Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7800 gs Az mennyi volt ????Gondolom olyan50 rongy. Vagy több???
Amúgy 128 as az 5200 as om.

Amúgy most semmire nincs pénzem mert a gokartomba fektetem az összeset.

De lesz.

hykao
Azt kell, hogy mondjam: a géped gyenge! Mit sem ér a 3200+AMD, meg 1 giga ram, ha 5200-as Geforce lassítja orba-szájba a rendszert!!!
Ha a gépedet játékra használod, akkor elcseszett az összeállítás! A fõ hangsúly a videokártyán van, hiába veszel akármilyen gyors procit, s akármennyi ramot, a szûk keresztmetszet a videokártya lesz.
Nekem évek óta 1 giga ramom van, és 2600+AMD-m, videokártyák azonban jöttek-mentek, míg a proci és a ram maradt...(volt 9500, 9800, 6600GT, és most 7800GS)

Kérem szépen felejtsük már el az 5-ös Gef szériát úgy ahogy van (Gef4MX-ekrõl már nem is beszélve)! Sajna az nVidia 5-ös szériáját már megjelenéskor sem volt érdemes nagyon megvenni, elcseszett egy széria volt! Na de a 64 bites 5200-õt meg aztán tényleg! Ma, amikor tizen-huszonezer forintokért - egy szerényen átlumpolt hétvége áráért - lehet használtan 6600-ast (még GT-t is) kapni, egyszerûen el kell felejteni az ennél korábbi, gyengébb kártyákat!!! Feltéve, hogy a jelen és a közeljövõ játékaival játszani is akarunk...
Sziasztok. A KRKSecurom Loader 1.2-vel próbálom imndítani a patch1.2 -t s a következõt írja ki:
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (7000).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=7000&l=hu címen.

4.00HE daamon van fent. Mit cseszek el?
Nekem az introk utann kidob.
Pedíg nam gyenge a gépem mert 3200+ AMD 1 giga ram.

Támogatja. Nekem is az van. De sajna nem lesz benne köszönet, mert piszkosul szaggat.

A GeForce fx 5200 Támogatja a ps 2.0 át ???

Ühh és akkor mi van hogy ha meg csináltam a konfigot elindítom a gamet és ott amikor a licencet ki írja akkor resetel a gép???

Kössz, remélem tényleg jó.

hykao
Az EIDOS oldalán megoldást lelsz a problémádra...KATT
Microsoft's Word Anti Writing Hiba Looker Net Robot V0.02 Beta
Program a következõ helyesírási hibákat találta az ön által gépelt szövegében. A robot megpróbálta kijavítani a szöveget. A javított szöveget ön megtekintheti itt:

Hello,
Az az én problémám hogy van egy warez-es verzióm és mikor megcrackeltem és indítani akartam, akkor azt írja ki, hogy 'Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCR71.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.'

Már 2-szer telepítettem újra, meg crackeltem is, és ami a F.A.Q.-ban van azt is próbáltam, illetve a 2.-at, mert az elsõ link nem jó.

Mit tegyek???

helo,
Az az én problémám hogy van egy warez es verziom és mikor meg crackeltem és indítani akarom akkor azt írja ki , hogy Az alkalmazást nem sikerült el indítani, mert MSVCR71.dll nem található. Az alkalmazás ujra talepítése megoldhatja a problémát.

Már 2 szer húztam ujjra, meg crack eltem és ami a F.A.Q. -ban van azt is próbáltam illetve a 2. at mert az 1 link nem jó.

Mit tegyek ???

hykao
Akkor meg miért nem attól a vendégtõl vetted el a ruhát, akitõl a meghívót is? 😮 Attól simán elveheted, még csak elkábítani sem kell... 😊
igaz,igaz...😊

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

bepe79
Na a fene gondolta, hogy csak meghívó kell. <#vigyor> Azért ha odaállítok egy fontos ember partijára a valós életben úgy, hogy meghívóm az van, de talpig fekete öltönyben vagyok, kezemen fekete kesztyû, kopaszra borotvált fej, plusz tetkó, és a kezemben egy aktatáska van, akkor lehet, hogy hiába van nálam meghívó.. <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
US map? Amúgy pl. az elsõ vendéget tök fölösleges volt hangtompítóssal kinyírni. Ruha nem kell, elég a meghívó...
Legyél ötletesebb, cél az SA minõsítés! 😊
bepe79
Én most csináltam meg az US map-ot. Az én verzióm: 3 killem volt, de ebbõl kettõ a célszemély. Az egyik vendéget hangtompítóssal fejbe lõttem még a pálya elején. Elvettem a ruháját, és csupaszon beraktam / elrejtetttem egy lid-be. Tõle nem messze találtam egy részeg hapsit, tõle elvettem a party-meghívót. Ezután bementem az épületbe, és fölmentem a padlásra. Ott szépen kibontottam a W2000 sniper rifle puskámat, és mikor harangoztak, odamentem az ablakhoz. Legugoltam, és távol álltam az ablaktól, hogy semmi ne látszódjék ki belõlem. Amikor a Muldon odaért, akkor leszedtem. A Muldon rég halott, a csaj ott sipákol, a pap meg mondta tovább az esküvõi beszédet, meg állt ott tovább a pulpituson. Ekkor visszacsomagoltam a w2000-et az aktatáskába, és lementem egy emeletnyit. Ott bementem a TV-s szobába, ahol a kövér nézte a TV-t, és hátulról a zongorahúrral megfolytottam. Bevonszoltam a szoba mögötti kis raktárhelyiségbe, és rázártam az ajtót. Fogtam az aktatáskát, és lementem egy emeltnyit. Ott az egyik õr kiszúrt, de csak odajött reklamálni, hogy u got no business here... Ekkor kimentem, és visszamentem a map elejére, majd exit. Hitman minõsítést kaptam!

