7642
-
#6672 Valószínüleg a tükrözödés miatt van, de hogy azt ki lehet-e kapcsolni, nem tom... -
tpM #6671 Semmilyen árnyék sincsen -
Vlala #6670 Önárnyék meg ilyenek nincsenek bekapcsolva? -
#6669 Szal akkor FAQ ügyben mi a helyzet? :):) -
sutyi987 #6668 Én is így gondolom!!De sajna nem megy! Pedig még egy játék sem csinálta ezt, a Tomb Raider Legend is simán futott rajt! Meg vírust sem találtam a gépen, szóval én sem tudom mi lehet:( Pedig annyira játszanék vele!! -
#6667 Akkor nemtom mi van... ezen simán mennie kéne... -
sutyi987 #6666 Asus P5P800, 3.0 ghz, 1 Gb RAM, Ati Radeon 9600pro 256MB -
#6665 Ha a demó se megy akkor valszeg a géped... mi a konfig-od? -
sutyi987 #6664 már próbáltam ezerféle képpen, crackel, anélkül,securom-mal, egyik se működötött. de a demó se indul el,pedig elvileg annak menni kéne! Szerintem a gépemmel lehet vmi, csak nem tudom mi!Ezt még egyetlen játék sem csinálta. -
#6663 Crack-elted? Mert ha igen, akkor tedd vissza az eredeti exe-t és indítsd SecuRom Loaderrel -
sutyi987 #6662 Sziasztok!
Feltelepítettem a Blood Money-t, de amikor elindítanám a játékot, 2 mp múlva kidob azzal az üzenettel, hogy "a HitmanBloodMoney.exe hibát talált ezért leáll.stb." Próbáltam már sok megoldást de egyik sem segített. Tegnap letöltöttem a demót, de az is ugyanezt csinálja!! Mi lehet a probléma! Aki tud vmi okosat, kérem írjon!
thx -
tpM #6661 Jah tegnap végignyomtam 3. nehézségi fokon és elkezdtem legnehezebben...hát elég kemény :)
+ nekem valamiért ha bemegyek valami csempés helyre elkezd akadozni vagy nemtudom... 35FPS ,de a célkereszt kb 10pixelenként ugrál :\ -
#6660 Szerintem a játék annyira élvezhető, hogy nem túl nagy gond, ha néha előröl kell kezdeni egy pályát... :) -
#6659 Ja.
Amúgy úgy tűnik sikerült kijavítani a magyarítás telepítőjének a hibáját! Az új verzió letölthető a Gamehunter Team oldaláról. -
#6658 A nem elveszős az pályák között van és azt azért leeht nem? -
#6657 Legnehezebb fokozaton meg már egyáltalán nincs semmilyen mentési lehetőség...se elveszős, se nem elveszős... :) -
#6656 Amit elmentesz azt csak azon a pályán tudod visszatölteni, ha kilpsz akkor elvesztek a mentések, nincs annak semmi baja. direkt így lett kitalálva. -
#6655 Mivan? Amit pályán mentsz, azok mindig elvesznek, ha kilpsz vagy újrakezded. pályánként lehet menteni. -
zitababa #6654 Hello!
Játszanék a HBM-al de kurvára elszúrták, hogy nincs normális mentés!!!!
Felraktam patch-ket, hiába Securom Loader-ek nem indul patchel.
Melyik patch orvosolja a pontos mentést?
Visszaolvastam de nem találtam rá választ.
Így nagyon gáz a game, hogy vagy leülsz 2 órát játszani és haladsz élvezettel vagy elvesznek a pályamentéseid!!!
Tud vki segíteni?
zita -
#6653 Na kérés visszavonva!
Megoldottam. Megy ez a régi mentéssel is, csak ügyeskedni kellett kicsit. :) -
#6652 Tudna valaki adni egy mentést?
Ez jönne: "08. Pálya - Till Death Do Us Part"
Vagy lehet valami kóddal pályát ugrani? -
#6651 Nem nem mennek. Új profil kell. -
Hellsing47 #6650 irta is a telepitö hogy a magyaritás feltelepitése után nem lesznek meg a mentéseid :) -
#6649 Azért se olvasok vissza. Már felment, de elég tré a telepítő.
Viszont mivel nem olvastam vissza, de gondolom az eddigi játékmentéseimnek annyi ugye? Mert nem látja.
Ez is iszonyat szuper. :( -
Hellsing47 #6648 azt hogy olvass egy kicsit vissza :) -
#6647 ÁÁÁÁÁÁÁ!!! OLVASS VISSZA!!! -
#6646 Nekem a honosítás telepítésnél hibát ír:
Warning! Garbage at the end of the zipfile!
Ez meg mit akar jelenteni? -
#6645 minél magasabb annál jobb;) -
#6644 Annyira nem értek ehhez az FPS dologhoz, de lehet az se jó ha túl magas... -
tpM #6643 Nah énmeg korábbam már említettem ,h pl 1.02es crackel vagy ha Securom loaderrel indítom akkor olyan furcsán laggol és azt vettem észre ,h mikor Fraps-al akkor érdekesen megy rendesen pedig akkor 30FPS-re veszi 60helyett... -
#6642 Ühüm...értem...
Egyébként csak azért érdeklődöm, mert ha esetleg nem lenne meg, akkor én szívessen összedobnék vmit... :) -
#6641 Ha jól emlékszem anno Hmuda csinálta azt az oldalt, tőle kéne megkérdezni. -
#6640 Bocs, ebebn igazad van... én is mindig ezt szoktam mondogatni... :)
Visszatérve: Nem volt biztonságimásolat v. csak nem akarod/akarjátok visszatölteni? -
#6639 OLVASS is, ne csak írkálj... (#6610) -
#6638 Nah, egyébként akkor FAQ miért nincs? -
#6637 Hát igen... De azthiszem megéri... :) -
Vlala #6636 Ez azért van, mert megszoktad az egy kattintásos, mindent szájba adó Windowsos telepítőket.
Ez nem ilyen, ezért meg kell dolgozni :) -
#6635 Ma vagy holnap kint lesz egy olyan verzió a honlapon amiben már nem jelenik meg ez a "Warning...". Elég idegesítő egy hiba, de sajnos ez a csomagolórutin egy beépített figyelmeztetése, viszont teljesen ingyenes ez a rutin és egyszerü volt nekünk ezt használni a telepítőnél. -
#6634 Kössz már rájöttem, de elég gáz ho 1000x rá kell kattintani...
Nah, lényeg, hogy van... -
#6633 Egy ideje ezt beszéljük. Nyomj OK-ot, amíg végig nem megy.