Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ui:
Remélem a Hitman5 is hasonlóan jó lesz.
Én a Hitman4 garfikájával is megelégednék.Teljesen jó lenne szerintem ugyanez a játék, csak más pályákkal.
Én elsõre az elsõ 4pályán sokat bénáztam, mert nem nagyon értettem a dolgot, fõleg, hogy spanyol nyelvû volt.
Aztán kezdtem ráérezni, és nagy örömmel töltöttek el a különbözõ kreatív megoldások.
Most a Kertvárosi pályát csináltam meg 4perc 20másodperc alatt silent assassinra.
Nem egy nagy szám, de nem is olyan lassú.
Elvettem egy fánkot a kihordósrác kocsijából, megmérgeztem altatóval a fánkot, bekopotam az FBI furgonba, megették a fánkot, elájultak, átvettem a ruhájukat.
Aztán a kinti falon kicsaptam a biztosítékot.A célpont épp tv-zésre készült, de nem ment így a tv.Kiküldte az õrt, így egyedül maradtam vele a nappaliban, megfojtottam, bevonszoltam a nappaliból nyíló kis helyiségbe.
Aztán mielõtt az ittas nõ akinek a nyakláncára van szükség eljutott volna a grillezõhöz, én a raktár ajtaját kilõttem gyorsan mielõtt a medencés srác meglátott volna, kicsentem a benzint.Gyorsan benzint öntöttem a grillezõre, a csajszi felgyújtotta magát, kikaptam a nyakából a nyakláncot és távotam.
Én elsõ végigjátszásra törekedtem a hitmanes feelingre, tehát minél kevesebben tudják, hogy ott jártam, annál jobb.
Aztán jött a kasza-mód, azaz nem érdekel, mennyien tudnak rólam, csak kevesen éljék túl. 😊

Jónak jó, és változatos, de valahogy egy szanatóriumnak nem a legjobb a hangulata.
Majd probáld a metszõ ollót😊
Végig viszem újra párszor a játékot.Elõször csak belejövök, elég jó értékeléssekkel, mert már régen nem játszottam.
Aztán fegyver nélkül, balesetnek álcázva, elegánsan😊
Majd átöltözés nélkül pár perc alatt silent assassin)-ra😊
YouTube-on nagyon Pro Videókat láttam annak idején.Színházas pálya 36másodperc alatt silent assassinra.
Érme sokat segít.Az embereket meglehet vele zavarni😊
Szanatórium? Ott aztán történnek véletlenek. Egyeske felrobban a konyhájában egy gázpalackkal, ketteskére ráesik a csillár, hármaska magára ejti a súlyzót...
A metszõollót bevallom, még nem próbáltam, én idegesebb pillanataimban poroltóval szoktam dolgozni. Jó hangja van 😊

Igen, ismerem a medencés módszert, az egyik leglátványosabb "baleset"
Meg van egy nõ az utcában, aki a sövényt vágja a metszõ ollóval.Nah azt el szoktam venni tõle, azzal hátulról nagyon durva a kivégzés 😛
nah igen a színház.. fegyver kicserélés, stb..
Egyébként hangulatra minden pályát bírok, a szanatórium kicsit lehangoló.
Azt a pályát én is imádom. Tudtad, hogy ha kilövöd a medence tetejét, mindenki meghal az üvegcserepek között, aki a vízben volt? Ultimate. 😊

Ha rejtélyes gyilkosságokra vágyom, az Operába megyek. 😊

(valaki csináljon már valamit a bannerrel, köszi.)

Most rejtélyes gyilkosságokkal fogyasztottam el a Kertvárosi pálya)egyik kedvencem) összes személyét.
FBI ruhában bementem, és aki magányosan maradt, azt 1fejlövéssel jutalmaztam hangtompítós pisztollyal.
Végül hangulatosan bejártam a házat dobtárassal elegánsan sétálva a vérbe fagyott tetemek között😄
aha 😛
Nagyon sok féle képpen meg lehet csinálni.
Már vagy 2éve nem játszottam vele, de tegnap elõvettem, és újra rákattantam😛
De mondjuk az nem tetszett benne hogy szinte mindenki ki van gyurva (Férfiak)😄 nincsenek különbözö testalkatu emberek..az örök,a betegek(korházas résznél) mind gyúrnak😄.... kivéve a "BOSSOK"

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

Ez kegyetlen jo game😄 Most toltam végig.. megért azt az 1000FT-ot.. amit otthagytam a Medi Marktban😄😄
Az alegjobb benne ha végigtolod és felfejleszted a fegyoidat akkor viszamehetsz a régebbi pályákra😄 😄 ilyenkor megkapom a PSZICHOPATA rangot😄 megyek ...elö a kis hangtompitót.. és mint a filmekben..😄 szépen komotosan megyek mindeggyik örnek dirr egy fejes😄 még reagállni sem tudnak😄

