7642

• Cat 02 #1679
    vazz mindeki itt panaszkodik hogy nem megy neki a gém / szaggat :(
    fx 5600 celeron 2.4 512 ddr en menne ? :(
  • Dave9214
    nem szoktam gamestart venni, nekem kel hozá kod mert má meguntam hogy elsőpáláyn nem tok tovább menni ugy hogy easny van és még nem is látom mikor lönek le , mert csak azt látom hogy elomályosodik miden, szal kel kod hozzá nekem, vki leirná hogy tom őket alkalmazni,?
  • Devergo05
    Létezik olyan driver az Atihoz amin nem szaggatna a játék??Nekem ATI 9600 SE 128 Megás kártyám van.Vagy hogy lehetne megoldani h ne szaggasson ???
  • Rusy
    Nekem x800 gto 2-őm van, 6.4-es catalystal, tökéletesen fut hiba nélkül eddig maxon is jó volt, csak érezhető volt hogy olyan lomha aa-t levettem 8x-ra így tökéletes...

Hol lehet megnézni a páéya értékelését...
  • csoola
    ennél a gamenél sztem komolyan gondolták azt az Nvidiás dologt, mert ahogy látom, nem naon szereti az ATI kártyákat...
  • bepe79
    Lehet attól is, hogy a videókártyád nem DX9-es SM2.0-ás vga.
  • Madu
    Helósztok, mért van az hogy elindítom és az intrónál nyomok egy entert mert nem akarom nézni és kilép az asztalra?
  • leslieboy
    Helyesbítek,most vittem végig,thx Hmuda!
    Mert:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olyan okosak voltak a készítők,hogy az utolsó pályára beraktak egyy stáblistát,és simán azt hittem,az a vége!De nem,ott állhatunk mindenkin bosszút,aztán már megyünk is az 5ös rész előzményre,mutatja Dianat teljesen,igaz háttal,és aztán Hitman Japánban!Szuper:)

• totya79
    Én a 84.21-et javaslom,bétát én nemtennék föl!
  • newc22
    HI Emberek!!!! Pár kérdés!

1. Minek az mds file-t mit lehet vele kezdeni?
    2. Az unleadhed verzió ugyanaz mint a reloaded csak nincs még crack hozzá?!

Köszi!!!! Renélem már lassan kijön a reloaded verzió mivel a másik sehogy nem akar elindulni!!! :(
  • ordel17
    84.43.-as béta driver van fent jelenleg. Szerintem bug, mert hyako-nak és még 1-2 embernek is ezt csinálja, valamint ha jól tudom, szinte minden x800-assal rendelkező user is hasonló problémmal küzd.
  • soo277
    az hogy lehet,hogy 6800 +2 giga rammal szaggat?nem lehet hogy mással van gond
  • Hmuda
    Te olvasni is szoktál vagy csak írkálni?
  • bepe79
    A 6800GT-hez melyik nVidia ForceWare drivert tetted fel? Nekem 6600-al 1024-ben AA és AF nélkül 17-20-23 FPS-el azért elfutogat.
  • soo277
    amugy a gamestar.hu-n megtalálsz hozzá mindent
  • soo277
    szerintem könnyü szinten nincs szükség kodokra
  • totya79
    Nemlehet bug,ha csak nálad csinálja,meg esetleg még 1-2 embernélNem lehet hogy valami driver hiba?
  • Dave9214
    Hogyan tudom használni a kodokat, vagy milyen kodok vnanka hozzá segitsetek pls, itt könyörgök má egy órája!
  • Hellsing47
    hár elég szarul van optimalizálva az tény...jo a graf..de azért nem stilusteremtö...:/
  • ordel17
    Bug, mert ha mindent leveszek, akkor is ugyanúgy szaggat.
    Remélem minél hamarabb orvosálják ezt egy patch-csel.
  • bepe79
    Ne írjátok azt mindig, hogy "maxon megy", mert biztos, hogy nem megy maxon simán. Valószínűleg aki ezt írja, az nem állította be a szűrőket (AA+AF). Antialiasinggal és anisoval egyből nem fog simán menni, azok nélkül meg nem max-on játszotok..
  • Szolnokboy
    csak a küldetést
  • spatrik
    Na nekem is szaggat mint állat megy kb. 10 FPS-el csakl közben letöltökHa vége akkor nyerek még kb 25 FPS-t és menni fog tökéletesen.
  • totya79
    Az hogy lehet?Nekem sokkal kisebb configon maxon megyAMD 2200+,1 Giga ram,6600 gt!
  • totya79
    Az hogy lehet?Nekem sokkal kisebb configon maxon megyAMD 2200+,A Giga ram,6600 gt!
  • Sly06
    Ezek szerint minden 1-es alkalommal ujra kell kezdeni az egész gamét?
  • ordel17
    Remek, nekem is játszhatatlanul szaggat.
    AMD64 3000+, 2Gb RAM, nVidia GeForce 6800 GT 256 Mb.
  • Rusy
    Ja meg a párbeszédeknek sincs felirata, akkor ezek szerint azok nincsenek feliratozva...
  • Rusy
    Ja egy dolgot viszont nem találtam, bekapcsoltam a subtitles-t a menüben, de pl a training pályán amikor a csaj eligazít mondja mit kell csinálni az alatt nincs felirat, mit ronthattam el... :DDD
  • Hmuda
    Aki kíváncsi, az nézze meg az Online Rankingsben az első pálya PRO nehézségén kiknek fizettek a legtöbbet.

Mondjuk abból a háromból a "Hitmanforty7" egy piszok kis csaló, kőkemény három másodperc alatt megcsinálta a pályát maximumra.
  • Hmuda
    Mentések még mindig #1374.

(Éljen a kereső.)
  • Sly06
    Ja igen inkább így teszem fel a kérdést én is!Hogyan lehet visszatölteni a mentett állásokat? ;)
  • Rusy
    Hi na én is most kezdem, nagyon kíváncsian várom lehúztott redőny, enyhe szél most kezdek ráhangolódni a játékra...
    Olvastam minden hozzászólást, kivéve a spoilereket, írták hogy sok a hiba nem tölt i be az állásokat stb, szerintem ez lehet játékhiba bug, mert ugye egyenlőre clone változat van az meg ugye nem krekkes exe, vagyis egy az egyben másolat, elképzelhető hogy játékhibáról van szó...
    Mindenesetre egyenlőre nálam nem volt gond a training pályáig
  • dominoboy
    inkább hogy lehet őket visszatölteni az a kérdés :(
  • Sly06
    hogyan lehet elmenteni az állásokat?
  • Cápafogxy
    És az exites ajtót hogy lehet kinyitni?
  • Szolnokboy
    de jó lenne e Toolbox a játékhoz. Ugy megcsinálnám az "Assassination of Győzike" című küldetést, már megvan a Briefing szöveg is ( nah jó Virdzsit nem kéne kinyirni, ő nem lenne otthon)
  • Hmuda
    Megveszed és felrakod a modokat, a detailesben megnézed hogy tényleg fent vannak-e, back (mert a Discard az olyan mint az Undo All), a fegyverválogatásnál ráklikkelsz a fegyverre és akkor bekerül az alapfelszerelések közé (de a 100%-os munkához általában nem szabad fegyvert vinni, mert sok helyen vannak fémérzékelők amik minden fegyvert kiszírnek (kivéve talán a snipert amíg a táskában van). Csak egy pisztolyt, egy SMG-t és egy karabélyt vihetsz magaddal.
  • sanyika16
    Mit kell csinálni az mds-el és az mdf-el mert mindkető megvan de valami emulátor hibát ír ki? kössz előre
  • JohnnySmith
    Hogyan tudod küldetésre vinni az összerakott fegyvereket??