Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a Requiem pályán van fehér öltönyben.

ronihun
Nem tudjátok hogy hogy lehet megszerezni a fehér rhát?Mert látttam videókat amiben 47 fehér ruhában volt...hogy lehet megszerezni?

...

azt is lehet venni a hangszerboltban😊
Szerintem a zongorahúr, de embere válogatja 😊

ja párváltozás a rögzített szános listán és 16000 ft😊
hy mindenkinek!!!
szerintem mindenki szereti hitman leghatásosabb legerõsebb fegyverét a két silverballer-ét. Én szenvedélyesen szeretem a soft air gun-okat ami ha valaki nem tudná egy igazi fegyver élethû mása 1:1 méretben és kis 6mm golyókatlõ ki. most hogy kutakodtam találtam egy oldalt(bár eddig is ismertem) a 44-esbázis az ország elsõ soft air árúsító oldalán megrendelheted a amt hardballert co2 gázos változatát 13000 ezer forintért. Szerintem ennyi áldozatot megér mivel a silverballer-rõl van szó mindenki látogassa meg a: www.airsoft.hu oldalon a gázos fegyvereknél a nem szánhátrasiklásos listán van.
sziasztok valki nem tudná nekem megmondani hogy mitõl lehet ez és mivel orvosolhato? : mielõt ujra tettem az xp elõte bármikor felment a hitmen a gépre . ujra telepités után meg nem birom felrakini rá klikelek a setup-ra
és egyszerüen ki lép ha meg futattni akarom a setupot azt irja ki hogy 16bit-es ...hiba ha valki tudja mi a gond léci segitsen elõre is nagyon kõszi mindenkinek
bricsi01
bricsi01
Innen szedd le.
Nekem sem ment a portálos.

A magyarositások.hu-ról.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

nem jött be😞😞😞
hykao
Te is a portálról szedted le?
Sziasztok.
Nektek felment a magyarosítás?
Nekem valami lemezhibát ír az a fájl<#szomoru1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Én viccbõl az összes odaérkezõ õrbõl Whiskast csináltam - már ha azok macskacápák 😊

de már szinte minden pályát megcsináltam silent assassint-ra de a gépkocsikiséret nevû pályán az ensz emberkéknek van olyan így hát1. lépés megöltem minden katonát még mielõtt jött volna a limó 2.lépés:meglõttem a limó elõtti terepjárót erre 3 ensz katona jött be a városba(fontos hogy a komvoly még ne érjen be a városba) odajöttek hozzám de mivel katona ruhába voltam nem ismertek fel. kettõ elment egy hátat fordított gyorsan le kloroformoztam elvettem a fegyvert(persze elõtte kinyírtam a sejk-et a limóban távolról) utána go exit. megoldási terv=m4 carbin távcsõvel.😊
ronihun
Mostmár rájöttem énis igy sokkal jobb a Dance with the devil pálya....Ti azt a Vörös ördögöt is belelöktétek a cápa akváriumába?Akivel lövöldözni kellene amuyg....Én igen nagyon állat a játék sose unom meg mindig meglehet máshogy csiálni....

...

bricsi01
Fegyvereket kapsz ha megcsinálod Silent Assasin-ra

Ti már jártatok ugy, hogy lelöktétek a csávót a lépcsõn és belehalt? 😄

hello!
Lenne egy kérdésem: a hitman2-ben hogyan lehet megszerezni a m4 carbint?
mert már minden fegyverem megvan csak a m4 nincs és nem tom hogyan lehet megszerezni. a választ elõre is köszönöm. válaszoljatok lécci
ronihun
milyen cápás??O.o én sem vettem még észre....

...

Szerintem rajtam kívül már mindenki észrevette, a Silent Assassin szinthez is jól jön a trükk. Csak nekem volt új 😊
Mindenesetre hatalmasat röhögtem rajta. 😊

akyyy
csak szólok hogy nincs faq:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hello!
Lenne egy kérdésem: a hitman2-ben hogyan lehet megszerezni a m4 carbint?
mert már minden fegyverem megvan csak a m4 nincs és nem tom hogyan lehet megszerezni. a választ elõre is köszönöm.
Vlala azt már rég észrevettem a cápásat!!!!

bricsi01
Ok, a Gamehunter-ös megy, csak most ujra kell kezdeni. 😞

Piedon
Miért is hibás?
Mert ugyanazt a verziót kapták meg tõlünk mint ami kint van a Gamehunter oldalán.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

bricsi01
Tudom, de az hibás. Mindig az az elsõ hely ahova megyek keresni. 😊

Valaki meg tudta csinálni a Hajósat Silent Assasin-ra?
Mert én részben a helpekkel csinálom(De csak ha tényleg el akadok), de azok szerint Professional lesz.
Link

