7642
-
#5751 Elmondhatnád, mondjuk spoilerben, hogy mi történik, mert csak ezért nincs kedvem feltelepíteni a játékot... -
#5750 nincs mit! de szerintem (már bocsi, hogy bele szólok) lekéne váltanod a geforce 4-et egy 6600 GT-re vagy másra, mert már elavult:S -
Pisszty #5749 aha értem köszi szépen!!!! ezt nem tudtam!!!!!
ja régi vga kártyám egy geforce4 TI!
akkor tuti ez a baj!
mégeygszer köszi!!!! -
#5748 olvastál FAQ-t??? amúgy szinte biztos, hogy nem támogatja a videokártyád a 2.0-ás shadert... -
Pisszty #5747 Segítsetek már! tom kicsit késői elkezdeni a játékot de most lett hozzá kedvem!:)
felraktam a crack tört játékot és az intro után kilök az asztalra!:S
miért van ez?????
-
#5746 A pincében. -
bgabor #5745 Hol a második benzines kanna?
Az első a fászerben van, azt tudom. De a másik? -
#5744 ezt nem tudom! De nem tökmindegy??!!! Annyi pénzt kapunk, hogy beletudnánk fulladni -
#5743 A fokoozatokban (PL.:Rooky,Normal, stb....) Egyre több pénzt lehet kapni a küldikért??
Pl.: ha a rooky-n 4000$-t kaptam a "Vintage Year"-nél akkor a normál-nál a "Vintage Year"-nél 6 vagy 7000$-t kapok?
És így tovább a nagyon nehéz-ig?
-
#5742 nekem ugyanez volt a Splinter Cell 3-al... Akkor hibás volt a DVD, megvettem a játékot és láss csodát jó volt;) -
#5741 Hitman forgatókönyv beszámoló - HARDWIRED -
Vlala #5740 Ezt ki fogom pöróbálni! :) -
#5739 A csaj sima felgyújtásánál nem jön elő az említett Easter Egg. A lényeg, hogy mindkét benzines flakon nálunk kell, hogy legyen, illetve a nyakék már nem lehet a csajon, amikor jön a grillhez, és felgyullad - csak ekkor jön elő a dolog. -
endiboy #5738 hmm..nem igazán tudom, hátha jön majd valaki okosabb nálam
-
Andrejka #5737 nincs most szereztem meg -
endiboy #5736 nincs már feltelepitve? :)
uninstall-nak kérdez ilyet -
Andrejka #5735 segítség megpróbáltam felinstallálni a gémet arre kiírt egy errort ok-ra mentem erre do you want to delete your prifiles and savegames -
endiboy #5734 hehe..nekem volt :P -
bgabor #5733 Ez nem azonos a csaj sima felgyújtásával?
Mert ahhoz nem kell a nyakék, egyszerűen el kell hozni a benzint a sufniból (a kis ház ahová a medencetisztító jár), és ráönteni a grillre.
Ezután jön a csaj, és felgyúltja vele magát. A medencében úszó elszenesedett hullájáról meg lefejtheti a nyakéket az, akinek van gyomra ilyen módon megszerezni a mikrofilmet. -
#5732 hehe, én így csináltam elsőre:) -
#5731 Hát én azt is próbáltam, de PRO fokozaton szvsz ez nem könnyebb megoldás, mert amire odakecmeregtem, és elkaptam, már belém is eresztettek párat, plusz egy idő után lelőtték a papot is, illetve újratöltéskor meg megint belém lövöldöztek.
