7642
-
Vlala #6874 A képen benne állsz a profilban, a "Kilépés a profilból" menüpontra kattintva be tudsz tölteni egy új profilt, de ha a játékot akarod folytatni, akkkor a "Játék kezdése" menüpontban tudod a következő küldetést választani.
Sajnos a játék a pályán történt mentéseket kilépés után elveszíti, így újra kell kezdened az adott pályát. -
#6873 Nekem meg olyan gondom lenne, hogy nem tudom visszatölteni a játékot kilépés után, a profilomat betölté, és utánna csak új játék kezdésére van lehetőség
Ez most miért van?
Reloded változat+magyarosítás+1.2patch+crack
Előre is THX. -
theodor #6872 Videókártya,proci.Legalább egy Athlon 64 3200+ meg egy x800 minimum. -
Vlala #6871 A letöltésből. Az eredeti lehet, hogy menne. :)
(nagyon átlátszó volt? :D) -
#6870 meikből kéne jobb? -
theodor #6869 Hát saját tapasztalatból normális grafikán soha! -
#6868 Hello ATI 9200 SE 128 Mb, 768 MB Ram-mal és AMD Athlon 2000 Procival menne mert akkor letölteném írjatok kössszi -
#6867 h -
Vlala #6866 ui. (sajna már nem tudok szerkeszteni):
A New Life (Egy új élet kezdete) pályán minden felesleges sallang nélkül rohanjatok be a házba, egyenesen a benti, fedett medencébe és guggoljatok le! A sok lökött FBI-os nem fog Rátok lőni, mert nem esik le nekik, hogy hol is vagytok pontosan. (az üvegtetőt kilőve pedig valóságos killing spree-t rendezhettek, azaz Amerikai Titkos Szinkroúszó Válogatottat menedzselhettek, csak nehogy belekerüljetek a szórásba.) -
Vlala #6865 A Contracts egy visszaemlékezés Hitman munkásságának korábbi éveire, túl nagy törést nem okoz a kihagyása, ennek ellenére szerintem szerezd be.
Izé 23: Az 1.0 általában szaggat, ez még a program hibája. Az 1.1 patch-csel jelentős mértékben javítható a framerate.
Megcsináltam a Missisippi-i pályát zombi módban, az utasok vízbe dobálásával, és kaptam érte egy "zajos kísértet" minősítést. Négy hullát ugyanis megtaláltak a kazánban, és elég nehéz volt elhinni róluk, hogy baleset történt... a többiekről viszont simán, mivel úsztatásuk előtt csak lefejeltem őket. -
Bammy #6864 Hellosztok! nekem az a kérdésem lenne hogy gáz e, ha csak a hitman 2-t vittem végig, és így viszem a 4-et, és nem vittem a 3-at. Szal hogy történetben ez okoz e vmi bajt? mert azért aztis szeretném követni, sé h fontos e vmit tudnom ami a 3ban történt. -
izé 23 #6863 szaggat a hitman négy (csak néha) mit tegyek ha nem akarok új videokártyát venni please help előre is kössz -
#6862 A "nő" nem csak a stáblistában "szerepel", hanem a játék egyik jelenetében is... :))) -
#6861 Na ma végigvittem a játékot. Nagyon jó volt.
Jólenne egy Hitman 5.
a stáblistában meg szerepelt min. 4 magyar ember is, köztük egy nő is. -
Vlala #6860 Kipróbáltam, sajna kilépett kb. a negyvenedik vízbe dobott hullánál, már nem volt erőm újra próbálni.
Azonban ismét volt egy kis poén: ha a zombik közel érnek hozzád, elkezdenek ütögetni. Na most, ha a felső fedélzeten lévő kb. 30 db ember egyszerre teszi ezt, az kezd emlékeztetni egy Norbi-féle tréningre (törzshajlítás, egy, kettő). -
Vlala #6859 Nekem a pálya elején szokott előfordulni, értesít a jelenlegi hírhedtségről. -
Jahooo #6858 Hm... értem. Az biztos hogy mészárolni nem fogok. Akkor majd okoskodok, köszi a választ. ;D
Az egyébként mitől van, hogy néha megjelenik felül a felkiáltójel, de a b megnyomásával előugró ablakban semmi új feljegyzés nincs. -
Vlala #6857 Kíváncsi vagyok, hogy ha ezzel a módszerrel mindenkit szép sorban beledobok a vízbe (könnyű dolgom lesz, házhoz jönnek :) ), akkkor miről fog írni az újság. A vízbe dobott hullákat megtaláltnak veszi a gép? -
Vlala #6856 Erről Neked kell gondoskodnod. Az egyetlen biztos módszer a kill 'em all, de ez nagyban ellentmond a játék filozófiájának. Ha sosem mutatod egy-két másodpercnél tovább az arcod, és a lehető legdiszkrétebben dolgozol, nem lehet baj. -
#6855 HAHAHA! Ez nagy! -
Jahooo #6854 Azt honnan tudom meg, hogy éppen az adott pálya végén lesznek e szemtanuk? Ez mitől függ? -
Vlala #6853 Volt már? -
Vlala #6852 Az a helikopter csak véletlenül hasonlít az Airwolfra?
