Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Nekem tetszett az a darkos hangulat (meg a postprocessing...bár sajna nem volt FSAA miatta...), de jó lesz ez a kevésbé darkos is, bár lesznek azért sötétben/havazásban játszódó küldik...szépnek tûnik a háttér és szép távolinak a látóhatár a videóban, amikor mászik háztetõrõl-háztetõre világosban...
nem mindig esett. De tényleg borús volt a hangulata.

Herold
Az nem lenne rossz, az esõt már kurvára untam. Agyrém, hogy minden alkalommal ömlött az esõ a Contracts-ban.

hykao
NEM! A Contracts kicsit "darkos" hangulata után a BloodMoney már nem olyan lesz. Legalábbis a készítõk nyilatkozata szerint. Az alább belinkelt videót megtekintve, nekem inkább a Hitman 2 hangulata jut eszembe...lévén, hogy nem csak sötét-borús, hanem nappali-napsütéses pályák is lesznek...
(mindazonáltal szerintem is lámpa az ott...)
Lámpa. Ez a lépcsõ vezet lefelé a horror játékok világába...

grizzly21
nemtom eldõnteni de sztem nem. a baloldalin miért tartana a kezében egy lámpát a rendõrök ellen?

hykao
Új ingém videó: KATT IDE (majdnem 3 perces)
hykao
Két új shot...jól látom, hogy az ott egy lámpa 47-es kezében?

hykao
Azt hiszem ez még nem volt:

Adam5
<#eljen>

hykao
Ha minden igaz, itt a tréler alatt hallható muzsika, teljes terjedelmében: KATT IDE
(jobb klikk, cél mentése más néven...)
hykao
Végre valahára frissült a hivatalos oldal!!! Jobbanmondva végre valahára van normális hivatalos oldal, nem csak egy képecske... 😊

Hitman: Blood Money hivatalos oldal (sok flash-sel, háttérképpel, trélerrel, operaáriával, s néhány új képpel... 😊

(ezenkívül végigkattingattam az online áruházak linkjeit, mondanom sem kell, mindenhol más megjelenési dátum van, áprilistól - augusztusig...és a non plus ultra: az Eidos hivatalos oldalán pedig nemes egyszerûséggel: 2005 õsz...)
hykao
Biztosat csak akkor lehet majd tudni, ha aranyra kerül...de ez majdnem minden játék esetében így van... 😊
grizzly21
174-5=169 megvan!...szóval nem lehet tudni?

hykao
...csupán ötöt kellett volna visszaolvasnod...
grizzly21
Van már hivatalos megjelenés, vagy hasonló?
Tudjátok megnéztem a Sakál c.filmet (Bruce Willis) és olyan szar kedvem lett, mert nem Happy End a vége...

király!

hykao
Egy kis kérdezz-felelek a "Vérdíj"-ról az EUROGAMER-en.

Na Mike, lesz neked benne újraírt AI... 😊)
egy biztos támpont:
tuti, hogy még a duke nukem forever (never?) elõtt ki fog jönni! <#vigyor>

jó, ez persze más kérdés, csak rossz volt nézni a lemmingjárást... <#zavart1>

hykao
Dehogy...eredetileg júniusról volt szó...de már olvastam õszrõl, meg télrõl is...szal ki tudja...mindenesetre remélem az E3 alkalmából lesznek új képek, trélerek, na meg a hivatalos oldal is beindulhatna már lassan...
ahhoz képest egész jókat szórakozok vele, mind a mai napig. Ennyire jót talán csak a Splinter Cellel szórakoztam, imádom, hogy az ellenségtõl pár centire vagyok és nem vesz észre :-)

Lámakérdés visszaolvasás nélkül: a Blood Money kijött már?

hykao
Ejj, de ebben a játékban odáig el sem szabad jutni, hogy valakit lelõsz (aki nem az egyik célszemély...), és azt észre is veszik!!!
A cél, hogy minél észrevétlenebbül ténykedjél! Én még lõfegyvert sem igen használok, csak nagyon ritka esetekben, esetleg távcsövest, de csakis a célpontok észrevétlen likvidálására.
nekem alapvetõen nem is a történettel vagy a játék csomagolásával volt gondom, hanem a mi-val.
akármilyen fokozaton, ha lelõttem valakit, utána addig rohantak az adott helyre ész nélkül a többiek, amíg el nem fogytak. rendületlenül törtek utat a folyamatosan emelketõ tetemkupacon át...

Oks oks nehogy már ezen kezdjünk el vitatkozni... 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

hykao
De hát a fejlesztõk annakidején elõrebocsátották, hogy a Contracts egyfajta fél játék (mint más játékok esetében a kiegészítõk) lesz a "Silent Assassin" és a "Blood Money" közt...mondjuk az ára nagyon is teljes volt...de ettõl függetlenül a pályák jórésze nem remake volt, illetve a remake pályák is kicsit mások voltak, mint annó az elsõ részben.

