7642
-
#7522 Ha az alábbiaknak megfelelsz akkor Silent Assassin lesz a rangod:
-Két balesetnél nem lehet több.
-Max két lövést adhatsz le.
-Ne ölj meg civilt.
-A saját öltönyödben távozz a pályáról.
-Ne találjanak rá kábult emberre vagy holttestre.
-Ha rögzített a biztonsági kamera akkor lopd el a videó kazettát.
-Ne fújjanak riadót. -
URH #7521 Jó megoldottam, hülye voltam. -
URH #7520 Telepíteném fel a magyarosítást, de kiírja azt a garbage-s hibaüzit. Utána eljárok úgy ahogy mondták. (Ok-oljam le, aztán nyelválasztóba állítsam be a cuccost)
Utána nekem ugyanúgy angol maradt a cucc. Egyébként érdekes, hogy a gamehunter oldaláról töltöttem le, ahol már a javított magyarosítás van és nem kéne ennek történnie.
Ötlet? Megoldás? -
Solyom2 #7519 Na sikerült a 2 magyarosítása.
De lenne gey problémám a 4-gyel.
Néha ha egy pályát megcsinálok hiába van az értékelésben csak 3 baleset
,nem silent assasinra hanem másra értékeli.Mért van ez? -
Vlala #7518 Érdekes ez a játék.
Feltettem újra, végigvittem 0 notorietyvel, lopakodva. Ezután stratégiát váltottam, és csak ott hagytam élő embert a pályákon, ahol VIP volt (a feleség a "Till death do us part" pályán, vagy az elnök a madarason). Eredmény: psychopath, terrorist szintek, 0 szemtanúval.
Ezután elkezdtem idegbeteg quaker stílusban játszani: a legnagyobb tömegben, shotgunnal (álöltözet nélkül, 3-4 lövéssel, adjuk meg a módját) vadászom le a célpontot, meg 3-4 utánam jövő biztonságit, a hírhedtségem nem megy 15 fölé, bármit is csinálok - legtöbb esetben normális személyleírást sem tudnak rólam adni. -
#7517 Nekem van az is. Majd holnap vagy holnapután este felrakom. -
Solyom2 #7516 Helló!
Bocs hogy ide írok de a HM 2 kihalt.
Tud valaki a hitman 2-hoz magyarosítást.Az 1.02 eredeti van meg de ahhoz még nem találtam.Esetleg egy következő verzióhoz?
Előre kösz! -
#7513 Nem létezik.
Viszont a játék immár nagyon olcsó. -
Solyom2 #7508 Helló!
Nem tudja valaki hogyan kell a cheateket használni a játékban?
Előre kösz! -
#7507 akkor el kell menni a cdgalaxisba és kicsengetni érte 1800forintot ;) -
Luti93 #7506 és ha nem engedi feltenni? -
#7505 Emlékeim szerint patch kell neki. -
Luti93 #7504 Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy:
feltettem a Hitman Blood Moneyt. Eredetileg olasz volt. Megpróbáltam úgy játszani de nemtok olaszul így rákerestem magyarításra. Találtam is. Feltettem. Újra kellett kezdenem mindent de megakadt már az elején a dolog. Amikor még a legelején várni kell a kapunál hogy beengedjenek nem jön oda az őr igy nem tudok bemenni."Olasz módban" beengedett.
