Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem a Hitman5 is hasonlóan jó lesz.
Én a Hitman4 garfikájával is megelégednék.Teljesen jó lenne szerintem ugyanez a játék, csak más pályákkal.
Aztán kezdtem ráérezni, és nagy örömmel töltöttek el a különbözõ kreatív megoldások.
Most a Kertvárosi pályát csináltam meg 4perc 20másodperc alatt silent assassinra.
Nem egy nagy szám, de nem is olyan lassú.
Elvettem egy fánkot a kihordósrác kocsijából, megmérgeztem altatóval a fánkot, bekopotam az FBI furgonba, megették a fánkot, elájultak, átvettem a ruhájukat.
Aztán a kinti falon kicsaptam a biztosítékot.A célpont épp tv-zésre készült, de nem ment így a tv.Kiküldte az õrt, így egyedül maradtam vele a nappaliban, megfojtottam, bevonszoltam a nappaliból nyíló kis helyiségbe.
Aztán mielõtt az ittas nõ akinek a nyakláncára van szükség eljutott volna a grillezõhöz, én a raktár ajtaját kilõttem gyorsan mielõtt a medencés srác meglátott volna, kicsentem a benzint.Gyorsan benzint öntöttem a grillezõre, a csajszi felgyújtotta magát, kikaptam a nyakából a nyakláncot és távotam.
Aztán jött a kasza-mód, azaz nem érdekel, mennyien tudnak rólam, csak kevesen éljék túl. 😊
Majd probáld a metszõ ollót😊
Végig viszem újra párszor a játékot.Elõször csak belejövök, elég jó értékeléssekkel, mert már régen nem játszottam.
Aztán fegyver nélkül, balesetnek álcázva, elegánsan😊
Majd átöltözés nélkül pár perc alatt silent assassin)-ra😊
YouTube-on nagyon Pro Videókat láttam annak idején.Színházas pálya 36másodperc alatt silent assassinra.
Érme sokat segít.Az embereket meglehet vele zavarni😊
A metszõollót bevallom, még nem próbáltam, én idegesebb pillanataimban poroltóval szoktam dolgozni. Jó hangja van 😊
Meg van egy nõ az utcában, aki a sövényt vágja a metszõ ollóval.Nah azt el szoktam venni tõle, azzal hátulról nagyon durva a kivégzés 😛
nah igen a színház.. fegyver kicserélés, stb..
Egyébként hangulatra minden pályát bírok, a szanatórium kicsit lehangoló.
Ha rejtélyes gyilkosságokra vágyom, az Operába megyek. 😊
(valaki csináljon már valamit a bannerrel, köszi.)
FBI ruhában bementem, és aki magányosan maradt, azt 1fejlövéssel jutalmaztam hangtompítós pisztollyal.
Végül hangulatosan bejártam a házat dobtárassal elegánsan sétálva a vérbe fagyott tetemek között😄
Nagyon sok féle képpen meg lehet csinálni.
Már vagy 2éve nem játszottam vele, de tegnap elõvettem, és újra rákattantam😛
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Az alegjobb benne ha végigtolod és felfejleszted a fegyoidat akkor viszamehetsz a régebbi pályákra😄 😄 ilyenkor megkapom a PSZICHOPATA rangot😄 megyek ...elö a kis hangtompitót.. és mint a filmekben..😄 szépen komotosan megyek mindeggyik örnek dirr egy fejes😄 még reagállni sem tudnak😄
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Én annak idején Spanyolországban vettem meg a játékot.Ps2-re.Érdekes módon angol nyelvû nem volt, csak spanyol.
Így hát kisebb-nagyobb nehézségek árán, de belejöttem spanyolul.
Végül, már megszoktam a spanyol nyelvet nagyon is,nem értettem mit mondanak, vagy írnak az újságban, de kezelni tudtam.
végig vittem nagyon sokszor sokféle képpen.
Az lenne a kérdésem , hogy megéri-e a pénzét eredetiben magyarul?
Mennyire van lefordítva? Mennyire változatosak a újságban leírtak,emberek beszéde,stb..
Elõre is köszönöm!
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
-Két balesetnél nem lehet több.
-Max két lövést adhatsz le.
-Ne ölj meg civilt.
-A saját öltönyödben távozz a pályáról.
-Ne találjanak rá kábult emberre vagy holttestre.
-Ha rögzített a biztonsági kamera akkor lopd el a videó kazettát.
-Ne fújjanak riadót.
Utána nekem ugyanúgy angol maradt a cucc. Egyébként érdekes, hogy a gamehunter oldaláról töltöttem le, ahol már a javított magyarosítás van és nem kéne ennek történnie.
Ötlet? Megoldás?
De lenne gey problémám a 4-gyel.
Néha ha egy pályát megcsinálok hiába van az értékelésben csak 3 baleset
,nem silent assasinra hanem másra értékeli.Mért van ez?
Feltettem újra, végigvittem 0 notorietyvel, lopakodva. Ezután stratégiát váltottam, és csak ott hagytam élõ embert a pályákon, ahol VIP volt (a feleség a "Till death do us part" pályán, vagy az elnök a madarason). Eredmény: psychopath, terrorist szintek, 0 szemtanúval.
Ezután elkezdtem idegbeteg quaker stílusban játszani: a legnagyobb tömegben, shotgunnal (álöltözet nélkül, 3-4 lövéssel, adjuk meg a módját) vadászom le a célpontot, meg 3-4 utánam jövõ biztonságit, a hírhedtségem nem megy 15 fölé, bármit is csinálok - legtöbb esetben normális személyleírást sem tudnak rólam adni.
Bocs hogy ide írok de a HM 2 kihalt.
Tud valaki a hitman 2-hoz magyarosítást.Az 1.02 eredeti van meg de ahhoz még nem találtam.Esetleg egy következõ verzióhoz?
Elõre kösz!
Forza.
Nem tudja valaki hogyan kell a cheateket használni a játékban?
Elõre kösz!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
feltettem a Hitman Blood Moneyt. Eredetileg olasz volt. Megpróbáltam úgy játszani de nemtok olaszul így rákerestem magyarításra. Találtam is. Feltettem. Újra kellett kezdenem mindent de megakadt már az elején a dolog. Amikor még a legelején várni kell a kapunál hogy beengedjenek nem jön oda az õr igy nem tudok bemenni."Olasz módban" beengedett.
Mi lehet a gond?? ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném.
Nem elsõre csináltam én se a legjobban, sokat bénáztam. 😊
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
1.2 patch legyen fent, ill. ha lemezrõl installálod az 1.0 kerül fel alapesetben.
Forza.