Airwolf -
ace26 #6851 ok . Ha a lustaság fájna.... Lejjebb elolvastam .Thx -
ace26 #6850 Sziasztok.Elakadtam a "Jobb ha vigyázol" pályán,mert nem találom a kiutat a helikopterfelszállóhoz. Help -
Jahooo #6849 Sziasztok,
Nem tudjátok hogy az mitől lehet, hogy kb 1 óra játék után újraindul a gép(csak ennél a játéknál) és ha újra betöltöm a játékot akkor olyan fél óra mulva megint ezt csinalja. Akkor nem lenne idegesítő, ha a játék közbeni mentések megmaradnának de igy eléggé az. Remélem tudtok segíteni. -
Csoder #6848 Fúú, azt nem is tudtam, én mérget és a segítőtársamat használtam ott (hangtompítós ^^).
Sztem jó volt a contracts is, csak nem hozott akkora sikert mint a 2. rész az első után. Amolyan átmenet volt a SA és a BM közt. -
Vlala #6847 A hármasban, "visszaemlékezéskor" leegyszerűsítették kicsit ezt a küldetést, pl. méreg helyett hashajtót is lehetett tenni a levesbe. Tzun megkóstolta, aztán megdöntötte a 100 méteres csúcsot a vécéig :) Aztán visszajött, és elkezdte keresni a főnökét, aki az asztal alatt feküdt :) -
Hellsing47 #6846 nah akkor megnyugodtam..azt hittem hogy csak nekem volt túl nehéz az a pálya :D
ha 15* nem kezdtem bele akkor egyszer sem :D
amugy nekem még mindig a 2. rész a favorit
csak utána jön ez :P
viszont sztem a leggyengébb rész az a contracts volt :-/ -
Csoder #6845 Jaja, elsőben az irányítás és a mentés hiánya gáz volt, huh mennyit szarakodtam a triádos pályán, mikor egy Jade figurát kellett ellopni, kimenekíteni az amerikai ügynököt, + megölni a főbosst, szép összetett küldetés volt.
BM pedig nagyon jóra sikerült, és nem törte meg a hitman szériát: fokozatosan jobbak és jobbak lettek a részek. :) -
Vlala #6844 Az elsővel rengeteget szenvedtem, még nem lehetett menteni, az irányítás sem nekem való volt... amellett tényleg durvajó volt, főleg a dzsungeles rész :)
Ezt pedig egyszerűen nem lehet letenni, mindig eszedbe jut valami, amely hasznoslehet az egyik pályán (csak baleset, vagy mindenkit fejbelőni, stb.) -
Csoder #6843 Hát pedig a 2. részét mindenképpen érdemes végigvinni, de ha már itt tartunk, az elsőt és a harmadikat is, hogy teljes legyen a kép. -
#6842 Mikor is jelent meg a Blood Money?
Eddig mennyi idő volt pl. a 3 és a 4 között?
Én csak a 4-el játszottam, játszok, most az elnökös pályánál járok. És valami iszonyat jó játék. Az eddigi részek nem tetszettek, így a demójukat is letöröltem, de ez nagyon ott van. -
Vlala #6841 Még nincs. Nem fogják kihagyni. -
#6840 Igen, csak neked. Kibannoltak a kérdésed miatt. -
50cent911 #6839 letöltöttem a magyarosítást és ezt irja ki ha rámegyek:
unable to access resource data.
Disk read error!file may be demaged
és csk nekem nem jön be gamehunter oldala? -
#6838 Aha, csak PC-sről nincs szó sajnos. -
Vlala #6837 Megerősítették, hogy lesz. (bannerben a magyar oldalon ez a fő hír. -
Vlala #6836 Igen, a Gamehunter Team elkészítette.
-
#6835 Pl. ITT!