7642

• Balumann
    na erre beindult, tudtam hogy csak ide kell írni ^^
    kiváncsi vok rá.
  • Balumann
    basszus nem bírom letölteni ezt a hitman-t, olyan lassan jön torrentről hogy az eszméletlen, már csomót próbáltam :S
  • Csuhai G
    Nekem ezzel a variációval indul el:

Alcohol 120% (Verzió: 1.9.2) + CureROM Pro v2.0.1

Ahányszor indítom, annyiszor tökéletes! :)
  • kirol
    Köszi, rájöttem én is.

Az viszont érdekes, hogy még az első pályánál, a kapunál áll egy őr, hűvösre teszem és eldugom a bozótban, erre kijön a kapun egy munkás, és rögtön arra megy, amerre az őrt helyeztem el. Persze megtalálja.
  • Örm
    Mikor lesz már crack!
  • urbijoe
    a hang hardver-es gyorsitást az egész játék alatt le kel venni alapra?
    vagy csak a 4. pályán ,ahol kilép
  • Pretorian
    Lehet, hogy másoknak is megvan az .mds, csak éppen az "All Images", vagy "All Files" opcióval veszi észre a DT.
  • drop
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nafegyver nem kell pisztoly vagy ilyesmi mikor bemész a korházba odaadod a papirt átöltözöl letepogat az ör akkor utána menjél el balra ot áll egy ör az ajtónál abba a szobába kell mened ot van egy ör ruha felvsz kazi ki a videobol és ot a kártyával kitudod nyitni a rácsos ajtot
    eljutsz egy ablakos helyre ahol két fehér ruhás van ot egyik ruha felvesz le a celákhoz és ot lesz az ugynök beadod az inyekciot enyi a többi célpont már jelölve lesz ha viszamész a bejárat felé
  • urbijoe
    én letöltöttem kicsomagoltam és mind a két file meg volt
  • urbijoe
    nekem mind a két file megvan ,be is linkeltem az mds-t
  • Dave9214
    miértnem tudtok adni egy olyan mentést ami a 2 vagy 3 pályárol megy_?
    Akkora nagy kérés ez?
  • Pretorian
    A játék kicsit felpiszkált motorjával készültek, de nem valós időben futnak.
  • crybaby
    Igen, de kicsomagolásnál csak egy file van. Ahogy spartik is írta. Nekem is csak a mdf volt. Belinkelném de nem vagyok otthon. Letudod szedni torrenttel.
  • urbijoe
    amikor az ellenfél háta mögé mész 2x megnyomod a bal egérgombot
  • urbijoe
    mds file
  • kirol
    Hogy lehet a fojtózsinórt használni?
    Mert hiába van a kezemben odamegyek az áldozathoz erre kiveszi a kezéből a puskát és azzal lövi le, nem pedig megfojtja.
  • Cápafogxy
    Valaki írjon egy kis spoiler-t a diliházas(kórház) küldetést hogy is kéne csinálni pls.
  • spatrik
    Valaki pls linkelje be az mds file-t mert nekem csak mdf jutott:(
  • urbijoe
    nekem a Daemon alapbol az mds file-t látja,mert a file tipus "All images"-en van
  • Heno
    Nah ennek örülök. Egyébként ezek az engine-el készültek, vagy rendereltek? :|
  • Pretorian
    Én már majdnem a vége felé járok. Ha nincs is benne több átvezető az előző részekhez képest, ami van, az legalább elég jól kidolgozott, illetve felépített, mind dramaturgiailag, mind vizualitások szempontjából. A Contracts különösen unalmas (szerintem) és "felecs'd el" hangulatú átvezetőinél pedig mérföldekkel hangulatosabbak.
  • Heno
    Nem. :) Egyszerűen azért, mert egy online magazinnál dolgozok, és az Amex-tec (régen Automex) Kft. a hazai forgalmazó, és már van náluk készlet (mivel ami előrendelhető, abból már van..) és kapok 1darabot egy hétre. Mondjuk nem viszem vissza, mert megvásárolom, ahogy az eddigi összes részt is..
  • crybaby
    Helló Mindenki!

Nekem sem indult el, egészen tegnapig, (daemon 4.03 és securom 1.2 vagy cure rom...

Viszont leszedtem az mdf filehoz tartozó mds file-t (vagy fordítva) ami kb 37 kbyte és ha azt mountolod be akkor elindul. Remélem tudtam segíteni, azoknak akik még mindig szenvednek az elindítással.
  • Udum
    most fog megjelenni a blood money?
  • urbijoe
    én a Daemon-ba semmilyen emuláciot nem állitottam be
  • bepe79
    Mert te ilyen ügyes szuper-hero vagy.. Az EIDOS csak 26-án hozza ki hivatalosan Európában, de te már holnap játszol a dobozossal. Tudom-tudom, az IO Interaktívnál vagy az Eidos-nál dolgozol, vezérigazgatóként...
  • Udum
    valaki el tudja küldeni a játékot?
  • Heno
    meril fejezd már be. Valakinek elindul, valakinek nem. Egyébként láthatod, hogy akinek sikerült, annak akadnak más problémái is (lefagy, kilép, no profil stb.).

Én majd holnap fogok játszani a játékkal, méghozzá az original dobozossal. Ne kérdezzétek hogyan. :D

Nekem csak annyi lenne a kérdésem azokhoz, akik már játszanak, végigvitték, hogy az előző részekhez képest több átvezető animmal találkoztatok a játék során? Mert megmondom őszintén nagyon nagy Hitman fanatikus vagyok, és nekem sokat számít, hogy a hangulat meglegyen, ehhez nagyban hozzájárulnak a kisfilmek szvsz.
  • Pretorian
    A Virtual Drives and Image Files fülön van egy kis checkbox (Force unmount of....), azt kell kipipálni.
    Image file-ként pedig az .mds-t fogja alapból megnyitni, az a megfelelő. Részemről vége.
  • Dave9214
    van hozzá kod?
  • Pretorian
    Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet "pajzsként használni" az ellenfeleket (human shield)?
  • nagykispeter
    Lehet hangtompítós a fegyver
  • PunkZoli
    köszi szépen
  • leslieboy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A nőnél van az ékszer,és abba a mikrofilm!Mármint rajta:D
  • PunkZoli
    azért sztem messze nem lehet kibirni egy 4-5 órás szórakozásért 10ezer forintot...másrészt ha elfogadható árak lennének természetesen megvenném (+minőségi munkák)
  • PunkZoli
    new life missionben hol van a mikrofilm?
  • Seth
    erről a Csupasz pisztoly asszem 2. részének jelenete ugrott be,amikor Drebin rakja rá a pisztolyára a kiegészítőket,aztán végére egy üteg lesz belőle..:D
  • gericooper
    Sziasztok!!!
    Nekem is elindult simán a game, negyon szép a játék, lenne egyetlen 1 gondom, a hang, van zene meg mined, meg efektek, csak az a baj amikor lövök azt nem lehet hallani az miért van??? pls segitsetek, köszi......
  • Hmuda
    Ha érdekel valakit, most dobtam össze:

A látható Silverballer kiegészítők.
  • hykao #1585
    Hát én nem fogom megbánni, hogy megrendeltem, ha lesz reloados verzió - ha nem...a sorozat többi része is itt figyel a polcomon...mára már csupán 2-3 játék érdekel igazán évente, így ki lehet bírni kb. 2-3x10e forint kiadást...
    Mellesleg nem biztos, hogy lesz RELOAD-os verzió...