Más: kipróbáltam az említett Easter Egg-et, nem kamu. A következőt kell csinálni: meg kell szerezni a nyakéket, úgy, hogy a csaj ne legyen halott vagy eszméletlen (ezt pl. úgy lehet kivitelezni, hogy medence tisztító ruhában a grillező körül lődörögve Vinnie felesége leszólít, hogy kövessük, majd fent meg elálmosodik, és lepihen, ekkor el lehet csenni észrevétlenül a nyakéket), majd ha nálunk van mindkét benzines flakon, mehet a grillezőre, ezután már csak várni kell a csajszira, és végignézni, hogy mi történik... :))) -
Vlala #5730 Ezt se próbáltam még... viszont egy idő után elvonul a nép, amíg le nem eresztenek, viszonylag kevés feltűnéssel lehet a nyomukba eredni. -
#5729 viszont egy egyszerűbb megoldás a ravatalhoz: túszul ejted a papot és addig gyorsan leadsz pár heccsát-ot:) -
#5728 Én elejétől kezdve PRO-n nyomtam, a ravatalnak jópárszor nekikezdtem, mire sikerült... :) Úgy csináltam, hogy amilyen gyorsan csak lehet, felszaladtam az oltár mögé, és onnan guggolva próbáltam leszedni az érkező madarakat...de így is csak úgy sikerült, hogy amikor már kezd vörösödni a kép, és lasulunk, gyorsan bevittem 3 fejlövést, és így visszatértem az élők sorába...
Más: most olvastam egy újabb Easter Eggről, kipróbálom, ha nem kamu, majd beírom. -
bgabor #5727 Én először normalon nyomtam végig, majd most experten. Egyszerűnek egyszerű volt, csak a requiem pálya nehéz a megnövelt sebzés miatt. -
moralosan #5726 megfojt :) -
#5725 én először experten kezdtem:) nagyon egyszerű... -
#5724 azaz érzésem, mintha a videók között (a végigjátszásoknál) is ez lenne... -
#5723 szkritet=szkriptelt -
#5722 Egyébként van egy nagyon egyszerű és gyors módja a kaszinós pálya végigjátszásának(bár ha nem volna szkritet nem lehetne megcsinálni)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bemegyek a kaszinóba fel a lépcsőn be a jobboldali liftbe, fel a tetejére, bejön Hendrik Smutz, kötelet a nyakába, átmegyek a másik liftbe ott megvárom a tudóst, vagy sétálgatok a szállodában és mikor megjön csak akkor mászok fel a lift tetejébe(hogy ne kelljen annyit egyhelyben várni) és megfolytom, a gyémántos táskát eldugom, a DNA táskát lehozom bemegyek a sejkhez beinjekciózom felveszem a táskát és mehetek. -
bgabor #5721 Nem, nem ismeri fel. Most vittem végig experten a játékot.
A Ru-AP mine-t oda raktam, a fal tövébe, a fedezéke mögé, ahonnan kilődözni szokott a menekülés során. Simán felrobbantottam a palit.
A biztonság kedvéért a WA2000-is nálam volt a Rifle Suitcaseben, gondoltam a nagy nyílt tetőre ideális lesz, a tető végéből simán lekapom vele a fickót, a .45-ösével úgysem tud ellőni odáig. De ez csak a B terv volt, és végül nem volt rá szükség, mert a bomba elintézte.
Viszont a Requiem pálya experten valami hihetetlenül nehéz.
Azt hiszem, pro fokozaton már nem játszom végig.
-
endiboy #5720 nah mind1...menni megy igy is, csak olvastam, hogy sok bugot javit -
endiboy #5719 ha valaki tudna küldeni mail-be egy reg file-t, azt megköszönném -
endiboy #5718 nah, ilyet se láttam még, hogy nem adja hozzá a bejegyzést....:( -
#5717 De pontosan a registryben benne kell lennie, mert a patch onnan nézi ki, hogy hova lett feltelepítve a játék, függetlenül attól, hogy c vagy d vagy e meghajtóra lett telepítve. -
endiboy #5716 most nézem csak, telepítés után nem kellene benne lennie a regisztrációs adatbázisba valamiféle bejegyzésnek a játékrol? nem lehet hogy eza hiba?..csak , érdekes hogy igy telepítené fel -
endiboy #5715 hehe, nem hiszem hogy neki állok particionálgatni emiatt, inkább marad igy (ugyanis c drive, kb akkora mint amekkora az egész game)...
azért kösz a tippet -
#5714 akkor az a gond! csinálj neki helyet és tedd fel az alapértelmezettre -
endiboy #5713 máshova..c meghajtóra nem férne fel -
#5712 és a játékot az alapártelmezett helyre rakod vagy máshova?