Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valamelyest sikerült a probléma okát lokalizálni. A 2.0-ás shaderek kavarnak be. Ha a shadereket átállítjátok 1.1-esre, és lentebb veszitek a grafikai opciókat, akkor fut simán. De ennek ellenére én szeretnék 2.0-ás shaderekkel is játszani.

Meg a másik problémám (nagy probléma), hogy valamiért 20 másodperc után kilép a játék.

akyyy
nekem is zenél ez atipik, igaz nem itt nálam otthon, hanem egy havernál, szívbaj ránkjött😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Az 1.1-es patch az csak egy javított (vagy legalábbis kellene hogy javított legyen) exe fájl. Nem vagyok teljesen hüle, hogy felülírom az 1.0-ás crackkel. 😊) Mini image-gal oldottam meg. De ennek ellenére is szaggat.

Nem tud senkise egy módot, hogy lehessen játszani az 1.2-es patchal (vagyis exével)? Azért nem megy az 1.2-es, mert javítottak a másolásvédelmen is. 😞

Gerbill
Gondolom az 1.1-es patch után feltetted a patchot? Mert valószínûleg atól akad, vagy csak nagyon gyenge a géped.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Sziasztok!

WAREZ ON!

Én a másoltat el tudtam indítani 1.1-es patchhel, de az akadás probléma továbbra is fennáll. Valószínûleg ez a patch csak annyit javított, hogy ennél a játéknál bekapcsolva van a FASTWRITE. A gond csak az, hogy az alaplapom alapból nem támogatja a FASTWRITE-ot, tehát nem vagyok kisegítve. Én az 1.2-es patchban reménykedem, csak azzal a gémet nem sikerül elindítani semmilyen fifikás módon. Esetleg ötlet?

WAREZ OFF!

Mellesleg lehet jönni, hogy jaj de szemét vagyok, hogy nem veszem meg eredetibe, de a fórumokon olvasott ilyen elõhangok után, hogy nem fut rendesen, én nem fogok rá kidobni 10ezer forintot, hogy pár perc múlva letöröljem a játszhatatlansága miatt. Azt sem mondom, hogy ha mûködni fog a másolt, akkor megveszem eredetibe, mert szerintem nem birom majd megállni, hogy ne játszam végig a másolttal ha majd mûködik, és utána a semmiért nem adok ki pénzt az eredetire.

Üdv:
DJviolin

Gerbill
Ha megvetted volna az eredeti játékot akkor nem lenne benne annyi bug mivel azokat a crack okoza, amit már réges régen senki vagy csak néhányan használnak.<#kocsog><#lama>

Gerbill
Ne crackeld és nem fog kidobni.

inkább te basztad el a játékot...
nem ártana felrakni e legújabb patchet... + NE HASZNÁLJ CRACKET MERT AZ VÁG KI AZ ASZTALRA.... securom loader-rel tuti mûködik...
azért nem kellene leírni egy játékot mert neked nem mûködik éls mindenki másnak normálisan megy <#boxer><#boxer>

Hát gyerekek úgy látom ezt a játékot nagyon idejekorán adták ki.Tele van buggal,
nagyon sok embernek,nagyon sok helyen kifagy,nem megy,a mentés hát az egy kalap szar.
Az Eidos ezt a játékát nagyon elbaszta.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Örm
Hello!
Annál a résznél amikor a kutyának adnám a kolbászt állandóan kivág az asztalra. Másnak is jelentkezett már ez a hiba?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

F.A.Q elolvasva a mentéseket értem de a pálya végi fagyást nem.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Hello
Tegnap elkezdtem játszani a játékkal.
Felraktam az 1.1 patchet hozzá.
Ilyen hibát generál:
- elsõ küldetés,elmenmtem a játékállást,de ha kilépek már nem tölti vissza
- küldetés végén rárobbantom a csávokra az állványt kimegyek az exit feliratú ajtón,elsõ pálya vége,de kiírja a Hitman Blood Money hibát észlelt ezért leállt
- nem engedi visszatölteni a mentett állásokat,hanem csak elõrõl lehet kezdeni
- normál szinten vittem
Jelentkezett már valkinek ilyen hiba?

hykao
BUY INTEL vagy olvasgass vissza vagy nézd meg a végigjátszás videót.
Örm
Hello!
Az operában a bitófánál lévõ fickót, hogy kell kinyírni? Mert ha éneklés közben ölöm meg akkor is és ha utána ölöm meg akkor is észrevesznek.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Rage47
nem. amúgy van olyan h sg rádió? vagy csak Firefox-ban nem látszik?
amúgy irták másik topikban is h zenél. pl. Prey, vagy Ismerd fel a képrõl a játékot
Gerbill
Nemlehet hogy az sg rádióra nyomtál véletlenül?

HELP!!

