Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A fejlesztõk nyilatkozata szerint a Blood Money nem lesz olyan sötét hangulatú, mint a Contracts volt, amit az újabb scan-ek alá is támasztanak.
Updated 'Glacier' engine, with 'parallax normal
mapping', 'refraction based effects' and 'rigid body dynamics'.
'prodding' opponents
Confirmed Weapons:
WA2000 sniper rifle
Confirmed Locations:
Las Vegas, USA - for real, this time 😉
Rocky Mountains, USA
Jelenlegi álláspont szerint a megjelenés idõpontja: 2005 nyár
Illetve a zeneszerzõ még mindig Jesper Kyd, és újfent a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara fogja nyomatni a talpalávalót... 😊))
Ja, és 2005-ben jön...de ez nem új... 😊
úgyhogy a topik nevét talán meg lehetne már változtatni Hitman: Blood Money-ra, az oldal tanúsága szerint...
és az hogy nem csak a föszálhoz kapcsolodo küldik vannak meg jó dolog...
amugy nem tom feltünt e de énis azt irtam hogy ne maffia vagy gta clone legyen mert annak semmi értelme
ja és ha itt tartunk akkor a gta is full lineáris volt, tehát a szabadság, vagy a szabadság érzet nem függ össze a fõszállal...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A Mafiát egyébként nem tudom, hogy hoztátok ide, mert az való igaz, hogy szabadon járhattál-kelhettél a városban, de én nem emlékszem választható mellékküldetésekre! Full lineáris volt, erõs és fasza kis történettel, az egész így volt tuti! (jó voltak egyéb játékmódok, de azok annyira nem motiváltak...)
Szerintem ez a Hitman-es kitaposott út nem rossz, hogy a sztori kötött, de az adott helyszíneken - játékokhoz mérten - maximális szabadságunk van.
Félek, ha elkezdenek kísérletezgetni, akkor csak szar sülhet ki, egy évnyi fejlesztésbõl...
inkább legyen tényleg valami szabad mozgást biztosito dolog de egtyedibb modon...
pl szvsz jók a sima küldik is csak akko pl belerakni egy világtérképet ilyne manager részel, és végülis akkor non lineárisá lehetne tenni ugy, az pl egész jó lenne
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
és ha sniperel lõnek akko átvált lassitott felvételbe és emgprobálhatsz a golyo utjába ugrani 😊
mondjuk Splinter Cell stílusut egyszer én vagyok a célpont máskor a bérgyilkos és ha célpont vgayok akkor vannak testõrök stb...
47-es ügynökünk kedvenc munkaadója, a THE ICA komoly gondokkal küzd, ugyanis sorozatos támadások érik az ügynökeit. Egyre inkább úgy néz ki, valami komolyabb összeesküvés búvik meg a háttérben. A 47-est nem izgatja különösebben az ügy, míg meg nem szakad az összeköttetése a céggel. Mivel attól tart, hogy õ lehet a következõ célpont Amerikába utazik, hogy kézbe vegye az ügyet... A játékba újra visszakerül a pénz, a fegyverektõl elkezdve az utazásig minden pénzbe kerül majd. A grafikáról a turbózott Glacier motor gondoskodik majd.
Dejó lesz 4 szerintem az összes rész jó volt, nekem a 3 is tetszett, de az elsõ annakidején az hagyott bennem nagyon mély nyomot, egymás után 3-szor végignyomtam...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
<2004-11-04 @ 12:25 - ZeroCool>2004-11-04 @ 12:25 - ZeroCool>
Az Eidos megerõsítette az eleddig pletykaként terjedõ újabb Hitman fejlesztésérõl szóló hírt. A Hitman: Blood Money-ról annyit lehet tudni, hogy Xbox-ra, PS2-re és PC-re is 2005 tavaszán jelenik meg, és újfent az Io Interactive fejleszti. Miután kedvenc bérgyilkosunk mindenkit lemészárolt, újabb célpontokat kapott... blabla. A történetet nem vitték tulzásba, de a játék ettõl még lehet jó.
info:Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Tök jó lenne😉 Megéri! Csak azt a szánalmas emberhúzogatást cseréljék már le egy megfogom osztviszem combora!!!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Állítólag teljesen új grafikus motort készítenek - tanulva a Contracts hibájából...
Hitman 4: Bloodmoney (vérdíj) lesz a címe, ha minden igaz...
salz inkább gondolkozz kicsit
football without ultras is nothing