Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Sziasztok.
Mért van az, hogy nem tudok profilt létrehozni? Kiírja, hogy írja be a profil nevet de akár mit nyomok nem érzékeli a klaviatúrát csak az ESC-et.
Se számot se betût nem érzékel,de ahhoz, hogy játszani tudjak kell profil.
Daemon 4.3-ba bemountoltam, Curerom 2.0.1-el megicsnáltam az exe-t.
Mi lehet a probléma?
JohnnySmith
Arra rájöttem hogy hogyan lehet a kiegészítõket rápakolni a fegyverre, de amikor összeválogatom és ("equip"-re rakom) missönbe szeretném magammal vinni, csak az alapot adja. Mitõl lehet?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

bepe79
Még nem.

Suzuki Swift GL 1.3

grizzly21
Pár orára elmentem de 200hsz..
Történt valami a krekk müködésének javitásával kapcsolatban?😞 bár nemhiszem.

bepe79
Van még:

http://www.hitmanforum.com/forum/index.php?showtopic=30586&st=0

Olvasom a külföldi fórumot is angolul, és ott ilyet is írnak:

"Most stupid fault of Eidos, Ever heard of a shotgun with silencer?"

"Like the topic sais I saw a screen of a SPAS12 with a silencer. This is pure non-sense, a shotgun can NEVER have a silencer.
What a stupid fault!"

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
copy that thx 4 yer' help m8! <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

Hmuda
Ehh, hogy lehet az, hogy minden fegyverkiegészítõnek van hely a falon, de pont a másodiknak nincs? <#idiota> Nem kis figyelmetlenség.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

The Origins of a Killer: An exclusive behind the scenes documentary.
All Hitman gameplay trailers, including the Guide to Being a Hitman series, developer video diaries and the TV ads.
Hitman soundtrack includes six never released tracks and three more from the game.
Gallery of IO Artwork

bepe79
A collectors edition gyûjtõi változat dobozában miket mellékelnek a játék mellé? Tudom, hogy másodlagos, de érdekel.

Suzuki Swift GL 1.3

jAsOn VoOrHeEs
Te már elõrendelted? 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

hykao
Na akkor van mégegy kérdésem (nem mintha az eddigiekre nagyon kaptam volna választ...😄):
Az ORS (Online Ranking System) mûködik? Valaki próbálta már? A menüben van valami EIDOS ONLINE vagy mi a szösz...
vagy ha nagyon muszáj akkor télleg csak SPOILER-rel...

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

de most télleg wazz...ne irjátok má' le hogy mi fog történni vagy hogy mi lesz benne...:/

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

bepe79
Próbál az ember segíteni - mint te -, és kap válaszul egy ilyen post-ot. LOL ROFL

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Ez az. (mármint a Hitman Contracts utolsó pályája elõtti történések...)
De ne SZPOJLEREZZÉ' má' ennyit pls! 😊

@Sly06: mi a bajod a tippel? :S
Sly06
semmi..thx a tippet..<#szomoru2>

Na megvan a repcsi.Kész a küldetés.Már az Operában vagyok.És ez az a küldetés amirõl szó volt a 3.részben?Hogy Hitman az Operában rosszul sikerült feladata?
Vagy ez egy másik?
Nekem mindegy,csak kérdeztem...

hykao
Miva??? <#wilting><#wilting><#wilting>
Sly06
ja meg ha nagyanyámnak töke lenne õ lenne nagyapám..na mind1..

hykao
Lesd meg magad, ha nem hiszed 😊 20 font + 3 font szállítási ktg. a gyûjtõi változat, és házhoz hozza a postás bácsi.
Én felraktam,utána leszedtem egy progit,és így elindult.

Sly06
ez lessz a következõ lépésem..csak 8 rugó?<#wow2>

ZsZso
Elsõ menetben lehet elég lesz röviden kiírni a banner alá, hogy hogyan mûködik alul a "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" rész ... nomeg, hogy mire jó. SG hatalmas nagy húzása volt ez a cucc, ennek ellenére jópáran megfeledkeznek errõl az opcióról 😞

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

hykao
Nem megy mindenkinek ne izgulj. Amúgy tolsz a játékra 8 rugót, és megkapod érte a gyûjtõi változatot, és máris nyomhatod! 8 rugót szerintem bõven megér!!!
Sly06
hihhetetlen hogy mindenkinek megy csak nekem nem ,milyen jó hogy toltam a gépbe 2 kilót <#gonosz3>barca meg...

bepe79
Gef4 Ti (4200/4400/4600) DX8.1-es kártya, tehát pixel shader 1.3-at tud. Tehát nem dx9-es sm2-es kártya. Ettõl még lehet, hogy elindul rajta, de nem garantált.

