7642

• adios
    Nem,utána már nem,csak ezen az egyen.
  • Sentinel015
    ok és az nem tod h az utána lévő pályákon is így lessz ?
  • adios
    Ha a "Jobban teszed ha vigyázol" c. pályára gondolsz,akkor azt meglehet úgy is oldani,hogy nem használod a "g" gombot.Próbáld kerülni a fegyverek,kolbászok(kutyának),minibombák eldobását.
  • Sentinel015
    és nem lehet vhogy megoldani anélkül h újratelepítem ?
  • Sentinel015
    nem kellett volna ?
  • adios
    De tudjuk.Crackelted
  • Sentinel015
    nem tudjátok mitől lehet az h az egyik pályán ha elakarok dobni vmit vagy leakarok rakni egy bombát akkor a kilép a játékból :( ?
  • Vlala #6987
    Mostanában azon agyalok, hogy a hajón a zombimód elvileg lehetővé teszi, hogy mindenkit baleset érjen, és az egész társaság kollektíven leguruljon a lépcsőn. :)
  • campy
    Jason Stathamet utálom a Szállító filmje se tetszett amikor avval a kínai csajjal kavart otthagyta volna az út szélén:S ...nem jo a stílusa! Vin Dieselnek sötét bőre van eleve nem alkalmas hogy a falfehér 47-es ügynököt játsza! jo ez a mostani!
  • Vlala #6985
    Hehe, a patkányok érdekesen pókereznek, mindegyiknél ugyanazok a lapok vannak.
    Viszont fent, a csillár felett minden galambot lelőttem röptében, és nem történt semmi... illetve annyi, hogy az egyik megállt a levegőben. Tuti, hogy a galambnál is számít, hogy fejbelövöd-e vagy hasba. Hasbalőve sokkal tovább szenved.
  • Vlala #6984
    Bruce Willissel csak az a gond, hogy psycho szinten játszaná, és élő ember nem maradna a pályán... illetve a filmben.
  • bricsi01
    Köszönöm, de már megoldottam.
    Majd ha befejezem a Contracts-ot akkor jöhet a Blood Money.
    :)
  • Pretorian
    Vin Diesel lenne az igazi szerintem...bár... kicsit buta feje van, meg olyan hangja, mint aki napi 3 doboz Prilukit pippant el...és mellé 2 üveg Pfeifenderaprikosenschnapsot.
  • werter
    ááá Bruce..egyrészről sóse vólt az az igaz érzelem nélküli hideg vérű gyilkós másrészről túl öreg amiből fakad hogy túl sok szerep van már mögöte és én ha ránézek inkáb egy jó indultú zsarú ugrik be..szerintem egyértelműen Jason Statham kell ide nem tudom ki az aki ezt nem látja világósan
  • campy
    az nem alkalmas! Sztem valami olyan színész kellene ide akinek gonosz nézése van, de jo nekem az Tim Olyphant is
  • campy
    ez nem jo nem lehet megnézni! de sejtem kire gondolsz az én kedvenc színészemre Bruce Willisre
  • iron418
    Megvan a legalkalmasabb szereplő a Hitman filmre!
    Hitman Movie
  • campy
    csak kommandós ruhába lehet a hajóra menni!
  • campy
    ha bőviteni akarod van 1-2 csatorna helység, sötét helységek ahol van egy kommandós és jegyzetel, azt is megölheted ugy is tied lehet a ruha!
  • campy
    azt tudom hogy kell: nah szóval először menj be a bárba, osonj le a pincébe ot van a méreg( de nem muszály) a lényeg bárban van egy ajtó ahol van egy táncos csaj avval beszélj aki a kinti csávó figyelmét elvonja , aztán tedd a kocsira a GPS-t( később fontossá válhat), utána igen rendőr ruha fel, aztán menj lesz egy kis bódé a végén ahol lesz egy munkás ruha, azt vedd fel és a ládát is amibe ha gondolod retsd el a fegyvert, bemehetsz a hajohoz, ha jol tudom amikor elkezdődik a lövöldözés meghal egy kommandós és annak kell a ruháját felvenned!, bemész a hajóra lent ahol az autó van, hatástalanitod a bombát ami az autóba van, aztán felmész valahol ott lesz a terrorista:) csak annyit késsel elvágod a torkát a bombát vedd fel és tűnj el a helyszinről! csak ne fuss mert elkezdenek lőni!
  • bricsi01
    Ne haragudjatok, hogy ide teszem fel a Contracts-os kérdésem, de annak a topikja már kihalt.

