7642
-
#7114 leesett! őt is beszérumozták és végül a csaj a szájára kente az ellenanyagot:D -
Vlala #7113 Nem egészen. -
#7112 a játék végén hitman meghal?vagy mi lesz? -
#7111 velem is ez van! legjobb trükk : nézel pályakódot és átugrod a pályát:D
-
SamFisher22 #7110 Hali!
küldetések töltésekor, fegyverek kiválasztása után, van az amikor bejön a pálya neve, és utánna előbukik(nak) a célpontok. de van amikor csak egyszerre bejön az egész, és negyedanni idő alatt betölt, mert nincs benne ez az animált ökörség a töltőscreenen. vki nem tudná megmondani h ezt mi módon lehet kikapcsolni? előre is kösz. -
Vlala #7109 Ha az operaházas pályán kidob, az a hang miatt szokott előfordulni. A hardveres gyorsítást kell alapra állítani, ha jól tudom. -
#7108 helo tudna valaki segíteni hogy miért dob ki az asztalra a szinházi pályánál vagy minél mert játszok és egy idő múlva kidob fennt van az 1.2 patch és a mgayarítás?
-
RaKmaTakaTa #7107 Vki tud egy helyet ahonnan letölthető a sérült "M06_Inte.bik"? -
Vlala #7106 Meg a (fenék)részeg télapó :) <moderáltam magam> -
#7105 Nekem a New Life az etalon,a madarasat én sem szeretem,a Jobb ha vigyázol-ban pedig az egésznek a hangulata és az ott szóló zene fogott meg. -
campy #7104 kihagytam a Dance with the Devil az pedig hangulatos és kemény:D -
campy #7103 eléggé szar pálya sztem mert kicsi úgymond! sokkal jobb a Jobb ha vigyázol vagy a Szanatóriumos pálya azok hatalmasak! annyi lehetőség van bennük!:) és hát a New Life a legjobb... hajóson Nem tudok kiigazódni! -
#7102 Jaja -
Vlala #7101 Elég béna madár, még repülni sem tud. :) -
#7100 tudom, hogy ősz, csak a poén kedvéért írtam szőkének:)
amúgy sokkal kockázatosabb odamenni és megölni, mint hangtompítós mesterlövésszel lelőni -
#7099 A madarak főnökét az erkélyről is kilehet lökni:)-Én általában azzal ölöm meg.:) -
campy #7098 az amugy ősz hajú csávó és azt elég egy Springe Poisonnal vagy Fiber Wireal megfojtani! ládába betenni! nálam a csaj zongora halált halt eddig mindig, az utsó csávót sokszor elszurtam de inkább ha nem engednek be a rendőrök mesterlövésszel ajánlatos lelőni! (halkan):) -
#7097 :o
köszi, kipróbálom:) -
#7096 A zongora egy udvaron vann bennt,ahova a csaj rendszeresen betéved és ott áll alatta.Ha fölmászol rálehet robbantani. -
#7095 hol van a zongora:o?
én így öltem meg őket:bumm-bumm-nagybumm
útmutató:
bumm --> pisztolylövés
nagybumm --> mesterlövészlövés
sorrend:
csaj-férfi-szőkeférfi
tudom a nevüket is, de így szebb:) -
#7094 Én lelöktem a 2 hapsit a csajra meg zongorát. :D -
Vlala #7093 Pedig azon a pályán VAN csúnyább halál ennél. :) -
campy #7092 azt kiprobáltam a New Orleansos pályán a (varjas) hogy leraktam egy bombát a sok ember közé és felrobbantottam!!! kegyetlen valahogy vicces ahogy az emberkék röpülnek egyet! vagy azt is lehet a sok embert osztod a géppityuval! és még azt bírom ebben a pályában a csaj mikor Walkie Talkizik puff és rá a zongora! jee ennél csúnyább halált:D:D -
campy #7091 ezt már rég felfedeztem! :) -
#7090 Miért nem légpuskával attatok neki altatót?
A házzal szemben van egy állatklinika(vagy hogy nevezzem), ott találtok altató lövedéket a légpuskához. -
#7089 mondjuk ez a másik kutyával ami a You Better Watch out pályán van azzal nem igy volt...az idegesitett nagyon.. -
#7088 nekem is előszőr alig vot szivem megölni de valahogy mégis meghúztam a ravaszt.... -
Vlala #7087 Ezt én is észrevettem magamon a játékban, gondolkodás nélkül fejbedurrantok vagy megfojtok bárkit, de egy kutya... ahhoz nincs szívem. -
erikn #7086 Helllo!
Nekem mért nem működik a Cheat a Blood Money-hoz?
Bementem a hitmanbloodmoney.ini-fájlba beirtam az utolsó sorba az EnableConsole 1 és ha a játékban megnyomom a C betűt nem történik semmi.
Lehet hogy a magyar nyelv miatt?Előre is kösz -
#7085 köszi élveztem^^ -
#7084 Ezer köszönet a linkért ! -
#7083 én a kutya mellet ellopakodtam, nincs az az isten hogy lelöjjem szegényt :D (úgyse harap beléd, csak vonyít az alatt meg kifutok :D) -
Vlala #7082 Szép kivitelezés! -
#7081 Megcsináltam az üvegest kicsit sajátosan^^
Abbol a fán lévő kunyhóból sniper rifle-vel kilöttem a kutyát aztán megvártam mig a csajszi bemegy az usziba...aztán amikor gondoltam h már uszik akkor bumm az üvegtető:)
Lejöttem a fáról hátsó udvarrol beszaladtam onnan az usziba épen zsákolták a hullát elvettem a nyakláncot.aztán felmentem az 1. emeletre megvártam sinistrát és amikor a számitógépnél vmit csinált Fiberwire-el megöltem....Aztán elhúztam fal mögé^^ azután a kisbaba szobájának az ablakról le visszaöltöztem és mentem...mert az eleén a fánkos is volt.... -
#7080 Köszi -
#7079 Itt megvan minden szám:
http://gamemusichall.net/music/Hitman_Blood_Money/blood_money.php -
#7078 Például: ITT -
#7077 Azt hol lehet megtekinteni? -
#7076 A film kis előzetes bemutatóvideóját láttátok már? -
Vlala #7075 Azon a pályán bemész a fedett uszodába (nem a fedetlen meddence, amelyet takarít az öreg), persze előbb hívd fel magadra a figyelmet, pl. fejelj le egy FBI-ügynököt :)
Aztán guggolj le a vízben, lehetőleg ne az üvegtető alá, mert kínos vége lesz.
Aztán várd meg, amíg összegyűlik a csapat, és durr bele az üvegtetőbe.