Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
már 2x leszedtem de folyton bead egy hibát a Magyar nyelvezet telepitésénél 😞
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ja igen, azt tudom, hogy Xboxon egyelõre még nem megy, mert kifagy a játék a magyarítással. Csak szólok, hátha ez történik PS2-n is.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Már töltöm is.
És mi lesz a PS2-vel? <#idiota>#idiota>
töltöm is 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
MJ rulz Pink Team The Only One
inkább várok többet de akkor olyan is lesz valószínûleg az eredmény 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Na, hülyeséget félretéve, én is várom a magyarítást, big respect a munkáért!
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Hello World!
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Valaki megmondaná mitt kell csinálni akkor amikor az elsõ pálya bejön a második pályán meg kilép mert hibát észlel?
Aki tudja írjon a [email protected] ra
Elõre is köszi!!!!!!
Töltsük le az internetet!
támogatja a játék??
öö..ne crackeld..
vedd vissza a driveres hanggyorsitást
ha ezek sem segitenek akkor passz 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nekem volna egy nagy problémám a játékkal. Állandóan kilép windows ba cask ugy magától. Feltettem a patch eket, probáltam ezt a Shadermodel 1 hülyeséget is, de semmi haszna... Van mikor az options ba sokáig hülyéskedek és kilép. Nem ir ki semmit. Viszont a játékba amikor az elsõ pályán az elején a 2 fickot kell leütni, és felveszem a pisztolyt, azonnalkilép. Valami értelmes 5let?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
csodálkozol hogy nem megy?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ahogy olvatam már csak végig kell játszonotok ujra mert kész <#eljen>#eljen>
ha ti nem értek rá majd én letesztelem <#hehe>#hehe>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"A H:BM (Csak, hogy értsd: Hitman Blood Money) fõkönyvtárban lévõ ini konfigfájlban található oszlop végére írd oda: "Shadermodel 1"
Majd mentsd, valszeg' így futni fog, nálam is így mûködött. ( #4895)"