Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a papánál nem láttam a kulcsot...
Pedíg megnéztem...
Asszem a papnál van a csónak kulcsa, de nyugodtan használhatod a másik kijáratot, ami ott található, ahol a küldetést elkezdted.
5let erre???
Nagyon kösz....
SRY, kicsit lame vagyok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kitakarítok az FBI vícslíbe, fel a rucit, ellopon a filmet.
Be megyek a házba megtalálom a mukit, elaltatom, de nem kínálja fel azt az opciót, hogy elvegyem a nyakláncot...
Próbáltam mindenhol...
De van a végigjáccás, abban azt írják, hogy a bohóccal kell bemenni, de a bohóc csak 7-8 perc utánn jön...Mit tegyek???
END...
de azért itt megnézhetedhátha valamit találsz! <#idiota>#idiota>
Az lenne a kérdésem, hogy (faq = 404 error) PS es verzióban, van valami cheat???
Ha igen, akkor hova írjam???
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Valóban, amikor GameHuterék-tõl töltöttem le az már korrekt volt.
Nem lehet hozzáférni a forrásadatokhoz, lemezolvasási hiba. A fájl valószínûleg sérült.
Szerintem egy újraletöltés segít a bajon. 😊
Disk read error! File may be damaged.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Azon a pályán a melyiken ey karácsonyi bulivan és egy hajóal érkeztem folyton kilép a játék bizonyos részeken vagy ha megnyomom a G gombot!!
Az 1.2-es patch is fönt van.
Minden bizonnyal a hangkártyád hardveres gyorsítása miatt lép ki, mikor megszólal a zene.
Megoldás: Futtatás -> DXDIAG -> Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> Alapgyorsítás
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Töltsük le az internetet!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Töltsük le az internetet!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
(a politikus nem ünnepel, hanem kampányol 😄)
Ezerféle megoldás létezik.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
#6746: Durva! 50 fejes?
98 halott, 50 fejlõvés, 0 szemtanú... Mellesleg tudjátok miért nincs szemtanú? Azért mert mindenkit kinyírtam... XD
][ ВАЗ ][
bár nálam nincsenek ilyen gondok
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Van a Blood money-hoz path?
Mert engem mindig kidob a játék közben és nem csak ugyan akkor hanem majdnem mindig máshol!
Heno: mivan a gamepress.hu-val és a cnchq.hu-val?
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene