Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Itt van ez a program de am szart se csinált ilyeneket írt ki utána hogy vmi összeférhetetlenség van az emulátorral<#wilting>#wilting>
JUVENTUS02
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
JUVENTUS02
A sima 6600-at nem ajánlom. SOKKAL lassabb a GT-nél. Dehát ez érthetõ ugyebár.. DDR3 stb.
Kicsit eltúlzod nem? Én olyan 2 évente szoktam.
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Attól függetlenül meg fogom venni az eredetit is, mert szerintem megérdemli az IoI a pénzt, ha már ilyen játékot össze tudtak rakni.
Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.
Tudsz ebben az árban valaminjót ajánlani?
* Microsoft Windows 2000/ Microsoft Windows XP
* CPU: Pentium 4 1.5GHz or Athlon XP equivalent
* RAM: 512MB system Memory
* Direct3D 9 compliant cards supporting pixel shader 2.0
* HARD DRIVE: 5GB Free Space
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Nekem is csak szerdára jön meg a kártya,addig majd hallagatom a spanokat ,hogy milyen jó a game.
(#918)
Ezzel frankón menne ,512 ddr rammal ,és 2.8as intellel?
Ezt a játékot várom hónapok óta,nehogy már ne tudjak játszani vele 😊
Nekem már lejött,de sajna jönni kellett dolgozni ,és nem tudtam megnézni 😞
akkor ez most csak akkor fog elindulni hogyha deamon tools-al telepitem??😞
me' nekem alcohol 120-am van...😞
Alcohol 120% RuleZ😄DD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.rlslog.net/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Tényleg nem akartam felvágni.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn