Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy 128 as az 5200 as om.
Amúgy most semmire nincs pénzem mert a gokartomba fektetem az összeset.
De lesz.
Ha a gépedet játékra használod, akkor elcseszett az összeállítás! A fõ hangsúly a videokártyán van, hiába veszel akármilyen gyors procit, s akármennyi ramot, a szûk keresztmetszet a videokártya lesz.
Nekem évek óta 1 giga ramom van, és 2600+AMD-m, videokártyák azonban jöttek-mentek, míg a proci és a ram maradt...(volt 9500, 9800, 6600GT, és most 7800GS)
Kérem szépen felejtsük már el az 5-ös Gef szériát úgy ahogy van (Gef4MX-ekrõl már nem is beszélve)! Sajna az nVidia 5-ös szériáját már megjelenéskor sem volt érdemes nagyon megvenni, elcseszett egy széria volt! Na de a 64 bites 5200-õt meg aztán tényleg! Ma, amikor tizen-huszonezer forintokért - egy szerényen átlumpolt hétvége áráért - lehet használtan 6600-ast (még GT-t is) kapni, egyszerûen el kell felejteni az ennél korábbi, gyengébb kártyákat!!! Feltéve, hogy a jelen és a közeljövõ játékaival játszani is akarunk...
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (7000).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=7000&l=hu címen.
4.00HE daamon van fent. Mit cseszek el?
Pedíg nam gyenge a gépem mert 3200+ AMD 1 giga ram.
Program a következõ helyesírási hibákat találta az ön által gépelt szövegében. A robot megpróbálta kijavítani a szöveget. A javított szöveget ön megtekintheti itt:
Hello,
Az az én problémám hogy van egy warez-es verzióm és mikor megcrackeltem és indítani akartam, akkor azt írja ki, hogy 'Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCR71.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.'
Már 2-szer telepítettem újra, meg crackeltem is, és ami a F.A.Q.-ban van azt is próbáltam, illetve a 2.-at, mert az elsõ link nem jó.
Mit tegyek???
Az az én problémám hogy van egy warez es verziom és mikor meg crackeltem és indítani akarom akkor azt írja ki , hogy Az alkalmazást nem sikerült el indítani, mert MSVCR71.dll nem található. Az alkalmazás ujra talepítése megoldhatja a problémát.
Már 2 szer húztam ujjra, meg crack eltem és ami a F.A.Q. -ban van azt is próbáltam illetve a 2. at mert az 1 link nem jó.
Mit tegyek ???
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Suzuki Swift GL 1.3
Legyél ötletesebb, cél az SA minõsítés! 😊
Suzuki Swift GL 1.3
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
OK, most már térjünk vissza a Hitmanhez, ha kérhetem. 😊
A deamon tools-al volt a probléma a 4-es kellett neki de nekem csak a 3.47 volt fent.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Megjelenik egy cd ami forog de egy kis idõ mulva kiírja a már említett hibát.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kiírja,hogy :
"Öszzeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel."
@LasDen: Mi van? <#wilting>#wilting>
@A tumi: ennél egyszerûbb kezelésû programmal nemigen találkoztam...mit nem értesz rajta?
Van más lehetõség az inditásra?
Más:
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet a mentéseimhez hozzáférni? 😊 Kiléptem a játékból és szomorúan tapasztaltam, hogy a menüben sehol sincs Load Game, vagy erre utaló jel. Esetleg ha új játékot kezdek, akkor nem a legelejérõl kezdi, hanem elölrõl kezdi az utolsó nem befejezett küldetésemet?
ui.: ennek sztem nem kell spoiler...