7642
-
#7154 jah, és mit kell ahhoz csinálni hogy a Misziszipis pályán zombiként üldözzenek az emberek? -
#7153 bszrk!!! ezt végig kell nézni XD !!!
Az összes Easter Egg a játékban !!! -
Vlala #7152 "babaarcú nőfaló 47-es ügynök"? Szerinted láttak már valaha Hitmant? :) -
Vlala #7151 A crack hibája. Nem crackelni kell, hanem miniimage segítségével futtatni.
(Eredetiben a Hitman II+III+IV 4990 Ft, MOST érdeemes beszerezni a teljes sorozatot. :) ) -
T Zsolti #7150 sziasztok!
van egy kis gondom a játékal plz valaki segitsen. amikor azon a pályán vagyok ahol esig a hó egyszerüen nem dobhatok el cuckat (vagyis nem használhatom a g betüt) mert kiléptet. megnyomom a gonbot amikor tudok vele valamit csinálni és kilép a játékbol. fel patcheltem a játékot 1.2 ig de még ugyse jó plz valaki segitsen. -
#7149 Nagyobb felbontású és talán bővebb tréler -
campy #7148 :D átlátszó Napszemüveg vagy a lézeróra, esetleg a "leszúró" toll:D -
Vlala #7147 Pl. hogy mindenki James Bondnak szólít? :) -
#7146 Gondoltam valami extrábbat is. -
#7145 Zt hogy feltűnés nélkül közlekedhetsz a vip részeken.persze ha van mellé egy meghívód is... -
#7144 A hajós pályán mit érhetünk el a 325.Szobában található Smoking-al? -
#7143 Van bennne valami.
A leirtaddal 2 mesterlővész puskát tudhatok magamnak. :D -
Vlala #7142 Minek ebbe cheat? M4-es dobtárral, azt' hadd hulljon a férgese. :) -
#7141 gondoltam, ha már végig vittem csítelve játszogatok, de valamiért nem mükszik.
Valaki nem tudna segiteni? -
theodor #7140 Majd biztos keresnek egy skandináv tisztavérű ismeretlen jó színészt. -
campy #7139 Nem jo a Jason Statham faxom ki van avval az ürgével! szar szállitó filmje is!pff. sztem olyan ürge kéne akinek alapból falfehér bőre van, és aki alapból mindig is csontkopasz volt:D. szemöldökről ,feketeszemről nem is beszélve!:D sztempont ő kéne! csakhogy nem tudni létezik-e ilyen ember és ha igen akkor színész-e? -
#7138 Végig vittem Normál-on, aztán a napokba el kezdtem Profin.
A hajós meg a fehérházas csak ProfiBérgyilkos-lett, de a többi Nesztelen, a Rekviem meg nem igazán megy.
Megpróbáltam ezt a Profis dolgot a Contracts-ban is, de elég érdekes, hogy szószerint nincs mentés. -
Vlala #7137 Hitman szerepére az lett volna a legmegfelelőbb, ha klónoztunk volna valakit. :) -
#7136 egyértelműen ő lett volna a tökéletes -
#7135 Jason Statham a "szállító"-ból jobb lenne hitmannek...több a hasonlóság köztük!
persze biztos van jobb,csak tippnek mondtam -
#7134 amúgy semmi bajom vele........de hát ez egy hitman alázás! remélem hamár ennnyire nem hasonlít hitman-re akkor legalább jól el tudja majd játszani a hidegvérű,érzelem mentes gyilkost -
Calogeero #7133 Hát télleg elég nyomorult a srác. -
#7132 nemigaz hogy nem találnak 1 idősebb színészt!
remélem a film címe: "Hitman gyerekkora" vagy "Hitman elrontott klónja a 48-as" vagy "Hitman buzi lett" .... [no comment] -
#7131 nem vin diesel játsza?! a régebbi hírek szerint ő!
ezt jó tudni! thx...már féltem.... -
Calogeero #7130 Timothy Olyphant de segáz... -
#7129 Mondjuk nem is Vin Diesel fogja játszani... -
Vlala #7128 Igen, a 47-es kissé fura figura. De ez a jéghideg stílus az, ami igazán illik hozzá... egy-két Serious Sames beszólás agyoncsapná a hangulatot. -
#7127 hitman-re a legjobban a komolyság illik...sose nevet,nem érdeklik a nők és mindig tudja mit akar! ez Vin Dieselt a legkevésbé jellemzi :( -
#7126 de majd meglátjuk mi lesz! -
#7125 és mi a véleményed a filmel kapcsolatban? Szerintem Vin Diesel szörnyű rossz hitman-nek!A fickóval amúgy semmi bajom,de játszon valami akciófilmben bőrkabátos keménygyereket! Ne pedig 1 elegáns higgadt csendes bérgyilkost! -
Vlala #7124 Szerintem ott folytatja, ahol abbahagyta: bérgyilkol. A Hitman V-ből megtudjuk, mire jutott. -
#7123 lehet hogy gyenge vok hozzá,mert semmi ötletem nincs!
1)
új kínai öltönyt készít magának?végre felcsíp 1-2 kína csajt? vagy új tetkót akar a hátára?
2)
kinyírta a kiskínait,mert nem szereti a kinai kaját!
megfejtés mi volt? -
Vlala #7122 Kettőt találhatsz. :)
Szerintem nem vált mesterséget... -
#7121 és azt hol lehet kikapcsolni? -
#7120 haláli jó masszőr lenne!
és nektek mi a véleményetek a filmel kapcsolatban? szerintemegy idősebb színész kellett volna himannek! -
#7119 Biztos elmegy masszőrnek. :D -
#7118 hát ez jó volt:D télllleg!!! de mi volt a legvégén az a japán üzlet? azt nem tudjátok?
-
#7117 Én előszőr végignéztem és szomorkodtam. :-D
De aztán rájöttem.
Csak nem ez a vége a világ legprofibb bérgyilkosának.
Már várom az 5. részt. -
Vlala #7116 Igen. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén, amikor az asztalon fekszik, kezd el nyomogatni a w gombot. Kisvártatva felébred, és jöhet a móka :) A csaj nem véletlenül fektette ránk a két Hardballert. :) -
#7115 igaz? ...pont mint a 3/4 küldetésben