7642

• Hassan B
    Valószínüleg a tükrözödés miatt van, de hogy azt ki lehet-e kapcsolni, nem tom...
  • tpM
    Semmilyen árnyék sincsen
  • Vlala #6670
    Önárnyék meg ilyenek nincsenek bekapcsolva?
  • Hassan B
    Szal akkor FAQ ügyben mi a helyzet? :):)
  • sutyi987
    Én is így gondolom!!De sajna nem megy! Pedig még egy játék sem csinálta ezt, a Tomb Raider Legend is simán futott rajt! Meg vírust sem találtam a gépen, szóval én sem tudom mi lehet:( Pedig annyira játszanék vele!!
  • Hassan B
    Akkor nemtom mi van... ezen simán mennie kéne...
  • sutyi987
    Asus P5P800, 3.0 ghz, 1 Gb RAM, Ati Radeon 9600pro 256MB
  • Hassan B
    Ha a demó se megy akkor valszeg a géped... mi a konfig-od?
  • sutyi987
    már próbáltam ezerféle képpen, crackel, anélkül,securom-mal, egyik se működötött. de a demó se indul el,pedig elvileg annak menni kéne! Szerintem a gépemmel lehet vmi, csak nem tudom mi!Ezt még egyetlen játék sem csinálta.
  • Hassan B
    Crack-elted? Mert ha igen, akkor tedd vissza az eredeti exe-t és indítsd SecuRom Loaderrel
  • sutyi987
    Sziasztok!

Feltelepítettem a Blood Money-t, de amikor elindítanám a játékot, 2 mp múlva kidob azzal az üzenettel, hogy "a HitmanBloodMoney.exe hibát talált ezért leáll.stb." Próbáltam már sok megoldást de egyik sem segített. Tegnap letöltöttem a demót, de az is ugyanezt csinálja!! Mi lehet a probléma! Aki tud vmi okosat, kérem írjon!

thx
  • tpM
    Jah tegnap végignyomtam 3. nehézségi fokon és elkezdtem legnehezebben...hát elég kemény :)
    + nekem valamiért ha bemegyek valami csempés helyre elkezd akadozni vagy nemtudom... 35FPS ,de a célkereszt kb 10pixelenként ugrál :\
  • Hassan B
    Szerintem a játék annyira élvezhető, hogy nem túl nagy gond, ha néha előröl kell kezdeni egy pályát... :)
  • hykao #6659
    Ja.

Amúgy úgy tűnik sikerült kijavítani a magyarítás telepítőjének a hibáját! Az új verzió letölthető a Gamehunter Team oldaláról.
  • KILLER2
    A nem elveszős az pályák között van és azt azért leeht nem?
  • hykao #6657
    Legnehezebb fokozaton meg már egyáltalán nincs semmilyen mentési lehetőség...se elveszős, se nem elveszős... :)
  • Gerbill
    Amit elmentesz azt csak azon a pályán tudod visszatölteni, ha kilpsz akkor elvesztek a mentések, nincs annak semmi baja. direkt így lett kitalálva.
  • KILLER2
    Mivan? Amit pályán mentsz, azok mindig elvesznek, ha kilpsz vagy újrakezded. pályánként lehet menteni.
  • zitababa
    Hello!

Játszanék a HBM-al de kurvára elszúrták, hogy nincs normális mentés!!!!
    Felraktam patch-ket, hiába Securom Loader-ek nem indul patchel.
    Melyik patch orvosolja a pontos mentést?
    Visszaolvastam de nem találtam rá választ.
    Így nagyon gáz a game, hogy vagy leülsz 2 órát játszani és haladsz élvezettel vagy elvesznek a pályamentéseid!!!

Tud vki segíteni?

zita
  • kirol
    Na kérés visszavonva!

Megoldottam. Megy ez a régi mentéssel is, csak ügyeskedni kellett kicsit. :)
  • kirol
    Tudna valaki adni egy mentést?
    Ez jönne: "08. Pálya - Till Death Do Us Part"
    Vagy lehet valami kóddal pályát ugrani?
  • KILLER2
    Nem nem mennek. Új profil kell.
  • Hellsing47
    irta is a telepitö hogy a magyaritás feltelepitése után nem lesznek meg a mentéseid :)
  • kirol
    Azért se olvasok vissza. Már felment, de elég tré a telepítő.

Viszont mivel nem olvastam vissza, de gondolom az eddigi játékmentéseimnek annyi ugye? Mert nem látja.
    Ez is iszonyat szuper. :(
  • Hellsing47
    azt hogy olvass egy kicsit vissza :)
  • KILLER2
    ÁÁÁÁÁÁÁ!!! OLVASS VISSZA!!!
  • kirol
    Nekem a honosítás telepítésnél hibát ír:
    Warning! Garbage at the end of the zipfile!

Ez meg mit akar jelenteni?
  • mike0013
    minél magasabb annál jobb;)
  • Hassan B
    Annyira nem értek ehhez az FPS dologhoz, de lehet az se jó ha túl magas...
  • tpM
    Nah énmeg korábbam már említettem ,h pl 1.02es crackel vagy ha Securom loaderrel indítom akkor olyan furcsán laggol és azt vettem észre ,h mikor Fraps-al akkor érdekesen megy rendesen pedig akkor 30FPS-re veszi 60helyett...
  • Hassan B
    Ühüm...értem...
    Egyébként csak azért érdeklődöm, mert ha esetleg nem lenne meg, akkor én szívessen összedobnék vmit... :)
  • hykao #6641
    Ha jól emlékszem anno Hmuda csinálta azt az oldalt, tőle kéne megkérdezni.
  • Hassan B
    Bocs, ebebn igazad van... én is mindig ezt szoktam mondogatni... :)
    Visszatérve: Nem volt biztonságimásolat v. csak nem akarod/akarjátok visszatölteni?
  • hykao #6639
    OLVASS is, ne csak írkálj... (#6610)
  • Hassan B
    Nah, egyébként akkor FAQ miért nincs?
  • Hassan B
    Hát igen... De azthiszem megéri... :)
  • Vlala #6636
    Ez azért van, mert megszoktad az egy kattintásos, mindent szájba adó Windowsos telepítőket.
    Ez nem ilyen, ezért meg kell dolgozni :)
  • Piedon
    Ma vagy holnap kint lesz egy olyan verzió a honlapon amiben már nem jelenik meg ez a "Warning...". Elég idegesítő egy hiba, de sajnos ez a csomagolórutin egy beépített figyelmeztetése, viszont teljesen ingyenes ez a rutin és egyszerü volt nekünk ezt használni a telepítőnél.
  • Hassan B
    Kössz már rájöttem, de elég gáz ho 1000x rá kell kattintani...
    Nah, lényeg, hogy van...
  • KILLER2
    Egy ideje ezt beszéljük. Nyomj OK-ot, amíg végig nem megy.