Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez valóban szép volt...<#rinya>#rinya>.Node így nem lehet vége!!! ÁÁÁÁÁ <#falbav>#falbav>
Olvasom. Próbálom nagyon 😊<#taps>#taps>
Ezt nem is tudtam. Ide mindig csak a detektorálló táskában a W-2000-est tudtam bevinni, a többi gondot méreggel, zongorahúrral és bombával oldottam meg. (Az albínó viszont - egy klasszikus mondással élve - meglett egy lövésbõl is.)
ha az alkotmányos pálya alatt a Fehér Házas pályát érted akkor van megoldás..csak egy fegyvert vigyél magaddal...a jó öreg silverballert (természetesen hangtompítóval stb...)...leszáll egy halom turista a buszról...elindulnak szépen befelé...na most ugye át kell cammogni a dektektoron, meg a táskádat is átvilágítják, és ítt egybõl beléderesztenek ha találnak valamit...szóval ott tartottam hogy leszállnak a turisták, de az egyik nõ nem megy velük...elindul a busz túloldalára cigizni egyet és visz magával egy táskát...na most még pöfékel te belerakod a stukkert a tatyóba...õ meg szépen ráfarag vele befelé menet...mikor belépsz menj tovább egyenesen az õrig ahol fordulj balra...így egy budiban kötsz ki...hamarosan jön egy alkalmazott...elaltatod, ruhacsere...és irány az õrök szobája...ott vár a fegyvered a táskában...kiviszed a retyóra kiveszed a fegyvert...vissza a tatyót...innentõl ha elakadsz ismét írj megint
Hali. Az alkotmányos pályán vok de ki kell <#violent>#violent>mindenkit hogy bejussak az ajtón. Valami humánusabb megoldás??????? (Bérgyilkoshoz képest).
amúgy most olvastam el a végigjátszásban egy itt a fórumon egy megoldást a kaszinós pályára...az is jó..
amúgy elõdordult már valakinek hogy a zene és a szinkron szövegek akadtak?...mert nekem piszkosul akad...annak ellenére hogy a grafikával nincs gond...nem szaggat...
Hello!
A kaszinós pályán a DNS táska a szõke fazon szobájában van. Amikor beszáll a liftbe te már legyél a lift tetején és mikor elindul a felvonó fojtsd meg a mukit...a barátunk szépen felhúzza a lift tetejére..utánna ruhacsere és vedd el tõle a belépõkártyáját...irány a 707es szoba (asszem 😛 )...ott lesz a cucc...rejtsd bele a pisztolyodat...lemész az arabhoz átkutatnak, de a táskát nem...bemész abba a fülkébe amit nem õriznek..kiveszed a stukkert...bele egy bombát...aztán be a sejkhez...jön egy csávó lehozza a lóvés táskát...és felviszi a táskádat...amikor felér vele az szépen felrobban kiyniffan a második célpont is....te szépen felveszed a gyémánttal teli táskát,de még mielõtt elindulsz vele kifelé...ments egyet! próbáld meg lelõni az arabot úgy hogy ne vegyék észre az õrök...én így csináltam..."professional" lett...
A kaszinós pályán a DNS táska a szõke fazon szobájában van. Amikor beszáll a liftbe te már legyél a lift tetején és mikor elindul a felvonó fojtsd meg a mukit...a barátunk szépen felhúzza a lift tetejére..utánna ruhacsere és vedd el tõle a belépõkártyáját...irány a 707es szoba (asszem 😛 )...ott lesz a cucc...rejtsd bele a pisztolyodat...lemész az arabhoz átkutatnak, de a táskát nem...bemész abba a fülkébe amit nem õriznek..kiveszed a stukkert...bele egy bombát...aztán be a sejkhez...jön egy csávó lehozza a lóvés táskát...és felviszi a táskádat...amikor felér vele az szépen felrobban kiyniffan a második célpont is....te szépen felveszed a gyémánttal teli táskát,de még mielõtt elindulsz vele kifelé...ments egyet! próbáld meg lelõni az arabot úgy hogy ne vegyék észre az õrök...én így csináltam..."professional" lett...
