7642

• Rage47
    ezek a húsvéti tojások benne vannak a játékban ?:o
    láttam egy zombisat is, elég fura :)))
  • PunkZoli
    tedd fel a legújabb direkt x et!
  • Vlala #6069
    Brutális!
  • akyyy
    :DDDDD
  • hykao #6067
    húsvéti tojás a fehér házban :D
  • nagykispeter
    Akkor jó!
  • Piedon
    Ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom.
  • nagykispeter
    Akkor ez kb.2 hetet jelent!Igaz?
  • Piedon
    Kis helyzetjelentés: Hykao szövegei teljesen készen vannak és helyükre kerültek, most az én szövegeimmel bajlódok(hosszproblémák), ha minden jól megy egy hét alatt azok is a helyükre kerülnek és akkor már csak egy végső teszt és mehet a nyilvánosság elé.
  • mike0013
    és ha nem támogatja a 2.0-ás shadereket?
  • hykao #6061
    Ja, hogy a demó nem indul... Akkor próbáld újra feltelepíteni esetleg.
  • VL1
    Lehet hogy hüje kérdés de a demohoz is jó?
  • hykao #6059
    Alul kereseő. És ne krekkeld a játékot.
  • VL1
    Nincs honnan szedjek???
  • hykao #6057
    1.2-es peccs fent van?
  • VL1
    ATI RADEON 9550
  • hykao #6055
    Olvassál is néha, ne csak irogassál... (#6050)
  • VL1
    Letöltöttem a d3dx9_27.dll-elt be hejeztem a HITMAN BLOODMONEY mappájába most nem írja ki a hibát de mikor elkezd tölteni még a menü se jön be és kilép.
  • KILLER2
    Talán crack.
  • csuszi
    Két megoldás létezik. Vagy frissítsd a hangkártyád drivereit, vagy ha ez nem oldja meg a problémát akkor a következőt kell tenni: Start Menü -> Futtatás -> DXDIAG -> Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> Alapgyorsítás. Ez most angliusul standard, vagy basic??:D Angol a win-em.
  • csuszi
    Sziasztok. Nekem meg az lenne a problémám, hogy a játékot szépen simán felraktam, fut is, szalad is :D, de néha kihajít az asztalra se szó se beszéd. Olvastam a FAQ-ot, de nekem nem az operában jelentkezik ez a probléma, hanem mindenzhol! Eddig az összes pályán csinálta. A gépem új, egy játékkal sincs problémám, rendszerem stabil, szal más lehet a bibi. Ötlet?
  • hykao #6050
    Milyen videokártyád van?
  • mike0013
    dllfiles.com
  • VL1
    ez a hiba
  • VL1
  • VL1
    http://www.sg.hu/forumkepek.php#
    [vágólap]
  • VL1
    4x tettem fel de nem jó
  • endiboy
    tedd fel újra
  • VL1
    9C-és kell hozzá?
  • VL1
    De van
  • endiboy
    directx kell neked
  • VL1
    Lenne egy problémám letöltöttem BLOOD MONEY demóját de nem indul, mert d3dx9_27.dll nem található valaki küldje el E-mail-ben nagyon fontos lenne nem akarom újbol letölteni mert 2óráig tartott.
  • CaviaR
    Ez gyors volt. :)
    Köszönöm!
  • Gerbill
    Ave Maria
  • CaviaR
    Valaki fel tudná tölteni valahová az Ave Mariat, amit direkt ehez vettek fel? Neten rengeteg félét találtam, de ez a legigényesebb.

Használtam a keresőt, hykao be is linkelte a #2529-be, de a megauploadról most nem lehet letölteni. Megköszönném!
  • strebacom
    Várom a Vasárnapot És nem CSAK én?!?!
  • endiboy
    ne zaklassuk Piedon-t, annál lassabban fogja csinálni ha állandóan a "mikorra" kérdésre válaszolgat :P
  • Piedon
    Ezt a gyors reagálást!
    Jelenleg konkrét időpontot nem tudok mondani, mert eléggé szükösen vagyok a szabadidőnek. A hétvégén (vasárnap) már talán tudok időpontot mondani.
  • mike0013
    és kb mikor lesz kész?
  • Piedon
    Pici helyzetjelentés, Hykao szövegeit visszapakoltam a fájlokba, most jönnek az én szövegeim, haladok vele, csak most még iskolába is kell mennem a héten a meló mellett, így még kevesebb szabadidőm lesz a héten rá.