7642
-
#1723 Sinkinek, semmikor nem lehet. Nem attól tesszük függővé, hogy épp alszik-e a moderátor, vagy nem. Hanem megadjuk olyan szinten a tiszteletet a másiknak, hogy nem beszélünk vele csúnyán még így net-en keresztül sem. -
#1721 Én átküldöm neked!
Privibe add meg az msn címed és már küldöm is! -
ordel17 #1719 Hyako, te sem tudtál mit kezdeni a szaggatással? -
#1717 Keress rá a guglival a dll file-ra, letöltöd, aztán be a win \system32-jébe meg a game könyvtárába. -
metlogen #1716 Feltelapítettem újra a játékot,meg legalább 5x a direct x-et és még most se találja a msvcr71.dll , lehet hogy feladom -
#1715 Nehogymár a saját hülyeségedért még te ugass le engem. :P -
#1713 Gratulálok ön megnyerte a mai nap legjobb hozzászólása díjat...nooooormális? 3.58gigabájtnyi adatot küldjenek neked át msn-en? -
#1712 Nem túl sok angol tudás kell a 3-as szám felismeréséhez, mert legjobb tudomásom szerint az angolban is arab számokat használnak. Az életerőcsomagok hiányának okaira meg már a játék stílusa alapján is lehet következtetni. -
Dave9214 #1711 öcspöcs, mds annak segitségével rakod be egy viurtual meghajtóba, tartalmilag ugyanaz, csak nicns crackhozzá jaja, egyszerű az elidnitás,
curerom 2.0.1 el simán megy! -
#1710 Olyan játékot nem is szoktam megvenni, ami 4-5 órás szórakozást nyújtana...szerencsére a Hitman játékok nem ilyenek...amúgy meg spec. ez 8 ezer körül jön ki, és még az OST-t is adják hozzá - sok egyéb mellett -, ami szerintem itthon kb. plusz még 3 ezer lenne... -
#1709 te hülye vagy? -
newc22 #1708 HI Emberek!!!! Pár kérdés!
1. Minek az mds file-t mit lehet vele kezdeni?
2. Az unleadhed verzió ugyanaz mint a reloaded csak nincs még crack hozzá?!
Köszi!!!! Renélem már lassan kijön a reloaded verzió mivel a másik sehogy nem akar elindulni!!! :(
-
Dave9214 #1707 nem vok nagy angolos, mondom életbe most jáccoka hitman el elöször, nem ismereme anniyra, nem ekresgéltem, csak furcsálotam hogy nins egye a miszzoó során! -
Udum #1706 valaki át tudja küldeni msn-en a blood moneyt?
nagyon örülnék neki -
#1705 Az nem érdekesség hanem lehetőség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak egy kis ethert kell szórni a bugyira és máris megfekszik.
Amúgy az nem a muter bugyija... -
Udum #1704 úgy gondoltam az átküldést,hogy msn-en keresztül
-
#1703 Te figyi. Ha már a feladatokat is lusta vagy elolvasni (szépen leírja, hogy HÁROM embert kell lelőni az udvaron) és életcsomagokat keresgélsz akkor én a helyedben hanyagolnám a dolgot. -
#1702 ehh...nemrég belefutottam egy érdekességbe és nagyot néztem rajta,az egyik mission közben az egyik FBI ügynök másodállásként a főnöke feleségének a bugyián élveszkedik!
neztek itt a bizonyíték:
-
#1701 Átküldeni? Hogy küldjem át neked a Hitman: Blood Money-t? Postázzam el neked a winchesterem? -
Dave9214 #1700 igazatokvan, de akkor kikel birni a missio végéig, én msot hitmenezek elöször! -
Udum #1699 valaki nem tudja átküldeni a hitman:blood moneyt?
nagyon kéne -
#1698 Nem quake meg doom ez, hogy health pack-ok legyenek benne :) A hitman sorozatban ilyen nincs, hála az égnek. -
Hellsing47 #1697 élet csomag nincs!!!soha nem is volt!!!:D
bár nem is baj... -
Devergo05 #1696 a driver ami most fent van omega driver v3.8.231 -
Dave9214 #1695 Nem, csak az egyiket, ho a másik? a kis video csak egyet mutat! életet hogy lehet felvenni? nincsneke életcsomgaok? -
#1694 Catalyst 6.5 beta? -
Devergo05 #1693 legújabb omega drivert használom és ATI 9600 SE 128 Ram ez a videó karim.Menthetetlen???Low beállításon is szaggat mint az állat!!!!!! -
metlogen #1692 THX!!! -
#1691 Nekem már a desktopon 2D alatt is 63-64 fokos a Geforce 6600-asom, nyilván a sz@r Inno3D hűtő miatt.. :) -
csoola #1690 rakd fel a játék dvd-jéröl a directx 9.c-t és ugy müködni fog! -
metlogen #1689 Valaki nem küldené el nekem a msvcr71.dll, a [email protected]
Megköszönném!!!
thx -
#1688 Hát ezt nemtudom, hogy csináltad...nekem x800 GTO-m van és eléggé szaggat medium-high között (játszható, de ugrálnék örömömben ha nem szaggatna). Mondjuk má megin 60 fok játék közbe a cucc de a fölé ritkán megy. -
#1687 Hát elég nagy kár, hogy minden misszió után nem a hideouton vagy...
Mondjuk annyira nincs jól megcsinálva, de akkoris. A Hitman 2be nagyon jó volt a templom udvarában "kertészkedni" egyet a küldik után :D
Ittmegcsak jönnek egymás után a missionok azt szevasz. Mondjuk nagyon fílinges még mindig az egész, nekem eddig a vintage year küldi tetszett a legjobban.
Most az Operás utánin vagyok. -
#1686 Mind a két snipert lelőtted? -
metlogen #1685 Hi!!
Honnan lehet megszerezni a msvcr71.dll mert indításkor ezt nem találja.
thx!! -
Dave9214 #1684 mindig ott amikor van a tetőn egy mesterlövészes,
De elutottam odaáid hogy midenkit kinyirtam kinyirtam a főfaszt, egyetlen egy emebrse marad, és vki lekapott az ablakbol!
-
#1683 Egész pontosan hol halsz meg a pályán? -
Rusy #1682 jaja mediumon is gyönyörű a graf.. -
#1681 Omega driver!Ezt javaslom!Nekem az van,és az ATI 9600 pron nem szaggat a game!Igaz medium beállításokkal,de engem a graf hidegen hagy a gamenél,ha a játékmenet,történet jó!Ennél a játéknál bombaajó!:) -
Rusy #1680 hát a 9600 se elég gyengécske még egy 9200 pro is jobb de ha leveszed minimumra mennie kell, 6.4-es drivert próbáld