Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because cheese...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Miért kéne ragaszkodni ahhoz, ami oda volt írva eredetileg olyan szinten, hogy ne lehetne megváltoztatni egy a játéktól teljesen független kis cikkecskében (cikkecskékben) szereplõ nevet (neveket) és pár irreleváns helyszínnevet???
Mellesleg az Eidos nem írt lófaszt se sehova. Az Eidos egy kiadó, a játékot pedig az IO Interactive fejlesztette.
Anette White: ezen röhögtem egy sort 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A fegyverek neveinél meg jól mondta Hykao, hogy nem mindegyik fér ki, de megnézem, hogy esetlegesen melyiket lehetne használni, de most már mennem kell dolgozni...<#rinya>#rinya>
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Amúgy Succubus = parázna (nõi) lidérc/démon 😄
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
@akyyy: kötve hiszem, hogy Anettkára céloztak volna, de én nem is ezt írtam, sugalltam...nyilván vannak dolgok, amik a világon mindenütt hasonlóképpen mõködnek...csókolom-csókolom-on még gondolkodom, de talán az már túlzás lenne...de azért a magyar változatban pl. nyilatkozik majd Gil Grissom a Las Vegas-i Helyszínelõktõl az egyik újságcikkben valamelyik Las Vegas-i pálya után, illetve a San Diego-i küldetés utáni egyik újságcikkben a Lilaakác Közben lezajlott incidensrõl is szó esik... 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A fordítás ezen része amúgy inkább Piedon reszortja, tõlem lehetnek az eredeti nevek is, nálam csak az újságcikkekben jön elõ a téma, ott nem lenne olyan lényeges a hossz, de a menü és a HUD esetében már más a helyzet!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A játékban szereplõ fegyverek a valóságban is léteznek, de a játékban kitalált néven szerepelnek, hogy ne kelljen érte jogíjat fizetni.
De mivel a fordítás során úgyis kicserélitek a szövegek nagy részét, kicserélhetnék a fegyverek fiktív neveit valódiakra.
Például SLP .40 helyett HK USP. 40 lenne, Bull helyett Taurus Rageing Bull,stb.
Tehát a valódi nevükön szerepeljenek.
Az az érdekes egyébként, hogy a fegyverek pontosan azokkal a feliratokkal szerepelnek a játékban, mint a valóságban, például az SLP.40-es oldalán is ott virít a HK USP felirat.
Nem minden fegyvert érint a dolog, például az MP5-ös és az M4-es saját nevükön szerepelnek (valószínûleg a kutya se kér már értük jogdíjat), illetve a Silverballer név a játék védjegye, szóval azon sem kell változtatni, hiába hívják a valóságban AMT Hardballernek.
Esetleg szerepelhetnének gyártó vagy kalibermegjelöléssel, bár lehet hogy ez felesleges lenne. Csak azért gondoltam, mert ez a játéksorozat mindig nagy hangsúlyt helyezett az akkurátus fegyvermodellezésre, és biztosan sokan játszanának szívesen valódi fegyvernevekkel.
Nekem például az SLP .40 név végig a játék alatt szúrta a szemem.
Eredeti nevek, gyártókkal, kaliberrel:
Silverballer - AMT Hardballer .45
SP12 Shotgun - Franchi SPAS-12 12 Gauge
SMG Tactical - HK MP5 9mm (mivel sima MP5-ös külön is van a játékban, ennek a neve lehetne mondjuk átépíthetõ géppisztoly)
M4 Assault Rifle - Colt M4 5.56 mm
W2000 Sniper - Walther WA2000 .300 Win Mag
SLP .40 - HK USP .40
Bull .480 - Taurus Raging Bull .44 Mag
MP7 - HK MP7 9mm
Desert Eagle - IMI Desert Eagle .50AE
MP9 - Ruger MP9 9mm
SLP .40.S - HK USP Silenced .40
TMP - Steyr TMP 9mm
Dragunov - Dragunov SVD 7.62mm
FN2000- FN F2000 5.56mm
1911- Colt M1911 .45
Six Shooter - Hatlövetû .45LC
Snub Nosed - Revolver .357 Mag
Az egzotikus mesterlövészpuskák gyártóját nem ismerem, de mind 7.62mm-es kaliberû.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
de a alul a keresö télleg csodákra képes...=///
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
jah és ha eredetibe lenne meg neked, nem lenne ilyen gondod<#lama>#lama>
Because cheese...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
tehát 1.12es patch-el szeretnék játszani a reloaded verzioval. hogy installáljam fel? elöször patch és aztán crack?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Imádom a készítõk humorát!