7642

• DJ YAYO
    jah, és mit kell ahhoz csinálni hogy a Misziszipis pályán zombiként üldözzenek az emberek?
  • DJ YAYO
    bszrk!!! ezt végig kell nézni XD !!!
    Az összes Easter Egg a játékban !!!
  • Vlala #7152
    "babaarcú nőfaló 47-es ügynök"? Szerinted láttak már valaha Hitmant? :)
  • Vlala #7151
    A crack hibája. Nem crackelni kell, hanem miniimage segítségével futtatni.

(Eredetiben a Hitman II+III+IV 4990 Ft, MOST érdeemes beszerezni a teljes sorozatot. :) )
  • T Zsolti
    sziasztok!
    van egy kis gondom a játékal plz valaki segitsen. amikor azon a pályán vagyok ahol esig a hó egyszerüen nem dobhatok el cuckat (vagyis nem használhatom a g betüt) mert kiléptet. megnyomom a gonbot amikor tudok vele valamit csinálni és kilép a játékbol. fel patcheltem a játékot 1.2 ig de még ugyse jó plz valaki segitsen.
  • hykao #7149
    Nagyobb felbontású és talán bővebb tréler
  • campy
    :D átlátszó Napszemüveg vagy a lézeróra, esetleg a "leszúró" toll:D
  • Vlala #7147
    Pl. hogy mindenki James Bondnak szólít? :)
  • bricsi01
    Gondoltam valami extrábbat is.
  • adios
    Zt hogy feltűnés nélkül közlekedhetsz a vip részeken.persze ha van mellé egy meghívód is...
  • bricsi01
    A hajós pályán mit érhetünk el a 325.Szobában található Smoking-al?
  • bricsi01
    Van bennne valami.
    A leirtaddal 2 mesterlővész puskát tudhatok magamnak. :D
  • Vlala #7142
    Minek ebbe cheat? M4-es dobtárral, azt' hadd hulljon a férgese. :)
  • bricsi01
    gondoltam, ha már végig vittem csítelve játszogatok, de valamiért nem mükszik.
    Valaki nem tudna segiteni?
  • theodor
    Majd biztos keresnek egy skandináv tisztavérű ismeretlen jó színészt.
  • campy
    Nem jo a Jason Statham faxom ki van avval az ürgével! szar szállitó filmje is!pff. sztem olyan ürge kéne akinek alapból falfehér bőre van, és aki alapból mindig is csontkopasz volt:D. szemöldökről ,feketeszemről nem is beszélve!:D sztempont ő kéne! csakhogy nem tudni létezik-e ilyen ember és ha igen akkor színész-e?
  • bricsi01
    Végig vittem Normál-on, aztán a napokba el kezdtem Profin.
    A hajós meg a fehérházas csak ProfiBérgyilkos-lett, de a többi Nesztelen, a Rekviem meg nem igazán megy.

Megpróbáltam ezt a Profis dolgot a Contracts-ban is, de elég érdekes, hogy szószerint nincs mentés.
  • Vlala #7137
    Hitman szerepére az lett volna a legmegfelelőbb, ha klónoztunk volna valakit. :)
  • Fido4life
    egyértelműen ő lett volna a tökéletes
  • sWbFII
    Jason Statham a "szállító"-ból jobb lenne hitmannek...több a hasonlóság köztük!
    persze biztos van jobb,csak tippnek mondtam
  • sWbFII
    amúgy semmi bajom vele........de hát ez egy hitman alázás! remélem hamár ennnyire nem hasonlít hitman-re akkor legalább jól el tudja majd játszani a hidegvérű,érzelem mentes gyilkost
  • Calogeero
    Hát télleg elég nyomorult a srác.
  • sWbFII
    nemigaz hogy nem találnak 1 idősebb színészt!
    remélem a film címe: "Hitman gyerekkora" vagy "Hitman elrontott klónja a 48-as" vagy "Hitman buzi lett" .... [no comment]
  • sWbFII
    nem vin diesel játsza?! a régebbi hírek szerint ő!
    ezt jó tudni! thx...már féltem....
  • Calogeero
    Timothy Olyphant de segáz...
  • dronkZero
    Mondjuk nem is Vin Diesel fogja játszani...
  • Vlala #7128
    Igen, a 47-es kissé fura figura. De ez a jéghideg stílus az, ami igazán illik hozzá... egy-két Serious Sames beszólás agyoncsapná a hangulatot.
  • sWbFII
    hitman-re a legjobban a komolyság illik...sose nevet,nem érdeklik a nők és mindig tudja mit akar! ez Vin Dieselt a legkevésbé jellemzi :(
  • sWbFII
    de majd meglátjuk mi lesz!
  • sWbFII
    és mi a véleményed a filmel kapcsolatban? Szerintem Vin Diesel szörnyű rossz hitman-nek!A fickóval amúgy semmi bajom,de játszon valami akciófilmben bőrkabátos keménygyereket! Ne pedig 1 elegáns higgadt csendes bérgyilkost!
  • Vlala #7124
    Szerintem ott folytatja, ahol abbahagyta: bérgyilkol. A Hitman V-ből megtudjuk, mire jutott.
  • sWbFII
    lehet hogy gyenge vok hozzá,mert semmi ötletem nincs!
    1)
    új kínai öltönyt készít magának?végre felcsíp 1-2 kína csajt? vagy új tetkót akar a hátára?
    2)
    kinyírta a kiskínait,mert nem szereti a kinai kaját!

megfejtés mi volt?
  • Vlala #7122
    Kettőt találhatsz. :)
    Szerintem nem vált mesterséget...
  • sWbFII
    és azt hol lehet kikapcsolni?
  • sWbFII
    haláli jó masszőr lenne!
    és nektek mi a véleményetek a filmel kapcsolatban? szerintemegy idősebb színész kellett volna himannek!
  • bricsi01
    Biztos elmegy masszőrnek. :D
  • sWbFII
    hát ez jó volt:D télllleg!!! de mi volt a legvégén az a japán üzlet? azt nem tudjátok?
  • bricsi01
    Én előszőr végignéztem és szomorkodtam. :-D
    De aztán rájöttem.
    Csak nem ez a vége a világ legprofibb bérgyilkosának.
    Már várom az 5. részt.
  • Vlala #7116
    Igen.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végén, amikor az asztalon fekszik, kezd el nyomogatni a w gombot. Kisvártatva felébred, és jöhet a móka :) A csaj nem véletlenül fektette ránk a két Hardballert. :)
  • sWbFII
    igaz? ...pont mint a 3/4 küldetésben