Nos fölraktam az 1.2-es patchot a játékra, tök királyul viszi, csak az a baj hogy egy pár perc után kidob az asztalra! Mi lehet a baj??? Mit csinálok rosszul??? A patchot a pc dome oldalról szedtem!

Aki tud a segítsen gyorsan!
Rage47
változó, ezt pl nem ismertem
De durva a vége! Most jutottam a végére, de vissza kell mennem egy-két helyre, mert otthagytam némi fegyvert...

hykao
De milyen zene?
nálam is bejön néha a zene!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

hykao
Nálam nem zenél. 😮
Lunki88
Mit ittál, valami finomat? <#idiota>
Rage47
nálam zenél a topik😄D ez virus, vagy bug?😄
hykao
Szvsz felesleges csendesen kinyírni, mivel a szoba hangszigetelt...(de állítólag, ha bedobsz egy pénzérmét a szobába, amikor amaz már bent van, de te még kint, akkor elmarad az átvezetõ videó, és nem rohan el, le lehet ott ütni, stb...)
A Dance with the devil pályán hogyan lehet csendesen kinyírni azt a piros ördögruhás MP5-el lövöldözõ enpécét ?
hykao
Ha így jártál el, az tuti balesetnek számít! Szvsz valószínûleg méreginjekciót használtál...s aztán már a halottat hiába dobálod a vízbe! De egyszerûbb simán kiütni a madarakat vízbe dobás elõtt vagy emberi pajzsból a korláthoz hurcolni, és úgy átdobni....de persze aki a korlátnál áll - vagy mellette halad el -, annak elég egy taszítás oldalról vagy hátulról...
hykao
Ez így egyrészrõl nem lesz SA, másrészrõl fölösleges kulcskártyákat szerezni. A 7-re ugye van kulcsod, ha ott csinálsz egy tûzriasztást, akkor az erkélyrõl fel tudsz mászni a 8-ra, ahol még egy riasztással ki tudod ugrasztani a mókusokat tudósostul a 803-ból. Majd az erkélyen keresztül bemászva, a szekrényben vagy a fürdõszobában elrejtõzve meg tudod várni a tudóst, és valamilyen hangtalan módszerrel kinyírhatod (vagy pedig leütöd-elkábítod, s a fürdõszobából a benti õr mögé kerülve nekilököd azt az ablakpárkánynak - ettõl elájul, s így már a tudóst ki lehet vonszolni az erkélyre, ahol szegény lezuhan a mélybe - baleset)...vagy pedig ha ez már megtörtént, akkor fel tudod hívni a sejket a telefonról...
hykao
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Többféleképpen is ki lehet...(most csak az SA minõsítés lehetõségeit sorolom)
Elõször is a dél-afrikai táskájával kell érkezni...s aztán, amikor elküldi a fizettségért a legközelebbi õrt a sejk, gyorsan mögésietve megfojtod, beinjektálod. (a paraván mögötti õrök nem fogják észrevenni...)
Sietni kell, mert ha elbénázod, akkor a sejk feléd fordul, és elkezd semmitmondó beszélgetésbe kezdeni veled...s már el is furulyáztad a lehetõséget, mert már táncol is befele egy csajszi...
Na most, ha a tudós még életben van (a próféta színét - zöld szinû zakót viselõ szemüveges fazon), akkor van esély rá, hogy felhívja a sejket, s mivel a bárban nincs térerõ, amaz ki fog menni a szabadba, fel a hátsó lépcsõn. Ha ilyenkor utána tudsz lopózni, akkor akár le is lehet lökni a lépcsõn, balesetnek álcázva...
A sejket amúgy te magad is fel tudod hívni, a 803-as szobából (tudós szobája), de ekkor nagyon kell sietni, hogy még a báron kívül, a lépcsõn érd a sejket...

De, ahogy már kismilliószor elmondtam, akinek nincs ötlete, VÁSÁROLJON INFÓKAT!!! (BUY INTEL - opció a küldetés menüben)
dronkZero
Én ott azon voltam megsértõdve, hogy a kábítóinjekció+vízbedobás kombó nem balesetnek, hanem close combat killnek számít...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero

Én úgy csináltam, hogy szereztem egy boytól egy 7. szinti kulcsot, betettem egy ruampot a DNS-t tartalmazó táskába, lementem a földszintre, megvártam a profot, felmentem vele a 8.ra, szereztem egy 8. emeleti kulcsot, meghúztam a tûzjelzõt, amikor õk kifutottak, beosontam, ruamp a gyémántos táskába. Aztán nálam valamiért nem kezdõdött el a tranzakció, lement a faszi a DNS táskával, de valamiért nem jött a futár a másik táskával. Szal felrobbantottam õket a DNSessel, aztán fenn a 8. meg a profot amikor a gyémntos mellett álldogált.
Ha sikerült volna kicserélniük, akkor a gyémántossal robbantottam volna a sejket meg a fritzet, a doki meg megszivatta volna magát, amikor kinyitja.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

hykao
No de az "alligátor" bandatagok közül csupán 3-4 van legfelül...a kapitány buzi ágyaskái, és az esetleges megjelenõ I. osztály felszolgálói nem tartoznak a kinyírandó bandatagok közé... 😊

Térképet használsz-e?
Oks<#wink>

SPOILER

a sejket hogy kell kinyirni a kaszinós pályán??<#nemtudom>

SPOILER
Karez
Olvass vissza és látni fogod hogy KÉSZÜL!

