Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a témát hanyagolni kellene EBBEN a topicban. (tudod, a hardver is K drága, csak olyat nem lehet letölteni...)

hykao
@SnowMan14: ki lakik Magyarországon gettóban? 😊 Amúgy meg szerencsére ez a játék az olcsóbbak közé tartozik. Manapság nemigen lehet ezen kívül 2DVD-s gyüjtõi változatot 8 ezer forintért kapni a megjelenéskor... Ha az ember nem pazarolja az idejét "mindenevõként" PC-s játékokra, akkor nem olyan vészes az évente párszor tíz ezer forint az eredeti játékokért.

SPOILER
@stifi: célszerûbb az alsó - személyzeti - szintre lopózni, és egy óvatlan pillanatban belebújni az ott található pincér szerkóba. (így az öltönyünk is a lehetõ legközelebb kerül a menekülési ponthoz) Ezután pedig a turista és az elsõ osztály közötti bárban az egyik utas megbíz minket, hogy vigyünk egy üveg pezsgõt a legjobb fajtából a kabinjába, ehhez odaadja annak kulcskártyáját. A kabinban persze egy szmoking és egy VIP kártya fogad...ezek elcsórása után irány a kártyaszoba, ahonnan a személyzeti étkezdébe juthatunk - és már meg is van az elsõ osztály pincéreinek ruhája...
a mississippi pályához pár észrevétel

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha a bosst tvnézés közben megmérgezzük, azt hiszik csicsikál (persze a buzeráns haverja mindig akkor jön ki a zuhany alól, amikor az betetvészkedik a tv elé, ezért kénytelen voltam elaltatni..
ha van master keyünk, a folyosón tántorgó részeg fazonnak kinyithatjuk az ajtót, ilyenkor betántorog a szobába amelyiknek az ajtaját feszegeti, agonizál egy kicsit és összeesik 😄 elvehetjük a vip kártyáját és a ruháját (aminek semmi értelme, mert ha már van master keyünk egy másik szobából elhozhatjuk, de poénnak jó, és lesz szemüvegünk is 😊
bár mindenkit lelehet lökdösni, vagy elrejteni, ha valakivel mégis a hagyományos, fejlövéses módszerrel végzünk, hajigáljuk le a testét a hajóról..
Rage47
én most akarok végre megvenni egy kétéves játékot, erre vagy nincs készleten(2000 ft), vagy 10k Ft. szörnyü:/
Tudod az itthoni fizetésekhez képest kurva drágák a játékok árai:/ nah persze én is megveszek néha egykettõt pl.half life 2 de azé mégis:S
Gyul vitéz te megvetted a játékot? ha igen akkor képzelem hogy nem gettóba laksz😄
hykao
Miért kellett szegénynek meghalnia? 😮

...és a szokásos esti téma: feliratozott párbeszédek kérdésköre 10. Szóval a Shamal hotelben tudunk egyszer beszélni a recepciós csajjal, a bárpultos csajjal, a 7. emeleten a részeg csajjal és lent a bárban a sejkkel. Mármint úgy értem ezek a dumák vannak feliratozva. Más valami esetleg?

(amúgy rosszul emlékeztem, sajna ha mi adjuk össze a párt az elõzõ pályán, akkor sem feliratozott a párbeszéd - csak lemegy egy kis "szélesvásznú" videó a játék motorjával...így csak a menyasszonnyal lefolytatott párbeszéd feliratozott úgy tûnik azon a pályán)
mike0013
<#hehe>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

daxan

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Farishta
Esteleg egy-két üveg szilvapálinka és disznósajt textúrával még magyarosítást is lehet csinálni.

Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.

hykao
Magyarosítás az nem lesz...magyarítás viszont igen. 😊
Lunki88
Biztos nem <#idiota>. Olyan sok a szöveg a játékban hogy még Hykao sem bír vele. <#nyes> Viccet félretéve lesz.
kryst
Szerintetek lesz hozzá magyarosítás?

miket ki nem szursz te!!!!=DDDD xDDDDD
LOÁL xDDD

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hykao
Nos a szokásos esti kérdés: a hajón két feliratozott párbeszéd jut eszembe, az egyik, ha pincérruhában vagyunk egy utas elküld minket a 323-as szobába, ahol ugye egy öltönyt és egy VIP kártyát találhatunk...a másik pedig akkor következik be, ha az elsõ osztály pincéreinek ruháját viseljük, és bemegyünk a konyhába, ahol a szülinapi torta van - ekkor a másik pincér elküld minket a tortával a kapitányhoz...szóval valakinek volt már szerencséje egyéb párbeszédhez ezen a pályán?

Más: épp most fedeztem fel egy eddig még általam nem látott animációt lol! Nagyon lol...ugye a kapitány két kis ágyaskája - akik mindketten az elsõ osztály pincéreinek ruhájában vannak - ott lebzsel a legfelsõ fedélzeten...az egyik kint bagózik, hozzá néha kimegy a kapitány, és ráhúz egyet a seggére, mire az megfordul és buzisan visszapaskol a kapitányra, aki nem kevésbé buzisan elfordul a paskolás elõl...lol...a másik meg vagy a kapitány elõtt vonaglik a tv elõtt, vagy zuhanyzik...na most, amikor zuhanyzik, akkor a kapitány néha bekukucskál a kulcslyukon...de ami a leglolabb, hogy amikor a kapitány bemegy hugyozni, a madár kilép a zuhany alól, és odamegy, hogy nagy kuncogások közepette a mutatóujjával alulról megkocogtassa a kapitány golyóit vagy cerkáját...lol... 😊))
hykao
A rendszered alkalmas a játék futtatásához, de csodára ne számíts.
miért nem azt irják 3d-s kell

