7642
-
#2311 Fölraktam a Geforce 6600-amhoz most az új 91.28-as nVidia drivert. Beállítottam a digital vibrance-t, a fastwrite-ot, a refresh frequency-ket, stb. stb. Most indítom rögtön a Blood Money-t, és majd írom, hogy gyorsul-e vele. -
stupido #2310 Hi all!
Iszonyat jó a játék. Nem bírom abbahagyni. Majdnem kihagytam miatta egy állás interjút :)
Most a téli pályán vagyok. Viccesen fest 47-es barátunk télapó sapiban :)
A karneválos pálya volt eddig a legegyszerűbb.
ÁÁÁ nagggyon jóóóó :) Megyek vissza játszani :)
-
#2309 szolj majd -
#2308 A 2. pályán mit kell csinálni? Sok fegyveres emberke meg minden. Hová kell menni? Mit kell tenni? -
SzlobiG #2307 Nah nem vágom hol van az a vigyorgó.:D Vagy mire érted azt? -
#2306 2 perc, és tesztelem a játékot a mai 91.28-as official nVidia ForceWare driverrel. -
Ron Stoppable #2305 A Kaszinós pályán hogy lehet megölni a sejket? -
SzlobiG #2301 Thx, megpróbálom.:) -
#2300 Én nem rég csináltam meg, de nagyon megszenvedtem vele:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először is meg kell keresned az ügynököt (a vigyorgóban van), ő megmondja ki a célpont, utána mérgezd meg a 'Death Serum'-val, majd nyírd ki a célpontot (van 2 opcionális célpont is, fejenként 50K-ért) utána hullaházban keresd meg az ügynök hulláját és add be az 'Antidote'-ot (ellenméreg) és utána húzás a kijárathoz...
Érthető? -
#2298 #1873
nekem ez a leirás segitett, igaz kicsit módositanom kellett rajta, mert nem akart vhogy müködni teljesen, ami le van irva:/ -
SzlobiG #2297 Senki nem tart még itt? -
#2296 #2294 , #2293 koszi -
vampiree #2295 Nah, változott a szitu. Ati Radeon 9250 ...
Okosság kéne hogy ne akadjon a game úgy mint a qrvaélet... minden grafikát lehúztam, minden felesleget kikapcsoltam, még a zenét is. Ötlet? Fontos lenne -
#2294 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt hiszem morgue a neve annak a helynek a map-on. ahogy beérsz a játék elején, jobbra van töled. ott bent fekszik az agent, akihez oda kell menned.... -
#2293 a kijáratnál -
vampiree #2292 Sziasztok! lenne egy olyan problémám, hogy a faq-ban nemértem az uccsó pontot. pedig pont az kéne nekem. át néztem a bioszt, semmi driver-es cuccot nemtaláltam. pls vki ötlet, mer 2 napja ezzel sz*pok...
Aki tud vmit írjon!
Köszke -
#2291 A korhazos palyanal hol talalom meg az agentot miutan elviszik?? Ellenszerumot hol kell beadnom? -
#2290 kösz, megnézem hátha bár most felraktam a 2-őt... -
#2289 Vezérlőpult->Rendszer->Speciális fül->A teljesítmény résznél beállítások (a legfölső "Beállítások" gomb)->Speciális lapfül->alul "Módosítás" gomb a virtuális memóriánál. Utána az egyéni méretnél tedd a kezdeti értéket és a maximális értéket 2048-ra mondjuk (2 GB swap), aztán a Beállítás gombot kell megnyomni. Ez beállítja, és utána mindenhol OK gomb. Utána lehet, hogy kér újraindítást, és utána próbáld meg a Blood Money-t. -
#2288 töredezettség nemhiszem hogy kéne mivel alig 2hetes a windows...
a swap file-t hol lehet, nekem ált. max, 600-megas a pagefile.om -
#2287 A swap-et legalább 1.5 GB-ra vagy 2 GB-ra állítottad a win-ben? A töredezettség-mentesítés is megvolt? -
#2286 mindet megnéztem és mind stimmel egyedül a hangkarim-at nemtudom -
#2285 A game readme-je ezt írja, hogy ezek lehetnek gondok a desktopra dobásnál:
Hitman: Blood Money is crashing to the desktop with no error messages.
This problem can be caused by several different things. Here's a list of the most common culprits associated with these crashes:
q Make sure the DVD-ROM is clean (check for both scratches and smudges on the reading surface of the DVD).
q Make sure the game has been installed properly.
q Make sure DirectX 9.0c has been installed properly.
q Make sure you have the latest drivers for your video card and that they are DirectX 9.0c -compatible.
q Make sure you have the latest drivers for your sound card and that they are DirectX 9.0c -compatible.
q Make sure Virtual Memory is enabled on your system.
q Run Disk Defragmenter.
q Try exiting the game, rebooting your machine, and re-entering the game.
Note: That if your system crashes to the desktop while playing Hitman: Blood Money, you should probably reboot your computer before starting a new play session. Otherwise, DirectDraw or DirectSound may be in a locked state, and the game will be unable to use your sound or video hardware.
-
#2284 nem megy ezzel sem ugyanugy kidob, lehet hogy SSE-miatt van? bár ha ugyan az az motor mint eddig akkor az nem valószínű. meg az AGP-m 4x-es ez lehet ok? -
#2283 van ez így:) -
vodMarci #2282 Rohadt nagy!Még meg sem jelent a game,de már Reloades verzió is van.:D -
vodMarci #2281 Bemész M4-gyel,és lelősz mindenkit.:)Nem így csináltam:D.Most a Fehér házban vagyok. -
#2280 havas liftes pálya taktik? -
#2279 mar rajottem :) egyszeru volt :) -
zsotee #2278 Ok, köszi!
Nforce-on elég sokan panaszkodtak a fagyásra, de ezekszerint csak a rendszerükkel lehet a gond. -
#2277 nem, még nem de most az következik... -
#2276 Melyik Catalyst van fent a 9550GE-hez? Próbáltad a 6.5 beta-t, a legújabbat? -
#2275 ez milyen? nekem direct-x 9-es karim van (9550GE /ha nemtudnátok gyárituningos 400/400-on fut, és nagyobb hűtős)... és a szép kis rendertrailer után kidob, pedig ez 100%ig, pixelshader 2.0-ás kari... (everest-3dmark-tudásom egyszerre nem tévedhet) erre tudtok valamit? (krakkolva van) -
Recler #2274 DirectX 9.0c Redistributable (2006 április) erre gondoltatok? ezzel se megy :) -
SzlobiG #2273 A Flatline pályán mit kell csinálni? Nagyon nem vágom.:( Méreggel kell megőlni az ügynököt vagy mi? Meg azt se tudom melyik méreget kell használni. -
#2272 Meg tudná valaki mondani, hogy a pc-s verziót lehet-e gamepaddal irányítani? -
#2271 oda nem is kell 2 bomba:)) böven elég 1 is:) -
#2270 Nem fagy. Akkor sem, ha tárgyat dobok el. Kipróbálva. -
#2269 ok koszike :) akkor hiaba keresem :) -
sprite06 #2268 Valaki tudna adni 1 rövid leírást, a "csőrikés" pályáról? Mert ezzel eddig magamtól nem mentem sokra... Előre is tenx.