Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
lentebb megtalálod a kérdésedre a választ...
kezdünk ellustulni olvasás terén emberek -_-

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

kissadamvikt
valaki az elõzõ kérdésemre tudna adni választ?? Köcce elõre is!!!!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

kissadamvikt
miért csinálja azt a játék h elindítom és mikor elkezdi tölteni a piros csíkot megáll, vár 1 kicsit és kidob a játékból!?!?!?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

KILLER2
Akkor bocs, nem az volt.

Töltsük le az internetet!

hykao
Elõször is rakd fel a legújabb peccset, aztán ha utána is kidob, akkor vedd vissza a hang hardveres gyorsítását kissé a dxdiag-ban...
KILLER2
Ne crackeld?

Gerisone
leáll az operaházas résznél! Tudom FAQ! de az nem jön be! valaki elmongya mit kell átállítani?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

mike0013
oké😄
de mondom, én itt vagyok, mint tester😊
és írj ide, ha van fejlemény, köszi

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Piedon
Lehet belõle valami, a héten kapok egy PS2-t és ha meg is tudom javítani akkor ki fogom próbálni azon is a fordítást.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

mike0013
😊
és akkor lesz valami a PS2-es fordítással😄DD?

Piedon
Haladunk emberek, haladunk, az elmúlt napokban vagy hússzor raktam újra a fordítást mert annyi módosítandó volt benne.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

nincs, de most megoldottam egy másfajta crackel haverom küldte át köszi szépen.

nagykispeter
Van 1.1-es crack is

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Securom Loaderbõl nyitod a hitmanbloodmoney.exe-t? Akkor valamiu másba köt bele, nincs fenn valami más CD-emulátorod a Daemon mellett? Pl. Alcohol, Nero, stb.

üdV!

Átnéztem a forumot de nem találtam a megoldást, elinditom a játékot 1.1 patch fönn van (de nélküle is ugyanezt irta ki) és kiirja azt hogy ütközött v.milyen emulátor programmal, mit tegy securom loader fönn van de ugyanugy szar.

nagykispeter
<#eljen>
Nagyon várjuk!
Köszi mindkettõtöknek!

constantin
Tényleeeeeegggggggggggggggg.LLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL.Bazmeg.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Piedon
Tök jó, egybõl meg is válaszoltad (rosszul) magadnak a kérdést.

constantin
Szia.Örülök a magyaritásnak nagyon.Kb. mikor lessz kész és letölthetõ?Még a héten valamikor.Elõre is kössz

Ez jó hír, újra megköthetjük a piros nyakkendõt 😊

Gerbill
<#szomoru1>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

constantin
Csá.Ez a játék istencsácsár.Akinek gondja van a játék menésével(szaggat,akad)annak tudok egy tuti megoldást.Telepítse a játékot,tegye fel az 1.1-es cracket majd az 1.2-eset és utána az 1.2hez készített cracket tegye fel és megy mint az ágybaszarás.Akinek kell bármi az írjon ide és segítek hamar.

csuszi
Jéééeeeeeeuuuuhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

MJ rulz Pink Team The Only One

mike0013
öö😄
és ha én lennék a tester😄?

Basszus, <#falbav>
Köszi! 😊

hykao
pedig ott van hitmanforumon: KATT
<#worship>

Zene füleimnek!

-más-

Valahol van egy weblap, ahol összesítve vannak az ún. easteregg-ek, rejtett dolgok? Pl. gondolok itt most rat club-ra, "Melegfogadtatástelõhozó-krómgomb"-ra, operaház fantomja maszk, stb.
Hitmanforum topicjait nézegettem, de ott kicsit összevissza vannak.

Piedon
Mivel egyikünknek sincs PS2je ezért a tesztelés nem megoldható, amúgy nem lenne semmi akadálya, mert a játékban benne vannak a PS2 szövegek is.

mike0013
ÉLJEN😄😄DDD
PS2-re is megcsináljátok?<#idiota>

kirol
Szuper!

grebber
A jó isten áldjon titeket hobbyfordítókat!!<#worship><#eljen>

Next PC upgrade: 2022

KILLER2
Na ez jó hír.

