7642
-
#5791 Na akkor itt vannak a legújabb okosságok, a kutyás cikkek:
A NOLF-ban is volt valami ilyesmi, nemde? :) -
endiboy #5790 na, nekiálltam...nagyon jó a grafikája, és a zene, az elképesztő :P -
#5789 Nincs egyik se! Ugyanaz a felállás mint Vlala-nál(egér USB/bill. ps2). Gyakorlatilag nem lehet használni bizonyos tárgyakat, pl: el kell dobni a pisztoly, ha a bomba a második és azt akarod kiválasztani, majd újra fel kell venni a stukkert... LOL. -
Vlala #5788 Nálam is ez van :) USB-s egerem van, de Ps/2-es billzetem. Van rá gyógyír? (eddig az volt, hogy ha felidegesített, kiéltem magamat a pálya lakóin :) ) -
#5787 Nincs véletlelnül bedugva egy kormány esetleg joystick?
Az egerednek ill a billenytűzetednek milyen a csatlakozója USB? -
#5786 Mért van az, hogy játék közben a tárgy-menüben csak kettesével tudok lépni és így nem tudom kivalasztani ha éppen pont az a tárgy kell amit átugrik? Qrva idegesítő, főleg amikor gyorsan kéne cselekedni! Akár egérrel és a bill.-el próbálom ugyanezt csinálja... help plíz! -
sturrock #5785 hát ez durva... én úgy képzeltem el először ezt az egészet,hogy 42 mesebeli törpét tépett szét egy oroszlán
mivel az volt odaírva hogy ez a cikk csak egy csalás, tehát ugye ez nem igaz, mer az elég brutális lenne, ha igaz lenne az, hogy illegális törpe-oroszlán
viadalokat tartanak sportcsarnokokban -
endiboy #5784 elképzelhető... -
#5783 Akkor lehet, hogy sérült a dvd vagy az image fájl vagy valami. -
endiboy #5782 már win-t is ujraraktam, game-t pedig nem is egyszer :( -
#5781 Miért nem próbálod újrainstallálni? Ott valami nem stimmel, hogyha nincs .reg file. Lehet, hogy nem ment le rendesen az install. -
endiboy #5780 na, senki nem szán meg akkor egy regisztrációs bejegyzéssel (patch miatt) mielött nekiesnék hitman-nek ? :P -
Vlala #5779 Tudom :) -
#5778 Dehogy. A linkelt oldal tetején olvasható: "This article is a FAKE and is not from BBC..." -
#5777 :D -
Vlala #5776 Ez hót komoly? Mik vannak :DDD -
#5775 LOL, micsoda baromság:
...és a forrás: KATT IDE -
#5774 Utána még nyomatnak egy hullámot is! :) -
#5773 :DDDDDD ezt meg kell néznem, csak ahhoz újra fel kell tennem:) -
Vlala #5772 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdemes kipróbálni. Lényegében ugyanaz, mintha a csajt simán felgyújtanád, azzal a különbséggel, hogy hat FBI-ügynök kiáll a medence szélére megtapsolni a produkciót (brutális látvány), a csaj pedig a vízbeesést követően eltűnik. -
#5771 (mármint az easter egg) -
#5770 írd le spoilerbe hogy mi az:D!!!! -
Vlala #5769 Megvan! A hüle FBI... :DDDDDDD -
Vlala #5768 Megszereztzem mindkét flakont, mielőtt lelocsoltam, valószínű, hogy az kavart be, hogy közel voltam hozzá. -
#5767 Gyaníthatóan maga Zsugababa intézkedett pappy és becses férjecskéje haláláról...
@Vlala: mielőtt meglocsolnád a grillt, legyen nálad mindkét flakon! Ne utána szerezd meg! Direkt leírtam lépésről lépésre. Fontos a sorrend.
