7642
-
Vlala #7602 Az is egy kedves pálya.
Ha kedved tartja, próbáld meg azt, hogy a pyro-shownál rendezel egy fincsi kis tömegmészárlást, majd a hullákat bedobálod a cápáknak a vízbe.
Nem lövöm le a poént. -
IXEMGabeo #7601 azóta egy újabb fondorlatos módszerrel igyekeztem megcsinálni az angyalos, ördögös pályát
Neki kezdtem elmentem jobbra, ahol 2 rendőr van, amíg elfordult az egyik odalópoztam kis bodegába és elvettem a szalagot, bementem a recepcióra elkértem a csomagot, közben a legbelső helységben leütöttem a rendőrt felvettem a ruháját, aztán szépen leszaladtam egészen oda, ahol egy ördögös fazon hány folyamatosan és ahol egy rendőr cigizik. Rendőrt megvártam míg elment azon nyomban felvettem az angyal ruhát és aztán természetesen nem motoztattam meg az őrökkel magamat, hanem szépen a kukánál a lift ajtónál a rendőrt elkábítottam és betettem oda a kukába:) szépen pick lockoltam a liftet (így nálam maradt a S. Ballers), felmentem lifttel utána fenti őrnek eltereltem a figyelmét az érmével utána szépen leütöttem felvettem a ruháját, majd ledobtam a magaslatról:D Nem sokkal később bementem a laptopról elcsentem az adatokat majd utána, bevártam Martinezt a WC-ben megfojtottam, ruha fel, aztán gondom volt az ajtó becsukásával így a szakácsot is el kellett kábítanom, aki szerencsére nem vett észre. Eve-t megvártam míg bemegy a laptop szobába ott rádiótelefonozás közben szépen lecsaptam rá és megfojtottam. Sárga ördög ruhában lementem a másik lifthez, lementem úgymond a pokolba, majd szépen beindítottam a piro show gépezetet így Vaana-t megpörkölte az a gépezet aztán pedig úgy gondoltam kiállok egy párbajra a vörös ördög ruhába bújtatott idős ügynökkel:D jó az megvolt szépen megöltem, kimentem aztán vissza a parkolóba és így Silent Assassin lett.
Ez egy szintén saját módszer volt, youtube-on sokkal cifrább megoldást láttam konkrétan a srác meghazudtolt minden törvényt, amit lehet:D az még ügyesebb és kacifántosabb volt, mint mondjuk az enyém. -
Vlala #7600 Nem tudom, szabálytalan művelettel kidobott a pébe.
Eszerint három valaki nem tudott kijönni a vécéből, a falat támadták. -
IXEMGabeo #7599 kilépett neked a játékból? jaja megcsináltam a zombi módot, mekkora fun volt:D jöttek rám meg minden, de 3-man megmaradtak embernek az hogy lehet?:D amúgy szépen lelőttem mindenkit, de amit terveztél annak azt a címet adnám, hogy Szellemhajó:D -
Vlala #7598 Ez az egyetlen pálya, ahol még nem syikerült mindenkit eltüntetni. Pedig itt lenne a legkönnyebb, mindenki mehet a vízbe, "zombi módban" még el sem kell mozdulnom a korlát melől, mert házhoz jönnek, de négyszer próbáltam, négyszer lépett ki háromnegyed óra dobálás után. -
#7597 -
IXEMGabeo #7596 hajós pálya sikerült Silentben:) pedig azért egy szakácsot is lelöktem a végefele:) elég bonyolult módszerrel sikerült véghezvinni...
