Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Az igazi az lenne, ha minden küldetésnél elõször mindenki felderítené a pályát! (és akkor kiderül, hogy mit takar egy-egy felkiáltójel!!!)
Amúgy nehezebb fokozaton szinte semmit sem jelöl a térképeken! Még az embereket sem.
Herold
Az igazi az lenne, ha a térképen a sárga felkiáltójelek mellett rajta lenne, hogy mi micsoda.

hykao
Én is! 😊

De az igazi az lenne, ha végre kiadnának majd a játékhoz egy szerkesztõt, és akkor szabad lenne az út a különbözõ módok, rajongói küldetések készítéséhez! 😊
A videóban a végre rendesen tünteti el a hullát a 47-es, szépen beteszi a kukába <#vigyor2> Az eddigiek alapján én a második részt is felülmúló játékot várok.

hykao
A trélerben van egy mászós jelenet, de az még nem derül ki belõle, hogy most a mozdulatlehetõségek bõvülnek-e...hisz már eddig is voltak egyéni mozdulatok, gyilkolások, stb...de ezek mind csak egy adott pozícióban jöttek elõ - opcionálisan - és autómatikusan zajlottak le...
hykao
Pár nagyfelbontású ingame shot:

grebber
De az ám!!!!

Next PC upgrade: 2022

hykao
Hmm, jó lesz ez! 😊
grebber

grebber
A gothic 2 mert annyira tetszik 😊

Adam5
Fincsik

hykao
...s ennek mi akadálya? 😊
grebber
Na mire kijön végig kéne vinni a 3-at is 😊

Atika :o)
en is mar varom nagyon csak remelem ezzel nem ugy jarunk mint a Splinter cell -el 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

nagykispeter
nyáron

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Sil3nt
elég nájszosak...már alig várom hogy itt legyen a gépemen..mikorra várható a mehgjelenés?

hykao
Pár kép az Operaházból:

(Asszem ez lesz a kedvenc pályám...)
grizzly21
Bocs hyako, nem akarok neked ugrani. 😊 Úgy tûnik, hogy nem veled, hanem a magyar nyelvvel vannak problémáim...az újfent nekem mindig is azt jelentette, hogy régen nem, most igen, tehát újfent újonnan. Dehát ezek szerint nektek van igazatok :o

Hat remeljuk hogy jo lesz 😊

Inkább csússzon, csak jó legyen.

hat az eleg keson van johetne akar mar holnap 😊

És valszeg Neked van igazad. Ha esze van a kiadónak, akkor okt-nov magasságában, tehát a karácsonyi idõszakban fogja kihozni a gammát.

leslieboy
<#eljen>király!<#eljen>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

hykao
Hát nem is nagyon értem a hozzászólás ezen részét, de ha nekem szánta, akkor elmondom, hogy nem csak, hogy játszottam a Hitman2-vel, de még az OST-je is megvan (csakúgy mint a Contracts-é is...), és elég sokat hallgatom pl. autóban is... 😊
leslieboy
Ebben egyetértek,hisz az újfent,azt jelenti,hogy már játszott,és most is õ!Nem pedig azt,hogy most játsza a zenéket!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

nagyon vicces, volt nc... <#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hykao
Egyébiránt pedzegették a hitmanforum-on, hogy valszeg a párizsi operás küldetés is benne lesz a játékban...(ami ugye az elõzménye lenne a 3. rész utolsó küldetésének...)
Nos ez a scan-ek alapján egyre biztosabbnak látszik...
hykao
"Ja és még egy dolog: mi az hogy újfent a budapesti szimfónikus zenekar játszik??? Ejnye... Nem játszottunk a hitman2vel? A menü zenéjében a kórus az ugyanaz volt, ki is írták. Jespernek meg örülök a 3 zenéje is nagyon bejött."???

miva? ez most kinek? ...meg nem is nagyon értem... 😊
leslieboy
Na jó!Bocs,de akkor is próbálj te is a sorok közt olvasni!

leslieboy
a jó ...!Csak viccelni akartam,de úgylátszik neked nincs is mivel!<#gonosz2><#idiota>

mirét akarnék?? szabadság neked egyenlõ a gta-val? (ami emgint enm igaz)
tudom tudom, gondolkodni fáj... 😛 <#idiota><#idiota><#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

leslieboy
Azért ne akarj belõle gta-t!<#vigyor><#idiota>

a játékmenetet inkább hivjuk ál játékmenetnek, az is 100% lineáris votl max kis csoportokban te döntöted el veresenyek sorrendjét..., meg max még a fogocska ami extra volt de az egész iylen ál szabadság volt..., én jóval többet szeretnék hitman-tõl de hát izlések és pofonok 😊

grizzly21
az igaz, az nem lenne jó ha elba**nák. hogy hogy jön ide: úgy hogy míg nfsU1ben meghatározott küldetések voltak, meghatározott sorrendben, úgy a 2ben szabad játékmeneted volt. ÉÉÉrteeed?

ogy jön ide nfsu1-2 ?????
újitás meg tényleg jol jõnne, de ez a vásárlósdi, esetleg te döntöd el mit válasz el küldetésrendszer egy lépésnek szvsz bõven elég..., nehogy a sokat akar a szarka, nem birja a farka esete forogjon fent...

