Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Lófaszt muszáj! 😊 ...elég ha megvan az eredeti játék...
hykao
Hát szvsz nemigen tudsz semmi olyasmit csinálni a BIOSban, amitõl végérvényesen tönkremenne a géped...mûködési zavarok lehetnek, de az csak egy dolog...
Mellesleg a 9600 pont egy olyan kártya, aminél a gyorsírások funkció engedélyezése nem ajánlatos. POróbálkozni azért lehet, max. visszaállítod.
De ha nem stabil 5 az FPS, akkor nem a gyorsírások lesz a megoldás szvsz...
Csodát persze nem kell várni egy ilyen kártyától sem (már csak azért sem, mert általában a 256 megás pro-k jó lassú ramokkal vannak ellátva...), de azért minden alapon 12-15 fps-nél több lenne várható.
1.2-es peccs felrakása után már lehet variálni a SM 1.1-3.0 beállításokkal is.
Persze, ha meglenne a játék eredetiben, akkor nem kéne trükközni az indítással.
Esetleg a hangkártya hardveres gyorsításával próbálkozhatsz. Start, futtatás: DxDiag, hang, ott van egy csúszka, amit végy le alapgyorsításra.

1. ne haználj cracket hanem securom loadert
2. frissírsd a játékot (1.2-es patch---->ehhez muszáj hogy meglegyen a securom loader)
3. frissítsd a hanfkártyadrivert

Rage47
milyen hangkártyád van?
Husimoto
Sziasztok, feltelepítettem a játékot, és nagyon testzik el is indul, Reloaded verzió. Azonban a hanggal van egy kis gon, serceg az egész zene és ahangok is eléggé élvezhetetlen, mit csináljak valaki help, elõre is köszönöm!

jaja igazad van 😊

Kb. most van elegem az egészbõl.
Ezt a témát hanyagolni kellene, ez nem a Hitman topicba való. Abba már bele sem megyek, hogy ha mindenki olyan szoftvert venne (nem letöltene!!!) amit a gépe bír... tényleg nem megyek bele, mert ez nagyon nem idevaló, több éve lefutott (ill. mellõzött... a probléma továbbra is fennáll) téma.
Egy kicsit berágtam, mert ez ma a negyedik topic, amelyben "szaggat a játék"-ért sír valaki.
Az 1.0 egy Silicon Graphics (fura, ennek is SG a rövidítése... elkalandoztam) stationön is aszaggatna, mert gyárilag el van rontva. Az 1.1-nek már elég a PIV 2-es proci, amelyen maximum grafikai beállítások mellett, 1024x768-on megy a játék. PII-n meg akrmit csináltok, nem fog menni. Ha mindenáron bérgyilkolászni akartok, ott a Hitman II.
Azzal már nem is emésztem magam, hogy ez az egész benne van a FAQban...

engemet meg ezek azok a hozzászólások ahol állandóan szidjál a játékot, mert így szaggat úgy szaggat.... és ha visszaolvasol volt pár ilyen hozzászólás...

gondolom nem... de akkor meg minek akat ilyen gémmal játszani ha utána ccsak nyarvog össze vissza... ha szaggat az õ baja... amúhy ez nem egy csúcskirály konfig amint látod és nem egy nap alatt lett megvéve elhiheted....

"ja és nem tudom állandóan nyarvogtok hogy szaggat... nekem simán megy az alábbi konfigon... "
Bazmeg nagyon felidegesítettél ezzel a mondatoddal... szted mindenkinek olyan gépe van mint neked? Szted mindenkinek megveszi anyuci-apuci???

War. War never changes.

nekem megy az 1,2-es patchel.... én azzal a Securom loaderrel csinálom... úgy nekem tökéletesen mûködik...
ja és nem tudom állandóan nyarvogtok hogy szaggat... nekem simán megy az alábbi konfigon... hát igen az atinak kellene valami normális drivert kiadnia

mike0013
mostmár az 1.2-es patch sem megy... Eredeti DVD-rõl lett telepítve, (nem az enyém) és mini-image-el nem megy mert ezt irja ki: Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=1001&l=hu címen.
Nem tudom mit csináljak. légyszi segítsetek
Jah és Cureromnál hibaüzenet, hogy nemtudja végrehajtani, SECUROM-nál meg ismét az amit fentebb irtam😞😞😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
Ati Radeon 9600 Pro 256 MB 4 napja vett és igen AGP-s, de ha a bIOS-ban beállítom akkor amiatt tönkre is mehet a gép nem? De ha valaki ezt már megcsinálta és a gépének semmi baja sem lett az szóljon legyenszives! És totál levettem a grafikát és még így is élvezhetetlenül akad. KB: 12-15 FPS-el megy így...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hykao
Köszi a többieknek is! 😊

@Systemo, mike0013: milyen videókártyátok van pontosan, AGP-s, és mit jelent az, hogy akad, mennyire akad? Patch felrakását ajánlom elsõ körben.
Biosban pedig a Fastwrites funkció beállítási lehetõségét az AGP szekcióban érdemes keresni.
mike0013
biosban jobbnem kutatni és csesztetni az ott lévõ dolgokat... megpróbálom az 1.2-es patchet hátha...

