már meg sem lepõdök,mivel mikor a The movies-el játszottam pár hónapja kb. 2 órát akkor a tápom égett el 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha júl tapasztalom, ez az a "semmit nem szabad eldobni"-pálya. Meg lehet úgy csinálni Silent Assassinra?
Szvsz nem kell a fotóst bántani. Hátul, a kamera mellett besunnyogtam, amikor a csóka elmegy az automatához, kikapcsoltam a lézert, felmentem a lifttel. Ott épp egy õr ment el a lift elõtt, a másik meg ment be, egy másik szobába. Kifutottam az erkélyre, biztosítékdobozt szétcsesztem. Visszafutottam a lifttel szembeni ajtóhoz (onnan megy el a tévézõ fazon), utánaosontam balra, aztán ott belopakodtam a fürdõbe, ahonnan elloptam a zuhanyzó pincér ruháját. Ezzel simán eljutottam az öreg fasziig, akit lelöktem az erkélyrõl. Na, most itt vagyok gondban, mert a csókát még nem tudom, hogyan lehetne feltûnésmentesen eltenni láb alól....
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Általában a játékoknál a minimum konfig azt jelenti, hogy azzal hajlandó elindulni, nem azt, hogy játszhatóan...
A magyarosításból lesz valami, mert a magy. portálon semmi hír nincs róla.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Hello, fel raktam a játékot de szaggat el olvastam h mi a minimum és minden megvan ami kell a játékhoz de akkor miért szaggat??? lécci segítsetek!!
Valaki kérdezte korábban, hogy tudunk-e valamit kezdeni ezzel a fotóssal:
Nos rájöttem, hogy igen, tudunk:
SPOILER!
A mögötte lévõ mesterséges vízesés átjárható, így akár a másik oldalról is meg tudjuk hátulról közelíteni a fotóst (a másik vízesés felõl), és egy óvatlan pillanatban hátulról elkábítva be tudjuk vonszolni a vízesés mögötti sötét holttérbe - ruhacsere...és a fotós ruhában szabadon járhatunk-kelhetünk a VIP részlegen, és a stúdióban is (kivéve a stúdióban lévõ "szíves" helyiséget!)
Nos rájöttem, hogy igen, tudunk:
SPOILER!
A mögötte lévõ mesterséges vízesés átjárható, így akár a másik oldalról is meg tudjuk hátulról közelíteni a fotóst (a másik vízesés felõl), és egy óvatlan pillanatban hátulról elkábítva be tudjuk vonszolni a vízesés mögötti sötét holttérbe - ruhacsere...és a fotós ruhában szabadon járhatunk-kelhetünk a VIP részlegen, és a stúdióban is (kivéve a stúdióban lévõ "szíves" helyiséget!)
A 300W nagyon kevés egy 6600GT hez. Úgy általában mindenhez nagyon kevés. 400-450W alatt nem szabad tápot venni.
A legszembetûnõbb változás, hogy sokkal kevésbé fog szaggatni ill. sokkal részletesebbre lehet húzni a grafikát.
Ja...1 gb ramot veszek a 6600gt-hez.
Majd jövöre veszek procit, mondjuk egy 3ghz-es intel pentiumot.
Amugy most 2.4-es Intel Celeron van.
A tápom pedig 300W-os.
Azt is lehet lecserélem majd...mondjuk egy 500W-osra, de az sztem még ráér.
Majd jövöre veszek procit, mondjuk egy 3ghz-es intel pentiumot.
Amugy most 2.4-es Intel Celeron van.
A tápom pedig 300W-os.
Azt is lehet lecserélem majd...mondjuk egy 500W-osra, de az sztem még ráér.
Dirty South
Nem. Azért hívják õket AGPs alaplapoknak, mert csak AGPs videókártyát lehet beléjük tenni. PCI Expresses alaplapokba csak PCI Expresses videókártyát lehet tenni. Sajnos a csúcskategóriás videókarik mind PCI Expressesek, ezért ha olyat akar az ember, akkor be kell ruháznia egy PCI Expresses alaplapra is.
