7642

• bepe79
    Sinkinek, semmikor nem lehet. Nem attól tesszük függővé, hogy épp alszik-e a moderátor, vagy nem. Hanem megadjuk olyan szinten a tiszteletet a másiknak, hogy nem beszélünk vele csúnyán még így net-en keresztül sem.
  • Mr_no_NaMe
    Én átküldöm neked!
    Privibe add meg az msn címed és már küldöm is!
  • ordel17
    Hyako, te sem tudtál mit kezdeni a szaggatással?
  • bepe79
    Keress rá a guglival a dll file-ra, letöltöd, aztán be a win \system32-jébe meg a game könyvtárába.
  • metlogen
    Feltelapítettem újra a játékot,meg legalább 5x a direct x-et és még most se találja a msvcr71.dll , lehet hogy feladom
  • Hmuda
    Nehogymár a saját hülyeségedért még te ugass le engem. :P
  • Piedon
    Gratulálok ön megnyerte a mai nap legjobb hozzászólása díjat...nooooormális? 3.58gigabájtnyi adatot küldjenek neked át msn-en?
  • Hmuda
    Nem túl sok angol tudás kell a 3-as szám felismeréséhez, mert legjobb tudomásom szerint az angolban is arab számokat használnak. Az életerőcsomagok hiányának okaira meg már a játék stílusa alapján is lehet következtetni.
  • Dave9214
    öcspöcs, mds annak segitségével rakod be egy viurtual meghajtóba, tartalmilag ugyanaz, csak nicns crackhozzá jaja, egyszerű az elidnitás,
    curerom 2.0.1 el simán megy!
  • hykao #1710
    Olyan játékot nem is szoktam megvenni, ami 4-5 órás szórakozást nyújtana...szerencsére a Hitman játékok nem ilyenek...amúgy meg spec. ez 8 ezer körül jön ki, és még az OST-t is adják hozzá - sok egyéb mellett -, ami szerintem itthon kb. plusz még 3 ezer lenne...
  • SNAKE01
    te hülye vagy?
  • newc22
    HI Emberek!!!! Pár kérdés!

1. Minek az mds file-t mit lehet vele kezdeni?
    2. Az unleadhed verzió ugyanaz mint a reloaded csak nincs még crack hozzá?!

Köszi!!!! Renélem már lassan kijön a reloaded verzió mivel a másik sehogy nem akar elindulni!!! :(

• Dave9214
    nem vok nagy angolos, mondom életbe most jáccoka hitman el elöször, nem ismereme anniyra, nem ekresgéltem, csak furcsálotam hogy nins egye a miszzoó során!
  • Udum
    valaki át tudja küldeni msn-en a blood moneyt?
    nagyon örülnék neki
  • Hmuda
    Az nem érdekesség hanem lehetőség.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak egy kis ethert kell szórni a bugyira és máris megfekszik.

Amúgy az nem a muter bugyija...
  • Udum
    úgy gondoltam az átküldést,hogy msn-en keresztül
  • Hmuda
    Te figyi. Ha már a feladatokat is lusta vagy elolvasni (szépen leírja, hogy HÁROM embert kell lelőni az udvaron) és életcsomagokat keresgélsz akkor én a helyedben hanyagolnám a dolgot.
  • SNAKE01
    ehh...nemrég belefutottam egy érdekességbe és nagyot néztem rajta,az egyik mission közben az egyik FBI ügynök másodállásként a főnöke feleségének a bugyián élveszkedik!

neztek itt a bizonyíték:

• bepe79
    Átküldeni? Hogy küldjem át neked a Hitman: Blood Money-t? Postázzam el neked a winchesterem?
  • Dave9214
    igazatokvan, de akkor kikel birni a missio végéig, én msot hitmenezek elöször!
  • Udum
    valaki nem tudja átküldeni a hitman:blood moneyt?
    nagyon kéne
  • bepe79
    Nem quake meg doom ez, hogy health pack-ok legyenek benne :) A hitman sorozatban ilyen nincs, hála az égnek.
  • Hellsing47
    élet csomag nincs!!!soha nem is volt!!!:D
    bár nem is baj...
  • Devergo05
    a driver ami most fent van omega driver v3.8.231
  • Dave9214
    Nem, csak az egyiket, ho a másik? a kis video csak egyet mutat! életet hogy lehet felvenni? nincsneke életcsomgaok?
  • bepe79
    Catalyst 6.5 beta?
  • Devergo05
    legújabb omega drivert használom és ATI 9600 SE 128 Ram ez a videó karim.Menthetetlen???Low beállításon is szaggat mint az állat!!!!!!
  • metlogen
    THX!!!
  • bepe79
    Nekem már a desktopon 2D alatt is 63-64 fokos a Geforce 6600-asom, nyilván a sz@r Inno3D hűtő miatt.. :)
  • csoola
    rakd fel a játék dvd-jéröl a directx 9.c-t és ugy müködni fog!
  • metlogen
    Valaki nem küldené el nekem a msvcr71.dll, a [email protected]
    Megköszönném!!!

thx
  • Mr_no_NaMe
    Hát ezt nemtudom, hogy csináltad...nekem x800 GTO-m van és eléggé szaggat medium-high között (játszható, de ugrálnék örömömben ha nem szaggatna). Mondjuk má megin 60 fok játék közbe a cucc de a fölé ritkán megy.
  • Mr_no_NaMe
    Hát elég nagy kár, hogy minden misszió után nem a hideouton vagy...
    Mondjuk annyira nincs jól megcsinálva, de akkoris. A Hitman 2be nagyon jó volt a templom udvarában "kertészkedni" egyet a küldik után :D
    Ittmegcsak jönnek egymás után a missionok azt szevasz. Mondjuk nagyon fílinges még mindig az egész, nekem eddig a vintage year küldi tetszett a legjobban.
    Most az Operás utánin vagyok.
  • Hmuda
    Mind a két snipert lelőtted?
  • metlogen
    Hi!!

Honnan lehet megszerezni a msvcr71.dll mert indításkor ezt nem találja.

thx!!
  • Dave9214
    mindig ott amikor van a tetőn egy mesterlövészes,
    De elutottam odaáid hogy midenkit kinyirtam kinyirtam a főfaszt, egyetlen egy emebrse marad, és vki lekapott az ablakbol!
  • Hmuda
    Egész pontosan hol halsz meg a pályán?
  • Rusy
    jaja mediumon is gyönyörű a graf..
  • leslieboy
    Omega driver!Ezt javaslom!Nekem az van,és az ATI 9600 pron nem szaggat a game!Igaz medium beállításokkal,de engem a graf hidegen hagy a gamenél,ha a játékmenet,történet jó!Ennél a játéknál bombaajó!:)
  • Rusy
    hát a 9600 se elég gyengécske még egy 9200 pro is jobb de ha leveszed minimumra mennie kell, 6.4-es drivert próbáld