Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mellesleg a 9600 pont egy olyan kártya, aminél a gyorsírások funkció engedélyezése nem ajánlatos. POróbálkozni azért lehet, max. visszaállítod.
De ha nem stabil 5 az FPS, akkor nem a gyorsírások lesz a megoldás szvsz...
Csodát persze nem kell várni egy ilyen kártyától sem (már csak azért sem, mert általában a 256 megás pro-k jó lassú ramokkal vannak ellátva...), de azért minden alapon 12-15 fps-nél több lenne várható.
1.2-es peccs felrakása után már lehet variálni a SM 1.1-3.0 beállításokkal is.
Persze, ha meglenne a játék eredetiben, akkor nem kéne trükközni az indítással.
2. frissírsd a játékot (1.2-es patch---->ehhez muszáj hogy meglegyen a securom loader)
3. frissítsd a hanfkártyadrivert
Ezt a témát hanyagolni kellene, ez nem a Hitman topicba való. Abba már bele sem megyek, hogy ha mindenki olyan szoftvert venne (nem letöltene!!!) amit a gépe bír... tényleg nem megyek bele, mert ez nagyon nem idevaló, több éve lefutott (ill. mellõzött... a probléma továbbra is fennáll) téma.
Egy kicsit berágtam, mert ez ma a negyedik topic, amelyben "szaggat a játék"-ért sír valaki.
Az 1.0 egy Silicon Graphics (fura, ennek is SG a rövidítése... elkalandoztam) stationön is aszaggatna, mert gyárilag el van rontva. Az 1.1-nek már elég a PIV 2-es proci, amelyen maximum grafikai beállítások mellett, 1024x768-on megy a játék. PII-n meg akrmit csináltok, nem fog menni. Ha mindenáron bérgyilkolászni akartok, ott a Hitman II.
Azzal már nem is emésztem magam, hogy ez az egész benne van a FAQban...
Bazmeg nagyon felidegesítettél ezzel a mondatoddal... szted mindenkinek olyan gépe van mint neked? Szted mindenkinek megveszi anyuci-apuci???
War. War never changes.
ja és nem tudom állandóan nyarvogtok hogy szaggat... nekem simán megy az alábbi konfigon... hát igen az atinak kellene valami normális drivert kiadnia
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=1001&l=hu címen.
Nem tudom mit csináljak. légyszi segítsetek
Jah és Cureromnál hibaüzenet, hogy nemtudja végrehajtani, SECUROM-nál meg ismét az amit fentebb irtam😞😞😞
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
@Systemo, mike0013: milyen videókártyátok van pontosan, AGP-s, és mit jelent az, hogy akad, mennyire akad? Patch felrakását ajánlom elsõ körben.
Biosban pedig a Fastwrites funkció beállítási lehetõségét az AGP szekcióban érdemes keresni.
olvastam a faq-t de nem merem használni... más megoldás nincs?
Újratelepítettem a gamet, de így is ugyan az a helyzet.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A hangtompítós pisztoly azt hiszem Schmutz fegyvere a House of Cards pályán.
Boldog szülinapot hykao<#eljen>#eljen>
Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (7000).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=7000&l=hu címen.
4.00HE daamon van fent. Mit cseszek el?
(kivéve a legelején egy pár sort, de az még a renderelt átvezetõ videó alatt van)
De javítsatok ki ha tévednék.
Mennyi lenne az ára?
Tessék, nekem ilyen van: KATT
Sajnos az AGP-s kártyák ugyanabból a fajtából mindig drágábbak, mert alapvetõen PCI-E csatolófelülethez gyártják az új chipeket, így az AGP csatolós kártyákra kellenek még plusz "cuccok"...