(Meg mellesleg az új alaplaphoz illõ hozzáillõ RAMokra, processzorra és tápegységre)
(Meg mellesleg az új alaplaphoz illõ hozzáillõ RAMokra, processzorra és tápegységre)
Ja...mind3 kártya AGP-s.
De kénytelen vagyok ilyet venni, mivel az alaplapom is AGP-s.
Azt gondolom akkor nem kompatibilis a PCI-Expressel.
Vagy az AGP-s alaplapok támogatják a PCI-s kártyákat?
Nekem amugy IS7-V(2) van.
De kénytelen vagyok ilyet venni, mivel az alaplapom is AGP-s.
Azt gondolom akkor nem kompatibilis a PCI-Expressel.
Vagy az AGP-s alaplapok támogatják a PCI-s kártyákat?
Nekem amugy IS7-V(2) van.
Dirty South
Igen, így tényleg indul 😉
E 3 kártya közül egyértelmûen a 6600GT a leggyorsabb. Ebben a játékban - multiplatform lévén - nincsenek akkora méretû textúrák, hogy az 512MB elõnyt jelentsen a 256MB-hoz képest (mellesleg más jelenleg létezõ játékban sem nagyon)...ráadásul abban az alsó középkategóriában - amiben te gondolkodsz -, általában a több ram lassabb szokott lenni költségcsökkentés miatt...
Már csak arról kéne beszámolnod, hogy AGP-s kártyában gondolkodsz-e?!
@roli1990: én megvettem a játékot eredetiben.
Már csak arról kéne beszámolnod, hogy AGP-s kártyában gondolkodsz-e?!
@roli1990: én megvettem a játékot eredetiben.
NA srácok sikerült megoldanom a patch problémát. Lépéseként elmondom.
1.Felteszed a játékot a gépre.
2.Feltelepited a daemon tools 4.0.3-at.
3.Feltelepited az 1.1patch-et.
4.Majd letöltöd a gamecopyworld.com-rol ezt: http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=x200x-hbm!zip
5.Kicsomagolod a letöltöltött fájlt.
6.A letöltött fájlban találsz egy x200x-hbm.mds-t azt beletöltöd a daemon tools-ba
7.utána a löltött fájlban lévõ asr.exe-ét megnyitod és megkersed a hitman blood money.exe-ét,ha megvan rákattintasz és indul a játék.
Jó szorakozást a hozzá.
1.Felteszed a játékot a gépre.
2.Feltelepited a daemon tools 4.0.3-at.
3.Feltelepited az 1.1patch-et.
4.Majd letöltöd a gamecopyworld.com-rol ezt: http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=x200x-hbm!zip
5.Kicsomagolod a letöltöltött fájlt.
6.A letöltött fájlban találsz egy x200x-hbm.mds-t azt beletöltöd a daemon tools-ba
7.utána a löltött fájlban lévõ asr.exe-ét megnyitod és megkersed a hitman blood money.exe-ét,ha megvan rákattintasz és indul a játék.
Jó szorakozást a hozzá.
Amugy az 1.1 patch-hez valaki talál egy fasza cracket akkor tegye fel mert az nagyon jó lenne. Elöre is kössz
Ok.
Ezt néztem ki:
Gainward ULTRA/1980 TV-DVI 256MB monitorvezérlõ 41.640.-
Ennek 6600gt a chipkészlete.
Ez szted jo ha megveszem?😄
Ezt néztem ki:
Gainward ULTRA/1980 TV-DVI 256MB monitorvezérlõ 41.640.-
Ennek 6600gt a chipkészlete.
Ez szted jo ha megveszem?😄
Dirty South
Ugyebár ha az 1.1petch-et nem tesszük fel akkor rosszul müködik a játék, de crack nincs hozzá de a securom loader 1.2 meg nem mükszik a patch-elt játékkal együtt.
Hykao gondolom neked megvan a játék. Ha neked nem eredeti akkor mond már el hogy játszol vele. Tudom nem szereted ha nyávognak de azé segithetnél te tudsz itt a legtöbbet.
