7642

• Vlala #7034
    a Requiem pályán van fehér öltönyben.
  • ronihun
    Nem tudjátok hogy hogy lehet megszerezni a fehér rhát?Mert látttam videókat amiben 47 fehér ruhában volt...hogy lehet megszerezni?
  • rz
    azt is lehet venni a hangszerboltban:)
  • Vlala #7031
    Szerintem a zongorahúr, de embere válogatja :)
  • rz
    ja párváltozás a rögzített szános listán és 16000 ft:)
  • rz
    hy mindenkinek!!!
    szerintem mindenki szereti hitman leghatásosabb legerősebb fegyverét a két silverballer-ét. Én szenvedélyesen szeretem a soft air gun-okat ami ha valaki nem tudná egy igazi fegyver élethű mása 1:1 méretben és kis 6mm golyókatlő ki. most hogy kutakodtam találtam egy oldalt(bár eddig is ismertem) a 44-esbázis az ország első soft air árúsító oldalán megrendelheted a amt hardballert co2 gázos változatát 13000 ezer forintért. Szerintem ennyi áldozatot megér mivel a silverballer-ről van szó mindenki látogassa meg a: www.airsoft.hu oldalon a gázos fegyvereknél a nem szánhátrasiklásos listán van.
  • bury47es
    sziasztok valki nem tudná nekem megmondani hogy mitől lehet ez és mivel orvosolhato? : mielőt ujra tettem az xp előte bármikor felment a hitmen a gépre . ujra telepités után meg nem birom felrakini rá klikelek a setup-ra
    és egyszerüen ki lép ha meg futattni akarom a setupot azt irja ki hogy 16bit-es ...hiba ha valki tudja mi a gond léci segitsen előre is nagyon kőszi mindenkinek
  • bricsi01
    Bocsánatot kérek a hibázásokért.
  • bricsi01
    Bocs.
  • bricsi01
    Innen szedd le.
    Nekem sem ment a portálos.
  • Laci82
    A magyarositások.hu-ról.
  • rz
    nem jött be:(:(:(
  • hykao #7022
    Te is a portálról szedted le?
  • Laci82
    Sziasztok.
    Nektek felment a magyarosítás?
    Nekem valami lemezhibát ír az a fájl
  • Vlala #7020
    Én viccből az összes odaérkező őrből Whiskast csináltam - már ha azok macskacápák :)
  • rz
    de már szinte minden pályát megcsináltam silent assassint-ra de a gépkocsikiséret nevű pályán az ensz emberkéknek van olyan így hát1. lépés megöltem minden katonát még mielőtt jött volna a limó 2.lépés:meglőttem a limó előtti terepjárót erre 3 ensz katona jött be a városba(fontos hogy a komvoly még ne érjen be a városba) odajöttek hozzám de mivel katona ruhába voltam nem ismertek fel. kettő elment egy hátat fordított gyorsan le kloroformoztam elvettem a fegyvert(persze előtte kinyírtam a sejk-et a limóban távolról) utána go exit. megoldási terv=m4 carbin távcsővel.:)
  • ronihun
    Mostmár rájöttem énis igy sokkal jobb a Dance with the devil pálya....Ti azt a Vörös ördögöt is belelöktétek a cápa akváriumába?Akivel lövöldözni kellene amuyg....Én igen nagyon állat a játék sose unom meg mindig meglehet máshogy csiálni....
  • bricsi01
    Fegyvereket kapsz ha megcsinálod Silent Assasin-ra

