7642
-
Vlala #6031 Az ördögös pályán a cápát nem lehet levadászni valamivel? -
#6030 az ám! -
endiboy #6029 you better watch out...hehe
ugy hullottak az emberek a jakuzziból, mint hópelyhek a felhőböl :P -
strebacom #6028 Mi hir a magyaritásról, már szerintem mindenki várja és itt a nyár vége?? -
endiboy #6027 hibás a cd? -
pako00 #6026 hi all telepitésnél crc error movies/mo6_inte,bik doesn't match the file in the setap's / ezt a hiba üzenetet kapom tudja valaki mi a megoldás? -
Vlala #6025 Azon a pályán leejtettem egy RU-AP-ot a tömegbe, aztán erkélyről felrobbantottam... öt hat ember repült, néhányan tízpontos triplaszaltót csináltak! -
#6024 nekem professional lett!! (asszem :D ) -
endiboy #6023 végre volt idöm megcsinálni a csirkés pályát...és végre 0-ás notority-vel...büszke vagyok magamra :P -
#6022 Minden pályát sokféleképpen lehet teljesíteni, nem muszáj sokat várni sehol, ha valaki nem akar...de amúgy meg miért lenne az baj, ha várni kell valahol? Ez nem lóverseny játék! :) -
sturrock #6021 a fehérházas pályánál nem, de az operaházasnál azért kell várni egy kicsit (szerintem).
Az operaházas küldetésben szerintem az a legjobb, hogy először előkészítem a terepet (lerakom a bombát, kicserélem a stukkert), azután meg már csak nézem az előadást, és mikor eljön a másik célpont ideje is, már csak robbantanom kell :) -
#6020 Mire kellett túl sokat várni? -
sturrock #6019 szerintem nem rossz küldetés... De az biztos hogy nem a legjobb! -
#6018 jah, én sem szeretem... (amúgy meg ha VIP vagy SG-n akkor van szerkesztés;)) -
demon68 #6017 *a fehérházas nekem NEM tetszett, mert túl sokat kellett várni. bocs, nincs szerkesztés -
demon68 #6016 köszi! a fehérházas nekem tetszett, túl sokat kellet várni:) -
#6015 most tartok a fehérházason... silent assasinra sikerült a sejkes:P -
sturrock #6014 (nagyon szívesen :) kezdd el, és majd írj a contracts topikjába is!)
Már tartasz a sejkes missziónál ? -
#6013 valószínű (mivel Hykao Gamehunter-ös) a gamehunter.hu-n -
demon68 #6012 olvastam lejjebb h a magyarítás már nagyjából kész van csak egybe kell dolgozni. hol lesz fenn a magyarítás, milyen oldalon? -
[Walaki]D`Lair #6011 Nem, arra gondol tudod amikor az asztalról kell a kazettát elcsenni ott a stúdió melletti kis szobában...
amúgy baromira nem nehéz, csak meg kell várni míg háttal lesz az őr...:) -
#6010 Ha a biztonsági kamera féle videokazettára gondoltok, akkor a legegyszerűbb ha rá sem kerültök, és akkor nem kell ellopni...Tök könnyű kicselezni, csak a liftnél a saroktól a falhoz lapulva kell beszállni, és akkor kikerültök a látótérből. -
#6009 ha eltereled a benntlévő őrt egy pénzérmével akkor egyszerű a dolog:DDD (amúgy köszi a 'csomagot' [remélem tudod mire gondolok]) -
sturrock #6008 szerintem azon a pályán a videokazetta elcsenése a legnehezebb.Eddig meg úgy vettem észre, hogy az öregúr kutyája nem olyan nagy probléma. hagyhatod a kutyát, csak ugasson nyugodtan :) -
#6007 Te is:D én is!!!! xD -
Vlala #6006 Azon a pályán a jacuzzi aljának kilövésével szoktam szórakozni. Olyan szépen potyognak! -
[Walaki]D`Lair #6005 Majd kinövöd...:P -
#6004 :D hellloooooooooooo!!!! Most tartok a karácsonyi pályán.. reggel elkezdtem (mármint a küldit) de valahogy semmi nem jött össze:S -
sturrock #6003 most hogy újra elkezdted, megkérdezem: hanyadik missziónál tartasz? vagy már végigjátszottad?
Én az ördögpartyn éppen a cápákat etettem (néhány maszkos vendéget, meg pokolbéli őrt dobtam a vizükbe, eledelként :) Az a jó, hogy alulról lehet végignézni, amint az üveg mögött, a vízben a cápák felfalják a vízbe dobott embereket :) -
piamania #6002 Én nem is krekkeltem a játékot,nem is tudom miért írja mindenki velem kapcsolatban a cracket.Azt a reg kódot merre találom?Köszi -
#6001 Igen, az benne van a news fájlban, és ki is próbáltam, jól jelenik meg (a magyarítással is). Amúgy I.VH-s, nem II. Egyébként a magyarításban a fegyverek eredeti nevei szerepelnek majd, ahogy korábban valaki felvetette.
