7642
-
campy #7074 sztem benne lesz a filmben! igen télleg mesterműről van szó. ez a Jesper Kyd egy zseni! -
#7073 ?? ez mi amiről beszéltek hoyg kell? -
#7072 nekem a Night Time in New Orleans című trekk a best, elvégre emiatt a szám miatt töltöttem le a Soundztracket :) Eszméletlenül feelnges volt a NEw Life pályán erre a számra sétálgatni.. De az egész album önmagában egy mestermű ! (Amit nem értek hogy az a Main Theme ami a Mozifilm trailerjében is van, az hogyhogy nincs rajta) -
campy #7071 letöltötted? nem semmi mi nekem főleg az Amb Zone és a Main title zenéje jön be! max még a Vegas! -
#7070 köszönjük szépen a linket, személy szerint örülök hogy egy újabb remekművel gazdagodott a vinyóm :) -
#7069 A GAMEHUNTER oldaláról szedd le, az már a hibátlan verzió, úgy tűnik a Magyarítások Portálon még mindig a régebbi hibás verzió van fent. -
grimm13 #7068 Hello mindenki leszedtem a magyarositást a netröl de amikor elinditom nem akar menni kiir egy hibaüzentet:UNABLE TO ACCESS RESOURCE DATA.
DISK READ ERROR!FILE MAY BE DAMAGED
Van valami megoldás ?Be kell másolni valahova ? -
#7067 Bocs, hogy itt kérdezem.
A Contracts-ban hogyan tudom aktiválni az összes fegyvert a trainingen? -
Vlala #7066 Ha kilövöd az üvegtetőt, a lezuhanó üvegcserepek mindenkit megölnek, aki alattuk állt. Ehhez jól jön az, hogy amíg a vízben guggolsz, addig nem lőnek rád. A többit a fantáziádra bízom :) -
#7065 egyik kedvencem.... -
campy #7064 Vlala mivan azzal az üvegháztetővel??? télleg nagyon sok minden van azon a pályán->New Life hihetetlen! -
campy #7063 Hitman BM soundtrack2006 - Jesper Kyd ->annak ajánlatos letölteni aki szereti az ilyen fajta zenét! -
hello #7062 Hello!
Szeretném felrakni a 1.2-es patch-et de el se indul a telepítő mert ezt a hibaüzenetet írja ki:
an error (-5009 : 0x8002802b) has occurred while running the setup.
Nem tudjátok mi lehet a gond?
-
#7061 köszönöm szépen, érdekes hogy nekem még tegnap nem működött.. -
#7060 http://www.gamehunterteam.hu/?method=letoltesek&mode=view&id=76 -
#7059 Sziasztok ! Valaki lenne olyan rendes és megdobna egy magyaritással ? Gamehunteres link halott, magyaritások portálon meg hibás a file :/ Köszönöm előre is.. -
#7058 jaja:D -
Vlala #7057 Vagy az Új Élet pályán az úszómedence üvegteteje. Elég gonosz :) -
#7056 jaja:D
de végszükség esetén még mindig ott a zongorahúr:) -
Vlala #7055 A legjobb benne az, hogy nagyon széles eszköztár áll rendelkezésünkre egy-két ember jobb létre szenderítéséhez. Nem kell feltétlenül lövöldözni, ha akarjuk, véletlenül rászakad a csillár, mérgezett sört iszik, meggyullad, esetleg leesik a lépcsőn, vagy belakmározza egy arra tévedt cápa :) -
#7054 igen, és annyira jó, megunhatatlan:)
de tényleg nagyon rövid:( -
Vlala #7053
Én is végigvittem már néhány fokozaton, de valahogy nem bírom abbahagyni, annyi lehetőség van benne. -
cucmalajmc #7052 én 1 hónapja játszottam ki. valamiért rövidnek találtam. (igaz legkönnyebb fokozaton), de még rengeteg pályát végig vittem volna. -
campy #7051 nagyon apró szaggatás volt nekem! olyasmi volt néha ha lebuktam és felém jöttek hogy lelőjenek akkor szaggatott, ja és a legutsó pályán amikor mindenkit ki kell nyirni ot volt még nekem szaggatási gondom! (Ha tul sokan vannak egy helyen akkor szaggat nekem [picit]!) -
eilor #7050 értem!!! nagyon szépen köszönöm a válszodat!!! ;-)) -
Vlala #7049 A madaras, de inkább a havas (You better watch out) pályán lép ki, de ez a crack hibája. Esetedben most nincs crack, így nem is fog kilépdelni. -
eilor #7048 Vlala: köszönöm a választ!!! amúgy már tegnap este megoldottam (módszerem: felraktam a 4.0as daemon tools-t... feltelepítettem a játékot... ezek után valami fájlt betettem a daemonba (lehet hogy azt a miniimage-t, nem t'om mi a neve)... majd 1.2es patch... aztán azt az ASR fájt megnyitottam megkerestem, a hitman exe fájlját és most úgy tűnik, hogy nem szagat!!!:-)(majd magyarosítottam is)
csak félek hogy valamelyik (asszem a madarason --->itt írták pár oldalal arrébb) pályán ki fog dobni ha megnyomom a G gombot!!! az csak a crackelésnél van??? -
Vlala #7047 A szagatás a v1.0 hibája - egyszerűen bugos volt az eredeti game. EGy patch-csel meg lehet oldani, viszont a cracket nem ajánlom, mert később gondokat okozhat, kilépeget tőle a game. Inkább miniimage-t keress, amit daemonba mountolva, majd ASR-rel elrejtve játszhatsz. -
eilor #7046 sziasztok!!
régebben játszottam a Hitman Blodd Money-val!!! már akkor is az volt a problémám, hogy szagatott a game... de a gamecopyword (asszem így írják) oldalról leszdetem egy progit hozzá amiben több fájl van... aztán valaki segítette felrakni... és akkor faxán ment... s sajnos akkor nem játszottam végig, de le kellett szednem a játékot!!! most újból szeretnék vele játszani, de nem emlékszem már, hogy tudom azzal a progival megcsinálni, hogy ne szagasson a game!!!!
ha valaki tud akkor segítsen!!! nagyon szépen köszönöm!!! -
campy #7045 valaki játszik még a BM-val? -
bury47es #7044 kősz Campy de nem az a gond majd rá jővők valahogy vagy elkérem mástol a hitmant hát ha be jőn -
campy #7043 jo nem érdekel különösebben -
campy #7042 esküszöm vak vagyok sehol nem találom!:D:D:D -
#7041 nem hallom
Ott van hogy szia campy! és alatta vannak a beállitások..Pl. ott -
campy #7040 hallod nem tudod itt az Sg.hun hol lehet adatokat változtatni (személyes adatok) ra gondolok -
#7039 ok rájöttem -
#7038 Az mért van hogy experten játszok és nins rajta a térképen a célszemély?Igy nem lehet tudni soha hogy honnnan jön....Pro-n pedig asszem rajta van a térképen.... -
#7037 -.- nem vmi olyat irtak hogy talált vmi suitcaset és amiatt...PL:itt -
campy #7036 fehér öltöny nem áll jol a 47-esnek! -
campy #7035 16 Bites hiba? talán a szín állítodott el nálad! van 32 bites ( true color vagy mi) van a 16 bites valami szín izé!! probáld meg kattints jobb egér gombbal ->tulajdonságok->Beállitsáok ott van!! Burynek szolt az üzi