Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Amúgy meg biztos ki lehetne találni vmi értelmes folytatást ha nagyon gondolkodna ezen pár okos ember az IO-nál 😊
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Amúgy arról csacsogjatok, hogy kipróbáltátok-e az új verziójú - elméletileg "garbage" mentes - telepítõvel felvértezett magyarítást???
hiszen klonozva lettünk..nincsen elö életünk...
én max egy olyan folytatást tudnék elképzelni hogy egy másik föhöst raknak bele(bár kétlem hogy hozzászokna bárki is 47-es hiányának) vagy viszont "leszerzödünk" egy másik csoporthoz 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Kéne egy Hitman Begins. vagy vmi iesmi 😊
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Abba már bele se gondoljunk, hogy a ha a játék történetét nézzük, akkor már nem naon lehet folytatni...
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Feltelepítettem a Blood Money-t, de amikor elindítanám a játékot, 2 mp múlva kidob azzal az üzenettel, hogy "a HitmanBloodMoney.exe hibát talált ezért leáll.stb." Próbáltam már sok megoldást de egyik sem segített. Tegnap letöltöttem a demót, de az is ugyanezt csinálja!! Mi lehet a probléma! Aki tud vmi okosat, kérem írjon!
thx
+ nekem valamiért ha bemegyek valami csempés helyre elkezd akadozni vagy nemtudom... 35FPS ,de a célkereszt kb 10pixelenként ugrál :\
][ ВАЗ ][
Amúgy úgy tûnik sikerült kijavítani a magyarítás telepítõjének a hibáját! Az új verzió letölthetõ a Gamehunter Team oldaláról.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Játszanék a HBM-al de kurvára elszúrták, hogy nincs normális mentés!!!!
Felraktam patch-ket, hiába Securom Loader-ek nem indul patchel.
Melyik patch orvosolja a pontos mentést?
Visszaolvastam de nem találtam rá választ.
Így nagyon gáz a game, hogy vagy leülsz 2 órát játszani és haladsz élvezettel vagy elvesznek a pályamentéseid!!!
Tud vki segíteni?
zita
Megoldottam. Megy ez a régi mentéssel is, csak ügyeskedni kellett kicsit. 😊
Ez jönne: "08. Pálya - Till Death Do Us Part"
Vagy lehet valami kóddal pályát ugrani?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Viszont mivel nem olvastam vissza, de gondolom az eddigi játékmentéseimnek annyi ugye? Mert nem látja.
Ez is iszonyat szuper. 😞
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Warning! Garbage at the end of the zipfile!
Ez meg mit akar jelenteni?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
][ ВАЗ ][
Egyébként csak azért érdeklõdöm, mert ha esetleg nem lenne meg, akkor én szívessen összedobnék vmit... 😊
][ ВАЗ ][
Visszatérve: Nem volt biztonságimásolat v. csak nem akarod/akarjátok visszatölteni?
][ ВАЗ ][
Ez nem ilyen, ezért meg kell dolgozni 😊
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Nah, lényeg, hogy van...
][ ВАЗ ][