Na hali! A helyzet az hogy a kaszinós pályát nyomom de NEM találom a gyémántokat. Vagy az a DNS-es tatyó?? Vagy a kp-s?? Vagy én vok ennyire kasu?
Kössz, én voltam a hülye.
Mikor beléptem a a játék kezdés-be felajánlotta, hogy milyen nehézségi szinten akarom nyomni, és én azt hittem hogy akkor most új játékot kell kezdenem, közben pedig a fok kiválasztása után ott voltak a pályák.<#vigyor2>#vigyor2>
Mikor beléptem a a játék kezdés-be felajánlotta, hogy milyen nehézségi szinten akarom nyomni, és én azt hittem hogy akkor most új játékot kell kezdenem, közben pedig a fok kiválasztása után ott voltak a pályák.<#vigyor2>#vigyor2>
A képen benne állsz a profilban, a "Kilépés a profilból" menüpontra kattintva be tudsz tölteni egy új profilt, de ha a játékot akarod folytatni, akkkor a "Játék kezdése" menüpontban tudod a következõ küldetést választani.
Sajnos a játék a pályán történt mentéseket kilépés után elveszíti, így újra kell kezdened az adott pályát.
Sajnos a játék a pályán történt mentéseket kilépés után elveszíti, így újra kell kezdened az adott pályát.
Nekem meg olyan gondom lenne, hogy nem tudom visszatölteni a játékot kilépés után, a profilomat betölté, és utánna csak új játék kezdésére van lehetõség
Ez most miért van?
Reloded változat+magyarosítás+1.2patch+crack
Elõre is THX.
Ez most miért van?
Reloded változat+magyarosítás+1.2patch+crack
Elõre is THX.
Videókártya,proci.Legalább egy Athlon 64 3200+ meg egy x800 minimum.
A letöltésbõl. Az eredeti lehet, hogy menne. 😊
(nagyon átlátszó volt? 😄)
(nagyon átlátszó volt? 😄)
meikbõl kéne jobb?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Hát saját tapasztalatból normális grafikán soha!
Hello ATI 9200 SE 128 Mb, 768 MB Ram-mal és AMD Athlon 2000 Procival menne mert akkor letölteném írjatok kössszi
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
h
ui. (sajna már nem tudok szerkeszteni):
A New Life (Egy új élet kezdete) pályán minden felesleges sallang nélkül rohanjatok be a házba, egyenesen a benti, fedett medencébe és guggoljatok le! A sok lökött FBI-os nem fog Rátok lõni, mert nem esik le nekik, hogy hol is vagytok pontosan. (az üvegtetõt kilõve pedig valóságos killing spree-t rendezhettek, azaz Amerikai Titkos Szinkroúszó Válogatottat menedzselhettek, csak nehogy belekerüljetek a szórásba.)
A New Life (Egy új élet kezdete) pályán minden felesleges sallang nélkül rohanjatok be a házba, egyenesen a benti, fedett medencébe és guggoljatok le! A sok lökött FBI-os nem fog Rátok lõni, mert nem esik le nekik, hogy hol is vagytok pontosan. (az üvegtetõt kilõve pedig valóságos killing spree-t rendezhettek, azaz Amerikai Titkos Szinkroúszó Válogatottat menedzselhettek, csak nehogy belekerüljetek a szórásba.)
A Contracts egy visszaemlékezés Hitman munkásságának korábbi éveire, túl nagy törést nem okoz a kihagyása, ennek ellenére szerintem szerezd be.
Izé 23: Az 1.0 általában szaggat, ez még a program hibája. Az 1.1 patch-csel jelentõs mértékben javítható a framerate.
Megcsináltam a Missisippi-i pályát zombi módban, az utasok vízbe dobálásával, és kaptam érte egy "zajos kísértet" minõsítést. Négy hullát ugyanis megtaláltak a kazánban, és elég nehéz volt elhinni róluk, hogy baleset történt... a többiekrõl viszont simán, mivel úsztatásuk elõtt csak lefejeltem õket.