A Deadly Cargo nevű küldetésnél akadtam el.
    Elejétől mondom, szerztem ember áldozat nélkül 1 Politia ruhát, de ez után bármit csinálok kommandós lesz a vége akiknek nem igazán tetszem bármiben is vagyok :)

Mégegyszer bocs.
  • Hit Man106
    üdv! az lenne a kérdésem, hogy a Hitman: Triple Pack limitált? mivel meg szeretném venni, de csak a hónap közepén kerülhet rá sor. Szóval, ha akkor venném meg, lehet majd még kanpni?
  • campy
    Beckham jo focista és jo ember sztem! az igaz hogy a maga módján pénzt szarik szinte! nem sok ember képes így eladni magát! szerencsés alak!
  • hykao #6971
    Erre magad is megkapod a választ, ha rátekintesz az egyik cég reklámplakátjára, amin Beckham bárgyú-fasz-feje köszön vissza a következő felirattal: "IMPOSSIBLE IS NOTHING" :)))
  • campy
    :D:D
  • rz
    hello!
    Az lenne a kérdésem:hogy lehet az hogy ha megveszem a blood money-t az 9999ft. De ha megveszem a the triple hit packot tehát megveszem a silent assassin-t, contracts-ot, blood money-t az meg csak 4999?
    Amúgy megvannak csak kérdezem.
  • ronihun
    Ne halj meg:)nemtom amugy mi baja lehet....
  • vereckei
    Sziasztok!
    Tegnap megvettem a Hitman: The triple hit pack kiadást és feltettem a Blood moneyt. Minden jó volt egy ideig, de a második pályán meghaltam. Jön a lassulás effekt és lefagyott a gépem. Resetelem és ujrapróbálom és megint ez a bosszantó hiba ha meghalok. Eljutottam egy robbantós részhez és ott is kékhalál fogadott. Ma felrakom a hitman2 őt és megnézem hátha itt is jelentkezik ez a hiba. Sajnos itt megint fagyás fogadott...
    Valaki találkozott ezzel a hibával? Esetleg valami ötlet miért van ez? A gépemnek birnia kell, hisz cs:source, wow, bf2, minden megy rajta hiba nélkül.
    Gépem konfigja: 3.2ghz intel, 1gb ram, nvidia 7600gt és 400wattos táp.
    Kérlek titeket segitsetek, mert végiszeretném játszani ezt a szuper játékot :)
    u.i.:régen leszedtem a blood money t kirpobálni milyen törtben, de ott érdekes nem volt semmi fagyás gond :/
    válaszotokat előre is köszönöm!
  • Ricsahit
    csak meg kell várni, h lemenjen az a fil és utánnan rögtön jön...
  • Ricsahit
    hitman movie trailer: http://media.movies.ign.com/media/499/499143/vid_2032710.html
  • Germanfritz
    Utánanéztem és valószínűleg tényleg a videókártya.
    Köszi azért!
  • adios
    Szerintem a videokártyáddal lehet a probléma.
  • Germanfritz
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem.
    A játékot feltettem a gépre, DaemonTools 4.0-val mountoltam be. Feltettem hozzá az 1.2-es Patch-et is. SecuromLoader-rel indítottem el, de a legelején, amikor a vörös csík fut végig (betölt) már rögtön kilép.
    Nem ír ki semmit, csak egyszerűen kilép. Van valami ötlete Valakinek?
  • Ricsahit
    kösszépen Vlala!!!!!!!!valaki legalább segít...
  • Vlala #6960
    Hangulatomtól függ, de a játék mindenre kapható: ha önfeledten hentelegetni akarok kicsit, abban is partner, ha gonoszkodásra vágyom, abban is... néha a baleset a legszórakoztatóbb.
  • campy
    az nem olyan jo a zombis sokkal jobb a többi pálya!
  • Vlala #6958
    Itt van róla egy videó.

Felsétálsz a lépcsőn, leütöd a kisétáló matrózt, bent lelököd az egyik oldalon. Ezután fogod a helyszínre érkező alligátor-tagot, vele hasonlóképp járszel, csak a másik oldalon fog landolni. Ezután a "rituálé" után mindenki zombivá változik a hajón, és csak jönnek...
  • Ricsahit
    Kössszi...de hogyan???........CSINÁLNI?
  • Vlala #6956

Csak a "death on the Mississippi / Halál a Mississippin" pályán lehet zombikat csinálni az utasokból.
  • Ricsahit
    Valaki mondjamáár eel, h hogy lehet megcsinálni azt a kibaszott hitman 4-et zombisra..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bassszameg...