Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdünk ellustulni olvasás terén emberek -_-
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
de mondom, én itt vagyok, mint tester😊
és írj ide, ha van fejlemény, köszi
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
és akkor lesz valami a PS2-es fordítással😄DD?
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Átnéztem a forumot de nem találtam a megoldást, elinditom a játékot 1.1 patch fönn van (de nélküle is ugyanezt irta ki) és kiirja azt hogy ütközött v.milyen emulátor programmal, mit tegy securom loader fönn van de ugyanugy szar.
Nagyon várjuk!
Köszi mindkettõtöknek!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
MJ rulz Pink Team The Only One
és ha én lennék a tester😄?
Köszi! 😊
<#worship>#worship>
Zene füleimnek!
-más-
Valahol van egy weblap, ahol összesítve vannak az ún. easteregg-ek, rejtett dolgok? Pl. gondolok itt most rat club-ra, "Melegfogadtatástelõhozó-krómgomb"-ra, operaház fantomja maszk, stb.
Hitmanforum topicjait nézegettem, de ott kicsit összevissza vannak.
PS2-re is megcsináljátok?<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
sok sikert, hajrá<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Más: A mai nappal a magyarítás a végsõ tesztfázisához érkezett, ami annyit tesz, hogy Piedon átküldte a teljes szövegállományt, amit én ráraktam a játékra, és most az elejétõl a végéig átnézem, hogy van-e hiba vagy még korrigálni-javítani való stb. Úgyhogy innentõl megint rajtam is múlik a dolog! 😊 Nem ígérem, hogy egy nap alatt átböngészem az egészet, mert mellette természetesen nekem is van más dolgom is, de mostmár talán tényleg hamarosan elérhetõ lesz a végleges, letölthetõ változat!
Na de félre a tréfával, véleményem szerint nagyon tiszteletre méltó, hogy hobbiból lefordítjátok, nagyon sok embernek okoztok ezzel örömet, még ha nem is mutatják ki, viszont csalódást is, mikor a bejelentett napon kiderül, hogy csúszik a dolog, vagy idõpont nélkül várakoznak.
Én nem kérek semmit. Nem panaszkodok, hogy miért azt már megmondták elõttem, egyszerûen nincs jogom, és ez ügyben szerintem senkinek sem, max a fordítógárdának hogy mennyit nyavajognak a türelmetlenek, csak egy "kb." idõpontot kérek, hogy mikorra várható.
Peace!
Panasz inkább az volt,hogy néha beírhatnál,az eddigitõl sûrûbben,hogy hol tart.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Töltsük le az internetet!
1. Ha más vállalja el, hogy továbbcsinálja, neki sem lesz egyszerübb, mert bármit módosítok a szövegben, egyszerre 42 fájlban kell módosítanom még. Ha valaki tud erre egy egyszerü módszert, ne habozzon szólni.
2. Sajnos nem úgy állok szabadidõvel, mint szeretnék. Nagyon sokszor van, hogy este érek haza és ahogy Killer2 említette nem sok hangulatom van nekiállni fordítani.
3. A fordításokat teljesen nonprofit alapon, pusztán kedvtelésbõl és szabadidõben csináljuk. Ez van tessék tudomásul venni.
Meg lehet nézni amúgy, hogy akik elkezdtek így fordítani hobbiból és nálam még fiatalabbak is ráadásul, hányan hagyták abba pont azért mert elég idõrabló és jóformán nem térül meg belõle semmi, kivétel az az egy két köszönölevél amit néha kap az ember.
Csak úgy említésképp: 6485 sor, 35276 szó és 276993 karakter. Lehet kezdeni begépelni és meglátjuk mikorra végez az ember.
4. Ha most beszúrok ide jópár képet elhiszitek, hogy folyik a munka? Nem álltam le vele, nem tettem talonba, nem lett törölve az egész, egyszerüen csak húzódik. Ennyi, semmi több.