Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másodikra: itt nem úgy megy, hogy fekete öltönyben, fekete táskával a kezedben besétálsz a drogbáró szigorúan örzött házába...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Épp nemrég írt be egy madár a Hitmanforumra, hogy az egyik haverjánál látta a játékot, és ott is egy az egyben olyan volt, mint nálam (5fps), és annak a csókának is 7800GS-e van, mint nekem...úgyhogy mostmár majdnem 100%, hogy valami bug tényleg...
@bepe79: most tényleg te is egy fejlesztõ vagy, vagy csak kamukázol? 😮
Azt tudom, hogy a fejlesztõk közül van aki olvassa ezt a fórumot, sõt néha még ír is ide, de rólad valahogy nem gondoltam... 😊
Amúgy akinek kilép amikor rázendítenek a Toscára, az próbálja felrakni a legújabb Realtek drivert, már ha alaplapra integrált ALC hangcsipje van...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Nem lehet egy küldit úgy megcsinálni, hogy csak a célszemélyt ölöm meg?
Mert az elején a birtokon megyek nyugodtan a táskámmal, erre elkezdenek lõni rám.
Én kezdõ vagyok ebben a játékban, de ez a rész valahogy megfogott és ha rájövök a lényegre, akkor talán végig is viszem.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
start menü->futtatás->dxdiag->hang->"A hangok hardveres gyorsítási szintje:"->"Alapgyorsítás"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Van benne vmi erdekes? <#crazya>#crazya>
Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

nekem tök simán megy full garfon mondjuk csk 10 15 fps de ha egy két dolgot picit! lejebb veszek tök kafa pedig nincs is fullos gépem 😊
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Már rájöttem
"Everything that happens, happens for a reason"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
a 3. pályán mit kell csinállni?akármilyen ruhába öltözök mindig észreveszik hogy ki vagyok.
De 6600GT-vel szerintem nem lehet gond se a post filtering, se az élsimítás.
ez igy elég szar

Mellesleg nem volt se éjjelem,se nappalom,alvás se,így lett végigvíve😊
FULL SPOILER!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de soha nem állitom ezeket mert igy is jok a játékok grafikái
én sok külömbséget nem vettem észre ha állitgattam
Minden kiderül, ha megjön az eredeti játék, ha azzal is ilyen lesz, akkor tuti bug...
(hmm talán a warezolás egyetlen elõnye, hogy a fejlesztõk még a megjelenés elõtt értesülnek ilyesmikrõl?! 😮)
Suzuki Swift GL 1.3
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA