Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hitman: Blood Money (c) Eidos *EMUDVD* 😉
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A grafika meg az oblivion a kutyát sem érdekli, ez egy kultusz game és egyedülálló! 😊
Szóval nem azt mondom, hogy ratyi a grafika, csupán nem annyira szép, hogy elájuljak tõle, a 3-nál viszont mindenképp szebb.
Holnap lecsekkolom a játékot, talán végig is viszem, majd írok róla pár sort.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
az arányomat igy soha nem fogom tudni felnyomni 😞((((((((
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
@hykao: Elõrendelted a gyûjtõi változatot? 😊
Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.
"After yesterday's premature revelations, Eidos today officially announced that IO Interactive's Hitman: Blood Money has gone goldmaster, shipped to the manufacturer, and will be in stores on May 30th."
Suzuki Swift GL 1.3
Egyébként azt hiszem én meg is rendelem holnap, mert postaköltséggel együtt kevesebb, mint 10 ezer forint (23 font), és házhoz jön...
Ha lenne nálunk is ez a speckó változat én biztosan megvenném. 15ezret nem sajnálnék rá.
Habár azt nem tudom mit takarhat az extra DVD. Esetleg még egy póló, vagy valami is járhatna hozzá.
Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.
Suzuki Swift GL 1.3
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"