elindultam balra, ahol az egyik őrmatróz könyökölt belópoztam a felső szobájába ahol az engine room kulcsa van a kulcsot elvettem bevártam a csákót a szekrényben, majd szépen a Silenced ballersemmel leütöttem felvettem a ruhát szépen odahúztam a szekrényhez. lementem az engine room alsó bejáratán szépen megvártam, amíg az egyik fülvédős munkás elmegy onnan, aki háttal volt nekem célszemély azt szintén túszul ejtettem leütöttem és mérget adtam neki, majd szépen hátrahúztam a turbina mögé...elindultam fel a lépcsőn a nagyajtókon be a másik célszemélyhez, aki smárolt, hosszú járat után kimentem egy ajtón jobbra, a hajó jobb oldalára bevártam amíg jön, addig szépen vártam amíg mindenki elment majd lelöktem így a 2. sapkás célszemélyem beleesett a vízbe:) haladtam tovább visszamentem, de ezúttal lefele lépcsőn mentem ez a legalsó szint ahol a bejáratnál rögtön egy szekrény fogad tele oldalsó kabinokkal ahol matróz őrök állnak, az egyik szobában van a W2800-as fekete gépfegyver amit be lehet csomagolni. Azt hagytam a fenébe inkább bementem az öltözőbe és felvettem a szimpla pincér ruhát. visszamentem fel egészen ahol a vendégek vannak, ott volt egy elegáns öltözetű úr, aki odaadta a 323-as szobájának a kulcsát, hogy hozzam el neki a pezsgőjét. Lementem hát ismét az egyenes járaton be a kétajtón, aztán a kártyámat használtam a szobához és felvettem az öltönyét, eltettem a VIP kártyát. ott rögtön volt egy lépcső, ahol 2 őr áll beengedtek, ezután elmentem balra a privát ajtóhoz, ott megvártam amíg elmegy az őrmatróz másfele utána bementem a konyhába és szépen a pincért elkaptam leütöttem és beöltöztem (ez a főséf úgymond) szépen betettem a ládikóba a csávókát. Itt mondjuk nem tettem el a kést, de nem baj mentem tovább ki az ajtón, ha jól emlékszem valahogy sikerült lelöknöm a sapkás csávót, akit követtem annak meg is találták a testét, de nem tudták hozzám kötni a bűntényt. Felmentem a tortával a kezembe, majd nem ellenőriztettem le magam, hanem fent ott balra elmentem megvártam amíg mindenki elmegy és lelöktem az egyik szakácsot ott hátul:D Kapva az alkalmon rögtön bementem a hátsó ajtón, elcsentem a széfből a képeket, majd a nagy dagadt állatot (Skip Muldoont) megmérgeztem és ledobtam őt is a hajóról:D, majd ugyebár pont arra jött a 4. sapkás ürge azt is szépen elintéztem ugyanoda löktem, mint a másik 2 személyt:D (ők ugyebár nem estek le csak az egyik rácsos járatra estek le szépen:D) jó bementem ismét a hátsó ajtón bent voltam egy harmadik szakáccsal a billiárd teremben, megvártam míg az 5-öske elmegy WC-zni szépen véletlenül megint túszul ejtettem, ahelyett, hogy megfojtottam volna, de nem volt gáz, mert belé eresztettem egy golyót a fejébe, amit nem találtak meg, mert pontos voltam. Maradt hatoska az ajtó előtt ő támaszkodott szintén csak túszul ejteni tudtam majd őt elvittem hátra és szépen lelöktem úgyszint:D A sotiját felvettem, eltettem az ICA dobozkába aztán szépen elhúztam a belem szakács ruhában a mentőcsónakkal:D:D
ennyi volt és a végén Silent Assassint kaptam és olyan 27 perc alatti küldetés volt, minden pillanatát kiélveztem:D -
IXEMGabeo #7595 nekem is van 6 game, ami eredeti a régiek közül:) mostmár kb lassan 5 éves game a Hitman, de még mindig értékálló végeredményben olcsó is:) -
Rundstedt17 #7594 kb 15 eredetim van -
IXEMGabeo #7593 nem baj, egyáltalán nem panasz volt jó ez nekem így is...amúgy megnézném neked hány eredeti gamed van... -
Rundstedt17 #7592 "a kolbászt elejteném kilépne a játék"
így jársz ha warezolsz -
IXEMGabeo #7591 íjj a you better watch out-nál minden oké volt, a kiskutya miatt lett csak Professional:S:S merhogy lelőttem és gólyokat találtak ááá, a kolbászt elejteném kilépne a játék...ez sosem ment SA-ba nekem...mondjuk nem tudom youtube-on a csávó kilőtte a medencét, a kiskutyát is lelőtte meg minden és SA-t kapott nem értem én miért nem:S:S:S -
IXEMGabeo #7590 na akkor majd alkalmazom erről a gázpalackosról nem tudtam...:) kivittem már többször csak ebbe az a jó, hogy nagyjából elfelejted hosszú idő után hogyan is vitted végig:D
szóval a varjas pályán bónuszt kapok hmm...és ott eltűnik minden tömeg az utcáról?:D
és mik az Easter Egg-ek? láttam a hajós pályán van egy zombi bug is...:D tudsz efféle titkokat? -
Vlala #7589 A főzőcskés csávónak simán meg kellet volna piszkálni a gáztartályát. Nem a legcsendesebb megoldás, de nem tudják a személyedhez kötni, elkönyvelik balesetnek.
Én kétszer végigjátszottam SA-ra, aztán elegem lett a lopakoósdiból, így először a "gondolkodás nélkül", másodszor a "nem maradhat tanú" elv szerint mentem végig a pályákon.
