Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Egy biztos: Mostantól mindig mentsd el mielõtt továbbmész. 😊
Egy másik fórumon olvastam hogy elveszenek a mentések!
Játszottam kiléptem és látom hogy csak start game én is azthittem higy elvesznek!
Meg vlotam szok más játékoknál ott volt a load is! áááááááááá mekkora egy f..sz vagyok!
EZER KÖSSZ HENO!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha kilépek akkor be lehet lépni a profilom, de csak új játékot lehet kezdeni. A lassulást már megoldottam.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Amúgy ha a magyarítást felteszed, valóban eltûnik az eddigi profilod. Vagy a pálya közben elmentett állásokra gondolsz? Mert azok valóban elvesznek, ha kilépsz. 😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
találtam egy télleg apró hibát 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Anno mikor bejelentették a Kane and Lynch-t, az IO elmondta, hogy több összefüggés is van a két program között, továbbá utaltak a Hitmanben található újságcikkekre is, ha jól emlékszem, sõt talán a két szökevény személyleírása is kisértetiesen hasonlított a K&L sztroriban találhatóra.
Jobban megkéne vizsgálni a szövegeket, de szvsz lehet kapcsolat a kettõ között.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Töltsük le az internetet!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt vannak zenék 😄
Köztük az Ave Maria is
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
][ ВАЗ ][
Töltsük le az internetet!
Miért ne lehetne? Ha jól emlékszem, akkor úgy fejezõdik be, hogy valami kínai fickó vezet minket valahova. Egy kicsit ilyen Cliff Hanger szerû volt a befejezés, tehát tuti lesz folytatás, ráadásul akkora siker lett a BM, hogy ez még egy lapáttal rátesz.
Kíváncsi vagyok, mit szólna a program, és mit írna az újság ahhoz, ha a legtöbb hullát puszta kézzel (fejjel) kábítanám el, aztán vízbe dobva végeznék velük 😊
Ezután a kaszinóban alapítottam egy szektát, 10-15 rámtörõ rendõr kezébõl kicsavartam a fegyvert, jól nézett ki, ahogy imádkoznak, mint a hitgyülisek 😊