Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
elüreis kössz
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
fórumon visszaolvasgatva sem találtam konkrét választ hogy most akkor miért lép ki a játék?
nagyon idegesítõ fõleg hogy akkor lépett ki nekem amikor pont befejeztem az egyis küldetést.
szóval tobábbra sincs megoldás?
Lehet hogy akkor azért nem megy a játék,????
NAgyon megkösznném
Valaki mondja már meg mert nagyon szeretnék ezzel a játékkal játszani!!!!
Letöltöttem a játékot de amikor elkezdi tölteni a negyedénél kilép!!!!
Mi lehet a baj!!!!Talán patch kell hozzá????Aki tud mondani nekem egy jó patchet és mûködik is az írjon már létszi!!!!!
Haegemoniát is megvettem eredetiben.
csak sajna most nincs pénzem így majd fizetek késõbb 😄
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Gépigényrõl még sajna semmit sem tudni, de amilyen ütemben fejlõsik a számítástechnika, nem sok bíztatót tudok mondani.
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én úgy csináltam, hogy a bõrdzsekis célpontot jobblétre szenderítetttem a vécében egy zongorahúrral, aztán bombát csempésztem a táskájába. Felvettem a ruháját, bementem a sejkhez (fegyver nélkül, motoznak!), elbeszélgettem vele, közben jött a szakértõ a táskáért. Miután elvitte, magunkra maradtunk a sejkkel, õt is megtanítottam zongorázni, aztán úgy távoztam, mint a pap: mintha mise történt volna. Csak meg kellett várnim, amíg Dr. Balek felrobban a táskával, és adios, Vegas. 😊
Természetesen végigjátszás után visszatértem, és rituálisan kiirtottam mindenkit a dobtárassal. 😊
esetleg vegyél egy rendes hangkártyát, integráltak ilyenek ... jövõbeli szivásoktol is megkiméled magad 😊
Forza.
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
de azért ajánlotta mindenki erõsen az eredeti megvételét, mert ez a kilépkedés is tipikusan a rossz krekk hibája volt
most már legalább a krekket kizártuk, mint lehetséges hibaforást
értem, h ez nem vigasztal 😞 hangkártyán a hardveres gyorsitást már teljesen levetted?
winreinstall ? 😄 (tom h nemvicces...)
Forza.
Ez egyszerûen hihetetlen.
sajna a pc ilyen, néha szarakodni kell 😞
Forza.