7642
-
#7194 Addig is amíg a Hitman 5 elkészül, itt egy kis orosz-hitman: KATT
Aki szereti a műfajt, ki ne hagyja! :) Már elérhető az angol demó is belőle, illetve a magyarítással is már elkészültünk egy ideje. :) -
#7193 Na rájöttem hogy az 1.2-es pecs után lesz ilyen.
Mi olyan fontos abban hogy feltegyem? -
#7192 Előszőr a hitman4.hu-ról szedtem a peccseket, de most leszedtem őket a Gamershell.com-rol, lehet hogy azokkal volt gond.
Mert a peccsek elött még jó volt.
Reinstall azt megtom.
Ha azzal volt a baj akkor tilos a hitman4.hu-ról szedni. :-D -
#7191 Követtem segitséged mert rendelkezek ilyenekkel, de semmi különbség.
A Post Filter a Contracts-ban, csak néha jó a távcső, zárt helyen sötétben. :-( -
Vlala #7190 Crackelt verziót nem szabad használni, mert a crack egy rakás szamóca.
Miniimage, ASR.exe kell hozzá, hogy neormálisan működjön. -
#7189 Ez komolyan hihetetlen, mindig velem vannak ilyen geciségek!
Megvolt a vindóz reinstall azt még így is bugos.
Van aki a RELODED-es törttel játszik, s honnan szedte a peccset és a crack-et?
Me lehetnek ezek miatt bugok. -
Vlala #7188 Ebben nem megcsinálni kell az embereket, hanem kicsinálni. :) -
#7187 Mármint a crackek alapján állapitottam meg peccsek számát. -
#7186 nálam is 404 -
#7185 csak nekem nem jön be a F.A.Q.? -
#7184 Contracts-hoz 1.74-re emlékszem, ami megoldja a fekete távcső problémát, de a gamecopyworld-ön max. krekkeket találhattál... -
#7183 Megpróbálok egy olyat, hogy leszedem a peccseket máshonnan azt reinstall.
Egyébként ebben is ugy kéne megcsinálni az embereket mint a Sims-be, ez élethűbbé tenné a gamét. -
#7182 Contractsra asszem az 1.1, a Blood Moneyra meg 1.2.
Én ennyiről tudok. (Gamecopyworld-ről tudtam ezekről.) -
#7181 Pontosan melyik az a "mind" ami fel lett rakva? -
Vlala #7180 Szerintem ne vesszetek össze, itt valami videokártya-összeférhetetlenség lesz, nekem a leggyanúsabb még mindig a videodriver, vagy a videobeállítások helytelensége. -
#7179 Rajta van mind.
Így jár aki nem olvas vissza. -
#7178 így jár aki nem rakja fel a peccseket a játékokhoz... -
#7177 Meg a Contracts-ban ha felviszem maxra a Post-Filtert akkor nem látok a távcsőbe. -
#7176 Szerintem ja, mert nem én csináltam hanem a bátyámék.
De PC boltunk van ugyhogy ennyit értenek hozzá. :-D -
Vlala #7175 Nem, szerintem ez nem kapcsolódik a témához. Video-driverből a legújabb van? -
#7174 Szerinted az lehet ok hogy install után rögtön peccseltem, mert ez pl az OFp-nál csinált bugot. -
#7173 NVIDIA GeForce 7600 GT. (5 évig nem is lesz uj)
Persze. -
Vlala #7172 Ilyet még nem láttam. Milyen videókártyád, illetve videó-illesztőprogramod van? -
Akkor itt a másik, remélem ez is jó. -
Bocs, csak még nem tettem fel képet. -
#7169 -
#7168 Fehér ködös a kép, ha előveszek egy fecskendőt akkor meg tisztán fehér lesz.
De csak FPS-ben.
Ha nem értetted meg eléggé akkor küldök, csak szólj. -
Vlala #7167 Nem vettem észre, milyen Nálad? Egy képet tudnál róla küldeni? -
gery142 #7166 oké már most jó lett már túl is vagyok a pályán. Kösz a segítséget mégegyszer!! -
#7165 Nektek nem bugos a Víz effekt/Water Effect? -
Vlala #7164 A Start menüben a Futtatás van, ami kiad egy kisablakot, amelybe be kell írnod, hogy "dxdiag". -
gery142 #7163 Nem szerintem én is rá jöttem ez a "dxdiag" a start menüben van! ha mégse javíts ki! -
gery142 #7162 Hár azt tudom hogy én nálam amikor el kezd énekelni az az operaénekes valaki akkor legyek bárhol kilép a játék!! És amugy az 1.2-es patch és a magyarosítás is fent van de az nem hiszem hogy zavarna szerintem legalább is. De amit írtál az a játékon belül van "dxdiag"? Köszi a további segítséget előre is!! -
#7161 talán erre gondolsz ?
futtatás/dxdiag/hang és ott a csúszka alapra ? -
gery142 #7160 Sziasztok. Lenne egy kérdésem a Hitman Blood Money-val kapcsolatban! Az operaházas pályánál kilép a játék és olvastam hogy valami hardveres gyorsítást kéne alapra állítani. Azt nem tudom hogy ezt hogy kell és hogy egyáltalán ezt kell-e csinálni? Előre is köszi a segítséget,nagyon fontos lenne a válasz!! -
etnies #7159 köszi szépen -
Vlala #7158 Az 1.0 verzió egy atomerőművön is szaggatna. Sajnos ez ilyen bugosra sikerült,de tedd fel az 1.1-et, azzal ezen a gépen vágtatnia kell. -
etnies #7157 szevasztok!az lenne a kérdésem h egy AMD 3000+ ,1gb ram, gf 6600 gt-vel szaggatnia kell?
mert ahol gépigényt írnak ez abba bővel belefér.de nekem nagyon szaggat
-
#7156 Nektek nem bugos a Víz efekt? -
Vlala #7155 Azt hiszem, ennél a videónál nem tudnám jobban elmondani.