Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Suzuki Swift GL 1.3
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
de sebaj!!ugyis most akartam venni egy 1gigásat.. a 256megés helyett..<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!
"ISMERTSÉG (vagy HÍRHEDTSÉG) RENSZER (NOTORIETY SYSTEM)
Mint bérgyilkosnak, a személyazonosságod leleplezõdésének elkerülése módfelett fontos - lehetelenné válik a munka, ha leleplezõdsz.
A játékosnak lehetõsége lesz "takarítani" maga után, amennyiben valami félresikerülne...pl: a biztonsági kamerák szalagjai eltûntethetõk, vagy egyéb bizonyítékok - mint pl. a testek -, elrejthetõk különbözõ alkalmatosságokba, mint pl. fagyasztóládák, faládák, szeméttároló ládák és szennyes tárolók - elkerülvén ezáltal az õrök riasztásait. Ezenfelül gondot kell fordítani az esetleges szemtanúktól való megszabadulásra is...
Amennyiben a játékos nem tesz meg minden óvintézkedést a személyazonossága leleplezõdésének elkerülése érdekében, akkor az ISMERTSÉGI szintje nõni fog. Az újságcikkek egyre több használható információt fognak tartalmazni az orgyilkosságokban betöltött szerepünkrõl, kilétünkrõl, és a leközölt fotó egyre inkább hasonlítani fog ránk - ennek következtében az õrök és a civilek is egyre könnyebben felismerhetnek. (...és amint a korábbi képekbõl kiderült: jó esetben csak mutagatni fognak ránk, rossz esetben pedig ránk is támadnak...)"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
splinter cellt sem lehet fps nézetben jáccani
Suzuki Swift GL 1.3
@Piedon: hát aki gyorsan végigtolja, az biztos nagyon "ISMERT" lesz...(NOTORIETY rendszer...)
Amúgy mennyit telepít fel a játék a vinyóra? Mert helyszûkében vagyok...
de optimalizálhatták volna jobban is.egyébként csak nálam vannak pixelhibák?mera igen,akkor rakok fel újabb drivert
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Kiváncsi vagyok itt a fórumon ki játsza végig leggyorsabban...
Hmm, legnépszerübb témák hetedik hely...
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Suzuki Swift GL 1.3
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nos mivel már minden "warez" kérdés is ki lett tárgyalva, a továbbiakban automatikusan törlöm az ilyen jellegû hozzászólásokat.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
amúgy ITT egy videó, érdemes megnézni...ez a DEMO végigjátszása, már láttam írták is elõrébb.
Ez a játék egyedülálló: nem az a lényeg hogy minnél több embert ölj, hanem épp hogy minnél kevesebbet. Bérgyilkos vagy, megbizásaid vannak, melyeket minnáél észrevétlenebbül kell véghezvinned, minnél kevesebb ember kinyirásával. Legjobb ha csak a célpontot ölöd meg.
Egy küldetést sokféleképp lehet megcsinálni,
nagyjábol ennyi
Ez olyan kb mint a Max payne csak itt bérgyilkost játszok? Valaki írna pár szóban a játékról? Nem tudom hogy maradt(ak) ki az elõrõ rész(ek).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2700&l=hu címen.
ezt írja ki amikor elinditom a Securom loader 1.2-vel ilyenkor mit tegyek???<#conf>#conf><#guluszem1>#guluszem1>
JUVENTUS02
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Hát ez van, nem új kari már ez sem.(Legújabb omega driverrel)
Pedig még optimalizálhattak volna rajta szerintem, sajnos a kiadók ezt nem engedik az idõ hiánya miatt.
tõcssétek!
Elindítod, hitman exe kiválaszt és indul a játék. Ennyi, semmi több.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"