Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Több módon is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Legegyszerûbb, ha becsempészel neki egy bombát a fickó táskájában, amíg a táska a nyolcadikon van a szobában. Teljesen tiszta maradsz, beviszi a bombát a sejkhez, Neked már csak a gombot kell megnyomnod...

Üdv mindenkinek!Valaki el tudná nekem mondani hogy a Las Vegas-os páján az Arab sejket hogy lehet megölni?
hykao
ahova beállítod...
kösz, de miután megvan a screenshot, hova kerül a kép? a profilom mappájába?
ha frapset használsz akkor ha alapbeállításon van akkor F12
a printscreen-nel is lehet screenshotot csinálni, csak akkor rögötn be kell illeszeni a paintbe és elmenteni

melyik billentyûvel lehet screenshotot készíteni ? Print Screen-nel vagy F12-vel ?
X, aztán egérgörgõvel.

csak még1 kérdés.
Amikor használom a távcsövet,melyik gombbal tok ráközelíteni a dolgokra?Sehogy nem akar.Köszi
köszi a segítséget.már megy.
hykao
Mit szólnál alul a keresõhöz?
Hol jutok hozzá?
jah a pecset nem😊
hykao
Ehh kezdek arra gyanakodni, hogy te fogtad magad, és felraktad a kamukrekket... (a demo .exe-jét...)
hykao
Te idefigyelj, egyrészt lényegtelen, hogy milyen böngészõt használsz, a FAQ-ban az "opera" szó a helyszínre vonatkozott. Másrészt felraktad azt a kurva 1.2-es peccset???
Így se megy!!😞😞😞
köszi
khmmm használj securom loadert

Valaki!!!
HEllo!

Még mindig kilép az asztalra,miután végig vittem az elsõ pályát.PEdig már frissítettem a hangkártyát is,és alapra állítottam.Mi lehet a baj?Amúgy nem operát használok,hanem Tûzrókát.KÖszi
Jáááj, hitmannel bullet-time-ozni... érdekes lenne.

hykao
Max Payne 2 mod? 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hykao
Kis OFF: Ki találja ki mi ez a kép?

hykao
A FAQ ezen pontja már nem állja meg a helyét. A #5652-ben nem véletlenül írtam, amit írtam.
El lehet indítani a játékot MX kártyán is, az már más kérdés, hogy mindenkinek akinek MX kártyája van még - azt javaslom, gyorsan cserélje le...
Gerbill
Egy 1 kezes fegyvernek(pl Silverballer-nek) kell a kezedben lennie, és úgy kell a háta mögé lopózva megnyomni az x-et(Ez csak tipp, nem játszottam a ps verzióval).

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

DJ YAYO
Na most nekem is lenne 1 kérdésem!
PS2-n a Hitman B.M.-nál hogy lehet az embert pajzsnak használni?
A könyv azt írja hogy a háta mögött ha megnyomod az X-et akko 47-es magához szorítja és emberi pajzs lessz belõle!
Na de hogy kell megcsinálni mert én ugyan ezt 20-szor megcsináltam!

DJ YAYO
A játék a felvezetõ videók után kilépett! Mi a gond?

A játék csak PS 2.0 kompatibilis kártyákon hajlandó elindulni. Ha olyan kártyád van ami ezt nem támogatja akkor sajnos csak fejlesztés árán tudsz játszani vele.

FAQ hányszor mondjam el mindenkinek??

Nekem az volt a baj a GEF 4 Mx-el anno hogy més a 1.1 -Shadert sem támogatta.
mike0013
az az érzésem, hogy az nem támogatott😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hykao
Az csak arra jó, hogy azonosítsd a leendõ áldozatot, illetve dilettánsoknak, ha esetleg az ablakon keresztül akarnák lelõni, ilyesmi...

@hoodlum: a FAQ rajtad is segített volna... Gef4MX egy DirectX 7-es kártya sajna, nem támogatja a SM 2.0-át, ami az alapjátékhoz kell. Ha felrakod az 1.2-es peccset , akkor már be tudod állítani, hogy 1.1-es Shadereket használjon a játék (játékon kívüli grafikus beállításokban) vagy pedig a játék ReadMe-jét elolvasva, az ott található Shadermodell kikapcsoló utasítás beírásával a megfelelõ .ini fájba - szintén elindítható a játék MX kártyán is.
Amúgy azt javaslom, mielõbb adj túl a kártyán, mert lassan nem lesz játék, ami elindul majd rajta!
Nvidia Geforce 4 MX.
Igaz, csak emberrõl nem lehet levenni, akkor minden OK.
De nem ugy írtad a küldetést, hogy ruhát egyátalán nem lehet cserélni?
A feleség még csak haggyán, de Vinnie balesete a gázos szerintem.
Sok minden kérdéses a dologban, pl. mire való a figyelõautóban az hogy visszatárcsázom Vinniet, és odamegy az ablakhoz felvenni a telefont. Ez mire jó?
Szóval akkor az engedélyezett, hogy a szaunás ruhát felvegyem.
hykao
Egyiket sem muszáj emberi pajzsként használni, annál is inkább, mert ilyenkor jó eséllyel megláthat valaki, és akkor lõttek az SA minõsítésnek, ami szintén kikötés ugye. 😊
(én egyébként Sinistrát és a feleségét használtam emberi pajzsként a küldetésnél, mert én biztosra akartam menni az õ balesetüket illetõen - de olyan helyzetben, amikor senki nem láthatott minket meg)
hykao
Azt azért írtam, mert az írásodból nem derült ki, hogy itt az SG-n vagy pedig a Hitmanforumon olvastad-e a saját küldetést. (csak a másodikból...)

