Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bepe79
A 9600SE az egy szénné butított kártya, ha jól tudom. Nem az a 128MB / 64 bites verzió a 9600-as sorozatból? Mert ha 64 bit rajta a memóriabusz szélessége, akkor ne várj tõle sok mindent low-on se 2006-os játékoknál. Sajnos ez van.

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Nálam ugyanez van, szerintem ezt majd csak egy peccs fogja orvosolni. Bár eléggé low-end kártyád van, de azért minimum beállítások mellett akkor is élvezhetõ sebességgel kéne futnia.
Ettõl függetlenül javaslom, hogy vegyél helyette jobb kártyát.
AMD Athlon 64 2800+ os a procim.Ati Radeon 9600 SE 1280 Mb ram,1giga Kingston ram,és low beállítások mellett is játszhatatlanul szaggat.Legújabb ati omega driver van fent?Mi lehet a probléma?Sima Ati driverel is ezt csinálja!
bepe79
vagy spoiler na, már írni sem tudok 😊))

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPOLIER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suzuki Swift GL 1.3

alma2
melyik palya ? hanyadik embere ?, nem jegyezhetem meg mindenkinek a nevet, akit megoltem 😊

szerintem

hykao
A térképen... 😊
hykao
Én teljesen meg vagyok elégedve a grafikával, szerintem maximális beállítások mellett hozza a kor színvonalát, maximum egyes felületek tûnhetnek PC-s szemmel kissé szögletesnek...de hát valamit valamiért...és ne feledjük, hogy ez is multiplatform...szóval ahhoz képest ezt most elég jól sikerült PC-re portolni (kivéve akadás az akadás bugot...), és szerencsére az élsimítás sem maradt el ezúttal! 😊
Szabadság? - bár ennyi lenne minden játékban...
Sly06
nekem nem indul 😞

Tatyla
hol találom Manuel Delgado-t?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

alma2
azert tobbet vartam volna grafikaliag sok helyen, otletileg is, fizika nincs stb, olyan mint szabadsag a jatekban egyre tavolabbrol ismeri csak./Bar reggel ota tolom, mert azert jo 😊/
de a karnevalos palyan amikor bemesz a tomegbe az nagyon ut, hiaba csak par fele ember van, de abbol tobb szaz egyszerre. felboszited a zsarukat futnak utanad a tomegben, embereket lokdosod felre a zsaruk meg irtjak ki a tomeget, a sok felretalalt skuloval. igen latvanyos 😊

szerintem

hykao
Szerintem az Ave Maria-t még meghallgathatod a bevezetõ videóban, aztán kivág az asztalra.
Dave9214
és van link az unockerhez?

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

hykao
Ember! Ne kérd már sokadszorra bazz! Írtam, hogy ott a GCW-n az UNLOCKER, töltsd le magadnak és utána olyan pályát töltögetsz, amilyet akarsz...illetve ajánlom még figyelmedbe Hmuda mentésrendszerrel kapcsolatos hozzászólását!!!
hykao
Olyasmi, de azzal a különbséggel, hogy nálam pl. az FPS is alacsony olyankor (stabil 5fps), illetve nem csak ha én mozgok, hanem pl. amikor a kamera mozog (pl. fõmenüben), illetve amikor a környezet mozog (pl. hajó) - no ilyenkor ha nem mozgok, akkor is csak 5fps sajna...

De némi öröm az ürömben, hogy az operában engem akkor sem vágott ki, amikor rázendítenek a Toscára, pedig nekem is a szokásos ALC650 integrált Realtek AC97 cucc van, és a Dxsetupban a hardveres gyorsítás teljes. Próbáljátok felrakni a legújabb Realtek drivert ezügyben, hátha megoldja a problémát! Én a minap raktam fel. (3.88-as verzió)
alma2
minek mentes amikor van kint unlocker is... /profile amiben az osszes palyat valaszthatod/

szerintem

Maxtreme
Ezt most kérdezed?
Nem fog menni.

Dave9214
Valaki adjon már egy mentést, nagyon megköszönném, kérlek szépen titeket!

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Ati 9250-esen elindul (nem tamogtja a Vertex es Pixel 2.0-at), de hatha eldocogne rajta 😄
R0sc0
köszi 😊

Hmuda
start menü->futtatás->dxdiag->hang->"A hangok hardveres gyorsítási szintje:"->"Alapgyorsítás"

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SPOILER!

A csaj nyakaban van az ekszer, abban meg a mikrofilm.

R0sc0
hogy hol és merre találom? XD

kirol
Én eddig egy résszel sem játszottam csak a demókkal. A legutóbbi úgy szaggatott, hogy na, pedig nem volt valami szép.

De a mostani! Olyan jól néz ki, hogy megdöbbentõ, és szépen fut. Ügyik voltak a fejlesztõk.<#eljen>

Amúgyis most olvasom a Bérgyilkos a célkeresztben, ehhez pont illik.