Nekem ugyanez a problémám, csak nemtom hol lehet beállítani ezt a fastwritot.. biosban semmi ilyet nem találtam.

mike0013
én ezt nem értem, rohadt jó gépem, új profi videokártya mégis minimumon akad:S:S:S
olvastam a faq-t de nem merem használni... más megoldás nincs?

Ja nincs átállítva.
? Azt hogy lehet egyáltalán?
Újratelepítettem a gamet, de így is ugyan az a helyzet.
Lunki88
Vagy attól függ hogy mini image-el vagy maga a játék iso-jával akarod -e indítani a gamet? Mert asszem ha az 1.2-es patch fent van akkor kell az egész játék isoja.
Lunki88
Nem állítottad át a HitmanBloodMoney.exe-nél a kompatibilitást véletlenül? Mert nekem akkor volt ilyen problémám.
Rage47
én még nem raktam fel semmilyen patch-t, mert az 1.1 után még xarabb lett. szal én nemtok semmit az 1.2-röl
Köszi, de sajnos ez sem vált be. Valami más ötlet esetleg?
SNAKE01
HBD Hykao!<#integet2>

Lunki88
Én sem szeretnék kimaradni: Happy birthday Hykao! ^^ <#pias><#taps>
Isten eltessen, boldog szulinapot!

akyyy
boldog születésnapiot😉 sok jó fordítást a te kezed által😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Rage47
HBD Hykao^^
hykao
Köszi mindenkinek! 😊
köszi, és csatlakozom, BSzN Hykao!

Farishta
Ennyibõl nemk tudom pontosan,de a tippem az, hogy az egyik az Elephant gun, ami egy vadászpuska az esküvõi küldetésen, benn van a házban, abban a szobában amelyikben a fater TV-t néz.
A hangtompítós pisztoly azt hiszem Schmutz fegyvere a House of Cards pályán.

Boldog szülinapot hykao<#eljen>

Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.

Rage47
DT4.03 kell hozzá
Néhány fegyvert nem találok a játékban. A fal szerint kell lennie még valami távcsövesnek, és egy hangtompítós pisztolynak.

Sziasztok. A KRKSecurom Loader 1.2-vel próbálom imndítani a patch1.2 -t s a következõt írja ki:
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (7000).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=7000&l=hu címen.

4.00HE daamon van fent. Mit cseszek el?
Glpetyus

poldog szülinapt'

hykao
Hmm, a 6. - New Orleans-i Mardi Gras fesztiválos - pályán sem rémlik, hogy lenne feliratozott párbeszéd.
(kivéve a legelején egy pár sort, de az még a renderelt átvezetõ videó alatt van)
De javítsatok ki ha tévednék.
Lunki88
Ok, majd ezen még gondolkozok thx.
hykao
Ha nem lényeges neked az SM 3.0 tudás, akkor jó, ellenkezõ esetben válassz inkább egy 6800GT-t. Kb. egy árfekvésben lehetnek. No de ne offoljunk, megvannak erre a kérdésre a megfelelõ topikok!
Lunki88
hykao
AGP-s? GTO az melyik is? Sajna BORG-ék elég régen frissítették itt az SG-n a videokártyák erõsorrendjét...
Lunki88
40ropi körül van.
hykao
Hát a 9600-ashoz képest mindenképp elõrelépés lesz, egyetlen hátránya a 6-os Geforce sorozathoz képest, hogy nem tudja az SM 3.0-át, csak a 2.0-át.
Mennyi lenne az ára?
Lunki88
Nem akarok offolni, de azért mégis megkérdem hogy szerintetek manapság egy AGP-s SAPPHIRE Radeon X800 GTO (256mb) mennyire állja meg a helyét? Mert egy ilyet néztem ki a jelenlegi 9600-asom helyett.
hykao
OFF

Tessék, nekem ilyen van: KATT
Sajnos az AGP-s kártyák ugyanabból a fajtából mindig drágábbak, mert alapvetõen PCI-E csatolófelülethez gyártják az új chipeket, így az AGP csatolós kártyákra kellenek még plusz "cuccok"...
Az én emlékeim szerint sincs.

7800GS? Az a 6800 utóda? És AGPs? Na ez érdekel, én is régóta nézegetem mivel válthatnám le a jó öreg 6600GT-met.

hykao
Na evezzünk más vizekre. Most csinálom az "Egy új élet" pálya átvezetõvideóinak és újságcikkeinek fordítását. Jól emlékszem, hogy ezen a pályán nincs feliratozott párbeszéd, szöveg?
hykao
7800GS nekem az egyetlen értelmesnek tûnõ alternatíva volt a 6600GT-t lecserélendõ...AGP fronton. Amúgy 70 ropi körül volt, de ez most mindegy. A lényeg, hogy a 6600-as kártyák már nagyon olcsók, s szerintem annál gyengébb kártyát ma nemigen érdemes venni.