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Haladgatunk. Nyár végére szvsz kész lesz.
Hykao mikor lesz kész a magyarosítás?Hogyálltok vele?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Miva? Hol lehet hozzá Pamela-modot tölteni? 😊

OK, most már térjünk vissza a Hitmanhez, ha kérhetem. 😊

Elindult.
A deamon tools-al volt a probléma a 4-es kellett neki de nekem csak a 3.47 volt fent.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

mike0013
XD de marha jó XD ezt nekem is meg kell néznem

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hanyas deamon kell hozzá?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

akyyy
😄DDDDDDDDDDDDDDDDddd

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lunki88
😊 Na talán most sikerül.
hykao
Tuti bemalmoztak...ebben a játékban CJ szerû madarakkal max. a Vidámparkos bevezetõ pályán találkozhatsz...
Megnyitom a loadert, kiválasztom a játék iniditó fájlját,tehát ahova telepítette a gép azon belül Hitman Bloodmonye.exe és megnyitom.
Megjelenik egy cd ami forog de egy kis idõ mulva kiírja a már említett hibát.

akyyy
szkenneld beh!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

LasDen
hát rosszul nem olvashattam......a GameStarban írták........de lehet jól átvágtak......<#boxer><#falbav>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ehh...<#hehe><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Kandurex
Én azt olvastam, hogy ha minden pályát save nélkül és 3 perc alatt végigviszel akkor unlockolhatsz egy pályát amin Pamela Anderson a célpont és az kizárólagos gyilokeszköz egy 2m mûbránner

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gerbill
Szerintem rosszul olvastad, vagy csak jól átvertek.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

LasDen
jah........olvastam, hogy ha minden pályát save nélkül és 5 perc alatt végigviszel akkor unlockolhatsz egy pályát amin a GTA-s CJ-t kell kinyírni........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gerbill
Te most biztos hogy errõl a játékról beszélsz?

Gerbill
És pontosan mit csináltál a SecureRom loaderrel, mert szerintem biztos hogy nem azt amit kell?

Már próbáltam azzal is de nem engedi.
Kiírja,hogy :
"Öszzeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel."

hykao
Hát akkor próbálkozz a Securom Loader-rel, az még egyszerûbb...vagy vedd meg a játékot eredetiben.
Olvastam de nem írja hogyan kell használni.........................

hykao
FAQ...
???

Azt hogy mit és hogy kell beállítani rajta,hogy induljon a játék!!!!

hykao
Hát má' elnézést, de mit vársz egy ilyen gyenge kártyától? Olyan peccs nem lesz, amitõl gyors lesz a játék ezen a kártyán! Második kérdésre: FAQ...

@LasDen: Mi van? <#wilting>

@A tumi: ennél egyszerûbb kezelésû programmal nemigen találkoztam...mit nem értesz rajta?
A CureRom 2.0.1 programot,hogyan kell használni?

1.2-es patcot felraktam de nem indul a securerom loaderel.
Van más lehetõség az inditásra?

LasDen
Van vkinek olyan mentése vagy mi amiben unlockolva van az a pálya amelyen a GTA-s CJ-t kell kinyírni?

Nvidia Geforce FX5200 128mb 64bit

Más:
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet a mentéseimhez hozzáférni? 😊 Kiléptem a játékból és szomorúan tapasztaltam, hogy a menüben sehol sincs Load Game, vagy erre utaló jel. Esetleg ha új játékot kezdek, akkor nem a legelejérõl kezdi, hanem elölrõl kezdi az utolsó nem befejezett küldetésemet?

hykao
Milyen videokártyád van amúgy?
Köszi. Megy.

a New Life pályán eljátszottam a "Hány FBI-ügynök fér egy kukásautóba?" játékot. Válasz: mind! Még az erõsítés is.
ui.: ennek sztem nem kell spoiler...

Gerbill
Nekem az 1.2-es patchel is ugyanúgy ment securerom loaderrel, és még mini imaget sem használtam, csak az eredeti képfájlt. A shaderek meg csak akkor kavarnak be hogyha nembírja a vid.kártyád, legalábbis nekem semmi gond nem volt a 2.0-ás ps-el.