grizzly21
Amit én tudok: Amerikában fog játszódni, a jobb grafikának már most örülök, bár szerintem a játékmenettel egy kicsit szabadabbak lehetnének, álá nfs underground1->2. Soha nem fogom elfelejteni azokat a pillanatokat, amikor például a hitman2 ben éltem át: térdelek a tárgyalóteremmel szemben egy hotel ablakából kacsintgatok a célpontra -akit még nem tudok pontosan- és közben Diana keresi az infót az öregrõl, megjön az infó, hogy kopasz, meg nem szivarozik, jó megvan, kattintás target has beenn eliminated Object completed, és urasan kisétálok...vagy amikor a Gellért szállóban inasként törülközõt viszek a fürdõ célpontnak, kb fél percem van, benyitok fojtóhurok,esetleg hangtompítóssal headshot, majd -dolgát végezve- kisétálok...De szerintem ezt nem csinálhatják az örökségig, egy kis játékmenetbeli újdonság nem ártana. Szó se róla végigvinném akkor is ha csak új pályák lennének benne, meg jobb grafika, de mindenkinek jobb lenne az újítás.
Ja és még egy dolog: mi az hogy újfent a budapesti szimfónikus zenekar játszik??? Ejnye... Nem játszottunk a hitman2vel? A menü zenéjében a kórus az ugyanaz volt, ki is írták. Jespernek meg örülök a 3 zenéje is nagyon bejött.

veszéld meg a kiadóval szvsz...
nemhivatalos patchel emg nemh iszem hogy a készitõk közül bármki is foglalkozna mivel van jobb dolguk is..., ha már nem hivatalos akkor majd valamelyik magyargato emgcsinálja ha annyira akarja... 😊

hykao
Na persze...
(de azért az nem volt túl bonyolult, hogy a zenét a Budapesti Rádió Szimfónikusok nyomassák, mert a projektvezetõt - aki persze magyar - haveri szálak kötik oda...na mindegy...egy szónak is száz a vége, ha lenne magyar verzió, akkor tuti több fogyna, szal tökmindegy egyébiránt kin múlna, akkor is baromság, hogy nincs alapból magyarítás...hisz nem sok többletmunkát igényelne a honosítás, fõleg így, hogy jórészt magyarok készítik...amúgy meg legalább letölthetõ formában feldobhatnákak a netre egy magyarítás peccset...nekem ne mondja senki, hogy ez mekkora baromi nagy akadályokba ütközne...)
attol még hogy sok maygar fejlesztõ van, sem a készitõ studio nem az övék se a kiado, innétõl kezdve emg kuss a nevük..., ennyi...

hykao
Nem...de én ezzel a júniussal kapcsolatban eléggé szkeptikus vagyok...

(ezen kívül engem pl. eléggé zavar, hogy semmi exkluzív interjú vagy valami...holott a fejlesztõk jórésze magyar...arról már nem is beszélve, hogy legalább az ilyen játékok kijöhetnének magyarul...felirat elég...nem hinném, hogy nagyon megerõltetõ lenne - lévén magyarok garmadája a fejlesztõgárdában...de nem...az összes Hitman "baszott" honosítva kijönni...az elsõ részt az "Ezt vedd meg"-ék, a második és harmadik részt pedig Piedon magyarította)
grebber
Nem rossz.<#eljen>

hykao
Némi infó magyarul:

"Az OPSM részletes privjút közöl a Hitman: Blood Money-ról. A játék az elõzõ részek felturbózott, második generációs fázisba evolválódott Galcier-motorját használja, mely ezúttal a korábbiaknál sokkal látványosabban jeleníti meg a fényeket / árnyékokat, és a víz realisztikus ábrázolásában is jeleskedik. A játékmenet is jelentõsen változik: a 47-es maga vásárolja meg a misszióhoz szükséges kellékeket, a fegyvereit pedig több képcsõben fejlesztheti illetve módosíthatja (a modifikációk a fegyverek kinézetén is meglátszanak majd). A játékmenetet a lopakodás / csendben gyilkolás kombó felé kívánja eltolni a Blood Money-t fejlesztõ IO: a korábbi részekben (könnyebb fokozaton) lehetõség volt a Rambo-jellegû megközelítésre: ettõl most sem fosztják meg a játékosokat, de a tömegmészárlással egybekötött feladatmegoldás után jóval kevesebb pénzt találunk majd a bankszámlánkon, mint ha szépen, csenden, észrevétlenül hajtottuk volna végre a missziót. Finomodik az ellenfelek mesterséges intelligenciája: jobban kihasználják a környezet nyújtotta elõnyöket, és eszesebbek lesznek – ha egy halott, pucérra vetkõztetett pincért találnak a sarokban, rögtön elkezdik keresni, hogy vajon ki is lehet a ruha új tulajdonosa. A kopasz bérgyilkos kalandjai ezúttal több amerikai városon ívelenek át - a történet jelentõs része Las Vegasban játszódik. A fejlesztõk ígérte szerint az ilyen szempontból kissé száraz Contracts után a Blood Moneyban ismét bõségesen kapunk a Hitman-szériát jellemzõ fekete humorból. Európai megjelenés 2005 júniusában (PS2 / Xbox / PC)"

Forrás: 576
hykao
Pár új scan: klatty, klatty2
hiba
na megvan csak oldalt nem tudtam valtani.../?/

hiba
hol az elso 9 hozzaszolas ?

hiba
Ez karacsonykorjon van mi? <#nyes>

nagykispeter
Ja más játékrol meg évekig csak képek meg halasztások jelennek meg.HL2;S.T.A.L.K.E.R.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

?

Senki nem tud semit

van már valami?