Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most sikerült "megvennem":-D a Blood Money-t és feltelepitettem de hiányol d3dx9_27.dll filet Ha lehetne kérnem valaki el tudná küldenivagy esetleg egy crakkelö progit nekem (és hogy müxik)
elöre is köszönöm
Üdv Kigyo
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Mellesleg elõfordult vkivel, hogy az operában a kijáratnál nem volt vörös a csíkja? Én kicserélem a pisztolyt és rárobbantottam az állványt a színpadra, úgy öltem meg a 2 célpontot, de kifelé menet már full gyanús voltam.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
SPOILER!
Las Vegas-i irodaházban, a menny-pokol féle pálya feliratozott párbeszédei:
-portás éjjeliõrrel a fõbejárat portáján
-a román nõi célponttal (amennyiben a "mocskos" CIA-s ruhájában kerülünk elé) a pokol privát helyiségén kívül, majd - miután követtük - belül
-a ránk pályázó bérgyilkossal a pokol bárpultjának környékén, majd a kínzókamrában
-a menny bárpultosával
-a ránk pályázó bérgyilkosnõvel a színpad környékén
Fehér Házas pálya feliratozott párbeszédei:
-az alelnökkel (amennyiben ácsruha van rajtunk)
-az albinóval az oválirodában
Kihagytam valamit?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
de attol még lehetne Házi Gazda😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
hisz te foglalkozol a legtöbbet a topic-cal😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nos idõrendben úgy következnek egymás után az egyes részek, ahogy valójában is megjelentek. Azaz, 1, 2, 3, 4. Csak a 3 (Contracts) és 4 (Blood Money) részek visszaemlékezéseket is tartalmaznak.
Na szóval 1, 2 rész nem probléma, ott szépen sorban idõrendben mennek a dolgok emlékeim szerint.
A 3. (Contracts) részben meg ugye a bevezetõ videóban azt látjuk, hogy 47-es halálos sérülésekkel épp elvánszorog a párizsi motelszobájába, ahol eszméletét veszti. (a halálos sérülést a Párizsi Garnier Operaházból - ami a Blood Money egyik küldetése - a motelünkbe menet kaptuk...a Blood Money operaházas pályája után látjuk is az átvezetõ videóban, ahogy az egyik rendõr felhúzza a pisztolyát...)
Miközben haldoklik a párizsi motelszobában, lepereg elõtte az élete - ennek egyes mozzanatait játszuk mi, mint küldetéseket -, szóval a 3. rész minden pályája - kivéve az utolsót - egyfajta visszaemlékezés, lázálom (és kb. a küldetések fele az 1. rész pályáinak remake-je, amiket kicsit máshogy lehet megoldani ezúttal).
Közben a pályák közötti átvezetõ videókban látjuk, hogy egy doki érkezik a párizsi motelszobába, és megmenti 47-es életét, majd az utolsó pálya elõtt magunkhoz térünk a motelszobában - a doki addigra már eltûnt - ám a rendõrség már körülzárta az épületet, és Fournier felügyelõ hemzseg a hangosbeszélõjén keresztül...miután megoldottuk a pályát, a levezetõ videóban még látjuk, ahogy 47-es repülõje felszáll a párizsi Charles de Gaulle reptérrõl és az Egyesült Államok felé veszi az irányt...a repülõn pedig Diana már elõrevetíti a 4. rész fõbb mozzanatait...
Ezután jön a Blood Money, amiben ugye már a menüben arról értesülünk, hogy bizony a saját ravatalunkon vagyunk...(mégha tetszhalott állapotban is...)
Aztán egy kissé visszaugorva az idõben lejátszhatjuk a gyakorlópályát a Baltimore-i lerobbant vidámparkban, ami idõrendben az elsõ küldetés a 3. rész - Contracts - után (mégha az átvezetõ videók- és az újságok dátumozásai másról árulkodnak is...), Diana még mondja is: "Welcome to the states, 47...".
Majd ismét ugrás kicsit elõre, pár órával a jelen - azaz a ravatal - elõtti idõpontba, amikor is az újságíró megérkezik Alexander Leland Cayne-hez, aki belefog mondókájába - kissé elferdítve a valóságot, és a saját szerepét a történésekben...
Ahogy ûzi-fûzi a mondókáját, úgy játszhatjuk szépen sorban - idõrendben - a pályákat, amik íly módon szintén visszaemlékezések a jelenhez képest.
Majd az utolsó pályára ismét - már a menübõl megismert - jelenben találjuk magunkat, a saját ravatalunkon...
(Érdemes még megjegyezni, hogy a Blood Money visszaemlékezéses történetvezetésének 3. - operaházas - küldetése, és a következõ 4. - Észak-kaliforniai Pine Cone Rehabilitációs Klinika - pálya közé esik idõrendben a teljes 3. Hitman játék, a Contracts...mégha az utolsó pályája kivételével az összes többi visszaemlékezés is...)
Kis adalék:
A búvóhely valószínûleg Szicíliában van.
A szövegállományban található egy -1. helyszín: Szicília, Olaszország, a 0. helyszín pedig a vidámpark...a menüben pedig a pályák így következnek sorban: Búvóhely, Vidámpark (egy showman halála)...
Mellesleg Leland háza és annak környéke, illetve a ravatalozó és annak környéke is inkább tûnik európainak, semmint amerikainak...
Amúgy meg nagy butaság egy az egybe beírni a mailcímedet...
Valaki eltudná nekem küldeni a MSVCR71 dll-t.A [email protected] eamail cimre.
Elõre is köszi.
Elõre is köszi.
Elõre is köszi.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\ /
3
nah sztemn vhogy igy lehet...érted??😄 xD
a 3 nagyjábol az elsö 2-böl épül fel..de inkább az elsöböl😊
mert ugye a 3rész az csak tulajdonképpen visszaemlékezés...bár végülis...a 3 a négyben is benne van..ugye a párizsi(??) opera miatt
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
hitman 1 az tuti az 1. 😊
a 2. nemtom h a 4. elött van-e vagy után
a 3. az a 2. után van, s a 4. közben ?
remélem érthetö volt 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