7642
-
#6632 Mit tegyek? -
#6631 Oh yeah...
-
#6630 Kössz a tippet, egyébként nem a jelentését nem tudtam, csak nem találtam hova menjek,de má rájöttem... :)
Csak pillanatnyilag nincs FAQ, vagy megszűnt? -
#6629 Az egyik igen rakd fel a magyarítást a másik pedig hogy menj ki az udvarra! -
#6628 Rakd fel a magyarítást... -
#6627 Üdv!
Lenne egy kis problémám... Az első pályán amikor sniper-el leszedem az őröket akkor kapok egy olyan parancsot, ho Get outside. Ilyenkor mit csinálljak? :)
Már mindent próbáltam, de nem tom...
-
#6626 Az a baj, hogy crackelve van. Telepítsd újra és a SecureRom Loaderrel indítsd el. -
tpM #6625 Igen nekem is ez a gond az a baj ,h tört. :\ -
Andrásss #6624 Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy a "YOU BETTER WATCH OUT..." nevű pályán ha eldobok akármilyen tárgyat akkor rögtön kilép a játékból? Lehet hogy a tört verzió miatt? Mert az van meg. Vagy eredetiben is ilyen? Egyébként 1.2 patch sem segített rajta. Válaszotokat előre is köszi! -
tpM #6623 Jahát nekem 1.2-t 1.2-es crackel használva laggol :\ -
#6622 inkább 1.2-t -
tpM #6621 Használd az 1.0-s cracket nekem is úgy megy. -
destroyer91 #6620 ezzel sokat segitettél...ha lenne rám pénzem hidd el megvenném...vmi más ötlet netán? -
#6619 Vedd meg eredetiben, és akkor mehet rá a legújabb peccs... -
destroyer91 #6618 Na megin itt vok...ismét beszart és szaggat...egy ideig ment aztán kiléptem és vissza utána megin rossz volt..a patch az jo lenne de mivel tört verziom van nem tok vele mit csinálni...vmi ötlet? -
destroyer91 #6617 igen támogatja de köszi a patch megoldotta a gondot örök hálám -
#6616 Az első patchot fel kell tenni legalább. Ez egy BUG. -
#6615 Videókártyát támogatja a játék? SZerintem nyomass a driverére egy frissítést. -
destroyer91 #6614 Sziasztok!!megszereztem a gémet és fel is nyomattam a gépre de az a gondom van vele h vmiér szaggat mint állat de bármit állitok a grafon ugyanaz a gond szal nem a gépem a hibás mer birnia kéne simán...dricerfrissités megvolt mást nem tudtam...vki hellpp!!! -
#6613 -
#6612 -
#6610 Mivel az ultraweb törölte az oldalt, így nem. Amúgy meg próbáld egy hozzászólásba tömöríteni a feltörekvő gondolataidat! :) -
#6609 Az véletlenül nem 47-es hiba? :D -
#6608 valaki nem tudná megcsinálni a FAQ-t mert 404-es hiba jön ki az ultraweben! -
#6607 aki átlát rajtam ..::IOIGRV::.. de haláli!!!!!! -
XD
igaz silent assasin de a blood money konzolon van meg :) -
#6605 OK.
Én is feltettem, csak még nem próbáltam ki :D -
#6604 Akkor marad az, hogy a hibaüzenetek leokézása sokszor...illetve a nyelvválasztó progi segítségével próbálkozni...
Többet én sem tudok mondani, a telepítőt sajna nem én csináltam. -
#6603 És ha nem? :S -
#6602 Oké köszi megvan még1 szer letöltöttem a magyarítást és most is kiírta rengetegszer de végigment!!! köszi!! -
#6601 A hibaüzenettől függetlenül lehetséges, hogy folytatódik a magyarítás telepítése. Nézd meg, hogy miután megjelent a hibaüzenet van-e lemezművelet. (világítgat-e a HDD kijelzője a házon) Ha igen, akkor hagyd, hadd fusson le a telepítés. -
#6600 Akárhányszor nyomhatok ok ot nem megy tovább! -
Csoder #6599 Csak nyomj mindig OK-t. -
#6598 És ezt akkor is kiirja ha a nyelvezet választónál rámegyek a magyarra! -
#6597 Hali!!!!
Légyszi segítsetek a magyaritással vannak problémiáim!!!!
Ezt írja ki amikor telepitem és nem telepiti fel a magyaritást!! Mi lehet a gond? -
#6596 DEJÓ!!!! HURRÁ!!! És ez miért jó nekünk? -
stefan #6595 Uborka szezon van!!! -
xrm #6594 Se faq,se magyar oldal -
Hellsing47 #6593 :D
persze..és azt nyir ki akit akar mi?:DD -
sz4bee #6592 vagy magánválalkozásba kezd a kinaiaknál