A vezércikkekben egyébként nem minden fegyvert neveznek meg pontosan. Egy-két esetben pl. csak módosított kommandós fegyverről vagy 12 lövetű sörétes puskáról írnak, de sok egyéb tárgy és fegyver konkrétan nevesítve van. Pl. poroltó, lapát, kerti olló, gyiloktőr, zongorahúr vagy a detektorbiztos tapadóakna.
@mike0013: remélhetőleg. én teljesen végeztem az adagommal (összes újságcikk, átvezető videók és pályák alatti feliratozott párbeszédek, illetve a küldetések feladatai, infók a célpontokról, háttérinformációk és a vásárolható információk) és már átadtam Piedonnak az anyagot. Innentől már csak azon múlik, hogy neki mennyi szabadideje lesz összebarkácsolni kettőnk anyagát. -
Vlala #6000 Ha az operás pályán a real WWII pisztollyal rendezel vérfürdőt, azt írja? -
#5999 én segítenék, csak még nem tartok ott, mert tennap kezdtem újra... amúgy 2 héten belül meglesz a magyarítás ugye xD? -
#5998 Köszi szépen. Na igen, pont erre számítottam. Akkor beigazolódott, hogy ez a progi hibája, és nem én kurtam el valamit a magyarítás során. Valószínűleg az 1911 pisztolyra való utalás kimaradt a news fájlokból.
Egyébként rengeteg hiba volt a szövegekben, amit a magyarítással párhuzamosan javítottam, szinkronba hoztam. Pl: név, és egyéb tulajdonnevek, rövidítések elírása (pl: az újságcikkekben mindenhol Stewart volt az USA elnökének neve, a közvéleménykutatási grafikonokon viszont mindenhol Steward - mivel a szöveget könnyebb javítani, mint a grafikákat, így a szövegekben mindenhol átjavítottam Steward-ra), vagy pl. Delgadó képe alatt valami olyasmi volt, hogy számos rossz bor fűződik a nevéhez, magában a cikkben meg azt méltatják, hogy nemzetközi hírű, elismert borász volt (így a kép alatt is jó borász lett...már csak azért is, mert a küldetés infóknál is arról van szó...)
Akkor pl. pont a Fehér Ház utáni egyik kisebb újságcikkben azt írják, hogy a merénylőt a biztonságiak szinte azonnal agyonlőtték, stb...a fő cikkben viszont notoriety szinttől függően vagy a mi képünket mutogatják (vagy valami fantomképet) és arról írnak, hogy keresnek bennünket, stb...vagy pedig 0-ás notoriety-nél arról szól a fáma, hogy a rendőrségnek még nincs semmilyen infója az elkövetőről...(úgyhogy a kis cikkből kihagytam a merénylő lelövéséről szóló részeket) stb. stb... -
Vlala #5997 Megcsináltam. Három átöltözéssel eljutottam III. Mark Parchezzihez, elkértem tőle a fegyvert, de csak kilenc töltényt adott hozzá. Ezzel kinyírtam az alelnököt, aztán iszk,iri kifelé, sajna a kamera elkapott... Eredmény:
kép
Lapzártakor még keresik. -
#5996 Na mi van emberek? Amikor kell, akkor senki nem hemzseg? Most hol vannak a magyarítás elkészültére állandóan rákérdező emberkék, amikor egy kis segítség kéne? Olyan nagy dolog lenne kipróbálni, amit a #5990-ben kértem?
@piamania: nem. vissza lehet butítani, csak a reg bejegyzésnél kell a verziószámot visszavenni, mondjuk 0-ra, illetve az sem árt ha kitörlöd az indító .exe-t - ezek után már simán fel lehet peccselni...de ha úgyis krekkelni akarsz, akkor meg csak egyszerűen letöltöd az 1.1-es krekket, és felülírod vele a mostani indító .exe fájlt. (persze a krekk esetében a szokásos kilépési problémákkal, és egyéb működési zavarokkal számolni kell...) -
#5995 azt ám!:P -
Vlala #5994 A barbecue-s lángolósat? Nagyon állat, azóta vagy tizenhétszer gyújtottam fel szerencsétlent. -
piamania #5993 Gondolom lebutítani nem tudom,csak ha letörlöm a játékot és újra felteszem csak az 1.1 patchel.Igaz? -
#5992 jujj, kipróbáltam A New Life küldin az Easter Egg-et, nagyon durva:D szerintem érdemes megnézni