Amúgy van még "szellemhajó" okosság, valamikor ma kipróbálom azt is... -
Vlala #5766 Puffantsd le egyszer-kétszer, maximum újrakezded. -
Vlala #5765 Én ezt teleport és láthatatlanság nélkül, de ugyanígy csináltam. FBI-os megy a fészerhez, de onnan már a medencetisztító jön ki egy üveg löttyel, felmegy a csajjal, lejön a nyakékkel, vissza a fészerbe, FBI-os lemegy a másik üveg löttyért, eddig az égvilágon senki sem gyanakodott rám. A végén a láthatatlanság hiánya elronthatja a dolgot? Megnézem mégegyszer, ha más nem, kirohanok a szomszéd kerti "őrtoronyba" a távcsővel... -
bgabor #5764 Miért is kár? Szereted csinos nők agyát kilocsantani? -
#5763 A "zsugababát" kár hogy nem szabad megölnie Mr. "Jacob"-nak. -
Szegény Margó, mi? :))) -
#5761 Légy türelmes, talán már nincs sok hátra. Szerintem tartani tudjuk a nyár végi időpontot.
Addig is:
-
#5760 Ejj már...nem olyan nehéz ez... :) Legegyszerűbb cheat módban nyomulni ezügyben. Láthatatlanság be, teleport a medencéhez, a fészer mögött kiütni a medencetisztító madarat, bevonszolni a fészerbe, átvedleni medencetisztító ruhába, magunkhoz venni a flakont, teleport a pincébe, magunkhoz venni a másik flakont, majd teleport a medencéhez, ahol bevárni a csajt, láthatatlanság ki, megjön a csaj - felmenni - elvenni a nyakéket - visszamenni, grillező meglocsol, láthatatlanság be, és ezután már csak várni kell - legjobb kilátás az ugródeszkáról fog nyílni, ahova felállva balra lesz érdemes nézni a medence széléhez... -
Vlala #5759 Miondegy, megyek, felgyújtom mégegyszer... -
sturrock #5758 én is megcsináltam, de nem történt semmi. az lenne az easter egg, hogy nem gyullad meg ? -
Vlala #5757 Rálocsoltam. Túl közel álltam? Nem cvsinál semmit, csak szagolgatja a grillezőt, iszik egyet- és visszamegy. -
#5756 siess a magyaritással, mert csak akkor akarok ujra játszani hitmannmal, és akkor lehet megnézem ezeket a tojásokat!:D -
#5755 Nem baj, hogy leírtam már kismilliószor, hogy a játék elindítható akár olyan kártyán is, ami egyáltalán nem támogatja a shadermodelleket? Mellesleg 1.2 peccs óta menüből állítható, hogy 1.1, 2.0 vagy 3.0 shadermodelleket használjon-e a játék...
@dronkZero: majd Vlala elmondja, ha megcsinálta... :) Nagy dologra nem kell számítani, kb. olyan szintű a dolog, mint az ezüst gomb az esküvős pályán...
@Vlala: kihagytad valószínűleg a flakon tartalmának grillezőre locsolását - különben nem vinne már el még egy körre... :)
Amúgy van még egy csomó Easter Egg, néhány fejlesztő a napokban kezdte feltárni az eddig kimaradtakat a Hitmanfórumon...pl. azt mondják a hajón van még egy nagyobb dolog, nem tudom kitalálták-e már a madarak, mert két napja nem volt időm átnézni tüzetesen a Hitmanfórum ezzel a témával foglalkozó topikját.
Állítólag van még valami táncikáló tengerészgyalogos is a XXV. Alkotmánykiegészítés pályán, stb... -
Vlala #5754 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végigcsináltam, a csaj jött, és még egy körre elvitt. Újratöltés, ugyanúgy minden, de a csaj visszaérkezése előtt visszaváltottam FBI göncre. A csaj beszélget magában, aztán ennyi, megy vissza. Mit rontottam el? -
Pisszty #5753 Jogos!
le is akarom cserélni a kártyát, de PCI ost akarok venni, akkor pedig vennem kell egy alaplap+proci+memo!!! az meg sok lové!!
most télre tervezem a cserét!!!
-
#5752 jah, sztem is:)