Mi lehet a gond?? ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném. -
#7503 játékra kell patched tenni, és nem 1.1-et, hanem 1.2-t :) -
harmadas #7502 Vistara fel lehet tenni az 1.1-es patchet? Mert nekem nem sikerült. -
Vlala #7501 Azon a pályán egyet sem kell lőni. Egy kis közbenjárás, és a véletlenek megoldják helyetted a feladatot :) -
Rundstedt17 #7500 más módszert keress egyszerű nagyon és király a minősítés is garantált,gondolkozz:D -
xrm #7499 Valakinek új infója nincs a kövi részről ? Már nagyon várnám. Vagy hasonló tipusú játékot ajánljon valaki. A Death to Spies + a kieg. ideig óráig lekötött,de hasonló kivégzem,átöltözök trükközök tipusú játék kellene már megint ... -
Vlala #7498 Én egy időben azon mesterkedtem, hogy a fenti állványzaton lévő munkást "véletlenül" rádobjam a célpontra. Nem jött össze. -
wednes #7497 Csak a célpontok haljanak meg, méghozzá "balesetben." A gyanú se merüljön fel, hogy neked egyáltalán közöd volt a dolgokhoz. Ezt az operás pályát sokkal elegánsabban is meg lehet csinálni. :)
Nem elsőre csináltam én se a legjobban, sokat bénáztam. :) -
#7496 Az, hogy csak "baleset" történjen. Egyetlen kill sem lehet, így a mesterlövész puskát el is felejtheted. -
#7495 A Curtains Down nevű pályán összesen négy embert tettem el, de ebből csak kettőt számolt gyilkosságnak, kettőt meg balesetnek, és így is csak Contract Killer minősítést kaptam. Bementem az Operába, ott a rendőrök nem figyeltek eléggé, mert a vendégekkel voltak elfoglalva, pedig egy full fekete egyenruhás, apagyilkos tekintetű ember, fekete kesztyűvel a kezén és aktatáskával a kezében egy kicsit feltűnő csak, meg egy kicsit gyanús csak :D , na mindegy, lementem a körfolyiosóhoz, majd az egyik lépcsőlejárónál leosontam, ahol nem állt rendőr sem és biztonsági őr sem. Át a munkások területén, át az öltözőknél, és felmentem a kupolához. Ott az egyetlen munkást lelöktem a magasból (baleset, ezt nem is szamította kill-nek), majd a bombát ráerősítettem a színpad feletti állványzatra, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. :D (legelsőnek anno én sem így csináltam, de most már tudom, hogy így is lehet..) Utána továbbmentem az ajtón a kupolához, és ott kicsomagoltam a sniper rifle-t az aktatáskából. Még a hálón sem kellett leereszkedni, az egyik célpont ott ült a páholyban, egy lövéssel kiszedtem. Utána vártam a kupolánál kicsit, elkezdődött a darab részlete, és aktiváltam a bombát. Az állványzat leesett, célpont megvan, meghalt, balesetnek álcázva az egész. Ezek után szépen kifelé sétáltam, de az egyik rendőr lebuktatott volna, így gyorsan eltettem láb alól a hangtopítóssal, hogy ne csapjon nagy zajt, ezek után szépen kisétáltam az operaházból a pisztoly elrakása után. 2 kill, 2 lövés, 2 baleset, és csak Szerződéses Gyilkos rank. Mi kell akkor a Silent Assassin-hez?
-
#7494 Na, újra nyomom a game-t, így 2-3 év után már post process effect-el is jól fut a laptopom 8600 GT-jén. Illetve inkább úgy fogalmazok, hogy lehet, hogy nem is volt még ilyen kártya, amikor 2006-ban a Hitman: Blood Money kijött, így 2009-ben már élvezhetően fut a configomon. Újra végignyomom az iszonyat feelinges pályákat, és most próbálom őket máshogy teljesíteni, meg még kevesebb henttel. -
Vlala #7493 Elmászott a banner. Valaki plíz. -
#7492 Nincs hibátlanul működö crack. Vedd meg, 1999ft. -
#7491 müködő cracket hol találok a játékhoz? -
#7490 minek az neked?
1.2 patch legyen fent, ill. ha lemezről installálod az 1.0 kerül fel alapesetben. -
sz4bee #7489 A játék verzioszámát hol találom? -
campy #7488 vajon merre van? -
#7487 Hmmm azt olvastam hogy a hitman 5 2008 karácsonyára érkezik :P:D -
#7486 Hát én még soha nem hallottam hogy lenne pályaszerkesztő a Hitmanhez. -
#7485 Sziasztok. Pár évvel ezelőtt lehetett még hallani, hogy kiadnak egy pályaszerkesztőt a Hitman-hez, vagy csinálnak egy third party level editort. A sorozat új tagjait már nem követtem. Tud valaki bármit arról, hogy lett-e belőle valami? Adtak ki vagy készítettek a fun-ok pályaszerkesztőt bármelyik részhez? -
Vlala #7484 2000 Ft-os játékról beszélünk. Érdemes egyáltalán warezolni? -
#7483 A Legjobb Választás már 2000-ért utánad dobja a játékot magyarítva letölthető extrákkal. Ne mond hogy nem éri meg. -
gruber trans #7482 csak az nem ingyenes -
#7481 polcról fél perc
idiot ... -
gruber trans #7480 "ö" -
gruber trans #7479 üdv ezt honnan szedhetem le ahonnan gyorsan lejön??pls
elüreis kössz -
Andrejka #7478 a hitmanbloodmoney.exe-vel szerintem -
#7477 hello!
valaki nem tudja hogy lehetne elindítani a játékot vista alatt???