Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
szerintem mindenki szereti hitman leghatásosabb legerõsebb fegyverét a két silverballer-ét. Én szenvedélyesen szeretem a soft air gun-okat ami ha valaki nem tudná egy igazi fegyver élethû mása 1:1 méretben és kis 6mm golyókatlõ ki. most hogy kutakodtam találtam egy oldalt(bár eddig is ismertem) a 44-esbázis az ország elsõ soft air árúsító oldalán megrendelheted a amt hardballert co2 gázos változatát 13000 ezer forintért. Szerintem ennyi áldozatot megér mivel a silverballer-rõl van szó mindenki látogassa meg a: www.airsoft.hu oldalon a gázos fegyvereknél a nem szánhátrasiklásos listán van.
és egyszerüen ki lép ha meg futattni akarom a setupot azt irja ki hogy 16bit-es ...hiba ha valki tudja mi a gond léci segitsen elõre is nagyon kõszi mindenkinek
Nekem sem ment a portálos.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Nektek felment a magyarosítás?
Nekem valami lemezhibát ír az a fájl<#szomoru1>#szomoru1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
...
Ti már jártatok ugy, hogy lelöktétek a csávót a lépcsõn és belehalt? 😄
Lenne egy kérdésem: a hitman2-ben hogyan lehet megszerezni a m4 carbint?
mert már minden fegyverem megvan csak a m4 nincs és nem tom hogyan lehet megszerezni. a választ elõre is köszönöm. válaszoljatok lécci
Mindenesetre hatalmasat röhögtem rajta. 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lenne egy kérdésem: a hitman2-ben hogyan lehet megszerezni a m4 carbint?
mert már minden fegyverem megvan csak a m4 nincs és nem tom hogyan lehet megszerezni. a választ elõre is köszönöm.
Mert ugyanazt a verziót kapták meg tõlünk mint ami kint van a Gamehunter oldalán.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Valaki meg tudta csinálni a Hajósat Silent Assasin-ra?
Mert én részben a helpekkel csinálom(De csak ha tényleg el akadok), de azok szerint Professional lesz.
Link
A Menny és Pokol pályán találtam egy "tûzeffektek megbabrálása" lehetõséget, ezt megtettem, aztánlementem mûsort nézni. A cápa szemmel láthatóan örült a sült kajának. 😊
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Nekem olyan problémám lenne, hogy a játék maga nem szaggat, csak az irányítás. Ezt olyan értelemben értem, hogy beragadnak bizonyos iránygombok, de szó szerint. Nem nyomom már jó ideje és még mindig azt csinálja, és egyéb már lenyomott irányításokat pedig csak jóval késöbb hajt végre. Teljességgel játszhatatlanná téve ezzel a játékot. Nagyon érdekelne hogy esetleg a VGAnak van e köze hozzá, mivel mióta az X800pro van nem tettem új win -t. Wowot elvitte 😊)
Aki bármilyen építõt hozzá tudna szólni, köszönöm elõre is.
Balesetnek álcázva a legjobb, megesik, hogy az emberre ráesik a súlyzó, vagy leszédül az erkélyrõl...
Nem Brúsz Vilis lesz. = Timothy Olyphant lesz.
Egyébként tologatom ezt, s már a You better watch out Part 1-nél tartok.
Érdekesek az ujdonságok, de leginkább a lökdösõdést szeretem. 😊
Majdnem az összes célpontot úgy öltem meg.
Jók a pályák is.
Wow, sikerült. 😊
A poén az lett volna, hogy Bruce fekete öltönyben, fehér ingben, piros nyakkendõvel kopaszon pózol! XD
(Az imdb-n megtekinthetõ a kép!)
Hitman
Viszont fent, a csillár felett minden galambot lelõttem röptében, és nem történt semmi... illetve annyi, hogy az egyik megállt a levegõben. Tuti, hogy a galambnál is számít, hogy fejbelövöd-e vagy hasba. Hasbalõve sokkal tovább szenved.