Multimax
Van magyarítás?<#vigyor3>

NOK-I beleive in the future!

bepe79
Túl vagyok a Mississippis küldin. Nem volt 1xû. az sicher. <#smile> A legtetején a hajóskapitányon kívül szinte mindenkit kinyírtam, mert 6 bodyguardot is likvidálni kell az obj szerint.

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Ja igen, az is van, sõt utána amikor telefonon beszélünk Diana-val! Ezek mind feliratozva vannak!
No igen, erre gondoltam, kösz a segítséget!

...viszont most meg úgy emlékszem, hogy a recepciós csajjal lefolyó párbeszéd nincs is feliratozva... :S

Amúgy egyes helyeken többféle párbeszédvariáns is lehetséges. Pl. Havilland luxusvillájában a fotós már kétféle dumát is nyomott nekem a "mindenre képes" csajokról, illetve a "mennyben" a Bernád Barbara féle bérgyilkosnõ, meg legalább háromféle dumával kábított már, hogy miért menjek vele szobára...(azaz irodára...)
ott beszélsz azzal a csávoval akit el ki kell hozni meg a ica-val is elég sokat bár azt nem tom hogy van e felírat<#pardon1><#pardon1>
és amit a CIA ügynökkel beszélünk??

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hykao
És azt feliratozza a játék? Nekem nem úgy rémlik. Sokan szólnak hozzánk azon a pályán, de most a fordítás szempontjából csakis a feliratozott párbeszédek lényegesek!!!
néha hozzád szol a rozsaszin köntösös célpontunk is😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hykao
Más: segítsetek a magyarításban annyival, hogy az átvezetõ videókat egyeztetjük.
A küldetések elõtti-utáni átvezetõ videók szövegei okésak, azok nem kérdésesek, hanem azonban a küldetések közbeni párbeszédfeliratok már kérdésesek.
Szóval arról van szó, hogy a játék szövegfájljaiban megvan az összes elhangzó párbeszéd - azok is, amik végül nem lettek feliratozva. Na most ha nem muszáj, nem fordítanám le az összes párbeszédet fölöslegesen - amik meg sem jelennek, viszont kihagyni sem szeretnék olyan szövegrészeket, amik megjelennek - csak épp mondjuk én nem hoztam elõ õket az én játékomban...

Szóval leírom mindig majd az aktuális küldetést, ahol tartok a párbeszédfordításokkal, és ha valaki tud még párbeszédrõl, ami feliratozásra kerül, s kihagytam volna, kérem jelezze!

SPOILER
Eddig amikkel kész vagyok:

HIDEOUT-ban nincs feliratozott párbeszéd...

DEATH OF A SHOWMAN-ben:
-párbeszéd a kapunál 47-es és az õr között
-a showman telefonbeszélgetése a feleségével
-a showman párbeszéde Scoop-pal
-47-es párbeszéde a showman-nel

A VINTAGE YEAR-ben nincs feliratozott párbeszéd

CURTAINS DOWN-ban:
-párbeszéd a ruhatáros biztonsági õr és 47-es között

Most kezdem majd a FLATLINE pálya alatti szövegeket...de úgy rémlik, hogy azon a pályán is csak egyetlen feliratozott párbeszéd van: 47-es és a recepciós nõvér között...van még más is?
hykao
Ami neki van meg, az közvetlenül a játékból lett felvéve...dõt, ráadásul nem teljes verzió, csak a vége...
Szóval teljesebb verziód lehet, ha egész egyszerûen felveszed a játékból azt a tételt! Minden más hangeffektet leveszel 0-ra, s már mehet is a felvétel!
Már találtam egy verzsönt de az nagyon szakad össze vissza nem jó, így mégis az kéne esetleg ami Lair-nak van meg 😄

hykao
Hát nálam pl. Fastwrites funkció bekapcsolása elõtt stabil 5 képet volt hajlandó kirakni másodpercenként...
PLackó
fastwrite álltalában ront a teljesítményen.

Plííz 😄

Karez
Tom csúnya dolog amit kéerdezek de:
Van az internet bugyraiban olyan oldal ahol még fennt van az 1.1-es patch c*rck-je??? Mer a GCW-ön már nem található.

Sziasztok!

Az új 1.2-es patch javít a szaggatás problémán? Az a baj a gépemmel, hogy nem támogatja a fastwrite-ot.

Üdv:
DJviolin