Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

heliosz007
nekem is simán menni fog ( most vettem 1 GeForce 6600Gt-t ) a játékot meg má töltöm is 😊

Hmuda
Na ezt kiprbóáltam és eddig bejön. Sajnos az eddigiekkel csak érintõlegesen foglalkoztam. Nagyon tetszik, ahogy újságcikkek formájában értékelik ki a teljesítményünket. 😄 Sokkal jobban ösztönöz a nyugis vérprofi munkák végrehajtására mint a személytelen adattáblák.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ThugEdge
ízlések és pofonok,pl a king konot is el tudtam volna képzelni tps-ben,de fps-ben teljesen zsír volt

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

bepe79
Én meg egyszerûen utálom a TPS nézetet. 😄 Eddig a Silent Assassin-t és a Contractsot is FPS-ben játszottam, és a BM-t is abban fogom. 😊

Suzuki Swift GL 1.3

ThugEdge
hát néznék is nagyot ha pl splintit fpsben kéne tolni😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

nekem meg nem elég a ram-om...😞((
de sebaj!!ugyis most akartam venni egy 1gigásat.. a 256megés helyett..<#idiota><#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

nagykispeter
Nekem minden oké

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
köszi

Én is lefuttattam és mindenre azt írja hogy átment csak a videókártyám éphogycsak megbukott.
hykao
Igen. De itt a teszt, futtassa le aki bizonytalan: KATT
hykao
Nincs. (és sztem egy ilyen játékhoz nem is kell...)
Csak ORS van. (ONLINE RANKING SYSTEM)
nagykispeter
WinFast 6600 TD futni kell neki igaz?

van benne multi?

,,&#9474;,, &#9474;.-_-.&#9474; ,,&#9474;,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

hykao
Elméletileg minimum 9500 kell neki, de ki kell próbálni, volt már rá példa, hogy elindult egy játék a minimum konfig alatt is...
hykao
Nem ez a lényeg, hanem az, hogy egy ilyen stílusú játékkal FPS nézetben max. henteléses módszerrel lehet érvényesülni. Hisz a lopakodó-csendes üzemmódhoz minél nagyobb perspektíva belátása szükséges...azonban amit a való életben a két szemünk lehetõvé tesz, annál jóval szûkösebb perifériát biztosít a monitorunk képe...így marad a TPS nézet, mint optimális módszer az ilyen jellegû játékokhoz...legalábbis ha nem akarod ledegradálni a játékot, és a játékmenetet egy egyszerû hentelés szintjére. Ez amúgy az eddigi Hitmanekeben lehetséges volt, de ha minden igaz, ebben már nehezebb dolga lesz a hentelõknek, mert minél több hent -> annál nagyobb NOTORIETY szint, pályáról pályára -> így egyre több, felkészültebb, jobban felfegyverzett emberke fog várni ránk, valamint amint lentebb idéztem magamat: a sima NPC-k is annál inkább felismernek és riasztják az aktuális pálya õreit, rendõreit, milicistáit, stb. - minél nagyobb a NOTORIETY szintünk...
gamerman01
Ati Radeon 8500 VGA elég hozzá??

Gerbill
by Playware.hu

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

hykao
Errõl a rendszerrõl van szó: (ha minden igaz a SILENT ASSASSIN minõsítési rendszert váltja le...)

"ISMERTSÉG (vagy HÍRHEDTSÉG) RENSZER (NOTORIETY SYSTEM)

Mint bérgyilkosnak, a személyazonosságod leleplezõdésének elkerülése módfelett fontos - lehetelenné válik a munka, ha leleplezõdsz.
A játékosnak lehetõsége lesz "takarítani" maga után, amennyiben valami félresikerülne...pl: a biztonsági kamerák szalagjai eltûntethetõk, vagy egyéb bizonyítékok - mint pl. a testek -, elrejthetõk különbözõ alkalmatosságokba, mint pl. fagyasztóládák, faládák, szeméttároló ládák és szennyes tárolók - elkerülvén ezáltal az õrök riasztásait. Ezenfelül gondot kell fordítani az esetleges szemtanúktól való megszabadulásra is...
Amennyiben a játékos nem tesz meg minden óvintézkedést a személyazonossága leleplezõdésének elkerülése érdekében, akkor az ISMERTSÉGI szintje nõni fog. Az újságcikkek egyre több használható információt fognak tartalmazni az orgyilkosságokban betöltött szerepünkrõl, kilétünkrõl, és a leközölt fotó egyre inkább hasonlítani fog ránk - ennek következtében az õrök és a civilek is egyre könnyebben felismerhetnek. (...és amint a korábbi képekbõl kiderült: jó esetben csak mutagatni fognak ránk, rossz esetben pedig ránk is támadnak...)"
Gerbill
A Gamespot oldalára került ki a hír, ami szerint a Hitman: Blood Money játék demója hozzájuk kerül ki elsõként május 22-én. A demó egy küldetést tartalmaz majd, a teljes játék elsõ szintjét, ahol a 47-es ügynök egy vidámparkban cserkészi be a drog labort üzemeltetõ jómadarakat. A game május 30-tól lesz kapható a boltokban PC, PS2, Xbox 360 és Xbox rendszerekre.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mucsácsó
hát, elég csicska volt mindig is a hitman FPS-ben, ez a játék nem arra termett, ugyanúgy nem mint a sufferingek pl...
én is próbáltam fps nézetben,de úgy nemigazán jó 😞
splinter cellt sem lehet fps nézetben jáccani
bepe79
Miért is? Mert FPS módban játszom és nem TPS-ben? Attól még ugyanazzal a játékkal játszom, mint ti, és ugyanúgy élvezem, mint ti.

Suzuki Swift GL 1.3

4,16 gb-ot.de mien rendszerrõl van szó? <#lookaround>
hykao
Hmm, az az érzésem, ez nem a te játékod lesz... 😊

@Piedon: hát aki gyorsan végigtolja, az biztos nagyon "ISMERT" lesz...(NOTORIETY rendszer...)

Amúgy mennyit telepít fel a játék a vinyóra? Mert helyszûkében vagyok...
jó gém lett...
de optimalizálhatták volna jobban is.egyébként csak nálam vannak pixelhibák?mera igen,akkor rakok fel újabb drivert
AnuluWork
Más meg dolgozik. Ez van. Legalább hétvége elõtt jött ki, így mivel elutazik a párom 4 napra, tényleg lesz idõm erre is.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Piedon
Miért pont most jön ki ez a játék mikor vizsgaidõszak van? Nincs szivük ott bent a kiadónál ill. azoknak akik "kiadták" most elöbb?<#idiota>

Kiváncsi vagyok itt a fórumon ki játsza végig leggyorsabban...
Hmm, legnépszerübb témák hetedik hely...

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

bepe79
Még jó, hogy van FPS mód. Anélkül nem is játszanék vele, nem is érdekelne a game.

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Az összes Hitman játékban választható FPS/TPS nézet...de szerintem a TPS nézet az, ami leginkább megfelelõ az ilyen stílusú játékokhoz.
Törölt felhasználó
Fps mód?Az király.Képet tudsz dobni ?
hát jah pedig tutorial alapján nem lett eddig rossz, azt még tegnap 4kor nyomtam le, rendes küldit hagytam mára 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hykao
Vedd meg...
akyyy
helyes!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sheltem
Rendben <#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

hykao
Tök jó, hogy a topik bent van a TOP10-ben...csak az a baj, hogy egy kibaszott kezemen meg tudom számolni, hogy hány hozzászólás szól magáról a játékról... 😞

Nos mivel már minden "warez" kérdés is ki lett tárgyalva, a továbbiakban automatikusan törlöm az ilyen jellegû hozzászólásokat.
bepe79
Itt van FPS mód is!!! Nem csak TPS. És istenkirály a game, ne hagyd ki!!!

Suzuki Swift GL 1.3

Sheltem
Köszi az infót.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

mucsácsó
hát igen, bérgyilkossal kell menni, mindig van vmi feladatod, általában változatos helyszínen...sok féle fegyver van, és többször kell benne lopakodni, csöndben gyilkolni...én bevallom minden részben valahol elakadtam, nagyon nem az én játékom volt, de azért most lerántom ezt az új részt, háááátha.... 😄

amúgy ITT egy videó, érdemes megnézni...ez a DEMO végigjátszása, már láttam írták is elõrébb.
grizzly21
hát hiba hogy kimaradtak😊
Ez a játék egyedülálló: nem az a lényeg hogy minnél több embert ölj, hanem épp hogy minnél kevesebbet. Bérgyilkos vagy, megbizásaid vannak, melyeket minnáél észrevétlenebbül kell véghezvinned, minnél kevesebb ember kinyirásával. Legjobb ha csak a célpontot ölöd meg.
Egy küldetést sokféleképp lehet megcsinálni,
nagyjábol ennyi

Sheltem
Lehet egy hülye kérdésem? Én sose játszottam Hitmannal és ezek a screenshotok nekem nem mondanak el mindent.
Ez olyan kb mint a Max payne csak itt bérgyilkost játszok? Valaki írna pár szóban a játékról? Nem tudom hogy maradt(ak) ki az elõrõ rész(ek).

juventus02
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2700&l=hu címen.

ezt írja ki amikor elinditom a Securom loader 1.2-vel ilyenkor mit tegyek???<#conf><#guluszem1>

JUVENTUS02

Johnny23
<#eljen><#beka3>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

úgyis jön a RELOADED féle "változat", mint a Heroes V-nél, ott csak crack cab azt' kész

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Johnny23
omega driver v. sima ?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

1024x768
Hát ez van, nem új kari már ez sem.(Legújabb omega driverrel)
Pedig még optimalizálhattak volna rajta szerintem, sajnos a kiadók ezt nem engedik az idõ hiánya miatt.
Ne cureromozzatok már, tökéletes a securom loader.
tõcssétek!
Elindítod, hitman exe kiválaszt és indul a játék. Ennyi, semmi több.
Francba ugyanijen gépem van,azok az FPS értékek elég elszomorítóak.<#szomoru1> Milyen felbontásban csináltad?

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Cápafogxy
CureROM 2.0.1-el megy.

Mindenki ezt írja.

Figyu egyenlõre nincs gondom az irányítással... habár ez egyénfüggõ.