Izé 23: Az 1.0 általában szaggat, ez még a program hibája. Az 1.1 patch-csel jelentõs mértékben javítható a framerate.
Megcsináltam a Missisippi-i pályát zombi módban, az utasok vízbe dobálásával, és kaptam érte egy "zajos kísértet" minõsítést. Négy hullát ugyanis megtaláltak a kazánban, és elég nehéz volt elhinni róluk, hogy baleset történt... a többiekrõl viszont simán, mivel úsztatásuk elõtt csak lefejeltem õket.
Hellosztok! nekem az a kérdésem lenne hogy gáz e, ha csak a hitman 2-t vittem végig, és így viszem a 4-et, és nem vittem a 3-at. Szal hogy történetben ez okoz e vmi bajt? mert azért aztis szeretném követni, sé h fontos e vmit tudnom ami a 3ban történt.
szaggat a hitman négy (csak néha) mit tegyek ha nem akarok új videokártyát venni please help elõre is kössz
Na ma végigvittem a játékot. Nagyon jó volt.
Jólenne egy Hitman 5.
a stáblistában meg szerepelt min. 4 magyar ember is, köztük egy nõ is.
Jólenne egy Hitman 5.
a stáblistában meg szerepelt min. 4 magyar ember is, köztük egy nõ is.
Kipróbáltam, sajna kilépett kb. a negyvenedik vízbe dobott hullánál, már nem volt erõm újra próbálni.
Azonban ismét volt egy kis poén: ha a zombik közel érnek hozzád, elkezdenek ütögetni. Na most, ha a felsõ fedélzeten lévõ kb. 30 db ember egyszerre teszi ezt, az kezd emlékeztetni egy Norbi-féle tréningre (törzshajlítás, egy, kettõ).
Azonban ismét volt egy kis poén: ha a zombik közel érnek hozzád, elkezdenek ütögetni. Na most, ha a felsõ fedélzeten lévõ kb. 30 db ember egyszerre teszi ezt, az kezd emlékeztetni egy Norbi-féle tréningre (törzshajlítás, egy, kettõ).
Nekem a pálya elején szokott elõfordulni, értesít a jelenlegi hírhedtségrõl.
Hm... értem. Az biztos hogy mészárolni nem fogok. Akkor majd okoskodok, köszi a választ. ;D
Az egyébként mitõl van, hogy néha megjelenik felül a felkiáltójel, de a b megnyomásával elõugró ablakban semmi új feljegyzés nincs.
Az egyébként mitõl van, hogy néha megjelenik felül a felkiáltójel, de a b megnyomásával elõugró ablakban semmi új feljegyzés nincs.
Kíváncsi vagyok, hogy ha ezzel a módszerrel mindenkit szép sorban beledobok a vízbe (könnyû dolgom lesz, házhoz jönnek 😊 ), akkkor mirõl fog írni az újság. A vízbe dobott hullákat megtaláltnak veszi a gép?
Errõl Neked kell gondoskodnod. Az egyetlen biztos módszer a kill 'em all, de ez nagyban ellentmond a játék filozófiájának. Ha sosem mutatod egy-két másodpercnél tovább az arcod, és a lehetõ legdiszkrétebben dolgozol, nem lehet baj.
Azt honnan tudom meg, hogy éppen az adott pálya végén lesznek e szemtanuk? Ez mitõl függ?
ok . Ha a lustaság fájna.... Lejjebb elolvastam .Thx
Sziasztok.Elakadtam a "Jobb ha vigyázol" pályán,mert nem találom a kiutat a helikopterfelszállóhoz. Help
Sziasztok,
Nem tudjátok hogy az mitõl lehet, hogy kb 1 óra játék után újraindul a gép(csak ennél a játéknál) és ha újra betöltöm a játékot akkor olyan fél óra mulva megint ezt csinalja. Akkor nem lenne idegesítõ, ha a játék közbeni mentések megmaradnának de igy eléggé az. Remélem tudtok segíteni.