<#eljen>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

motyodlee
oh jeah
sok sikert, hajrá<#vigyor><#nyes>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

hykao
A legjobb a Silent Assassin, azon kívül meg van több tucatnyi... 😊))

Más: A mai nappal a magyarítás a végsõ tesztfázisához érkezett, ami annyit tesz, hogy Piedon átküldte a teljes szövegállományt, amit én ráraktam a játékra, és most az elejétõl a végéig átnézem, hogy van-e hiba vagy még korrigálni-javítani való stb. Úgyhogy innentõl megint rajtam is múlik a dolog! 😊 Nem ígérem, hogy egy nap alatt átböngészem az egészet, mert mellette természetesen nekem is van más dolgom is, de mostmár talán tényleg hamarosan elérhetõ lesz a végleges, letölthetõ változat!
A minõsitések hogy vannak a játékba?
hykao
Törölték az oldalt ahogy elnézem...
Ramires
Mi a franc van a FAQ-val ? <#wow2>

Köszi a segitséget!!!Beirtam az inibe azt az 1 sort követtem az utasitásokat.Megnézem van-e észrevehetõ változás a játék futásán.Köszi még1x!!!
Rakd fel a patch-jét és próbáld meg ezt: #6371, #4895

Aztán gyakorlom a gépelést...
Nagyon megtetszett a játék csak kár hogy szaggat.Nemrég az ujságok szellemnek neveztek.Nemsokára megcsinálok még egy küldöit hogy megtudjam mit is iskálnak rolam.
Pálya végi összesítõ, vagy Briefing menü küldi közben. ("notoriety 0/100")

Ismeretséget csak az ujságokban lehet megnézni amit a feladat után kapunk?
Nem térül meg? Ahányszor én imába foglaltam a fordítók nevét, valami isteni ajándék biztos hull a kezükbe. 😉
Na de félre a tréfával, véleményem szerint nagyon tiszteletre méltó, hogy hobbiból lefordítjátok, nagyon sok embernek okoztok ezzel örömet, még ha nem is mutatják ki, viszont csalódást is, mikor a bejelentett napon kiderül, hogy csúszik a dolog, vagy idõpont nélkül várakoznak.
Én nem kérek semmit. Nem panaszkodok, hogy miért azt már megmondták elõttem, egyszerûen nincs jogom, és ez ügyben szerintem senkinek sem, max a fordítógárdának hogy mennyit nyavajognak a türelmetlenek, csak egy "kb." idõpontot kérek, hogy mikorra várható.
Peace!

nagykispeter
Így van,ezt írtam hogy senkinek nincs oka panasazra mégha abbahagytad volna,akkor sem!
Panasz inkább az volt,hogy néha beírhatnál,az eddigitõl sûrûbben,hogy hol tart.

KILLER2
Teljesen megértelek, mi csak némi infót szeretnénk, hogy hol tart és várhatóan mikor lesz kész.

Piedon
Melyiket szeretnéd? Jogos a kritika, meg a kérdések áradata.
1. Ha más vállalja el, hogy továbbcsinálja, neki sem lesz egyszerübb, mert bármit módosítok a szövegben, egyszerre 42 fájlban kell módosítanom még. Ha valaki tud erre egy egyszerü módszert, ne habozzon szólni.
2. Sajnos nem úgy állok szabadidõvel, mint szeretnék. Nagyon sokszor van, hogy este érek haza és ahogy Killer2 említette nem sok hangulatom van nekiállni fordítani.
3. A fordításokat teljesen nonprofit alapon, pusztán kedvtelésbõl és szabadidõben csináljuk. Ez van tessék tudomásul venni.

Meg lehet nézni amúgy, hogy akik elkezdtek így fordítani hobbiból és nálam még fiatalabbak is ráadásul, hányan hagyták abba pont azért mert elég idõrabló és jóformán nem térül meg belõle semmi, kivétel az az egy két köszönölevél amit néha kap az ember.

Csak úgy említésképp: 6485 sor, 35276 szó és 276993 karakter. Lehet kezdeni begépelni és meglátjuk mikorra végez az ember.
4. Ha most beszúrok ide jópár képet elhiszitek, hogy folyik a munka? Nem álltam le vele, nem tettem talonba, nem lett törölve az egész, egyszerüen csak húzódik. Ennyi, semmi több.

KILLER2
Hét, hónap?! Év!

Gerbill
És ha szerencsések vagyunk akkor még lektorálni is fogják ami mégpár hét, hónap.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.