Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hát ami érdekességet én találtam eddig vagy olvastam róla, mindig beírtam ide. De úgy látom nem tetszik elolvasni minden hozzászólást! 😊
Volt már szó, az operaházi patkány klubról, az operaház fantomjának maszkjáról, a hajóskapitány seggrepacsizásáról, illetve annak faszpaskolásáról stb. Vagy a táncikálásról a három bárban a Mardi Gras felvonuláskor, de hogy maradjunk az esküvõs pályánal: tánc a sebtében összetákolt fadobogón vagy bunyó a vidékiekkel - veszélyszint növekedés nélkül...s ki tudja még mi minden van...
Ez tényleg elég MELEG fogadtatás. Nem tudtam elképzelni, miért emelitek ki mindig, nem esett le...

Valaki még ismer ilyet? Pl. a New Life pályán Hitman halálos csendben eljut a hátsó ablakig, macskaügyességgel felmászik, aztán rálép a sípoló macira... ezzel magára szabadítva az õröket.

Passz, nem tudom, miért kevertem be. Megyek gombot nézni.
Ugyanennek a pályának az elején, ahol alligátorokra lehet vadászmni, fel van állítva néhány üveg céltáblának egy vízbõl kiálló cölöpre. Azt hittem, ott is kapok valamit, de egy "yeehaw"-on kívül semmi...

hykao
Miért érteném a sátrat alatta?
LOL, csak azért, mert a buzik csináltak a Szigeten "Meleg-sátrat"??? Nem. A melegház alatt a melegházat értem, ahol a növények vannak!
Ettõl függetlenül, a gomb meglövése után "meleg" fogadtatásban lesz részed! 😊

Itt egy kép, hogy könnyebb legyen:
Melegház... a sátrat értitek alatta, vagy az üvegházat? Szerintem az utóbbi, de ott nem találtam krómgombot. (Ezért módszeresen kiirtottam mindenkit a pályán, he-he.)

hykao
Hát, pl. a "melegházas" - "meleg fogadtatás"-os dolgot én is a Hitmanforumon olvastam. 😊))
Lunki88
Elõtted nem marad észrevétlen semmi rejtett dolog az biztos. <#vigyor3>
hykao
LOL:
hykao
Ugyanitt: elcsaltam a parasztot némi apróval a csajától...és...

Bocs a többes postolásért, de ha egynél több imagevenue-s képet szúrok be egy postba, akkor nem jelenik meg semmi...
hykao
hykao
Rage47
ehh ezt kiprobalom😄
hykao
hykao
hykao
LOL, de ha már egyszer szóba került az esküvõs pálya: a melegház sarkánál kívül van egy króm gomb (kb akkora mint a pénzérme, csak króm szinû), lõjétek meg, s lesz nektek "meleg" fogadtatás! 😊
hykao
Szerintem várd meg a magyarítást...
mike0013
Szivesen😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
Tudsz olvasni?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Jaj.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

AtiRadish
Köszönöm!!!!!!

Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek egy végigjátszása? mert elakadtam azon a pályán ahol egy party van, 2 férfit meg kell ölni és egy nõt meg kell védeni.
mike0013
De lásd mien rendes vagyok: SECUROM és MINI-IMAGE ! Ezeket töltsd le és használd egészséggel. Ja és a feltelepített indítófájlt kell használni ITT töltheted le!!

mike0013
van hozzá mini-image! Azt töltsd le és ahogy Gerbill mondta Securommal csináld és játsz

Lunki88
Sorry, azért lett ilyen mert mikrofonnal vettem fel.
Gerbill
Használj Secure Rom loadert crack helyett, és meg ne kérdezd hogy mûködik, ha nem jössz rá magadtól akkor olvass vissza, már többször is le volt írva.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

AtiRadish
de ha felteszem a patchet akkor meg ugye nem indul mert ahhoz én még nem találtam cracket.Vagy írassam felül a régivel az is jó??

