Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Suzuki Swift GL 1.3
@bepe79: a hamvasztóba engednek le, az urnába csak azután kerülsz...amúgy így jár az, aki nem figyeli a történetet és az átvezetõ videókat...vagy egyszerûen átlépteti azokat...kicsit sem tûnt fel, hogy Diana a szájára keni az ellenszert, majd rácsókolja 47-es ajkaira??? ...miután a gyóntatóban - a rehabilitációs klinika elõtt - már felmerült a téma, hogy az ellenszert elég csak a szájra kenni...
Suzuki Swift GL 1.3
Én gondoltam magamban, hogy így biztos nem fog véget érni, aztán elkezdtem nyomogatni a gombokat 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Suzuki Swift GL 1.3
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Nézd meg a FAQ 10. bekezdését.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Suzuki Swift GL 1.3
!!! SPOILER képek !!!
!!! SPOILER képek !!!
!!! SPOILER képek !!!
http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeHitmanBloodMoney%202006-07-31%2014-03-39-67.jpg
http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeHitmanBloodMoney%202006-07-31%2014-03-49-21.jpg
http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeHitmanBloodMoney%202006-07-31%2014-05-02-56.jpg
http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeHitmanBloodMoney%202006-07-31%2014-06-04-14.jpg
Ezek után nem tudom, hogy hogy lesz folytatás, Hitman 5.. <#shakehead>#shakehead>
!!! SPOILER képek VÉGE !!!
Suzuki Swift GL 1.3
Ezt beküldöm a Mythbustersbe 😊
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
ha kész lesz sztem mégegyszer végigviszem 😊
amúgy ez az elsõ projected vagy volt már más is?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
miért van ez?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Lassan állatkertet is nyithatnánk.
És érdekes hogy többezredik alkalommal is fölteszik ugyanazt a kérdést.
A kést nem lehet elrakni?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
meg az 120-as karja xDD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
az
Sniper alapértelmezésben X. Nézd meg az optionsban a Scope view-nél mi van beállítva.
Feltettem a játékot betöltöm a securomot és el kezd tölteni, de nem lép be a játékba
Végül csak sikerült beállítani vizsonylag normálisra. Most szépen megy, a legújabb ati driver is sokat javított a dolgon, úgy néz ki ez volt a probléma fõ forrása, Shader Quality-t is levettem. Most ég és föld a különbség az elõzõhöz képest.
Szóval elismerem, hogy korán ítéltem, én kérek elnézést. 😛
A konfiggal kapcsolatban meg, azt tudom mondani, hogy azért vettem "jobb" procit, mert azt nem szándékozom a közeljövõben lecserélni, de memória bõvítést és új videókártya vásárlást tervezek. Szóval próbálom majd optimálisabbra összehozni a konfigot, de egyenlõre így jöttem ki csak pénzügyileg.
Ha már 64 bites 3000+ AMD-t veszel, akkor miért lassítod a rendszert egy 9600pro-val??? 512 mega ram meg ma már nem elegendõ, legalább 1 giga dukál egy mai játék és az XP alá...
Mellesleg ha optimális beállításokat akarsz a játékkal kapcsolatban, akkor azokat a dolgokat vedd visszább a menüben, amik jócskán próbára teszik a kártyádat: pl. a POST FILTERS-t, ANTIALIASING-et, esetleg az árnyékokat...illetve az 1.2-es peccs felrakása után a játékon kívüli konfigurációs beállító menüben a Shader Quality-t próbáld visszavenni Normálra (1.1-es SM), ha High-on lenne (SM 2.0).
A felbontás és a textúrarészletesség mehet feljebb...
FPS nézetet felejtsd el az ilyen jellegû játékoknál, és javaslom vegyél egy legalább 6600-as kártyát és legalább toldd meg még 512 megával a ramodat.