7642
-
TommoT #6954 hello!
hitman 2 topicban tud nekem valaki segíteni? -
#6953 [email protected] -ra ha van teljes profil küldjétek el légyszi -
#6952 Elhiszem, de nekem az is jó lenne ha a többi pályán játszhatnék legalább :( -
campy #6951 amúgy az a pálya az egyik leglátványosabb a sok ember miatt! a csajra aki a kpen a varjak közt van azt "fellehet robbantani" egy zongorával!:) -
campy #6950 lehet hogy az utána levő pályán is gondod lesz ott ne nyomd meg a g-t mert kilép!!! -
#6949 esetleg valaki megdobna egy mentéssel és akkor kihagynám azt a pályát -
#6948 A Segítségeteket szeretnpém kérni:
The murder of Crows pályá nem tölti be a gép, egyszerűen kirak desktopra hibaüzenet nélkül. 1.2-es patch fent van :( -
Vlala #6947 Nocsak! :) -
#6946 SPOILER!
Infóvásárlás esetén kiderül, hogy mire jó az éter...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(...az egyik FBI ügynök sűrűn "szaglászik" Vinnie-ék lányának szobájában...) -
Vlala #6945 Nem tudom, lehet, hogy a kukák mögötti kolbászt kell vele feltuningolni és kedveskedni vele a kutyának. Bevallom őszintén, még nem próbáltam, pedig azon a pályán rengetegszer jártam, olyan szépen ég a csaj :) -
campy #6944 jo na Nem állataltató:D akkor valamilyen altatónak nézett ki! -
campy #6943 az mire jo az az üveg?? -
Vlala #6942 Igen, ott vannak a kábító nyilacskák, és ha jól emlékszem, éteres üveg is. -
#6941 ...de nem csak állatokat. Én úgy vettem ki, hogy a kisállatklinikára gondolt... :) -
Vlala #6940 Kábító lövedék a légpuskába. Jól fenékbe lehet vele lőni mindenkit. :) -
#6939 "állataltató"??? :))) -
#6938 Én azon a pályán nem foglalkoztam a kutyával,tulajdonképpen nem is vezetett arra az utam,bár az ügynököket rendszerint én is fánkkal altattam el. -
campy #6937 háhá a New life pályában óriási megoldások vannak!!! szegény kutyát lelőttem légpuskával!
aki ennél a pályánál tart az csinálhatja ugyis a pályát hogy a elaltatja a fánkokkal az ügynököket és...! ;vagy szembelévő ház ajtaja mögött van egy állataltató, és töltény a légpuskához,kolbász a kukák mögött! a légpuska egy hátsó ! jel létrajelnél. ha ott felmásztok van egy (air gun) megvan hozzá a töltény és láthatóvá válik a kutyus és puff már alszik:D:D:D. ha gondolod a másik ablaknál van egy ügynök aki látható ha kell a ruhája őt is el lehet intézni! mostmár gond nélkül be lehet surranni a hátsó udvaron! -
campy #6936 hol lehet adatokat változtatni! Pl mikor születtem meg ilyenek ezen az SG.hun -
theodor #6935 Hali nem tudja valaki hogy lehet e letölteni más fegyvereket a játékhoz.CSak mert az AK 47-es nincs is benne a játékban és én imádom azt a fegyvert és beleszeretném tenni pls help.. -
izé 23 #6934 ha valakinek meg van a rekviem pálya videolya raklya fel ide
-
Vlala #6933 Ilyen "feldolgozásokat" sok pályán lehet végeztetni. Pl. az esküvősnél krokodillal, az ördögösön cápával (szép dundi lesz tőle) :) -
#6932 Ha jól emlékszem az az a pály amikor egy atombombát kell a felszínre juttatnod.Ezt úgy kell megcsinálni hogy a liftben lévő bombához eljutva megnyomos a felvonó gombját amivel a felszínre juttatod.Majd végül a 2 terrosristával kell végezned utána egy video következik és vége is a pályának. -
campy #6931 márcsak a Hitman 2-őt kéne kipörgetnem!:D 13. pályánál a tunnel Rat nev pályán akadtam el! Aki tud segiteni írjon ide! thx -
#6930 Jaja máskor én is azzal szórakoztam hogy mindenkit odahurcoltam és "feldolgoztattam" :-) -
campy #6929 micsoda videot találtam a New Life pályán a kukást belehet tenni a kukás autóba és az feldolgozza LOOOL -
Vlala #6928 Itt van róla egy videó. -
campy #6927 fojtani az pontos "j" bocsi:D -
campy #6926 jut eszembe a 2 ben nem is nagyon lehetett altatni vagy ha igen akkor 1 perc alatt felébredtek azok és a ruhájukat nem lehetett felvenni! igy nem lehetett Silent Assassint csinálni Pl a legelején a Postásnál probáltam ezt meg és csak folytással sikeült a ruháját felvenni! -
campy #6925 nekem Blood Money az ász kár h nem volt több pálya! nekem 1-2 ötletem lett volna h milyen pályákon legyen folytatás! pl Iskolában,uszodában,kéne megint egy magyar pálya:D ... -
campy #6924 pl Japán pályán a célpontok Szinte uazok mint a Hayamoto, vagy az arab pályákon majdnem uazok a fejek:S! az elején a tábornokok, uaolyan pofájuk volt!:D -
campy #6923 Hitman 2 grafikailag jobb lenne a Blood Moneynál! pl lett volna benne zombi mód úgymond meg fecskendő és sokkal több tárgy, talán azt mondanám az a legjobb! csak annál meg nem annyira egyéniségek a célpontok! -
#6922 A többi Hitman is jó.Számomra a 2 az etalon,az 1 a mentés-rendszer miatt nem tetszett,a 3-al nem játszottam,ám a Blood Money a 2. legjobban sikerült része a sorozatnak. -
#6921 Tegnp végigvittem...nagyon jó volt...Amúgy a többi Hitman is jó vagy ez a legjobb? -
Ricsahit #6920 Hogy lehet megcsinálni zombisra azt a hajós pályát? -
Vlala #6919 Az a slusszpoén. Hitman, miután az összes pályán végiglopakodott, alig hagyva nyomot maga után, igazán megérdemel egy ksi szórakozást. Ezért hát vegyünk dobtárat az M4-be, élő ember ne maradjon a pályákon! -
campy #6918 nem értem minek van az m4, Smg, shoti ha ugy se lehet velük Silent Assassint!!! igaz a Hideotuon jókat lövöldözök velük!!! -
campy #6917 Expert módban már nem könnyű igaz már végigvittem úgy igen:D -
Vlala #6916 Addon pálya. :) -
#6915 "Apandment XXI"? Ehh... :)))