7642
-
johncutter #7562 Megvan a hiba oka: valami baja van a hangkártyámnak, azért dobált ki. lejjebb kellett venni a hardveres gyorsítást és most nincs vele semmi probléma:D Amúgy ez a TS Hitman triple pack része (hitman2-3-4 van benne), ez már egy felpatchelt verzió volt, próbáltam patchelni, de nem engedte, mert már rajta volt. Akinek meg tört van, az ezzel próbálkozhat, hátha jó lesz neki. Gépigény bőven megvan, majdnem maxon fut lagg nélkül, azért kössz a segítséget! -
#7561 eredeti + patch 1.2 és sose dobot ki (nocd exevel viszont igen) -
Vlala #7560 Van, az eredeti játék.
A crack hibája. -
MAN 19 422 4X4 #7559 nekem azon a pályán amelyiken a mikulás buli van azon folyton kidob ha eldobok egy érmék vagy a sotitmat van valami megoldás rá? -
#7558 Nekem eredeti és még soha nem dobott ki. Bár nálam meg patch nélkül el se indult mert egy fájl hiányzott neki. De a patchet feltelepítve már ott volt a hiányzó fájl és így elindult. -
Rundstedt17 #7557 nekem is tört volt és ment,de passz hogy miért.bár a cucc eldobós hiba a playboy és fia kinyorós pályán megvolt -
#7556 nem tudom, de nem is érdekel... :P (warez témák még mindig kerülendők...) -
vBenito #7555 akkor másnak (akinek ugyancsak tört) miért megy? -
#7554 Már ezerszer el lett itt mondva korábban: nincs megfelelő krekk, meg kell venni eredetiben...(aztán felpeccselni...) -
vBenito #7553 próbáljuk összeszedni mi a hasonlóság!
nekem ilyen a gépem
intel 2,4ghz proci
nvidia 6600 gt
1gb ram -
vBenito #7552 nem írtam hogy a repatch is megvolt! amúgy azt írja ki hogy alkalmazáshiba! -
#7551 patch... -
johncutter #7550 Hát ez azért már szégyen és gyalázat, egyszer az életben megveszek egy játékot és az sem jó...
Reinstall volt, magyarítás nélkül is próbáltam, de a probléma még mindig áll:
Amint bemegyek a bejárat melletti WC-be és megfojtom az arra menő takarítót akkor általában ezután kidob az asztalra vagy ha beleraknám a konténerbe, akkor fagy meg. És eredeti... Hétfőn megkérdezem a supportot, hogy most mit csináljak... -
vBenito #7549 hello
tört, operás vagy színházas ha úgytetszik pályán nekem is lefagy gépigény totál megvan ezeket próbáltam:
-reinstal
-recrack
-minimal grafika
-angol nyelven játszani
máshol is olvastam hogy ez probléma jelen van de senki nem tud megoldást
idegesítő... -
johncutter #7548 Sziasztok!
Nálam is ugyan ez a probléma, a színházas pályán a budinál kidob hibaüzenettel. Pedig eredeti és egy karc nincs rajta, 1 hete vettemHa valaki tud megoldást, akkor írjon! Köszi! -
Vlala #7547 Nem is láttam még jó törést a játékhoz. Miniimage-dzsel kell játszani, de miről is beszélünk, amikor a játék már 2000 Ft-ért a miénk lehet? -
#7546 az tuti rossz -
Bafy #7545 Sziasztok!
Elakadtam. Folyamatossan kilép a szinházas pályán, és nem tudom miért.
Tört. lehet rossz a törés. -
mordons #7544 *Ájánlom az összes videóját.
Elírtam.
New Life 1perc alatt:
http://www.youtube.com/watch?v=5clMTJRqOfo&feature=channel -
mordons #7543 Ezt nézzétek:
http://www.youtube.com/watch?v=fR_JpedYrNU&feature=PlayList&p=430B42B0534B977E&playnext=1&playnext_from=PL&index=29#movie_player
Hihetetlen.Sajnálom a srác összes videóját -
mordons #7542 ui:
Remélem a Hitman5 is hasonlóan jó lesz.
Én a Hitman4 garfikájával is megelégednék.Teljesen jó lenne szerintem ugyanez a játék, csak más pályákkal. -
mordons #7541 Én elsőre az első 4pályán sokat bénáztam, mert nem nagyon értettem a dolgot, főleg, hogy spanyol nyelvű volt.
Aztán kezdtem ráérezni, és nagy örömmel töltöttek el a különböző kreatív megoldások.
Most a Kertvárosi pályát csináltam meg 4perc 20másodperc alatt silent assassinra.
Nem egy nagy szám, de nem is olyan lassú.
Elvettem egy fánkot a kihordósrác kocsijából, megmérgeztem altatóval a fánkot, bekopotam az FBI furgonba, megették a fánkot, elájultak, átvettem a ruhájukat.
Aztán a kinti falon kicsaptam a biztosítékot.A célpont épp tv-zésre készült, de nem ment így a tv.Kiküldte az őrt, így egyedül maradtam vele a nappaliban, megfojtottam, bevonszoltam a nappaliból nyíló kis helyiségbe.
