Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagykispeter
Amúgy úgy tudom a fordítás az kész a szöveg visszapakolása megy nyár óta!
itt legalábbis ezt írják

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Ha valamennyire tudsz angolul szerintem is jobban jársz

Hát olvasgattam itt a fórumot, de annyi csúsztatás volt már, hogy én folytatnám a helyedben a játékot. 😊

Az összes résszel így voltam, elõször mindig angolul, aztán ha kijött a honosítás, akkor azzal is.

Gerbill
Ezekkel az ígérgetésekkel feleslegesen keltenek bennünk reményt, meg más csapat el sem kezdi fordítani mert azt hiszi, hogy õk csinálják.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

nagykispeter
Igen errõl van szó

KILLER2
Igazából engem pont ez zavar. Nem az, hogy nem csinálja, megértértem. Nekem sincs kedvem már este fáradtan hazaérve belekezdeni semmibe, de azért szólhatna, hogy mi van, mert azért nem mindegy, hogy még 1 év, 1 nap és kész vagy egyáltalán nem készül, esetleg tönkrement. Szólva kérnénk némi infót.

Töltsük le az internetet!

nagykispeter
Az igazság az hogy senkinek nincs joga követelni,ha nem csinálta volna akkor sem lehetne panasz!
A gond az hogy hogy több idõpont is be lett ígérve aztán hónapokig semmi hír

KILLER2
Sajnos nem. Pedig mindenki nagyon várta. Ennyi idõ alat már azért csak be lehetett volna fejezni, ha már nyár végére ígérték. Ha ez megvan 2 hét alatt napi 2-3 óra munkával, akkor fél év alatt ez mennyi?

nagykispeter
Hát nem akarlak keseríteni,de ebbõl nem sok minden lesz ahogy elnézem!

KILLER2
Na lehet, hogy akkor én is befejezem. Elkezdtem, kb 2/3-ig jutottam, aztán úgy döntöttem, hogy megvárom a magyarosítást és akkor még lesz benne újdonság és még érteni is fogom, de lehet, hogy nem bírom kivárni, mert tényleg nagyon jó játék. Amúgy nem kéne véletlenül átadni valakinek a fordítást, akinek van rá ideje? Mert azé nyár vége óta már nagyon sok idõ eltelt.

A H:BM fõkönyvtárban lévõ ini konfigfájlban található oszlop végére írd oda: "Shadermodel 1"
Majd mentsd, valszeg' így futni fog, nálam is így mûködött. ( #4895)
---
Nah, végigvittem a játékot én is, most hogy van több RAM-om.
Nagyon jó volt, szerintem az eddigi legjobb rész. 😊

Gerbill
A temetésen fel lehet kelni hitmannel...(A FAQ-ban le van írva hogy)

Oziris666
A végsõ videóból amugy kiderült,h él a csávó!

kissadamvikt
Hi all! Letöltöttem Blood Moneyt és mikor indítom elkezdi töltenikb a piros csak 4éig és kivág a játékból. Miért??????

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

UltimateGamR
Ma végre sikerült kiakasztanom a játékot! NAGYON JO JÁTÉK VOLT!!! Most akkor Hitmannal mivan ? a következõ részben lesz újabb bérgyilkos , esetleg a nõ ?? vagy a tolószékes hapsi fog üzemeltetni egy újabb bérgyilkos alakulatot ?

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

KILLER2
Tudom.

motyodlee
már megtetted ^^

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

KILLER2
Gondoltam, megkérdezem, hoigy mi van a magyarosítással, de inkább nem teszem.

Gyocsika
Print screnn gombot nyomd meg billen!

kisradai
Sziasztok!Nemtudja valaki hogy hogyan lehet képet csinálni a játékban?????

birro
köszz

motyodlee
Ez:
# Minimum Specifications:
Operating system: Microsoft Windows 2000/ Microsoft Windows XP (admin rights required) 95/98/ME/NT not supported.
#CPU: Pentium 4 1.5GHz or Athlon XP equivalent
#RAM: 512MB system Memory
#GRAPHICS: Direct3D 9 compliant cards supporting pixel shader 2.0 (nVidia GeForce FX or ATi Radeon 9500)
#SOUND: Direct X compatible sound card
#OPTICAL DRIVE: DVD-ROM drive
#HARD DRIVE: 5GB Free Space
#INPUT DEVICES: Keyboard and mouse

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

birro
a játéknak mi a minimum gépigénye?

motyodlee
szintén...