Hykao gondolom neked megvan a játék. Ha neked nem eredeti akkor mond már el hogy játszol vele. Tudom nem szereted ha nyávognak de azé segithetnél te tudsz itt a legtöbbet.
Ja, és meg egy dolog: ha 6600GT mellett döntesz, ne Inno3D-t vegyél, mert azokkal gyakran van probléma, és nem ritka, hogy elromlanak. Vegyél ASUS-t vagy LEADTEK-et!
Ez csak az én véleményem.
1. Én Nvidia-párti vagyok.
2. Ez a játék Nvidia-párti.
3. A játék "iszonyú szaggatás" problémája az esetek 90%-ában ATI kártyáknál jön elõ.
4. Nem csak az számít, mennyi videóramja van egy kártyának, hanem a memória és a GPU gyorsasága, valamint a vertex és pixel csõvezetékek száma is.
1. Én Nvidia-párti vagyok.
2. Ez a játék Nvidia-párti.
3. A játék "iszonyú szaggatás" problémája az esetek 90%-ában ATI kártyáknál jön elõ.
4. Nem csak az számít, mennyi videóramja van egy kártyának, hanem a memória és a GPU gyorsasága, valamint a vertex és pixel csõvezetékek száma is.
Vagy vegyél mégolcsóbban egy chippelt PS2-t.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Akkor döntsd el Te, ha jobban tudod, és ha már Te veszed magadnak.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Hát jó, te tudod.
Nekem az volt benne a furcsa, h a 6600gt olcsobb mint a X1600.
az X1600-n 512 mb-os, a 6600gt pedig 256mb-os.
Igyis még mindig a 6600gt-t vegyem?😄
Nekem az volt benne a furcsa, h a 6600gt olcsobb mint a X1600.
az X1600-n 512 mb-os, a 6600gt pedig 256mb-os.
Igyis még mindig a 6600gt-t vegyem?😄
Dirty South
Hát ha a Hitmaned nem eredeti, tehát problémamentesen fõleg a patch nélküli verzióval fogsz játszani, akkor mindenképp a 6600GT.
Meg amúgy is.
Meg amúgy is.
Én a X1600 512 mb és a 6600 gt közül gondoltam vmelyikre.
Melyik lenne a jobb játékokra?
Fõleg a Hitman 4re😛
Melyik lenne a jobb játékokra?
Fõleg a Hitman 4re😛
Dirty South
Igen, én kevertem be... Leopold a célpontja volt talán.
Jo.
Már megcsináltam.
Felraktam a game-et, hozzá a patchet és utána crackeltem meg.
Nekem igy ment.
Most leszedtem a játékot.
Akkor a patchet is külön kell leszedni?
Majd nyáron fel fogom rakni megint...nagyon várom már h felujitsam a gépem.
Vidókártyából:
-X1300 256 mb vagy x1600 512 mb
-6600 gt 256 mb
Ez a 3 kötül meik a jobb?
Már megcsináltam.
Felraktam a game-et, hozzá a patchet és utána crackeltem meg.
Nekem igy ment.
Most leszedtem a játékot.
Akkor a patchet is külön kell leszedni?
Majd nyáron fel fogom rakni megint...nagyon várom már h felujitsam a gépem.
Vidókártyából:
-X1300 256 mb vagy x1600 512 mb
-6600 gt 256 mb
Ez a 3 kötül meik a jobb?
Dirty South
áhá,értem már kezdtem megijedni hogy elakadok
köszi a felvilágosítás,gondolom azért rakták akkor igy bele hogy nehogy elkotyavetyélje az ember a drága szérumot😊
köszi a felvilágosítás,gondolom azért rakták akkor igy bele hogy nehogy elkotyavetyélje az ember a drága szérumot😊
nem is fogod tudni elõvenni. Amikor Smith ügynökhöz érsz, meg fog jelenni egy "szérum beadása" opció
sziasztok.nekem a következõ problémám adódott a játékban.
Az opera utánni pályán hiába választom ki az egyik inyekcióstût ( aszem azt amivel csökkenteni lehet a szivdobogás gyorsaságát ) nemveszi elõ a drága hitmen,nos ha ez nemtörténik meg - mármint hogy nemveszi elõ - ennek ellenére meg lehet csinálni másik módszerrel a pályát? mert ugye a feladatbol adódik hogy muszály elõvennie elöbb utóbb
A helpet elõre is köszönöm!