Még mindig tudott újat mutatni a játék.
A Menny és Pokol pályán találtam egy "tûzeffektek megbabrálása" lehetõséget, ezt megtettem, aztánlementem mûsort nézni. A cápa szemmel láthatóan örült a sült kajának. 😊

Piedon
A magyarítások portálról lehet még letölteni, haesetleg még más helyet is találnál ezen kívül akkor jelezd azt itt.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

bricsi01
Nekem nem megy fel a magyarositás.
Nincs más cím ahonnan le lehetne tölteni?

Üdv!

Nekem olyan problémám lenne, hogy a játék maga nem szaggat, csak az irányítás. Ezt olyan értelemben értem, hogy beragadnak bizonyos iránygombok, de szó szerint. Nem nyomom már jó ideje és még mindig azt csinálja, és egyéb már lenyomott irányításokat pedig csak jóval késöbb hajt végre. Teljességgel játszhatatlanná téve ezzel a játékot. Nagyon érdekelne hogy esetleg a VGAnak van e köze hozzá, mivel mióta az X800pro van nem tettem új win -t. Wowot elvitte 😊)

Aki bármilyen építõt hozzá tudna szólni, köszönöm elõre is.
bricsi01
Igen.
Vagy ráesik a hordó bór, vagy csillár.
Vagy beleesik a 10 centis vízbe és megfullad. 😊

Tudjuk, de ez a kép akkor is nagyon hasonló. 😊

Balesetnek álcázva a legjobb, megesik, hogy az emberre ráesik a súlyzó, vagy leszédül az erkélyrõl...

bricsi01
Ti láttátok már a bemutatót?!
Nem Brúsz Vilis lesz. = Timothy Olyphant lesz.

Egyébként tologatom ezt, s már a You better watch out Part 1-nél tartok.
Érdekesek az ujdonságok, de leginkább a lökdösõdést szeretem. 😊
Majdnem az összes célpontot úgy öltem meg.
Jók a pályák is.

A linkben szereplõ i.imdb" helyett sima imdb-t írva bejön a kép. Próba:

Wow, sikerült. 😊

Ha 12 évvel fiatalabb lenne nagyon jo 47-es ügybök lenne! kár hogy nem fiatalabb egy 10sel😄D

Deee... A hibaüzenetben lévõ linket a böngészõbe illesztve bejön. <#eljen>
Ááá... Ez se jó 😞

A poén az lett volna, hogy Bruce fekete öltönyben, fehér ingben, piros nyakkendõvel kopaszon pózol! XD
(Az imdb-n megtekinthetõ a kép!)
Ja, bocs valamiért szar a link! De nem az a poén, hogy Bruce, hanem maga a kép. <#eplus2>
Hitman
ok thanx
adios
Nem,utána már nem,csak ezen az egyen.

ok és az nem tod h az utána lévõ pályákon is így lessz ?
adios
Ha a "Jobban teszed ha vigyázol" c. pályára gondolsz,akkor azt meglehet úgy is oldani,hogy nem használod a "g" gombot.Próbáld kerülni a fegyverek,kolbászok(kutyának),minibombák eldobását.

és nem lehet vhogy megoldani anélkül h újratelepítem ? <#rinya><#shakehead>
nem kellett volna ?
adios
De tudjuk.Crackelted

nem tudjátok mitõl lehet az h az egyik pályán ha elakarok dobni vmit vagy leakarok rakni egy bombát akkor a kilép a játékból 😞 ? <#sir><#schmoll2><#confused>
Mostanában azon agyalok, hogy a hajón a zombimód elvileg lehetõvé teszi, hogy mindenkit baleset érjen, és az egész társaság kollektíven leguruljon a lépcsõn. 😊

Jason Stathamet utálom a Szállító filmje se tetszett amikor avval a kínai csajjal kavart otthagyta volna az út szélén:S ...nem jo a stílusa! Vin Dieselnek sötét bõre van eleve nem alkalmas hogy a falfehér 47-es ügynököt játsza! jo ez a mostani!

Hehe, a patkányok érdekesen pókereznek, mindegyiknél ugyanazok a lapok vannak.
Viszont fent, a csillár felett minden galambot lelõttem röptében, és nem történt semmi... illetve annyi, hogy az egyik megállt a levegõben. Tuti, hogy a galambnál is számít, hogy fejbelövöd-e vagy hasba. Hasbalõve sokkal tovább szenved.