Ez engem is érdekelne!!
Gyocsika
Most tényleg mi a hejzet a magyaritással nagyon csend van túl nagy csend!
Esetleg nyuszi fogja hozni?<#nemtudom><#wink><#wink>

motyodlee
van ez igy...

Gerbill
Én is szoktam olyat, teljesen feltuningolt M4el😄 De szigorúan csak miután végigvittem és már unatkoztam. Az õ leírásából meg az derül ki, hogy a második pályán sem jutott tovább és mindenkit legyilkolt

KILLER2
Végülis van, de akkor meg nincs mit kérdezni. Pálya elõtt elmoindja, hogy kik a célszemélyek, a térképen meg meg tudod nézni, hogy hol vannak.

Miért vagytok ilyenek? Igenis jó móka mindenkit elintézni minden pályán. Igaz, a játék nem errõl szól, inkább arról, hogy a célszemély kiváételével senkit se bánts... de amikor az M4-es golyószóró megszólal, annak is van valami varázsa.

KILLER2
Tudtad, hogy a 47es ügynök egy bérgyilkos?

mike0013
te se játssz ezzel a játékkal😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Gerbill
"Mindenkit kinyirok..."
Szerintem neked inkább a Postal való😄

Gyocsika
A FAQ az szép FAQ az jó dolog FAQ 😄

mit kell csinalni a masodik pajaban... ? 😊 Mindenkit kinyirok elveszem a kulcsot...az alaksorban kinyitom az ajtot . S tovabb.... ?

rggfd

createev
Magyarítást a népnek!

createev
itt is mindenekinek utólag Boldog Karácsonyt!
Elõlegbe meg B.U.É.K.
<#worship>

mike0013
télleg fogja😊
a 2008-ast😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

grebber
Fogod, de mire kész lesz akkor már nem lesz annyira új a 2007-es év 😄

Next PC upgrade: 2022

KILLER2
Magyarosítás? Legalább az újévet had köszöntsem magyar Hitmannal!

KILLER2
Tudtommal a hitmanban nincs multiplayer. Javítsatok ki, ha tévedek.

kirol
De nem lett. 😞

heló!
valaki meg tudná mondani hogy milyen módon lehet a hitman blood money-el multizni?.
Xfireval és ASE-val próbáltam de nem jött össze. lehet hogy müködne csak én néztem el valamit...
segítsetek ha tudtok.

csuszi
jézuska akart lennei😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
<#wilting> jézsuka plz magyarítást a fa alá...<#idiota>

MJ rulz Pink Team The Only One

kirol
Akkor ezért nem láttam. Köszi

hykao
Az attól függ. Legkönnyebb fokozaton sehol, mert nincs NOTORIETY rendszer. Minden egyéb esetben a pálya végi összesítéseknél.
kirol
"Másik lehetõség a Notoriety csökkentésére az a munkák végeztével a különféle kenõpénzek megfelelõ helyre juttatása. Vagy a helyi civileket, vagy a rendõrsget lehet lefizetni, de ha már túlon túl ismertek vagyunk akkor akár teljesen új személyazonosságot is vásárolhatunk borsos árért."

Hát ilyet hogy lehet csinálni?
Hol tudom egyátalán megnézni, hogy én ebbõl a szempontból hogy állok?

Nah nekem visszajött az alább irt problémám :\ egyszer csak kilépett a game ,h hibát észlelt utána nem indult securommal mer helyezzem de a DVD-t aztán a Better Watch Out pályán bele próbálom dobni az õr hátába a kést és kilép 😞

createev
Magyarítás hogy áll?<#crazya>