Az első szimpla brutalitás, odamész a célponthoz és lelövöd, mindenki, aki a célpont és közted van, áldozat, viszont a gyorsaság a cél. A másodiknál szó szerint mindenkit ki kell csinálni a pályákon (a madarason a tömegbe ellőtt sorozat bónuszpontot ér), így nulla szemtanú mellett a kiléted titokban marad.
Van ebben a játékban valami nagyon különleges. :) -
IXEMGabeo #7588 Üdv,
elkezdtem újra a game-t, kicsit egyedi végigjátszással nem a youtube szerintivel. Azanatóriumos pályát egész egyedi módon próbáltam megoldani, bonyolult módon durván 2 csávót, ha megmérgezel a harmadikat megfojtod és nem hagysz nyomot garantált a Silent Assassin.
Elkezdtem a pályát, rögtön elmentem balra ahol a 2 rendőr beszélget, belopóztam abba kis a bódéba és elcsentem a sokkolót (elég fontos és jó eszköz az ellenség elkábítására ezáltal sem kell a Sedative-ot fogyasztani.) Felmentem elvettem ugyan a belépő kártyát, de nem a főbejáraton mentem be, hanem felmásztam az eresz csatorna félén, a csaj nem látott meg a csávó sem leugrottam és ott találtam magam hirtelen, ahol a kis ablaknál a rendőr ül és nézi a monitort. Na most ott ugyebár van egy villanydoboz, amiben ha zárlatot okozok kijön a rendőr, azon nyomban a sokkolóval elkábítottam és átöltöztem a kazettát kivettem és a kulcsokat is. először is mentem a Smith ügynökért, ott az ülő Szanatóriumos emberkét elkábítottam, átöltöztem fehérbe (ideiglenesen), majd Smith ügynöknek a szérum beadagolása után szépen visszavettem a rendőröltözéket, és szépen csendesen a célszemélyek közül kettőt megmérgeztem (földgömbös alkeszt:D méreggel), a főzöcske de okosan csávót szintén az italába kapta a mérget, aztán amit elszúrtam a harmadik célszemélyt a súlyzóval fojtottam meg. Ez azért volt gáz, mert a testet ott simán megtalálják úgyhogy emiatt lettem csak Professional.:(
Miután ezeket megtettem szépen visszavettem a saját öltözékem átmentem 1-2 titkos ajtón, majd ott lent bementem a hullaházba, felkeltettem Smith és vége.
Igazából ez a megoldás amit kieszeltem sok mindenkinek eszébe juthatott nekem főleg az eleje jön be, amikor a rendőrt altatom el, az sztem elég kreatív ötlet volt úgy átmászva mindenen bekezdeni:)
ennyi, a többi pályán is igyekszem kidolgozni hasonló elképzeléseket.
A kertvárosi pályán, a bohócos megoldást próbáltam annyi volt a gáz, hogy a csaj megfordult sajnos le kellett ütnöm , csak ezért kaptam professionalt ismét...ebben a pályában nagyon sok lehetőség van korábban írtam, hogy a kutyust is volt, hogy lelőttem légpuskával:D:D az ugyebár a hátsó kertes megoldás lenne, ha valaki az eredeti ruhájában (öltöny) szeretne bemenni...
Operás pályán rafinált voltam szintén, ott a színészmegoldást választottam a kicserélt pisztoly, utána pedig a csillárra tettem bombát, ami megölte Richard de la Huntot...az sikerült Silent Assassinba ez mondjuk youtube-ról vett ötlet, korábban nem volt elképzelésem, hogy beöltözhetek színésznek:D...
Legjobb pálya még mindig azt mondom a New Orleansos, ott lehetne hentelni:), de résen is kell lenni rendesen nagyon tetszik a bároknak a hangulata...
és most tartok a You better Watch out pályán, na itt is egy totál új megoldást fogok kieszelni itt mondjuk ez a gáz, hogy kilép a játék, ha bármilyen dolgot leteszek vagy eldobok...
hajós pályát rühellem, az esküvősben szintén sok lehetőség van, a kaszinósban is, az angyal-ördög féle pálya az egyik legjobb majd az Amendmentes pálya egy kissé vontatott, de az se rossz... -
IXEMGabeo #7587 szeva biztos volt olyan, én megcsináltam egyszer úgy végig, de ennek ellenére nem kaptam minden pályán Silent Assassint...youtube-on is fent sztem rengeteg Silent Assassinos walkthrough, ha elakadnál... -
#7586 valaki vitte végig úgy a játékot,hogy EGYETLEN EGY lövést se adott le fegyverrel,kivéve az első küldit a showmanest? :P én most erre hajtok,a flatline-nál járok,normal szinten. persze párszor mág végigoltam a gémet,de ez nagy kihívás fegyver nélkül :P -
#7585 agent 47ről nehéz csinálni fantomképet :D
BTW
Nincsenek új pályák a játékhoz? Nem csinált vmi modder csapat? -
#7584 :D az a legnagyobb gond hogy már csináltam 2 ilyen mészárlást és már az újságban kezd megjelenni a fantomkép :S meg kevés a pénzem is emiatt :S -
Vlala #7583 Meg lehet, de bevallom őszintén, nekem nem fűlt hozzá a fogam.