Suzuki Swift GL 1.3

Na nekem megy,eddig nem rossz,csak a 2. küldetésben elakadtam.Valahol a hegyek között vagyok,és ki kell nyírni két fickót.Kinyírtam õket,és már csak elvileg egy repülõvel el kéne húzni a csíkot.De nem találom a repcsit,a térkép nem jelzi.HELP ME!!

hykao
Korábban írta már itt valaki, akinek ugyanilyen kártyája van, mint neked, hogy nem tudja sajnos az SM 2.0-t a Gef4...
bepe79
OK. Megbocsájtok neked. 😉

Suzuki Swift GL 1.3

Sly06
na én meg akkor Hitman uninstall <#zavart2>

GeF4 Ti4600-om elvileg ez tudja, de lehet rosszul emlékszem már rá és csak az 1.0-val birkózik meg :/
hykao
Oh pardon, én kérek elnézést baszodalásan a hülye pojjjénod miatt... 😊
Elárulom neked, hogy amint lentebb már írtam, van olyan fejlesztõ, aki olvassa ezt a topikot, sõt még ír is ide néha...

@mudokon: gondolom nem tudja a kártyád a ShaderModel 2.0-át...két megoldás van: vagy egy új videokártya vagy marad a varjú és az Ave Maria... 😊
bepe79
Ha esetleg valakinek nem lenne egyértelmû: igen, nem az IOI-nál vagyok fejlesztõ (mert csak POJJJÉN volt), és a stáblistában is hiába fog keresni ebbõl kifolyólag...

Suzuki Swift GL 1.3

Új CureROM-al és a Securom loader-rel elindul, de nVidia logo lemegy, aztán kezdõdik egy videó, amin valami varjú van, mikor leér a kamera a kõhöz vagy nemtom amin ücsörög a madár, kitesz az asztalra :S
bepe79
Jajj, istenem hykao. 3 smiley-t raktam mögé, hogy még véletlenül se tûnjön komolynak. Azt hiszed egy magyar fórumra írogatással b@sznám el a napjaimat, hogyha az IOI-nál dolgoznék? Mert ez nagyon LMFAO szagú.

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Ez rendben van, de minek kamuzol olyat, hogy ott vagy a stáblistában?
Sly06
Összeférhetelenség támadt egy emulátor szoftverrel..valakinek írt hasonlót?

hykao
Egy kis SPOILER!!! Láttátok a menüben, hogy kik is ücsörögnek a ravatalozóban? 😊)) Én sajna sehogy sem bírtam rávenni a kamerát, hogy elmenjen oldalra, csak a sejk lóg még be oldalt a képbe, de a Hitmanfórumon egy madár belinkelt egy olyan menüképet, amin látszik az egész díszes kompánia. (a kamera teljesen balról néz Hitman felé)

...ha úgy vesszük, már maga a menü is egy kisebbfajta SPOILER... 😊
bepe79
Közel sem írtam akkora baromságokat, mint amik itt lépten-nyomon olvashatóak.. <#wink> Az meg, hogy én FPS módan játszom vele, nektek ne fájjon, OK?! <#wink> Asszem' az én dolgom, a TPS nézetnél jobban szeretem. De az érveket olvastam a TPS mellett, és van benne igazság.

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Pl. a hivatalos oldalon.
csinálj és utána kill del ban destroy az ilyeneket pls 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Ok, már csak be kell szereznem egy Frontpage-et vagy valami hasonlót, mert nem kenyerem a notepadezés. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ha alapon van akkor elvileg nem (vagy csk kevésnél). Ha teljesen kikapcsolod akkor már gyomorforgató lesz.

hykao
Csinálj! 😊
Hmuda
Ha halálközeli élményben van részed akkor lelassul.
Zoom gomb (éljen az options menü).
Odamész oszt támadsz.
Arra "mennyél" (SIC!) amerre úgy érzed, hogy menned kell, hogy sikeresen végrehajtsd a munkát.

urbijoe
ez a hardvergyorsitás mire jo?
most hogy alapon van nem befolyásolja a többi játékot?
nem fog recsegni a hang?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

kirol
Átöltöztem álruhába. Ja én látom a mentéses dolgot is.

Amúgy valahol le vannak írva az ilyen alapdolgok, mert nem ártana.

Hmuda
Kezdem unni a végtelen lámaáradatot. Csináljak FAQ-ot?

lenne 1-2 kérdésem:
a trailerekben láttam olyat,h lelassitották az idõt.azt mien gombbal kell?
ha sniper van nálam,a távcsõves nagyitást mien gombbal használhatom?
hogy kell lefejelni az embereket?
és a 2. pályában merre mennyek?mer aátmentem ellenõrzõ pontokon,de nem történt semmi
hykao
post filtering 😊

@Thanatos: hát igen, magam is meglepõdnék...