Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt már szó, az operaházi patkány klubról, az operaház fantomjának maszkjáról, a hajóskapitány seggrepacsizásáról, illetve annak faszpaskolásáról stb. Vagy a táncikálásról a három bárban a Mardi Gras felvonuláskor, de hogy maradjunk az esküvõs pályánal: tánc a sebtében összetákolt fadobogón vagy bunyó a vidékiekkel - veszélyszint növekedés nélkül...s ki tudja még mi minden van...
Valaki még ismer ilyet? Pl. a New Life pályán Hitman halálos csendben eljut a hátsó ablakig, macskaügyességgel felmászik, aztán rálép a sípoló macira... ezzel magára szabadítva az õröket.
Ugyanennek a pályának az elején, ahol alligátorokra lehet vadászmni, fel van állítva néhány üveg céltáblának egy vízbõl kiálló cölöpre. Azt hittem, ott is kapok valamit, de egy "yeehaw"-on kívül semmi...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Akkor mondják ezt a negrók, amikor megtalálnak egy hullát vagy egy ájult tagot, esetleg, ha beléjük lövünk, ütünk, stb... 😊
Remélem jól szedtem ki, egy darab plp fájl lett. Erre kattintva lehet importálni az MSN-be. Plus! azt hiszem szükséges hozzá.
Szal ha rájöttem, feltoljam valahová? Van iránta érdeklõdés? 😊
Ha gondot jelent az angol, akkor olyan nyár vége körül már lesz lehetõséged magyarul játszani a játékkal.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Lefejelted, mint Zidane az olaszt, de ettõl nem hal meg. Injekciózd be, lõj bele párat, a lényeg, hogy nyiffanjon ki. 😊
ezt írja ki Swing King still alive asszem
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
THX
(ahol ugye, ha jól belakatjuk a cápát, akkor jól fel is hízik az eredeti állapothoz képest)
A Mississippi folyóban - amin megy az "Emily" kerekes gõzhajó - nincsenek cápák, csak alligátorok. Az esküvõs pálya szintén a Mississippi deltájának vidékén játszódik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor kijött én bementem, altató a piába, szekrénybe be, megvártam amíg hat, mastercardot elvettem, öltöny fel, be a vip részlegre, ott egy kis szobában kártyáznak, majd kimennek, picklock, másik pincérruha fel, pisztoly a tortába, felvittem, az õr megmotozott, bementem, tv elõtt megmérgeztem a faszit, akit lehetett lelöktem akit nem lelõttem.. de utána megnéztem a videót, olyan kötél idegekkel mint te, végig lehet lopózni mindenhol pofátlanul, de ahoz sok idõ kell hogy megismerjem a pályát ennyire.. én inkább szintln pofátlanul mindenkinek az arcába másztam álruhában és fegyvert csempésztem, zavartalanul sétálgattam a staff only területeken 😊