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

Ryder62
Úgy tudom hogy magyar fordítással nem kapható csak angol nyelvû. Ez vonatkozik a pc-s verzióra is. De a pc-s verzióhoz letölthetõ egy 100%-os magyarosítás ami igen jó lett.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Üdvözletem!
Én annak idején Spanyolországban vettem meg a játékot.Ps2-re.Érdekes módon angol nyelvû nem volt, csak spanyol.
Így hát kisebb-nagyobb nehézségek árán, de belejöttem spanyolul.
Végül, már megszoktam a spanyol nyelvet nagyon is,nem értettem mit mondanak, vagy írnak az újságban, de kezelni tudtam.
végig vittem nagyon sokszor sokféle képpen.
Az lenne a kérdésem , hogy megéri-e a pénzét eredetiben magyarul?
Mennyire van lefordítva? Mennyire változatosak a újságban leírtak,emberek beszéde,stb..
Elõre is köszönöm!
arty
ne játssz hardon 😊)

Forza.

de hardon😄

arty
könnyû fokozaton elég sok mentésed van ... az nem elég?

Forza.

Hali!Tud valaki olyan Modot\Patch\Cheat-ot amivel pályák közben is lehet menteni? THX

Proview
A Pörzsölõ c. mûsor zenéje a Hitmanbõl van <#vigyor4>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Ryder62
Szinte mindegyiken. Csak annyi a különbség hogy könnyebb fokozaton a videó felvétel nem befolyásolja az értékelést.

Ezek milyen nehézségen érvényesek
Ryder62
Ha az alábbiaknak megfelelsz akkor Silent Assassin lesz a rangod:
-Két balesetnél nem lehet több.
-Max két lövést adhatsz le.
-Ne ölj meg civilt.
-A saját öltönyödben távozz a pályáról.
-Ne találjanak rá kábult emberre vagy holttestre.
-Ha rögzített a biztonsági kamera akkor lopd el a videó kazettát.
-Ne fújjanak riadót.

Jó megoldottam, hülye voltam.
Telepíteném fel a magyarosítást, de kiírja azt a garbage-s hibaüzit. Utána eljárok úgy ahogy mondták. (Ok-oljam le, aztán nyelválasztóba állítsam be a cuccost)

Utána nekem ugyanúgy angol maradt a cucc. Egyébként érdekes, hogy a gamehunter oldaláról töltöttem le, ahol már a javított magyarosítás van és nem kéne ennek történnie.

Ötlet? Megoldás?
Na sikerült a 2 magyarosítása.

De lenne gey problémám a 4-gyel.
Néha ha egy pályát megcsinálok hiába van az értékelésben csak 3 baleset
,nem silent assasinra hanem másra értékeli.Mért van ez?
Érdekes ez a játék.
Feltettem újra, végigvittem 0 notorietyvel, lopakodva. Ezután stratégiát váltottam, és csak ott hagytam élõ embert a pályákon, ahol VIP volt (a feleség a "Till death do us part" pályán, vagy az elnök a madarason). Eredmény: psychopath, terrorist szintek, 0 szemtanúval.

Ezután elkezdtem idegbeteg quaker stílusban játszani: a legnagyobb tömegben, shotgunnal (álöltözet nélkül, 3-4 lövéssel, adjuk meg a módját) vadászom le a célpontot, meg 3-4 utánam jövõ biztonságit, a hírhedtségem nem megy 15 fölé, bármit is csinálok - legtöbb esetben normális személyleírást sem tudnak rólam adni.

Csucsu2030
Nekem van az is. Majd holnap vagy holnapután este felrakom.

Helló!

Bocs hogy ide írok de a HM 2 kihalt.
Tud valaki a hitman 2-hoz magyarosítást.Az 1.02 eredeti van meg de ahhoz még nem találtam.Esetleg egy következõ verzióhoz?
Elõre kösz!
arty
Nem létezik.

Viszont a játék immár nagyon olcsó.

Forza.

Helló!

Nem tudja valaki hogyan kell a cheateket használni a játékban?
Elõre kösz!
arty
akkor el kell menni a cdgalaxisba és kicsengetni érte 1800forintot 😉

Forza.