mike0013
tedd fel az 1.2-es patchet! Nekem ezzel már nem szaggatott

hykao
LOL, de miért ilyen szar a minõsége? 😮
Lunki88
Na én is csináltam egyet: msn plus hang
hykao
Ja, a vidámparkos pályáról van.
Akkor mondják ezt a negrók, amikor megtalálnak egy hullát vagy egy ájult tagot, esetleg, ha beléjük lövünk, ütünk, stb... 😊
Lunki88
Lol, ez nagyon nagy. <#idiota> Ezt biztos CJ mondta. 😄D
hykao
Feltoltam ide: http://rapidshare.de/files/25588026/shiiit.plp.html
Remélem jól szedtem ki, egy darab plp fájl lett. Erre kattintva lehet importálni az MSN-be. Plus! azt hiszem szükséges hozzá.
hykao
Milyen videókártyád van?
AtiRadish
AMúgy írtátok h. az irdatlan szaggatás az bug,megcsináltam amit írtak a faqban (gyorsírás bekapcsolása) de ez se segített. Ha valaki talált más módszert az írja már le pls.

Rage47
énis énis😊
kérdezd meg esetleg az msn topikban..
engem érdekelne
AtiRadish
Én kíváncsi lennék rá

hykao
Ja amúgy ha valakit érdekel, csináltam egy jó kis riogatós MSN hangot a játék egyik beszólásából. Már csak arra kell rájönnöm, hogy kell kiszednem az MSN-bõl, mert az eredeti hangfájlt már töröltem...
Szal ha rájöttem, feltoljam valahová? Van iránta érdeklõdés? 😊
hykao
Olvasni a feladatokat! (a fejelés - mégha napjainkban nagyon népszerû dolog is 😄 - nem tartozik szorosan a feladatok közé...fõleg nem a szegycsonton fejelés... 😄DD)
Ha gondot jelent az angol, akkor olyan nyár vége körül már lesz lehetõséged magyarul játszani a játékkal.
akyyy
Zidane hitmanasat jáccik?😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zolo15
ok megvan azért thx

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Ja, azt hittem, az elején vagy... bocs.

Lefejelted, mint Zidane az olaszt, de ettõl nem hal meg. Injekciózd be, lõj bele párat, a lényeg, hogy nyiffanjon ki. 😊

zolo15
már lefejeltem a pirossal jelölt Targetet de mit kell csinálni?
ezt írja ki Swing King still alive asszem

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Az a gyakorlópálya, ki is írja angolul felülre az épp aktuális feladatot (b-vel meg tudod nézni) Ott, ahol bement, és lefejeltette a kaput az õrrel, balra be kell menni.

zolo15
Mit kell csinálni a Swing Kinges pályán már lefejelte a 47-es õt de nem tom mit kell csinálni pls help.
THX

Hehe, ezt ki kell próbálnom!

Lunki88
A Hitman film mikorra várható? Mondjuk jó lenne ha nem is lenne. <#hehe>
hykao
Cápákat etetni csak a Los Angeles-i irodaházban lehet, a "pokolban"! 😊
(ahol ugye, ha jól belakatjuk a cápát, akkor jól fel is hízik az eredeti állapothoz képest)
A Mississippi folyóban - amin megy az "Emily" kerekes gõzhajó - nincsenek cápák, csak alligátorok. Az esküvõs pálya szintén a Mississippi deltájának vidékén játszódik.
én ott etettem a cápákat... jó buli. 😊 Mint a másik pályán a krokodiletetés, az még látszik is 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
számtalan lehetõség van, én pl elkábítottam a pincért aki a 323-as szobánál a wc és egy másik szoba között ingázik, ahol történetesen néha meghúz egy piásüveget 😊
amikor kijött én bementem, altató a piába, szekrénybe be, megvártam amíg hat, mastercardot elvettem, öltöny fel, be a vip részlegre, ott egy kis szobában kártyáznak, majd kimennek, picklock, másik pincérruha fel, pisztoly a tortába, felvittem, az õr megmotozott, bementem, tv elõtt megmérgeztem a faszit, akit lehetett lelöktem akit nem lelõttem.. de utána megnéztem a videót, olyan kötél idegekkel mint te, végig lehet lopózni mindenhol pofátlanul, de ahoz sok idõ kell hogy megismerjem a pályát ennyire.. én inkább szintln pofátlanul mindenkinek az arcába másztam álruhában és fegyvert csempésztem, zavartalanul sétálgattam a staff only területeken 😊