Azt a hajót a Jóisten is mészárlásra teremtette :)
Vagy zombielandre :) -
#7582 megnézem köszi, ez eszembe se jutott -
IXEMGabeo #7581 youtube? esetleg? ha beütnéd a küldetést is talán megkapod a választ:) -
#7580 Üdv, nemrég megvettem a játékot, és a 8. pályán elakadtam teljesen (Death on the Mississippi), hogy lehet ezt a pályát megcsinálni anélkül hogy halomra lőjem az összes embert? :S amit végigjátszást találtam az nekem nem sokat mond, ami meg a bannerban van annál 404-es errort írt, tehát nincs a helyén.
Előre is köszönöm hogyha valaki tud segíteni! -
#7579 köszi! tényleg sikerült h nem elsőre dobtam rá az égi áldást :D -
Vlala #7578 Amikor először megy le, akkor mellette áll meg, nagy mákja van a szemétnek. :)
Akkor kell indítani az aknát, amikor teljesen alatta van.
(Vagy egyszerűen átküldeni rajta egy-két sörétet :) ) -
#7577 Sziasztok!
Megvettem a játékot és már az első küldetésnél nemtudok továbbjutni.
Amikor a delgado családot kell likvidálni, ott gyorsan megfojtom a papát, aztán megyek és ráteszem az aknát a csörlőre és nézem a térképet h mikor áll alá a fia h felülről érje el a halál...DE odaáig rendben van h bejön a kép a képben és mutatja ahogy robban a csörlő, de nem hal meg a srác!!!
7-szer próbáltam eddig és mindig ugyanaz történik. Egyszerűen nemtom h mi baja van, a patchet nemtudtam feltenni mert a gép szerint fel van téve.
viszont azt észrevettem mikor végigjátszást néztem h felül megjelenik egy kis felkiáltójel mikor pont alatta áll és a játékos akkor aktiválta az aknát, na de nekem ilyen sem történt meg mikor letettem a bombát és hordók alatt állt a srác.
szal egyszerűen nemtom h mibaja lehet... :S
vki segitsen! -
IXEMGabeo #7576 2000-2002-2004-2006
az első 4 rész ilyen időközönként készült el, mi történt, hogy nem adtak ki Hitman gamet 2008-ban?
mondjuk az Eidos elhiszem, hogy tavalyra a Batmanen dolgozott dögivel, meg újabb Tomb Raiderekre, de azért a Hitmant ne hanyagoljuk már el, mivel simán úgy fejezték be, hogy lesz folytatása:P -
#7575 még pár év -
IXEMGabeo #7574 mi a helyzet Hitman 5 ügyben? -
istvan65 #7573 Nem DVD-n van hanem letöltöttem!!!!
Régebben is ez volt az egyik probléma a másik meg hogy kevés volt a gépem hozzá vagyis a videó kártyámat nem támogatta!!! -
Vlala #7572 Karcos a DVD. -
istvan65 #7571 Nekem is ugyan ez a problémám!!
a telepítésnél mindig ki kellett hagyni ilyen fájlokat és csak úgy ment tovább a telepítés, de mikor elindítom ezt írja ki!!!
-
#7570 Hello. nem tudja valaki hogy ez miért van?:
-
#7569 Akarnék 100%-os mentést a játékhoz használni, de sajnos a betöltés mindig sikertelen :S
Tudja valaki h miért? -
Rundstedt17 #7568 másolásvédelem. -
dave86 #7567 Hello valaki HELP!!!!!!!
A mikulásbulis pályáról kidob ha kikapcsolom a lézert.
Mi ez???
Thanks -
dupcsik #7566 nekem is megoldodott -
dupcsik #7565 hello! mit kell csinálni, mert a magyaritás telepitő hiba üzivel kidob
köszi a segitséget -
#7564 megoldódott -
#7563 Hy!
Vki pls linkeljen magyarítást mert nekem rossz. A magyaritasok.hu-ról szedett magyarítás hibás, máshol meg nem találom.