Nem tudjátok hogy az mitõl lehet, hogy kb 1 óra játék után újraindul a gép(csak ennél a játéknál) és ha újra betöltöm a játékot akkor olyan fél óra mulva megint ezt csinalja. Akkor nem lenne idegesítõ, ha a játék közbeni mentések megmaradnának de igy eléggé az. Remélem tudtok segíteni.
Fúú, azt nem is tudtam, én mérget és a segítõtársamat használtam ott (hangtompítós ^^).
Sztem jó volt a contracts is, csak nem hozott akkora sikert mint a 2. rész az elsõ után. Amolyan átmenet volt a SA és a BM közt.
Sztem jó volt a contracts is, csak nem hozott akkora sikert mint a 2. rész az elsõ után. Amolyan átmenet volt a SA és a BM közt.
A hármasban, "visszaemlékezéskor" leegyszerûsítették kicsit ezt a küldetést, pl. méreg helyett hashajtót is lehetett tenni a levesbe. Tzun megkóstolta, aztán megdöntötte a 100 méteres csúcsot a vécéig 😊 Aztán visszajött, és elkezdte keresni a fõnökét, aki az asztal alatt feküdt 😊
nah akkor megnyugodtam..azt hittem hogy csak nekem volt túl nehéz az a pálya 😄
ha 15* nem kezdtem bele akkor egyszer sem 😄
amugy nekem még mindig a 2. rész a favorit
csak utána jön ez 😛
viszont sztem a leggyengébb rész az a contracts volt :-/
ha 15* nem kezdtem bele akkor egyszer sem 😄
amugy nekem még mindig a 2. rész a favorit
csak utána jön ez 😛
viszont sztem a leggyengébb rész az a contracts volt :-/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Jaja, elsõben az irányítás és a mentés hiánya gáz volt, huh mennyit szarakodtam a triádos pályán, mikor egy Jade figurát kellett ellopni, kimenekíteni az amerikai ügynököt, + megölni a fõbosst, szép összetett küldetés volt.
BM pedig nagyon jóra sikerült, és nem törte meg a hitman szériát: fokozatosan jobbak és jobbak lettek a részek. 😊
BM pedig nagyon jóra sikerült, és nem törte meg a hitman szériát: fokozatosan jobbak és jobbak lettek a részek. 😊
Az elsõvel rengeteget szenvedtem, még nem lehetett menteni, az irányítás sem nekem való volt... amellett tényleg durvajó volt, fõleg a dzsungeles rész 😊
Ezt pedig egyszerûen nem lehet letenni, mindig eszedbe jut valami, amely hasznoslehet az egyik pályán (csak baleset, vagy mindenkit fejbelõni, stb.)
Ezt pedig egyszerûen nem lehet letenni, mindig eszedbe jut valami, amely hasznoslehet az egyik pályán (csak baleset, vagy mindenkit fejbelõni, stb.)
Hát pedig a 2. részét mindenképpen érdemes végigvinni, de ha már itt tartunk, az elsõt és a harmadikat is, hogy teljes legyen a kép. <#kacsint>#kacsint>
Mikor is jelent meg a Blood Money?
Eddig mennyi idõ volt pl. a 3 és a 4 között?
Én csak a 4-el játszottam, játszok, most az elnökös pályánál járok. És valami iszonyat jó játék. Az eddigi részek nem tetszettek, így a demójukat is letöröltem, de ez nagyon ott van.
Eddig mennyi idõ volt pl. a 3 és a 4 között?
Én csak a 4-el játszottam, játszok, most az elnökös pályánál járok. És valami iszonyat jó játék. Az eddigi részek nem tetszettek, így a demójukat is letöröltem, de ez nagyon ott van.
Még nincs. Nem fogják kihagyni.
letöltöttem a magyarosítást és ezt irja ki ha rámegyek:
unable to access resource data.
Disk read error!file may be demaged
és csk nekem nem jön be gamehunter oldala?
unable to access resource data.
Disk read error!file may be demaged
és csk nekem nem jön be gamehunter oldala?
Megerõsítették, hogy lesz. (bannerben a magyar oldalon ez a fõ hír.