7642

• mike0013
    oh, én meg rájöttem, hogy mért nem engedte elindítani a securomot! Azért, mert be volt kapcsolva a tűzfal, kikapcsoltam és voálá elindult:D
  • hykao #5990
    Üdv emberek, kéne egy kis segítség. A magyarítás során felmerült egy dolog, meg kéne nézni valakinek a játékban, hogy a módosítatlan szövegfájlok esetén mi a pálya.

Szóval egy-egy pálya végén ugye az újság vezércikkében olvashatjuk, hogy milyen fegyverrel gyilkoltunk jórészt, stb... Na most azt kéne megnézni, hogy mit ír az újság, ha a Custom 1911 pisztollyal megy a gyilkolászás. Ehhez a Fehér Házas pályán el kell venni ezt az albínótól, és utána lődözni vele, gyilkolászni egy párat. Legjobb, ha előtte nem volt használva semmilyen fegyver, s még senki nem lett megölve. Persze cheat használatával a legegyszerűbb kivitelezni a dolgot.

Légyszi valaki nézze már meg, aztán mesélje el, mi állt a vezércikkben a gyilkos fegyverről. Köszi!

@piamania: nem tudom, hogyan lehet előhozni a cheat menüt 1.2-es peccsel, ha tudnám, akkor beírtam volna. Én is az 1.1-et használom, mert a magyarítás ellenőrzése miatt elengedhetetlen a cheat menü. Kinek lenne arra ideje, hogy mindig végigvinni a pályákat az újságok ellenőrzéséhez?!
  • piamania
    így van,de amint már egyszer említettem végigvittem már,de most még egyszer végig akarom,csak cheattel.Legalább ezzel elütöm az időm,amíg kijön a Fifa.
  • Vlala #5988
    cheat, nem crack :)
  • Gerbill
    Miért kell hozzá crack? Nem tudod végigvinni?
  • piamania
    Akkor hogyan tudom előhozni?MErt fent van a patch.:(
  • Vlala #5985
    Nekem akkor tért vissza a securomozásra, amikor kivettem a miniimaget a daemonból.
  • mike0013
    fura... most valamiért nekem sem engedi a securom-ot használni, mret ugyanazt irja ki, mintha nem használtam volna:S nah mindegy, van egy másik módszerem ami hatásosabb, csak még el kell ugranom a boltba DVD-ért:)
  • hykao #5983
    Az 1.2-es peccs felrakása után már nem hozható elő a szokásos módon a cheat menü.
  • Vlala #5982
    Ha hó, akkor biztos a You Better Watch Out pálya...
  • piamania
    haho
  • bgabor
    Hová vitted ki X-edszerre?
    Az udvarra?
  • piamania
    ÉS vki tudna adni egy pontos linket,hogy ezt a bizonyos trainert honnan tudom leszedni?Köszi
  • hgerg
    a 'w' a titka
  • Rage47
    akkor mégsem vitted ki x-edszerre:D
  • Vlala #5976
    A FAQ bal-jobb gombot ír. ewlőre (w) gombbal is feléled, nem kell nyomogatni, mint az őrült, ez nem flipper. Ütemesen, pl. 1-2 másodpercenként nyomsz rajta egyet, feléled.
  • Hellsing47
    öö...én asszem az egérgombokat nyomkodtam :D
    meg talán folyton a "w"-t
  • hgerg
    írjon már valaki választ pls
  • hgerg
    Mostmár a tököm tele van!
    Kivittem X-edszerre, de csak most jöttem rá, hogy avégén a föl-le gombokkal újra lehet éleszteni kedvenc bérgyilkosunkat. Nyomogatom 1órája
    (már dobog a szíve...sőt!)
    Erre leereszkedik és vége.
    Meddig kell *aszni a föl-le gombokat??? Már totál szarráment a billentyűzetem
  • Hellsing47
    keress inkább trainer-t...:P
    amugy asszem vmit a hitman.ini fájlban kell modositani...
  • piamania
    Nekem segítene vki,hogy bírjam működésre a cheat-eket?
  • akyyy
    crackelni nem szabad. próbáld valahogy müködésre bírni a programot anélkül, daemoonokkal, mini imagekkal, securommal, és a játék képfájlával.

ha dll fájl kell neki:
    http://www.dll-files.com

másba én nem tudok segíteni.
    max ha végképp nem megy, tedd fel a cracket, de légy felkészülve az ismert hibára
  • vbali1990
    Vagy nem segítenél?Mit tegyek?
  • vbali1990
    Megadnád az msn címedet, vagy a skype címet??
  • akyyy
    meg lehet csinálni crack nélkül is
  • vbali1990
    Szerinted a topikban mindenki megvette?
    Akkor miért van még hozzám hasonló kb 100 segítségkérés?
  • vbali1990
    1 Ez nem szemetelés, hanem segítségkérés, az előbb írtam le.
    2 Csak crackel működik, és gondoltam meglehet csinálni crack nélkül is, de nem lehet.
    De azért köszönöm a segítséget mindenkinek.
  • mike0013
    azért, mert általában a játékkal kellene foglalkozni és NEM A KALÓZ VERZIÓVAL!!!
  • piamania
    plíz vki segítsen.Köszi
  • akyyy
    ha müködik miért szemeteled tele a topikot?
  • vbali1990
    Fogok vele játszani, mert már működik. Különben miért szeretnéd, hogy mindenki megvegye a játékot?
    Ez a fórum arra van, hogy segítsetek, hogy ha valaki elakad a játékban. Ergo arra is van, hogyha valaki nem tudja elindítani a játékot.
  • mike0013
    te bajod, max nem játszol vele
  • vbali1990
    2: a patch nincs rajta.
  • vbali1990
    Le is van töltve.
  • vbali1990
    Nem veszem meg, ha le lehet tölteni.
  • mike0013
    vbali vedd meg a játékot 8000FT-ért ismétlem 8000 ft-ért és semmi gondod nem lesz az indítással ha már ennyit sem birsz megcsinálni, amit leirtak...
  • hykao #5955
    20 ezerért több mint 3x meg lehet venni a játékot...de ahogy gondolod, akkor inkább szenvedjél...csak ne itt folytasd a haláltusát légyszi, mert ez a topik nem a warez verzió elindításáról kéne, hogy szóljon...menjél inkább a problémával a securom, daemon tools, vagy egyéb erre szakosodott topikokba...
  • akyyy
  • vbali1990
    a binkw32.dll hiányzik neki, pedig megnéztem és a feltelepített játékban ott van ez a dll.
  • vbali1990
    Nah mostmár odáig eljutottam, hogy bemountoltam az imaget(amivel feltelepítettem), de egy dll fájl nem található. Tudtok mondani egy oldalt, ahol dll fájlokat lehet leszedni??Ha letöltöttem a dll-t hova rakjam be?