Onnan mar nyert ugyed van (felteve ha megolted a tobbi celponot.), az EXIP POINT a hullahazon belul van. (Terkep hasznalata javallot)

Piedon
Emberek ha lehetne kérni ne mondjátok már el milyen pályák lesznek, mert ezzel elrontjátok az újdonság varázsát...vagy tegyétek ki a spoiler jelzõt. Köszönöm!

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

alma2
mikor vinnie sinistra-t kell kinyirni a hazi orizeteben, majd utana a micro filmet visszaszerezni, hol a fenebe talalhato ?
Azt irja valami ekszerben van, csokat kinyirtam, de csak rohangalok fel ala nem talalom 😞

szerintem

most vagyok azon a pályán amikor a 3 másik bérgyilkost kell kinyirni : kurva jól megcsinálták

Hmuda
DXdiagban vedd le a hang hardveres gyorsítását alapra és megbékél.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A hullahaz ajtajara gondolsz, rogton a kezdesnel jobbra?
Az az ajto csak akkor nyilik, ha az ugynokot (Agent Smith) odaszallitottak.

Tatyla
Hmuda szerint nem tetszik az integrált hangkártyáknak az ária...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

R0sc0
Látom nem csak nekem vannak problémáim a játékkal. Nekem az Operás küldinél fagy ki. Nincs valami megoldás rá?

heliosz007
Securom Loader 1.2 :
http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=KRKSecurom_Loader_1_2!rar
én innen szedtem le, megnyitottam az exe-t a könyvtárból azt ment !! ennyi ! ha így nem megy akkor nem tom!!!

alma2
mikor atszallitjak oda a "halott" haverod, akkor fog kinyilni.

szerintem

Cápafogxy
De már megcsináltam mindent ami tudtommal kellett, de majd akkor nekifutok újra.

alma2
Majd ha eljutsz odaig a palyan, magatol ki fog nyilni.

szerintem

Cápafogxy
Torrentleechen fenn van.

Cápafogxy
Nekem a training map. de valaki helpeljen #1401

bazza
Eddig nektek melyik volt a legélvezetesebb pálya?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
A szaggatás bug nektek is abban nyilvábul meg, hogy nem az FPS alacsony, hanem mikor a kamerát forgatod, kicsit szaggatva fordul? Nem játszhatatlan, de kicsit zavaró.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Cápafogxy
Még1X felteszem a kérdést:
Aki a kórház (elmegyogyós) páylánál tart az mondja már el hogyan lehet kinyitni azt a házat ahol az exit van !?

hykao
...és szerinted ha valaki átugrana, akkor mit tudna csinálni, amit te eddig még nem tettél meg?
grizzly21
ezzel sem megy..nem lakik valaki budaörs közelében? aki átjönne és megcsinálná az kapna 2 sört😉

dudlibond
Már sikerült, bladesks köszi a segítséget. Egyelõre azt viszont még nem tudom, hogy elindul-e a játék.

hykao
Már volt errõl szó sokkal korábban is, valamint az nfo-ban is eleve a "legújabb securom loadert" említik!

Mondom, a warez verzió felbukkanásakor ki lett tárgyalva minden, van aki a loaderre esküszik, van aki a cureromra...

Aki warezol, annak pedig már rég ismernie kéne a Google-t is, szóval a legújabb loader vagy curerom beszerzése sem jelenthet problémát...a gond a kapkodással, az "ide nekem a világot is azonnal" mentalitással, és a lustasággal van leginkább...holott csak az nfo-kat kellene elolvasni... 😊
hykao
Hogy példával is alátámasszam a grafikai beállítások skálázhatóságát: (most épp le tudtam mérni, mert a menüben amikor a kamera már eltávolodott annyira, hogy nem mozog tovább - megszûnik az akadás baromság nálam)

Szóval menüben nálam 1440x900-as képfelbontásnál, driverbõl minden alkalmazásvezéreltre rakva:
játékmenüben minden low-ra állítva, vsync ki: 98FPS
játékmenüben minden fullra rakva, vsync be: 25FPS (és ez alá a játékban sem megy soha - már amikor nincs akadás hiba...)

Ne töröljétek ki, ezzel véget lehet vetni a még várhatóan rengeteg "nekem sem indul, mit tegyek" hsz-eknek és végre a játékról is szó esik. Azt hiszem ez a cél.
Megoldás:
securom 2.01 helyett ezt tessék használni:
www.cdrinfo.pl/download.php?filename=software/utils-inne/KRKSecurom_Loader_1_2.rar&id=6100142952&baza=soft

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Kandurex
<#hawaii> jól hangzik!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Állj már le! Ajánlom figyelmedbe a #1377-es hozzászólás második blokkját! Nincs krekk!!! Ha lesz, majd nyilván itt is lesz róla szó!!!
Ejnye! 😊

http://www.dll-downloads.com/hosts.asp?msvcr71.zip

utána a megnyíló új ablakban alul a mirror #2

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt