7642

• TommoT
    hello!
    hitman 2 topicban tud nekem valaki segíteni?
  • Clint EastWooD
    [email protected] -ra ha van teljes profil küldjétek el légyszi
  • Clint EastWooD
    Elhiszem, de nekem az is jó lenne ha a többi pályán játszhatnék legalább :(
  • campy
    amúgy az a pálya az egyik leglátványosabb a sok ember miatt! a csajra aki a kpen a varjak közt van azt "fellehet robbantani" egy zongorával!:)
  • campy
    lehet hogy az utána levő pályán is gondod lesz ott ne nyomd meg a g-t mert kilép!!!
  • Clint EastWooD
    esetleg valaki megdobna egy mentéssel és akkor kihagynám azt a pályát
  • Clint EastWooD
    A Segítségeteket szeretnpém kérni:

The murder of Crows pályá nem tölti be a gép, egyszerűen kirak desktopra hibaüzenet nélkül. 1.2-es patch fent van :(
  • Vlala #6947
    Nocsak! :)
  • hykao #6946
    SPOILER!
    Infóvásárlás esetén kiderül, hogy mire jó az éter...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (...az egyik FBI ügynök sűrűn "szaglászik" Vinnie-ék lányának szobájában...)
  • Vlala #6945
    Nem tudom, lehet, hogy a kukák mögötti kolbászt kell vele feltuningolni és kedveskedni vele a kutyának. Bevallom őszintén, még nem próbáltam, pedig azon a pályán rengetegszer jártam, olyan szépen ég a csaj :)
  • campy
    jo na Nem állataltató:D akkor valamilyen altatónak nézett ki!
  • campy
    az mire jo az az üveg??
  • Vlala #6942
    Igen, ott vannak a kábító nyilacskák, és ha jól emlékszem, éteres üveg is.
  • hykao #6941
    ...de nem csak állatokat. Én úgy vettem ki, hogy a kisállatklinikára gondolt... :)
  • Vlala #6940
    Kábító lövedék a légpuskába. Jól fenékbe lehet vele lőni mindenkit. :)
  • hykao #6939
    "állataltató"??? :)))
  • adios
    Én azon a pályán nem foglalkoztam a kutyával,tulajdonképpen nem is vezetett arra az utam,bár az ügynököket rendszerint én is fánkkal altattam el.
  • campy
    háhá a New life pályában óriási megoldások vannak!!! szegény kutyát lelőttem légpuskával!
    aki ennél a pályánál tart az csinálhatja ugyis a pályát hogy a elaltatja a fánkokkal az ügynököket és...! ;vagy szembelévő ház ajtaja mögött van egy állataltató, és töltény a légpuskához,kolbász a kukák mögött! a légpuska egy hátsó ! jel létrajelnél. ha ott felmásztok van egy (air gun) megvan hozzá a töltény és láthatóvá válik a kutyus és puff már alszik:D:D:D. ha gondolod a másik ablaknál van egy ügynök aki látható ha kell a ruhája őt is el lehet intézni! mostmár gond nélkül be lehet surranni a hátsó udvaron!
  • campy
    hol lehet adatokat változtatni! Pl mikor születtem meg ilyenek ezen az SG.hun
  • theodor
    Hali nem tudja valaki hogy lehet e letölteni más fegyvereket a játékhoz.CSak mert az AK 47-es nincs is benne a játékban és én imádom azt a fegyvert és beleszeretném tenni pls help..
  • izé 23
    ha valakinek meg van a rekviem pálya videolya raklya fel ide
  • Vlala #6933
    Ilyen "feldolgozásokat" sok pályán lehet végeztetni. Pl. az esküvősnél krokodillal, az ördögösön cápával (szép dundi lesz tőle) :)
  • adios
    Ha jól emlékszem az az a pály amikor egy atombombát kell a felszínre juttatnod.Ezt úgy kell megcsinálni hogy a liftben lévő bombához eljutva megnyomos a felvonó gombját amivel a felszínre juttatod.Majd végül a 2 terrosristával kell végezned utána egy video következik és vége is a pályának.
  • campy
    márcsak a Hitman 2-őt kéne kipörgetnem!:D 13. pályánál a tunnel Rat nev pályán akadtam el! Aki tud segiteni írjon ide! thx
  • adios
    Jaja máskor én is azzal szórakoztam hogy mindenkit odahurcoltam és "feldolgoztattam" :-)
  • campy
    micsoda videot találtam a New Life pályán a kukást belehet tenni a kukás autóba és az feldolgozza LOOOL
  • Vlala #6928
    Itt van róla egy videó.
  • campy
    fojtani az pontos "j" bocsi:D
  • campy
    jut eszembe a 2 ben nem is nagyon lehetett altatni vagy ha igen akkor 1 perc alatt felébredtek azok és a ruhájukat nem lehetett felvenni! igy nem lehetett Silent Assassint csinálni Pl a legelején a Postásnál probáltam ezt meg és csak folytással sikeült a ruháját felvenni!
  • campy
    nekem Blood Money az ász kár h nem volt több pálya! nekem 1-2 ötletem lett volna h milyen pályákon legyen folytatás! pl Iskolában,uszodában,kéne megint egy magyar pálya:D ...
  • campy
    pl Japán pályán a célpontok Szinte uazok mint a Hayamoto, vagy az arab pályákon majdnem uazok a fejek:S! az elején a tábornokok, uaolyan pofájuk volt!:D
  • campy
    Hitman 2 grafikailag jobb lenne a Blood Moneynál! pl lett volna benne zombi mód úgymond meg fecskendő és sokkal több tárgy, talán azt mondanám az a legjobb! csak annál meg nem annyira egyéniségek a célpontok!
  • adios
    A többi Hitman is jó.Számomra a 2 az etalon,az 1 a mentés-rendszer miatt nem tetszett,a 3-al nem játszottam,ám a Blood Money a 2. legjobban sikerült része a sorozatnak.
  • ronihun
    Tegnp végigvittem...nagyon jó volt...Amúgy a többi Hitman is jó vagy ez a legjobb?
  • Ricsahit
    Hogy lehet megcsinálni zombisra azt a hajós pályát?
  • Vlala #6919
    Az a slusszpoén. Hitman, miután az összes pályán végiglopakodott, alig hagyva nyomot maga után, igazán megérdemel egy ksi szórakozást. Ezért hát vegyünk dobtárat az M4-be, élő ember ne maradjon a pályákon!
  • campy
    nem értem minek van az m4, Smg, shoti ha ugy se lehet velük Silent Assassint!!! igaz a Hideotuon jókat lövöldözök velük!!!
  • campy
    Expert módban már nem könnyű igaz már végigvittem úgy igen:D
  • Vlala #6916
    Addon pálya. :)
  • hykao #6915
    "Apandment XXI"? Ehh... :)))