SPOILER
Nos ha a könnyebbik lehetõséget választod, akkor a bohóc ruhájában be tudsz jutni a fõbejáraton keresztül, ahol ugye nincs kamera...ha a nehezebbet és nem veszed el senkitõl a ruháját, akkor pedig egy lövés engedélyezett...(amit a balaoldali hátsóbejáratnál lévõ kamerára kell megereszteni...ezután be lehet lopakodni a szaunáig - úgy, hogy ne vegyenek észre -, ahol van egy FBI-os szerkó...)

Egyelõre ennyi, próbáld használni az agyadat! 😊 De ahogy lesz egy kis szabadidõm, csinálok majd végigjátszás videót errõl a saját küldetésrõl is.
vicces hogy emberi pajzsként kell használni õket, gondolom legalábbis. A futó csávóra szerintem más lehetetlen volna
Na Hykao szóltál hogy ide írjak, igazából nem jutottam sokra a küldetéseddel, annyit találtam ki, hogy a nõt meg a futó csávót hogy lehet balesettel elintézni, de hogy bejutni hogyan lehetne, fogalmam sincs pláne ruhaváltás nélkül. Amit mondtál fórum és angol nyelvû, nos ebbõl nem tudtam meg sokat, nem tudom mire gondoltál, mert ott adtál 1 kis helpet azt mondtad, szóval azt nem nézem meg. van olyan hogy hitmanforum.com, esetleg erre gondoltál, de ott hogy találjam meg, kicsit nehéz volna.
hykao
Milyen videókártyád van?
Sziasztok!
abban szeretnék segítséget kérni, mit lehet csinálni, ha elindul a játék, de mkor töltödne a piros csík, az eleje felé megáll és kilép a játékból. az unleashed féle verzió van meg, de próbáltam a reloaded crack-et is hozzá, illetve a Curemrom-ot és a Securom loader-t is. Elõre is köszönöm a segítséget.
DJ YAYO
Szivesen!

kössz
DJ YAYO
Erre való a FAQ!
A szemed elõtt fent!!!

Ha kérdésed van - F.A.Q. - Végigjátszás!!!

Az operában pár perccel a kezdés után egyszerûen kidob az asztalra!

Két megoldás létezik. Vagy frissítsd a hangkártyád drivereit, vagy ha ez nem oldja meg a problémát akkor a következõt kell tenni: Start Menü -> Futtatás -> DXDIAG -> Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> Alapgyorsítás.

Ennyi!

Hello!

Miért dob ki az asztalra,miután az elsõ pályát végigvittem?
DJ YAYO
Töltsd le az SG rõl a demót!!
Tessék itt fan!!! Aztán majd tetszik!
Vagy nem!

(erre valók a demók)

Már leszedtem. Megy!

Az a baj hogy nincs 7-10 ezrem megvenni a játékot. ÉSannjyiranme érdekel de kipróbálom. amik nagyon bejöttek (Fahrenheit, Kotor 1-2, Black And White 1-2, Final Fantasy VIII, Prince of Persia sorozat) azok eredetiben vanak fenn, de ha megvennék minden játékot, amit kedvem szottyan kipróbálni akkor hamar koldusbotra jutnék.
vegyétek semmisnek amit írtam.Már meg van.
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=5000&l=hu címen

Hello!
MA végre feltettem a játékot,és amikor elindítanám ezt írja ki.Pedig máár letöröltem az alcoholt is,és csak 1 virtuális meghajtó van beállítva.
Mi lehet a baj?Légyszi segítsetek.Köszi
mike0013
b@zeg vegyétek meg, most mit kell itt rinyálni, hohy ha adsz rá pénzt blabla...<#bdead>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Szedd le torrentbõl a hibás fájlt.
De vigyázz, hogy a Reloaded verzióból szedd le azt az egyet ami neked kell.