Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Már csak egy ötletem van. Próbálj ki egy videokártyadriver frissítést!
Ha az nem segít akkor nem tudom!
Egyébként gondolom a gépigénye az ok. Link a gépigényhez!
Dx-et felraktad amit felkínált? Nálam anno ddl-t kért pluszba!
ha végeztél vele, utána a menübõl csak a küldetéseket választhatod ki újra, azt hogy hol jártál bennük azt nem.
Itt van a 71-es, pl:
http://www.windowsmix.com/blog/hianyzik_az_msvcr71_dll_vagy_az_msvcp71_dll/2010-10-16-238
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nekem a miniyorki-s pályán lépett ki! Nem szabad semmi eldobni és akkor no problem! De amúgy már pakkban is megkapod a játékot kemény 2000 pézé eredetiben!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem tudjátok miért dob ki mindig a 4. pályán, azzal hogy a játék leállt, hibajelentés küldése vagy mégse. Eddig semmi baj nem volt az elõzõ pályákon!
Ha kedved tartja, próbáld meg azt, hogy a pyro-shownál rendezel egy fincsi kis tömegmészárlást, majd a hullákat bedobálod a cápáknak a vízbe.
Nem lövöm le a poént.
Neki kezdtem elmentem jobbra, ahol 2 rendõr van, amíg elfordult az egyik odalópoztam kis bodegába és elvettem a szalagot, bementem a recepcióra elkértem a csomagot, közben a legbelsõ helységben leütöttem a rendõrt felvettem a ruháját, aztán szépen leszaladtam egészen oda, ahol egy ördögös fazon hány folyamatosan és ahol egy rendõr cigizik. Rendõrt megvártam míg elment azon nyomban felvettem az angyal ruhát és aztán természetesen nem motoztattam meg az õrökkel magamat, hanem szépen a kukánál a lift ajtónál a rendõrt elkábítottam és betettem oda a kukába😊 szépen pick lockoltam a liftet (így nálam maradt a S. Ballers), felmentem lifttel utána fenti õrnek eltereltem a figyelmét az érmével utána szépen leütöttem felvettem a ruháját, majd ledobtam a magaslatról😄 Nem sokkal késõbb bementem a laptopról elcsentem az adatokat majd utána, bevártam Martinezt a WC-ben megfojtottam, ruha fel, aztán gondom volt az ajtó becsukásával így a szakácsot is el kellett kábítanom, aki szerencsére nem vett észre. Eve-t megvártam míg bemegy a laptop szobába ott rádiótelefonozás közben szépen lecsaptam rá és megfojtottam. Sárga ördög ruhában lementem a másik lifthez, lementem úgymond a pokolba, majd szépen beindítottam a piro show gépezetet így Vaana-t megpörkölte az a gépezet aztán pedig úgy gondoltam kiállok egy párbajra a vörös ördög ruhába bújtatott idõs ügynökkel😄 jó az megvolt szépen megöltem, kimentem aztán vissza a parkolóba és így Silent Assassin lett.
Ez egy szintén saját módszer volt, youtube-on sokkal cifrább megoldást láttam konkrétan a srác meghazudtolt minden törvényt, amit lehet😄 az még ügyesebb és kacifántosabb volt, mint mondjuk az enyém.
Eszerint három valaki nem tudott kijönni a vécébõl, a falat támadták.
elindultam balra, ahol az egyik õrmatróz könyökölt belópoztam a felsõ szobájába ahol az engine room kulcsa van a kulcsot elvettem bevártam a csákót a szekrényben, majd szépen a Silenced ballersemmel leütöttem felvettem a ruhát szépen odahúztam a szekrényhez. lementem az engine room alsó bejáratán szépen megvártam, amíg az egyik fülvédõs munkás elmegy onnan, aki háttal volt nekem célszemély azt szintén túszul ejtettem leütöttem és mérget adtam neki, majd szépen hátrahúztam a turbina mögé...elindultam fel a lépcsõn a nagyajtókon be a másik célszemélyhez, aki smárolt, hosszú járat után kimentem egy ajtón jobbra, a hajó jobb oldalára bevártam amíg jön, addig szépen vártam amíg mindenki elment majd lelöktem így a 2. sapkás célszemélyem beleesett a vízbe😊 haladtam tovább visszamentem, de ezúttal lefele lépcsõn mentem ez a legalsó szint ahol a bejáratnál rögtön egy szekrény fogad tele oldalsó kabinokkal ahol matróz õrök állnak, az egyik szobában van a W2800-as fekete gépfegyver amit be lehet csomagolni. Azt hagytam a fenébe inkább bementem az öltözõbe és felvettem a szimpla pincér ruhát. visszamentem fel egészen ahol a vendégek vannak, ott volt egy elegáns öltözetû úr, aki odaadta a 323-as szobájának a kulcsát, hogy hozzam el neki a pezsgõjét. Lementem hát ismét az egyenes járaton be a kétajtón, aztán a kártyámat használtam a szobához és felvettem az öltönyét, eltettem a VIP kártyát. ott rögtön volt egy lépcsõ, ahol 2 õr áll beengedtek, ezután elmentem balra a privát ajtóhoz, ott megvártam amíg elmegy az õrmatróz másfele utána bementem a konyhába és szépen a pincért elkaptam leütöttem és beöltöztem (ez a fõséf úgymond) szépen betettem a ládikóba a csávókát. Itt mondjuk nem tettem el a kést, de nem baj mentem tovább ki az ajtón, ha jól emlékszem valahogy sikerült lelöknöm a sapkás csávót, akit követtem annak meg is találták a testét, de nem tudták hozzám kötni a bûntényt. Felmentem a tortával a kezembe, majd nem ellenõriztettem le magam, hanem fent ott balra elmentem megvártam amíg mindenki elmegy és lelöktem az egyik szakácsot ott hátul😄 Kapva az alkalmon rögtön bementem a hátsó ajtón, elcsentem a széfbõl a képeket, majd a nagy dagadt állatot (Skip Muldoont) megmérgeztem és ledobtam õt is a hajóról😄, majd ugyebár pont arra jött a 4. sapkás ürge azt is szépen elintéztem ugyanoda löktem, mint a másik 2 személyt😄 (õk ugyebár nem estek le csak az egyik rácsos járatra estek le szépen😄) jó bementem ismét a hátsó ajtón bent voltam egy harmadik szakáccsal a billiárd teremben, megvártam míg az 5-öske elmegy WC-zni szépen véletlenül megint túszul ejtettem, ahelyett, hogy megfojtottam volna, de nem volt gáz, mert belé eresztettem egy golyót a fejébe, amit nem találtak meg, mert pontos voltam. Maradt hatoska az ajtó elõtt õ támaszkodott szintén csak túszul ejteni tudtam majd õt elvittem hátra és szépen lelöktem úgyszint😄 A sotiját felvettem, eltettem az ICA dobozkába aztán szépen elhúztam a belem szakács ruhában a mentõcsónakkal😄😄
ennyi volt és a végén Silent Assassint kaptam és olyan 27 perc alatti küldetés volt, minden pillanatát kiélveztem😄