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

nagykispeter
azonkívûl a vid.kártya sem jó szerintem.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Szerintem a harddisk az probléma,lehet nem lesz elég<#hehe>

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

mike0013
igen, akadna a memória miatt

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

figyu... próbáld ki is meglátod
bizonyíték nem ígéret 😄

de nem is akadozna minimum grafikán?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Menne

császtok, nekem menne a game?:
160 gb harddisk
2,4 ghz processor
512 ram
g-force 5200 128 mb
direct-x 9
jó hangkártya

hykao
A YBWO pályán van egy pilóta is? Én még sosem találkoztam vele. Hol van, ha van?
1. telepítsd újra a windows-r
2. töltsd le a legújabb securom loadert (1.2)
3. ha nem megy, akkor vedd meg a játékot

CaviaR
Sziasztok!
Visszaolvastam, elolvastam a FAQ-t, használtam a keresõt is, de még mindig nem tiszta.
Van ez a You Better Watch Out pálya, és azon az a tipikus hiba amitõl kilép.
Tudjuk, hogy ezt a crack okozza.
A FAQban írva vagyon, hogy lehet használni a Securom Loader progit crackelés helyett, viszont ez nekem nem müxik. Bemountolom neki a DVDjét, S.L. elindít, játék exe megnyit, erre azt írja h rossz CD van bent. Magyarul ezt az SL progit nekem nem sikerült mûködésre bírnom, enélkül pedig bugos marad a játék azon a pályán?
Nincs erre egy jó megoldás köszi!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Ha a ramod tizenhat, pici vinyód izzadhat 😊

mike0013
ha nincs meg az 1 giga ram-od ne számíts megoldásra

erre van egy tök egyszerû megoldás:
1. kicsit veszed a fáradságot, mert ez milliószor ki lett tárgyalva
2. MEGVESZED A JÁTÉKOT!

Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy a You Better Watch Out pályán játék közben kidob! Szerintetek én is csináljam meg azt a hanggyorsításos dolgot, amit a faq-ban irtak?
Ja, még egy kérdés! Nekem is eléggé szaggat, pedig nincs rossz gépem! Hogyan lehetne szerintetek gyorsítani a játékon, mert nekem egy kicsit zavaros volt, amit a faq-ban olvastam!
Elõre is köszi a segítséget!
De jóó ...
Na meg vettem a Geforce 6600 at.
De bazz nem megy így se a game.
Segítség plz.

Ez a bérgyilkos csajszi nálam cakkpakk kimaradt.

Lunki88
Úgy tudom több nincs.
hykao
Ja. Érdekes, hogy a You better watch out pályán a bérgyilkoscsajszi viszont igen. A szobában ahová becsalogat, a kanapé mögött ott a csaj elájulva, akinek a helyébe lépett. Viszont akárhogy próbáltam, nem tudtam kihúzni onnan. Kíváncsi lettem volna, hogy mi van, ha felébresztik.

Más: térjünk vissza szokásos esti fordítási kérdésünkhöz. 😊 Szóval a "A New Life" és a "The Murder of Crows" pályákon akkor senki nem emlékszik feliratozott párbeszédre, ugye?
A "You Better Watch Out" pályán nekem így elsõ blikkre a pultossal és a fotóssal való beszélgetések ugranak be - mint feliratozott párbeszédek -, valamint a bérgyilkoscsajszi dumája, amikor megöl minket...van még valahol más valami feliratozás ezen a pályán?
Lunki88
Ja azt hullát én is észrevettem, gondolom Albino nem az SA minõsítésre törekedett. <#vigyor3><#idiota>
hykao
Lol, errõl az az idióta hétvégi gyermekmûsor jut az eszembe, amiben pár évvel ezelõtt valamelyik magyar adón valami "kukalakó" névre hallgató bábbal riogatták a gyerekeket...

@sturrock: ne szomorkodj. vígasztaljon a tudat, hogy a párbeszéd megmaradt, csak a színpadias kõrözgetést hagyták el, no és az albínó öltöny helyett fehérházi karbantartó szerkóban díszeleg...(aminek eredeti tulajdonosa ott van ugye kipurcanva az egyik wc-ben az oválirodától nem messze)

Egyébként a szövegfájlokból úgy tûnik, hogy terveztek ágy alá rejtõzést is, én ilyennel sem találkoztam a játékban.
Lunki88
Az a trailer csak kedvcsináló volt a játékhoz, nincs benne a játékban...
kicsit szomorú lennék, ha azt az albino és 47-es részt kihagyták volna. De azért reménykedjünk, hátha egy másik megközelítési módon el lehet jutni eddig a részig. de szerintem sajnos ennek nem túl nagy az esélye 😞
igen, errõl még a GameStar 2005 júliusi számában olvashattunk 😊
Rage47
😄D
Lunki88
Vannak dolgok amik kimaradtak a játékból, pl. ez: kukamen 😊
Rage47
nem láttam én sem.
én még csak 1szer vittem végig a BM-et. A második és harmadik trailerbõl ismert jelenet, melyben 47-es és az albino egymásra szegezett stukkerokkal köröznek egymás elõtt, na az a jelenet benne van a játékban ?
Jókis ertéelklubos hír, a szokásos 30% körüli valóságtartalommal.

Rage47
pontosan.
hykao
A magyar vonatkozások közt említhették volna a számos magyar fejlesztõt is...
Rage47
igen? volt vmi kép a játékból?
ezt láttam multkor a retek klub hiradojában 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Rage47
kösz a cikket😊