7642

• grizzly21
    nem a pénzt sajnálom rá, és a 20 font tényleg korrekt ár, viszont az két hét még, én meg igazából most akartam kipróbálni.
    2 hét mulva már tuti lesz reloados is, akkor meg megbánom, hogy megvettem.
  • hykao #1583
    Szerintem ne szenvedj már ezzel a warezzel, inkább rendeld meg te is a gyüjtői változatot...20 font igazán nem sok érte...
  • grizzly21
    hát én pedig ezt inditom (daemont 4.0.3mal, és securom 2.0.1gyel csináltam), és mégis a 7000-es kodszámu hibaüzenetet kapom (biztonsági akármi)

"A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
    A következő programot nem lehet végrehajtani (7000).stb"
  • hykao #1581
    A 2. részre már nem emlékszem pontosan, hogy hogy volt, de a Contracts-ben az lett a tiéd, amit kivittél magaddal a pályáról a pálya végén, ill. silent assassin minősítés esetén kaptál egy plusz fegyvert...de ezeket csak végigjátszás után tudtad kiválasztani, amikor már szabadon választhattál a pályák közül. S pálya előtt összeállíthattad az arzenálból a felszerelést.

!!!SPOILER!!!
    @Hmuda: köszi, akkor jól gondoltam.
    Kíváncsi leszek, hogy illesztették bele ebbe az operaházas bulit. -> A Contracts tulajdonképpen úgy kezdődik, hogy halálos sebet kapsz az operaházas küldetés során (de ez csak az utolsó pályán derül ki), s még elvánszorogsz egy párizsi motelbe, ahol elveszted az eszméleted...és itt kezdődnek sorban a küldetések (amik nagy része az első Hitman játék remake-jei...köztük a budapesti Gellért szállós küldi :D) - amik végül is csak lázálmok-visszaemlékezések, miközben haldoklasz a motelszobában...és az utolsó küldetésre térsz magadhoz, a feladatok közt ott van a két operaházi célpont (sikeresként feltűntetve), menekülni kell + még megölni Fournier felügyelőt, aztán irány a Charles de Gaulle reptér, eztán már csak egy vége videó van, amiben az amerika felé tartó repülőn "bevezeti-felvezeti" Diana a Blood Money történéseit...
  • Czud
    azt a fájlt indítsd amit a cureromal csináltál
  • Hellsing47
    nah mostmár sikerült...:D
    nekem elindult!!deamon t. 4.0.3 és securom 2.0.1-el
  • grizzly21
    hogy inditod el?:(
    Na mindegy: csak hogy vigasztaljam magam:
    Aki próbálta szintén daemon 4.0.3mal és loader1.2vel ill securom 2.0.1gyel is és egyikkel sem ment, az irja már meg, hogy nem én vagyok a béna.
  • Hellsing47
    WKI SEGITSEN!!!elinditoma játékot rákattintok az uj profil létrehozására de nem mutatja amit irok...és igy nemtok uj profilt létre hozni..másnál is volt ilyen???
    segitsetek lécci...
  • Johnny23
    Sziasztok!

Nekem simán elindult a cucc PP

DE van pár apró kis problémám:

Ati 9800pro-m van (legujabb Omega drver-el)és amikor bekapcsolom az árnyékokat,akkor minden olyan álátszóvá válik (a pasi is),ha "low"-ra veszem akkor is; aztán meg ez a Blur effect (v.mi)ha ezt bekapcsolom átmegy a fény néhol a falon is/furcsán néz ki mindenesetre (bug?)

illetőleg még annyi,hogy ha a videodriver-be full AA,AF-et beállitok,akkor a gammába ki kell kapcsolni,v. hogy??

PLZ HELP ME!!!!
  • Czud
    Hali

Az elején amikor a testvéreket megöltem mit, kell csinálni?
  • PunkZoli
    űű nem kell...most megy a fattya:D
  • PunkZoli
    namost fogjátok nekem leharapni a fejem,de nekem még mindig nem sikerült elinditanom..és sztem nem én vagyok a béna...curerom ot és secruom vgymi1.2 őt is próbáltam de semmi
    vki priviben legyen olya kedves segitségemre lenni,előre is köszi
  • Hmuda
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jah, csak a Vintage Year és a Curtains Down játszódik nem-USÁban.
  • Starfighter
    Sziasztok!
    Ebben a részben hogy van a fegyvertár bővítése megoldva? Mert a második részben úgy kaptunk fegyvereket, ha azok nálunk voltak amikor végeztünk a küldetéssel. De itt hogy van ez? Itt is cipelnem kell a bazi snipert a pálya végéig, hogy kiválaszthassam a köv mission-ra? Vagy itt meg kell vásárolnom? Ja és ha hibátlanra csinálom a pályát akkor itt is kapok vmi spéci fegyót? Nekem annó az "aranyozott dual dessert" és a "kis boka pisztoly" nagyon tetszett. Remélem ebben is vannak ilyen apró kis "játékszerek".
  • hykao #1570
    Amúgy az operaházas küldetésen kívül a többi mind az amerikai kontinensen játszódik? (SPOILERben válaszolj légyszi!)
  • Hmuda
    Rohant rajta végig a fene. Még egy rakás pálya van amit ki akarok játszani Silent Assassin szinten Pro fokozaton úgy, hogy minden létező upgradet megvettem. Na akkor játszottam végig.
  • bepe79
    Ez az, ami nekem nagyon bejön a hitman sorozatban (többek között): hogy nem lineáris a játékmenet, és a feladat többféleképpen megoldható, egy-egy misszió többféleképp befejezhető.
  • hykao #1567
    Ok, de neki ez az első Hitman játéka, ha jól emlékszem, mellesleg minden pályának neki lehet menni többször is, hisz annyiféleképpen meg lehet oldani a feladatokat, hogy többedszeri végigjátszásra is tudnak újat nyújtani.
    No meg számára még ott a többi Hitman, ha ez alapján megtetszett neki a stílus.
  • Hellsing47
    egyetértek...:DD
  • bepe79
    Én két évig vártam a Blád Mánira, biztos hogy nem fogok rajta fél nap alatt végigrohanni, mert annak nincs teteje. Inkább kiélvezem, minél lassabb, annál jobb.
  • grizzly21
    elmész Te a ...:) nekem még elinditani sem sikerült:)
  • Hmuda
    Na végigvittem. Jöhet a Pro.

Mikor először megláttam a főmenüt elgondolkoztam. A szanatóriumos pálya megoldása után felhúztam az ajkaimat. Mikor először tünt fel a női láb Alexander mögött már mosolyogtam. Mikor a golyó sikeres találkozást hajtott végre Alex koponyájával már vigyorogtam.

A játék legnagyobb hibája: elég átlátszó, hogy mire is kell számítani a végjátékban. :-(
  • hykao #1562
    Na, sanyika16 sikeresen megnyitotta élete első SG-s topikját, a neve: Hitman, alcím: Hitman Blood Money...
  • hykao #1561
    Nocsak, a fejlesztők is gyüjtői változatot vásárolnak? :P
  • hykao #1560
    Elő.
  • ZsZso
    Menőőő :) Nagyon szivesen!
  • KaLóZ14
    Nagyon szépen kösz a segítséget mos má megy a game
  • ZsZso
    Passz, de innen letöltheted a hiányzó DLLt. Kicsit brutális megoldás, de nincs jobb 5letem. Told be a filét a System32 -be, kíváncsi vagyok a következő hibaüzire :) (bár remélem ezek után karcolni fog a gamma)
  • Dosia
    Hogy nincs + az eredeti gamed ui:Nekem is ez volt a problémám de végül is sikerült +oldani mire rájöttem hogy miért nem indult el,mert nem volt +az mds file
    csak az mdf
  • KaLóZ14
    Csáó
    PLZ mondjátok meg mért írja ki ezt amikor elindítani a gamet. Ezt írja ki. Az alkalmazást nem sikerül elindítani, mert MSVCR71.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok.
    Mért van az, hogy nem tudok profilt létrehozni? Kiírja, hogy írja be a profil nevet de akár mit nyomok nem érzékeli a klaviatúrát csak az ESC-et.
    Se számot se betűt nem érzékel,de ahhoz, hogy játszani tudjak kell profil.
    Daemon 4.3-ba bemountoltam, Curerom 2.0.1-el megicsnáltam az exe-t.
    Mi lehet a probléma?
  • JohnnySmith
    Arra rájöttem hogy hogyan lehet a kiegészítőket rápakolni a fegyverre, de amikor összeválogatom és ("equip"-re rakom) missönbe szeretném magammal vinni, csak az alapot adja. Mitől lehet?
  • bepe79
    Még nem.
  • grizzly21
    Pár orára elmentem de 200hsz..
    Történt valami a krekk müködésének javitásával kapcsolatban?:( bár nemhiszem.
  • bepe79
    Van még:

http://www.hitmanforum.com/forum/index.php?showtopic=30586&st=0

Olvasom a külföldi fórumot is angolul, és ott ilyet is írnak:

"Most stupid fault of Eidos, Ever heard of a shotgun with silencer?"

"Like the topic sais I saw a screen of a SPAS12 with a silencer. This is pure non-sense, a shotgun can NEVER have a silencer.
    What a stupid fault!"
  • bepe79
    copy that thx 4 yer' help m8!
  • Hmuda
    Ehh, hogy lehet az, hogy minden fegyverkiegészítőnek van hely a falon, de pont a másodiknak nincs? Nem kis figyelmetlenség.
  • FLeK0
    The Origins of a Killer: An exclusive behind the scenes documentary.
    All Hitman gameplay trailers, including the Guide to Being a Hitman series, developer video diaries and the TV ads.
    Hitman soundtrack includes six never released tracks and three more from the game.
    Gallery of IO Artwork
  • bepe79
    A collectors edition gyűjtői változat dobozában miket mellékelnek a játék mellé? Tudom, hogy másodlagos, de érdekel.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Te már előrendelted? :)