Az opera utánni pályán hiába választom ki az egyik inyekcióstût ( aszem azt amivel csökkenteni lehet a szivdobogás gyorsaságát ) nemveszi elõ a drága hitmen,nos ha ez nemtörténik meg - mármint hogy nemveszi elõ - ennek ellenére meg lehet csinálni másik módszerrel a pályát? mert ugye a feladatbol adódik hogy muszály elõvennie elöbb utóbb
A helpet elõre is köszönöm!
Hát pedig, ha peccselted akkor vagy a securom loader vagy pedig megveszed, más lehetõség nincsen egyelõre.
Avval a securom loaderrel nem megy, mert az enyém nem daemon tools-os, hanem sima installálós.
Akkor mit tegyek??plz help
Akkor mit tegyek??plz help
Dirty South
Olvas, kattint, olvas, csinál... Mit szólsz ehhez a fehér-pirosban játszó felirathoz? -> Ha kérdésed van - F.A.Q. - Végigjátszás
De deamon tools-os bol lett csinálva.
Csak unokatesóm ugy csinálta meg nero-val h ne daeomon tools-os legyen.
Akkor hogyan tovább?
Csak unokatesóm ugy csinálta meg nero-val h ne daeomon tools-os legyen.
Akkor hogyan tovább?
Dirty South
Ok.
Megvan.
Meg van patchelve.
Most mit kell csinálni?
Nekem nem daemon tools-os van, hanem sima install-álós.
Megvan.
Meg van patchelve.
Most mit kell csinálni?
Nekem nem daemon tools-os van, hanem sima install-álós.
Dirty South
Nem, jól emlékszel csak nem Riper hanem Tobias Reaper. De lehet hogy már én is rosszul emléxem.
De szerintem tök egyértelmû, hogy 47-nek hívják, lévén hogy nincs neve, csak egyszerûen õ volt a 47-es számú klón.
De szerintem tök egyértelmû, hogy 47-nek hívják, lévén hogy nincs neve, csak egyszerûen õ volt a 47-es számú klón.
A legjobb helyet találtad meg! Ez a kiadó saját oldala. Még fel is vannak sorolva, hogy miket javít a peccs! Csodára persze ne várj 9200-zal.
http://www.eidos.co.uk/support/patchinfo.html?ptid=87
Ez jo ha ezt leszedem?
Vagy honnan szedjem le?
Ez jo ha ezt leszedem?
Vagy honnan szedjem le?
Dirty South
Már az is csoda, hogy egyáltalán elindul! Tudtommal a 9200-as nem "tudja" a 2.0-ás shadereket...
Amúgy neked is: alul keresõ. Ezerszer be lett már linkelve...google-ról már nem is beszélve...
Amúgy neked is: alul keresõ. Ezerszer be lett már linkelve...google-ról már nem is beszélve...
Hi!
Honnan leszedni azt patchet?
Me minden minimumra van véve és még igyis nagyon akadozik.
Pedig ien gépem van:
-Intel 2.4ghz
-256mb
-Asus Radeon 9200 128 mb
Evvel elméleileg mennie kéne.
Szal lécci adjatok 1 linket ahhoz a patch-hez.
Elõre is köszi
Honnan leszedni azt patchet?
Me minden minimumra van véve és még igyis nagyon akadozik.
Pedig ien gépem van:
-Intel 2.4ghz
-256mb
-Asus Radeon 9200 128 mb
Evvel elméleileg mennie kéne.
Szal lécci adjatok 1 linket ahhoz a patch-hez.
Elõre is köszi
Dirty South
Hát az eddigi Hitman játékokban szvsz legalább tízféle néven jelentkezett-mutatkozott már be...egyértelmû, hogy nincs neve, csak száma...
Anno még az elsõ részben aszem Tobias Riper néven jelentkezett be a gellért szálóba de lehet hogy keverem a dolgokat 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.