7642
-
#1639 na erre beindult, tudtam hogy csak ide kell írni ^^
kiváncsi vok rá. -
#1638 basszus nem bírom letölteni ezt a hitman-t, olyan lassan jön torrentről hogy az eszméletlen, már csomót próbáltam :S -
#1637 Nekem ezzel a variációval indul el:
Alcohol 120% (Verzió: 1.9.2) + CureROM Pro v2.0.1
Ahányszor indítom, annyiszor tökéletes! :) -
#1636 Köszi, rájöttem én is.
Az viszont érdekes, hogy még az első pályánál, a kapunál áll egy őr, hűvösre teszem és eldugom a bozótban, erre kijön a kapun egy munkás, és rögtön arra megy, amerre az őrt helyeztem el. Persze megtalálja. -
#1635 Mikor lesz már crack! -
#1634 a hang hardver-es gyorsitást az egész játék alatt le kel venni alapra?
vagy csak a 4. pályán ,ahol kilép -
#1633 Lehet, hogy másoknak is megvan az .mds, csak éppen az "All Images", vagy "All Files" opcióval veszi észre a DT. -
#1632 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nafegyver nem kell pisztoly vagy ilyesmi mikor bemész a korházba odaadod a papirt átöltözöl letepogat az ör akkor utána menjél el balra ot áll egy ör az ajtónál abba a szobába kell mened ot van egy ör ruha felvsz kazi ki a videobol és ot a kártyával kitudod nyitni a rácsos ajtot
eljutsz egy ablakos helyre ahol két fehér ruhás van ot egyik ruha felvesz le a celákhoz és ot lesz az ugynök beadod az inyekciot enyi a többi célpont már jelölve lesz ha viszamész a bejárat felé -
#1631 én letöltöttem kicsomagoltam és mind a két file meg volt -
#1630 nekem mind a két file megvan ,be is linkeltem az mds-t -
Dave9214 #1629 miértnem tudtok adni egy olyan mentést ami a 2 vagy 3 pályárol megy_?
Akkora nagy kérés ez? -
#1628 A játék kicsit felpiszkált motorjával készültek, de nem valós időben futnak. -
crybaby #1627 Igen, de kicsomagolásnál csak egy file van. Ahogy spartik is írta. Nekem is csak a mdf volt. Belinkelném de nem vagyok otthon. Letudod szedni torrenttel. -
#1626 amikor az ellenfél háta mögé mész 2x megnyomod a bal egérgombot -
#1625 mds file -
#1624 Hogy lehet a fojtózsinórt használni?
Mert hiába van a kezemben odamegyek az áldozathoz erre kiveszi a kezéből a puskát és azzal lövi le, nem pedig megfojtja. -
#1623 Valaki írjon egy kis spoiler-t a diliházas(kórház) küldetést hogy is kéne csinálni pls. -
spatrik #1622 Valaki pls linkelje be az mds file-t mert nekem csak mdf jutott:( -
#1621 nekem a Daemon alapbol az mds file-t látja,mert a file tipus "All images"-en van -
Heno #1620 Nah ennek örülök. Egyébként ezek az engine-el készültek, vagy rendereltek? :| -
#1619 Én már majdnem a vége felé járok. Ha nincs is benne több átvezető az előző részekhez képest, ami van, az legalább elég jól kidolgozott, illetve felépített, mind dramaturgiailag, mind vizualitások szempontjából. A Contracts különösen unalmas (szerintem) és "felecs'd el" hangulatú átvezetőinél pedig mérföldekkel hangulatosabbak. -
Heno #1618 Nem. :) Egyszerűen azért, mert egy online magazinnál dolgozok, és az Amex-tec (régen Automex) Kft. a hazai forgalmazó, és már van náluk készlet (mivel ami előrendelhető, abból már van..) és kapok 1darabot egy hétre. Mondjuk nem viszem vissza, mert megvásárolom, ahogy az eddigi összes részt is.. -
crybaby #1617 Helló Mindenki!
Nekem sem indult el, egészen tegnapig, (daemon 4.03 és securom 1.2 vagy cure rom...
Viszont leszedtem az mdf filehoz tartozó mds file-t (vagy fordítva) ami kb 37 kbyte és ha azt mountolod be akkor elindul. Remélem tudtam segíteni, azoknak akik még mindig szenvednek az elindítással. -
Udum #1616 most fog megjelenni a blood money?
-
#1615 én a Daemon-ba semmilyen emuláciot nem állitottam be
-
#1614 Mert te ilyen ügyes szuper-hero vagy.. Az EIDOS csak 26-án hozza ki hivatalosan Európában, de te már holnap játszol a dobozossal. Tudom-tudom, az IO Interaktívnál vagy az Eidos-nál dolgozol, vezérigazgatóként... -
Udum #1612 valaki el tudja küldeni a játékot? -
Heno #1611 meril fejezd már be. Valakinek elindul, valakinek nem. Egyébként láthatod, hogy akinek sikerült, annak akadnak más problémái is (lefagy, kilép, no profil stb.).
Én majd holnap fogok játszani a játékkal, méghozzá az original dobozossal. Ne kérdezzétek hogyan. :D
Nekem csak annyi lenne a kérdésem azokhoz, akik már játszanak, végigvitték, hogy az előző részekhez képest több átvezető animmal találkoztatok a játék során? Mert megmondom őszintén nagyon nagy Hitman fanatikus vagyok, és nekem sokat számít, hogy a hangulat meglegyen, ehhez nagyban hozzájárulnak a kisfilmek szvsz. -
#1610 A Virtual Drives and Image Files fülön van egy kis checkbox (Force unmount of....), azt kell kipipálni.
Image file-ként pedig az .mds-t fogja alapból megnyitni, az a megfelelő. Részemről vége. -
Dave9214 #1609 van hozzá kod? -
#1604 Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet "pajzsként használni" az ellenfeleket (human shield)? -
#1594 Lehet hangtompítós a fegyver -
PunkZoli #1592 köszi szépen -
#1591 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A nőnél van az ékszer,és abba a mikrofilm!Mármint rajta:D -
PunkZoli #1590 azért sztem messze nem lehet kibirni egy 4-5 órás szórakozásért 10ezer forintot...másrészt ha elfogadható árak lennének természetesen megvenném (+minőségi munkák) -
PunkZoli #1589 new life missionben hol van a mikrofilm? -
#1588 erről a Csupasz pisztoly asszem 2. részének jelenete ugrott be,amikor Drebin rakja rá a pisztolyára a kiegészítőket,aztán végére egy üteg lesz belőle..:D -
gericooper #1587 Sziasztok!!!
Nekem is elindult simán a game, negyon szép a játék, lenne egyetlen 1 gondom, a hang, van zene meg mined, meg efektek, csak az a baj amikor lövök azt nem lehet hallani az miért van??? pls segitsetek, köszi...... -
#1586 Ha érdekel valakit, most dobtam össze:
A látható Silverballer kiegészítők. -
#1585 Hát én nem fogom megbánni, hogy megrendeltem, ha lesz reloados verzió - ha nem...a sorozat többi része is itt figyel a polcomon...mára már csupán 2-3 játék érdekel igazán évente, így ki lehet bírni kb. 2-3x10e forint kiadást...
Mellesleg nem biztos, hogy lesz RELOAD-os verzió...