A harmadik rész a film-noir érzést erõsíti,
talán nem olyan erõsen mint a Max Payne, de egy éppen haldokló bérgyilkos vízióit végigharcolni, még mindíg az egyik legnagyszerûbb játékmenet.

A Hitman egy klasszikus és EGYEDI játék, a 3. rész után pedig újra történetalapú lesz.

izlések és pofonok ugye
nem mondom hogy a contract irtozatosan rosz volt... de lehetett volna jobb is sokkal jobb (vagy csak én vártam tul sokat)

Adam5
Eggyik csapatnak az a feladata hogy megvédje a VIP-t másiknak hogy megölje.

Gaba9
Jo kis game lessz ez 😄D

Gaba323

hykao
Szerintem a Contracts is jó volt! Most játszom újra, mintegy bemelegítésként a Blood Money-hoz...amúgy ezekszerint ebben is lesznek idõbeli ugrások (vagy valami ilyesmi), hisz az Operaházas küldetés idõrendben az egész Contracts elõtt játszódik, pontosabban az Operaház után játszódik a Contracts utolsó - egyetlen valóságos - pályája...(az összes többi csak egyfajta lázálom-visszaemlékezés ugye)
Nem hangzik tul rosszul illetve nem látszik
valo9ban sok mulik a pályák kidolgozottságán lehetöségeket s a hangulaton sok mulik
Nagyon remélem hogy az elözö "csodát" mindenkép felül fogja mulni bár én a contracs-ra még mindig ugy tekintet mint egy köztes epizodra s nem 3. részre
minden esetre reménykedem 😊
Egyébként tényleg nem lenne rosz egy játék a másik oldalrol... mármint a testör szemszögébõl egy ideig volt szo valami secret service c csodáról de aztán elsikadt valahol
vicces lenne megtervezni az örjáratok utvonalát stb

Herold
Nem, soha nem CS-ztem. Az milyen?

hykao
Ez is benne van a pakliban... 😊
azt, hogy nem lesz multi, viszont a játék csak akkor indul el, ha elõtte bejelentkezel neten keresztül... <#idiota>

hykao
Értem, de felesleges feltételezésekbe bocsátkozni...majd kiderül, reméljük nemsoká, ha tényleg kijön júniusban...(bár sztem csúszni fog...)
Adam5
profilokat csinálni custom missiókhoz és gyüjteni pénzt új fegyverekre, esetleg updatekbe adnának ki mindig új fegyvereket. Tehát a lényeg hogy lenne egy Single Player szál és egy olyan szál ahol te vállalhatsz el külön küldiket függetlenül a single playertõl, remélem vágjátok mire gondolok 😊

Adam5
Még az is jó lenne ha netrõl lehetne letölteni mindig updatek formályában új missiokat 😊. Tehát a single player mellett lennének ilyen custom küldetések.

hykao
A készítõk úgy nyilatkoztak korábban, hogy többjátékos mód nem lesz benne, de valamiféle internetes dolog igen...na most, hogy ez mit jelent... 😊
Adam5
ismered a counter-strike VIP módját?

na vmi olyasmi kéne 😊

Herold
És mit akarsz csinálni a multiban? Célpontként arra várni órákat, hogy mikor kapsz hurkot a nyakadba?

Herold
Szép, szép, de ebben a játékban a grafika sztem másodlagos. A lényegesebb a pálya felépítése és a lehetõségek sokasága.

Herold
Én Experten nyomtam végig (középsõ fokozat), ott minden ember szürke a térképen. Úgy emlékeszem, az elõzõ részben a rendõröket kékkel jelölte.

Adam5
remélem raknak majd bele vmi multiplayer-t.

hykao
A jobb minõségû tréler letöltéséhez: KATT IDE (.mov változat)
hykao
<#eljen><#vigyor2>
Piedon
Egy kicsi segítség annak aki nem érti olyan jól hallás után az angol nyelvet...
Hitman:Blood Money Trailer Felirat 1. verzió
Hitman:Blood Money Trailer Felirat 2. verzió
Két változatban készítettem el, az egyik .sub a másik .smi kiterjesztés. Figyelem: ezek a feliratok a kis méretü wmv verzióju videóhoz készültek!
A Trailer linkjét lásd #131.

U.I: nem volt kedvem regisztrálni a nagy méretü videó letöltéséhez...

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Adam5
Hát ez nagyon faxa!!!
És ha jól láttam a videóban akkor leeht majd hasznalni embert pajzsnak? 😊
Már rohadtul várom!

Sil3nt
hát én a movie-ból nem sok mindent vettem ki, grafika ügyileg....picivel lesz szebb, amúgy ugyanolyan lesz szerintem mint a 3-om..persze azért jobb lesz, reméljük

hykao
Még pár nagyfelbontású kép: