Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SRY, mind1, már végigvittem...

adios
Nem papa hanem pap😊)

Oks, köszi...
a papánál nem láttam a kulcsot...
Pedíg megnéztem...

Szia,

Asszem a papnál van a csónak kulcsa, de nyugodtan használhatod a másik kijáratot, ami ott található, ahol a küldetést elkezdted.

hali, eljutottam a Till Death Do Us Part mapra, kinyírom akiket kell, (mint az oroszok a gépágyúval) megyek az extihet, és aszonnya, hogy kell valami kulcs, hogy elvezessem a hajót...
5let erre???

ja, oks.....
Nagyon kösz....
SRY, kicsit lame vagyok...

Van egy rakás végigjátszás, de szerintem valamit félreértettél. A film nem a fickónál van, hanem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a fürdõruhás csaj nyakláncában.

Már amúgy megcsináltam, most ott vagyok, hogy az FBI által örzött mukit kell lekillelnem..
Kitakarítok az FBI vícslíbe, fel a rucit, ellopon a filmet.
Be megyek a házba megtalálom a mukit, elaltatom, de nem kínálja fel azt az opciót, hogy elvegyem a nyakláncot...
Próbáltam mindenhol...
De van a végigjáccás, abban azt írják, hogy a bohóccal kell bemenni, de a bohóc csak 7-8 perc utánn jön...Mit tegyek???

A francot bonyolítom, fogtam, fel az 1 emeletre, el barra be egy szobába, onnan ráláttam a mukikra, elõkaptam a hangtompityut mindeggyikbe belement egy tár, bejött egy muki, én ki mögötte, ki az ajtón...
END...

DJ YAYO
na jó, talán itt.

DJ YAYO
ps2-es blood money-ra nincs cheat, csak 1 érdekesség, az operás pályában, lemész 1 patkányokkal teli pinceízébe, megölsz 3 patkányt, elvileg valahol fel tudsz venni 1 kulcskártyát, és a legfelsõ szinten van 1 bezárt szoba ami a kulcskártyával nyitható, ha bemész, hazardíroznak a patkányok meg boxolnak! (vagy mi....)
de azért itt megnézhetedhátha valamit találsz! <#idiota>

Hali, mivel nem találtam PS es topikot, ill keresõ nem adott se hitman ra, se blood moneyra találatot ezért itt teszem fel....

Az lenne a kérdésem, hogy (faq = 404 error) PS es verzióban, van valami cheat???
Ha igen, akkor hova írjam???

Valaki próbálta már 64 bites vistán nekem nem megy, pedig másik 5 játék igen

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Köszönöm Viala!
Valóban, amikor GameHuterék-tõl töltöttem le az már korrekt volt.
Ez az üzenet alapján leginkább letöltési hibára utal. Pontosan ezt jelenti:

Nem lehet hozzáférni a forrásadatokhoz, lemezolvasási hiba. A fájl valószínûleg sérült.

Szerintem egy újraletöltés segít a bajon. 😊

Unable to acces resource data.
Disk read error! File may be damaged.
sziasztok!eredeti játék esetén, miért nem engedi a mentett magyarítást futtatni?
Gerbill
Ne crackeld és akkor menni fog rendesen.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Valószínûleg illegális játékkal játszol, s ez okozhatja ezt a bugot, eredeti verzióban egyáltalán nincs ilyen hiba.

Nem tudna valaki segítséget adni!!
Azon a pályán a melyiken ey karácsonyi bulivan és egy hajóal érkeztem folyton kilép a játék bizonyos részeken vagy ha megnyomom a G gombot!!
Az 1.2-es patch is fönt van.
Hali!Köszi!!!!!
Szia,

Minden bizonnyal a hangkártyád hardveres gyorsítása miatt lép ki, mikor megszólal a zene.

Megoldás: Futtatás -> DXDIAG -> Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> Alapgyorsítás

Hali!Azt szeretném megkérdezni hogy nálam miért lép ki mindíg az operás pályán?Már patchet is töltöttem le de nem jó úgyse.Légyszi segítsetek.
KILLER2
Hát sose árt, ha a színész tudja, hogy mit kell csinálni.

Töltsük le az internetet!

Na megoldva! Meg kell nézni elõször az elõadást, és csak utána mahinálni a pisztolyt!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

KILLER2
Talán mert rosszkor lõtted le? Asszem a végigjátszás videóban (a bannerban a magyar oldalon van) ez a megoldás van.

Próbáltam! A teremõrök simán halomra lõnek! 😞

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

KILLER2
Hát elvilegel kellett volna játszania,, hogy lelövi. De van más megoldás is. Elkábítod vagy megölöd a csávót, felveszed a ruháját és te mész ki helyette és ölöd meg a célpontot. Csak akkor azt nem tudom, hogy a másik célponttal hogy kell végezni, mert csak nem robbanthatom magamra az tetõszerkezetet.

Ha nálam van amauser replika amire irja, hogy vaktöltény van benne, és a faszinál van egy másik pusi akkor az az eredeti ugye? Mondom, hogy tuti kicseréltem. Hogy nem várok elég sokat? Kimegyek a nézõtérre, ezek kijönnek, állnak mint lóf... a lakodalomba, a pirosruhás csajszi integet, mindenki elfoglalja a helyét, megint állnak és az a hülye npc még csak rá se fogja a fegyvert emberünkre. Aztán mindenki megy vissza az öltözõbe. Ezt kétszer kivártam egymás után. Lehet, hogy kihagytam valamit? Ötlet?

KILLER2
VAgy talán csak nem vársz eleget. Nem egy gyorstüzelõ, az biztos.

mike0013
100-as, hogy nem cserélted ki a rendes pisztolyra

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Valaki legyen oly jó, és mondja meg hogy az operás pályán a kivégzõ miért nem lövi le az áldozatot? Pusi kicserélve, azt csak áll ott a szinpadon mint egy marharépa. Leirást megnéztem, ott is csak annyit ír hogy csere a két mauseren! Valaki Ötlet?

DJ YAYO
valakinek nincs meg a silent assasin-ra az 1.01-es patch?

hykao
Rakd fel a magyarítást, és olvass...(ha kell vegyél információkat is...)

(a politikus nem ünnepel, hanem kampányol 😄)
A feladat: megvédeni az emelvényen ünneplõ politikust a három fekete madárnak öltözött alaktól, akik merényletet terveznek ellene.
Ezerféle megoldás létezik.

a madaras részt hogy a fenébe kell megcsinálni????????

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

A gyakorlóküldetésben tanultam. A végén egy kupac hulla feküdt a lift tetején...

#6746: Durva! 50 fejes?

Hassan B
Nah, így dolgozik egy PROFI... 😊

98 halott, 50 fejlõvés, 0 szemtanú... Mellesleg tudjátok miért nincs szemtanú? Azért mert mindenkit kinyírtam... XD

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
Fel lehet õket húzni? <#wow2>
Na ezt kipróbálom... 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Teszteltem a liftet a kaszinós szállodában. 22 ember súlyától nem szakad le. 😊 (felmásztam a lift tetejére, és az arra jövõket felpecáztam zongorahúrral.)

igen van
bár nálam nincsenek ilyen gondok

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Heló

Van a Blood money-hoz path?
Mert engem mindig kidob a játék közben és nem csak ugyan akkor hanem majdnem mindig máshol!

rtomo
üdvözlet!
Heno: mivan a gamepress.hu-val és a cnchq.hu-val?

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

OK.

A HitmanHQ.hu nem véglegesen szûnt meg, hamarosan újra elérhetõ lesz, please wait..

Ha visszamegyek egy régebbi mentésbe, ahol pl. 10-es hírhedtséget szereztem és másodszor megcsinálom úgy, hogy ne legyen hírhedtségi mutatóm, akkor az az össz hírhedtséget is visszaveszi 10-zel?

Akkor viszont nem ártana kivenni innen föntrõl, hogy "Ha kérdésed van - F.A.Q. - Végigjátszás". És a magyar oldal hivatkozás is fölösleges oda, mivel már az sincs.

motyodlee
Vannak dolgok, amik megváltoznak...és vannak amik nem.

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

A FAQ nem lesz "visszacsinálva"?

motyodlee
ezek szerint megszûnt az oldal...

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene