Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nehezebb fokozaton szinte semmit sem jelöl a térképeken! Még az embereket sem.
De az igazi az lenne, ha végre kiadnának majd a játékhoz egy szerkesztõt, és akkor szabad lenne az út a különbözõ módok, rajongói küldetések készítéséhez! 😊
Next PC upgrade: 2022
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nos ez a scan-ek alapján egyre biztosabbnak látszik...
miva? ez most kinek? ...meg nem is nagyon értem... 😊
tudom tudom, gondolkodni fáj... 😛 <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
újitás meg tényleg jol jõnne, de ez a vásárlósdi, esetleg te döntöd el mit válasz el küldetésrendszer egy lépésnek szvsz bõven elég..., nehogy a sokat akar a szarka, nem birja a farka esete forogjon fent...
Ja és még egy dolog: mi az hogy újfent a budapesti szimfónikus zenekar játszik??? Ejnye... Nem játszottunk a hitman2vel? A menü zenéjében a kórus az ugyanaz volt, ki is írták. Jespernek meg örülök a 3 zenéje is nagyon bejött.
nemhivatalos patchel emg nemh iszem hogy a készitõk közül bármki is foglalkozna mivel van jobb dolguk is..., ha már nem hivatalos akkor majd valamelyik magyargato emgcsinálja ha annyira akarja... 😊
(de azért az nem volt túl bonyolult, hogy a zenét a Budapesti Rádió Szimfónikusok nyomassák, mert a projektvezetõt - aki persze magyar - haveri szálak kötik oda...na mindegy...egy szónak is száz a vége, ha lenne magyar verzió, akkor tuti több fogyna, szal tökmindegy egyébiránt kin múlna, akkor is baromság, hogy nincs alapból magyarítás...hisz nem sok többletmunkát igényelne a honosítás, fõleg így, hogy jórészt magyarok készítik...amúgy meg legalább letölthetõ formában feldobhatnákak a netre egy magyarítás peccset...nekem ne mondja senki, hogy ez mekkora baromi nagy akadályokba ütközne...)
(ezen kívül engem pl. eléggé zavar, hogy semmi exkluzív interjú vagy valami...holott a fejlesztõk jórésze magyar...arról már nem is beszélve, hogy legalább az ilyen játékok kijöhetnének magyarul...felirat elég...nem hinném, hogy nagyon megerõltetõ lenne - lévén magyarok garmadája a fejlesztõgárdában...de nem...az összes Hitman "baszott" honosítva kijönni...az elsõ részt az "Ezt vedd meg"-ék, a második és harmadik részt pedig Piedon magyarította)
"Az OPSM részletes privjút közöl a Hitman: Blood Money-ról. A játék az elõzõ részek felturbózott, második generációs fázisba evolválódott Galcier-motorját használja, mely ezúttal a korábbiaknál sokkal látványosabban jeleníti meg a fényeket / árnyékokat, és a víz realisztikus ábrázolásában is jeleskedik. A játékmenet is jelentõsen változik: a 47-es maga vásárolja meg a misszióhoz szükséges kellékeket, a fegyvereit pedig több képcsõben fejlesztheti illetve módosíthatja (a modifikációk a fegyverek kinézetén is meglátszanak majd). A játékmenetet a lopakodás / csendben gyilkolás kombó felé kívánja eltolni a Blood Money-t fejlesztõ IO: a korábbi részekben (könnyebb fokozaton) lehetõség volt a Rambo-jellegû megközelítésre: ettõl most sem fosztják meg a játékosokat, de a tömegmészárlással egybekötött feladatmegoldás után jóval kevesebb pénzt találunk majd a bankszámlánkon, mint ha szépen, csenden, észrevétlenül hajtottuk volna végre a missziót. Finomodik az ellenfelek mesterséges intelligenciája: jobban kihasználják a környezet nyújtotta elõnyöket, és eszesebbek lesznek – ha egy halott, pucérra vetkõztetett pincért találnak a sarokban, rögtön elkezdik keresni, hogy vajon ki is lehet a ruha új tulajdonosa. A kopasz bérgyilkos kalandjai ezúttal több amerikai városon ívelenek át - a történet jelentõs része Las Vegasban játszódik. A fejlesztõk ígérte szerint az ilyen szempontból kissé száraz Contracts után a Blood Moneyban ismét bõségesen kapunk a Hitman-szériát jellemzõ fekete humorból. Európai megjelenés 2005 júniusában (PS2 / Xbox / PC)"
Forrás: 576
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,