és ha nem engedi feltenni?
Shep
Emlékeim szerint patch kell neki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy:
feltettem a Hitman Blood Moneyt. Eredetileg olasz volt. Megpróbáltam úgy játszani de nemtok olaszul így rákerestem magyarításra. Találtam is. Feltettem. Újra kellett kezdenem mindent de megakadt már az elején a dolog. Amikor még a legelején várni kell a kapunál hogy beengedjenek nem jön oda az õr igy nem tudok bemenni."Olasz módban" beengedett.

Mi lehet a gond?? ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném.
arty
játékra kell patched tenni, és nem 1.1-et, hanem 1.2-t 😊

Forza.

Vistara fel lehet tenni az 1.1-es patchet? Mert nekem nem sikerült.
Azon a pályán egyet sem kell lõni. Egy kis közbenjárás, és a véletlenek megoldják helyetted a feladatot 😊

más módszert keress egyszerû nagyon és király a minõsítés is garantált,gondolkozz😄

Valakinek új infója nincs a kövi részrõl ? Már nagyon várnám. Vagy hasonló tipusú játékot ajánljon valaki. A Death to Spies + a kieg. ideig óráig lekötött,de hasonló kivégzem,átöltözök trükközök <#bee1> tipusú játék kellene már megint ...
Én egy idõben azon mesterkedtem, hogy a fenti állványzaton lévõ munkást "véletlenül" rádobjam a célpontra. Nem jött össze.

Csak a célpontok haljanak meg, méghozzá "balesetben." A gyanú se merüljön fel, hogy neked egyáltalán közöd volt a dolgokhoz. Ezt az operás pályát sokkal elegánsabban is meg lehet csinálni. 😊
Nem elsõre csináltam én se a legjobban, sokat bénáztam. 😊

Piedon
Az, hogy csak "baleset" történjen. Egyetlen kill sem lehet, így a mesterlövész puskát el is felejtheted.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

bepe79
A Curtains Down nevû pályán összesen négy embert tettem el, de ebbõl csak kettõt számolt gyilkosságnak, kettõt meg balesetnek, és így is csak Contract Killer minõsítést kaptam. Bementem az Operába, ott a rendõrök nem figyeltek eléggé, mert a vendégekkel voltak elfoglalva, pedig egy full fekete egyenruhás, apagyilkos tekintetû ember, fekete kesztyûvel a kezén és aktatáskával a kezében egy kicsit feltûnõ csak, meg egy kicsit gyanús csak 😄 , na mindegy, lementem a körfolyiosóhoz, majd az egyik lépcsõlejárónál leosontam, ahol nem állt rendõr sem és biztonsági õr sem. Át a munkások területén, át az öltözõknél, és felmentem a kupolához. Ott az egyetlen munkást lelöktem a magasból (baleset, ezt nem is szamította kill-nek), majd a bombát ráerõsítettem a színpad feletti állványzatra, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. 😄 (legelsõnek anno én sem így csináltam, de most már tudom, hogy így is lehet..) Utána továbbmentem az ajtón a kupolához, és ott kicsomagoltam a sniper rifle-t az aktatáskából. Még a hálón sem kellett leereszkedni, az egyik célpont ott ült a páholyban, egy lövéssel kiszedtem. Utána vártam a kupolánál kicsit, elkezdõdött a darab részlete, és aktiváltam a bombát. Az állványzat leesett, célpont megvan, meghalt, balesetnek álcázva az egész. Ezek után szépen kifelé sétáltam, de az egyik rendõr lebuktatott volna, így gyorsan eltettem láb alól a hangtopítóssal, hogy ne csapjon nagy zajt, ezek után szépen kisétáltam az operaházból a pisztoly elrakása után. 2 kill, 2 lövés, 2 baleset, és csak Szerzõdéses Gyilkos rank. Mi kell akkor a Silent Assassin-hez?

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Na, újra nyomom a game-t, így 2-3 év után már post process effect-el is jól fut a laptopom 8600 GT-jén. Illetve inkább úgy fogalmazok, hogy lehet, hogy nem is volt még ilyen kártya, amikor 2006-ban a Hitman: Blood Money kijött, így 2009-ben már élvezhetõen fut a configomon. <#vigyor> Újra végignyomom az iszonyat feelinges pályákat, és most próbálom õket máshogy teljesíteni, meg még kevesebb henttel. <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

Elmászott a banner. Valaki plíz.

arty
Nincs hibátlanul mûködö crack. Vedd meg, 1999ft.

Forza.

long vehicle
müködõ cracket hol találok a játékhoz?

arty
minek az neked?
1.2 patch legyen fent, ill. ha lemezrõl installálod az 1.0 kerül fel alapesetben.

Forza.

A játék verzioszámát hol találom?
vajon merre van?

Ancsee
Hmmm azt olvastam hogy a hitman 5 2008 karácsonyára érkezik 😛😄