Ti már jártatok ugy, hogy lelöktétek a csávót a lépcsőn és belehalt? :D
  • rz
    hello!
    Lenne egy kérdésem: a hitman2-ben hogyan lehet megszerezni a m4 carbint?
    mert már minden fegyverem megvan csak a m4 nincs és nem tom hogyan lehet megszerezni. a választ előre is köszönöm. válaszoljatok lécci
  • ronihun
    milyen cápás??O.o én sem vettem még észre....
  • Vlala #7014
    Szerintem rajtam kívül már mindenki észrevette, a Silent Assassin szinthez is jól jön a trükk. Csak nekem volt új :)
    Mindenesetre hatalmasat röhögtem rajta. :)
  • akyyy
    csak szólok hogy nincs faq:S
  • rz
    hello!
    Lenne egy kérdésem: a hitman2-ben hogyan lehet megszerezni a m4 carbint?
    mert már minden fegyverem megvan csak a m4 nincs és nem tom hogyan lehet megszerezni. a választ előre is köszönöm.
  • campy
    Vlala azt már rég észrevettem a cápásat!!!!
  • bricsi01
    Ok, a Gamehunter-ös megy, csak most ujra kell kezdeni. :(
  • Piedon
    Miért is hibás?
    Mert ugyanazt a verziót kapták meg tőlünk mint ami kint van a Gamehunter oldalán.
  • bricsi01
    Tudom, de az hibás. Mindig az az első hely ahova megyek keresni. :)

Valaki meg tudta csinálni a Hajósat Silent Assasin-ra?
    Mert én részben a helpekkel csinálom(De csak ha tényleg el akadok), de azok szerint Professional lesz.
    Link
  • Vlala #7007
    Még mindig tudott újat mutatni a játék.
    A Menny és Pokol pályán találtam egy "tűzeffektek megbabrálása" lehetőséget, ezt megtettem, aztánlementem műsort nézni. A cápa szemmel láthatóan örült a sült kajának. :)
  • Piedon
    A magyarítások portálról lehet még letölteni, haesetleg még más helyet is találnál ezen kívül akkor jelezd azt itt.
  • bricsi01
    Nekem nem megy fel a magyarositás.
    Nincs más cím ahonnan le lehetne tölteni?
  • diekiller
    Üdv!

Nekem olyan problémám lenne, hogy a játék maga nem szaggat, csak az irányítás. Ezt olyan értelemben értem, hogy beragadnak bizonyos iránygombok, de szó szerint. Nem nyomom már jó ideje és még mindig azt csinálja, és egyéb már lenyomott irányításokat pedig csak jóval késöbb hajt végre. Teljességgel játszhatatlanná téve ezzel a játékot. Nagyon érdekelne hogy esetleg a VGAnak van e köze hozzá, mivel mióta az X800pro van nem tettem új win -t. Wowot elvitte :))

Aki bármilyen építőt hozzá tudna szólni, köszönöm előre is.
  • bricsi01
    Igen.
    Vagy ráesik a hordó bór, vagy csillár.
    Vagy beleesik a 10 centis vízbe és megfullad. :)
  • Vlala #7002
    Tudjuk, de ez a kép akkor is nagyon hasonló. :)

Balesetnek álcázva a legjobb, megesik, hogy az emberre ráesik a súlyzó, vagy leszédül az erkélyről...
  • bricsi01
    Ti láttátok már a bemutatót?!
    Nem Brúsz Vilis lesz. = Timothy Olyphant lesz.

Egyébként tologatom ezt, s már a You better watch out Part 1-nél tartok.
    Érdekesek az ujdonságok, de leginkább a lökdösődést szeretem. :)
    Majdnem az összes célpontot úgy öltem meg.
    Jók a pályák is.
  • Vlala #7000
    A linkben szereplő i.imdb" helyett sima imdb-t írva bejön a kép. Próba:

Wow, sikerült. :)
  • campy
    Ha 12 évvel fiatalabb lenne nagyon jo 47-es ügybök lenne! kár hogy nem fiatalabb egy 10sel:DD
  • iron418
    Deee... A hibaüzenetben lévő linket a böngészőbe illesztve bejön.
  • iron418
    Ááá... Ez se jó :(

A poén az lett volna, hogy Bruce fekete öltönyben, fehér ingben, piros nyakkendővel kopaszon pózol! XD
    (Az imdb-n megtekinthető a kép!)
  • iron418
    Ja, bocs valamiért szar a link! De nem az a poén, hogy Bruce, hanem maga a kép.
    Hitman
  • Sentinel015
    ok thanx