Aztán mielőtt az ittas nő akinek a nyakláncára van szükség eljutott volna a grillezőhöz, én a raktár ajtaját kilőttem gyorsan mielőtt a medencés srác meglátott volna, kicsentem a benzint.Gyorsan benzint öntöttem a grillezőre, a csajszi felgyújtotta magát, kikaptam a nyakából a nyakláncot és távotam. -
Vlala #7540 Én első végigjátszásra törekedtem a hitmanes feelingre, tehát minél kevesebben tudják, hogy ott jártam, annál jobb.
Aztán jött a kasza-mód, azaz nem érdekel, mennyien tudnak rólam, csak kevesen éljék túl. :) -
mordons #7539 Jónak jó, és változatos, de valahogy egy szanatóriumnak nem a legjobb a hangulata.
Majd probáld a metsző ollót:)
Végig viszem újra párszor a játékot.Először csak belejövök, elég jó értékeléssekkel, mert már régen nem játszottam.
Aztán fegyver nélkül, balesetnek álcázva, elegánsan:)
Majd átöltözés nélkül pár perc alatt silent assassin)-ra:)
YouTube-on nagyon Pro Videókat láttam annak idején.Színházas pálya 36másodperc alatt silent assassinra.
Érme sokat segít.Az embereket meglehet vele zavarni:) -
Vlala #7538 Szanatórium? Ott aztán történnek véletlenek. Egyeske felrobban a konyhájában egy gázpalackkal, ketteskére ráesik a csillár, hármaska magára ejti a súlyzót...
A metszőollót bevallom, még nem próbáltam, én idegesebb pillanataimban poroltóval szoktam dolgozni. Jó hangja van :) -
mordons #7537 Igen, ismerem a medencés módszert, az egyik leglátványosabb "baleset"
Meg van egy nő az utcában, aki a sövényt vágja a metsző ollóval.Nah azt el szoktam venni tőle, azzal hátulról nagyon durva a kivégzés :P
nah igen a színház.. fegyver kicserélés, stb..
Egyébként hangulatra minden pályát bírok, a szanatórium kicsit lehangoló. -
Vlala #7536 Azt a pályát én is imádom. Tudtad, hogy ha kilövöd a medence tetejét, mindenki meghal az üvegcserepek között, aki a vízben volt? Ultimate. :)
Ha rejtélyes gyilkosságokra vágyom, az Operába megyek. :)
(valaki csináljon már valamit a bannerrel, köszi.) -
mordons #7535 Most rejtélyes gyilkosságokkal fogyasztottam el a Kertvárosi pálya)egyik kedvencem) összes személyét.
FBI ruhában bementem, és aki magányosan maradt, azt 1fejlövéssel jutalmaztam hangtompítós pisztollyal.
Végül hangulatosan bejártam a házat dobtárassal elegánsan sétálva a vérbe fagyott tetemek között:D -
mordons #7534 aha :P
Nagyon sok féle képpen meg lehet csinálni.
Már vagy 2éve nem játszottam vele, de tegnap elővettem, és újra rákattantam:P
-
playstation9 #7533 De mondjuk az nem tetszett benne hogy szinte mindenki ki van gyurva (Férfiak):D nincsenek különbözö testalkatu emberek..az örök,a betegek(korházas résznél) mind gyúrnak:D.... kivéve a "BOSSOK" -
playstation9 #7532 Ez kegyetlen jo game:D Most toltam végig.. megért azt az 1000FT-ot.. amit otthagytam a Medi Marktban:D:D
Az alegjobb benne ha végigtolod és felfejleszted a fegyoidat akkor viszamehetsz a régebbi pályákra:D :D ilyenkor megkapom a PSZICHOPATA rangot:D megyek ...elö a kis hangtompitót.. és mint a filmekben..:D szépen komotosan megyek mindeggyik örnek dirr egy fejes:D még reagállni sem tudnak:D -
#7531 Úgy tudom hogy magyar fordítással nem kapható csak angol nyelvű. Ez vonatkozik a pc-s verzióra is. De a pc-s verzióhoz letölthető egy 100%-os magyarosítás ami igen jó lett. -
mordons #7530 Üdvözletem!
Én annak idején Spanyolországban vettem meg a játékot.Ps2-re.Érdekes módon angol nyelvű nem volt, csak spanyol.
Így hát kisebb-nagyobb nehézségek árán, de belejöttem spanyolul.
Végül, már megszoktam a spanyol nyelvet nagyon is,nem értettem mit mondanak, vagy írnak az újságban, de kezelni tudtam.
végig vittem nagyon sokszor sokféle képpen.
Az lenne a kérdésem , hogy megéri-e a pénzét eredetiben magyarul?
Mennyire van lefordítva? Mennyire változatosak a újságban leírtak,emberek beszéde,stb..
Előre is köszönöm! -
#7529 ne játssz hardon :)) -
playstation9 #7528 de hardon:D -
#7527 könnyű fokozaton elég sok mentésed van ... az nem elég? -
playstation9 #7526 Hali!Tud valaki olyan Modot\Patch\Cheat-ot amivel pályák közben is lehet menteni? THX -
#7525 A Pörzsölő c. műsor zenéje a Hitmanből van -
#7524 Szinte mindegyiken. Csak annyi a különbség hogy könnyebb fokozaton a videó felvétel nem befolyásolja az értékelést. -
Solyom2 #7523 Ezek milyen nehézségen érvényesek