Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nekem sem indult el, egészen tegnapig, (daemon 4.03 és securom 1.2 vagy cure rom...
Viszont leszedtem az mdf filehoz tartozó mds file-t (vagy fordítva) ami kb 37 kbyte és ha azt mountolod be akkor elindul. Remélem tudtam segíteni, azoknak akik még mindig szenvednek az elindítással.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Suzuki Swift GL 1.3
Én majd holnap fogok játszani a játékkal, méghozzá az original dobozossal. Ne kérdezzétek hogyan. 😄
Nekem csak annyi lenne a kérdésem azokhoz, akik már játszanak, végigvitték, hogy az elõzõ részekhez képest több átvezetõ animmal találkoztatok a játék során? Mert megmondom õszintén nagyon nagy Hitman fanatikus vagyok, és nekem sokat számít, hogy a hangulat meglegyen, ehhez nagyban hozzájárulnak a kisfilmek szvsz.
Image file-ként pedig az .mds-t fogja alapból megnyitni, az a megfelelõ. Részemrõl vége.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
PSN ID.: Beegabor
Nekem is elindult simán a game, negyon szép a játék, lenne egyetlen 1 gondom, a hang, van zene meg mined, meg efektek, csak az a baj amikor lövök azt nem lehet hallani az miért van??? pls segitsetek, köszi......<#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#felkialtas>#felkialtas>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mellesleg nem biztos, hogy lesz RELOAD-os verzió...
2 hét mulva már tuti lesz reloados is, akkor meg megbánom, hogy megvettem.
http://stopthebees.uw.hu/hitman.jpg
"A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (7000).stb"
!!!SPOILER!!!
@Hmuda: köszi, akkor jól gondoltam.
Kíváncsi leszek, hogy illesztették bele ebbe az operaházas bulit. -> A Contracts tulajdonképpen úgy kezdõdik, hogy halálos sebet kapsz az operaházas küldetés során (de ez csak az utolsó pályán derül ki), s még elvánszorogsz egy párizsi motelbe, ahol elveszted az eszméleted...és itt kezdõdnek sorban a küldetések (amik nagy része az elsõ Hitman játék remake-jei...köztük a budapesti Gellért szállós küldi 😄) - amik végül is csak lázálmok-visszaemlékezések, miközben haldoklasz a motelszobában...és az utolsó küldetésre térsz magadhoz, a feladatok közt ott van a két operaházi célpont (sikeresként feltûntetve), menekülni kell + még megölni Fournier felügyelõt, aztán irány a Charles de Gaulle reptér, eztán már csak egy vége videó van, amiben az amerika felé tartó repülõn "bevezeti-felvezeti" Diana a Blood Money történéseit...
nekem elindult!!deamon t. 4.0.3 és securom 2.0.1-el
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Na mindegy: csak hogy vigasztaljam magam:
Aki próbálta szintén daemon 4.0.3mal és loader1.2vel ill securom 2.0.1gyel is és egyikkel sem ment, az irja már meg, hogy nem én vagyok a béna.
segitsetek lécci...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nekem simán elindult a cucc PP
DE van pár apró kis problémám:
Ati 9800pro-m van (legujabb Omega drver-el)és amikor bekapcsolom az árnyékokat,akkor minden olyan álátszóvá válik (a pasi is),ha "low"-ra veszem akkor is; aztán meg ez a Blur effect (v.mi)ha ezt bekapcsolom átmegy a fény néhol a falon is/furcsán néz ki mindenesetre (bug?)
illetõleg még annyi,hogy ha a videodriver-be full AA,AF-et beállitok,akkor a gammába ki kell kapcsolni,v. hogy??<#fejvakaras>#fejvakaras>
PLZ HELP ME!!!!<#help>#help><#help>#help>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Az elején amikor a testvéreket megöltem mit, kell csinálni?
vki priviben legyen olya kedves segitségemre lenni,elõre is köszi
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ebben a részben hogy van a fegyvertár bõvítése megoldva? Mert a második részben úgy kaptunk fegyvereket, ha azok nálunk voltak amikor végeztünk a küldetéssel. De itt hogy van ez? Itt is cipelnem kell a bazi snipert a pálya végéig, hogy kiválaszthassam a köv mission-ra? Vagy itt meg kell vásárolnom? Ja és ha hibátlanra csinálom a pályát akkor itt is kapok vmi spéci fegyót? Nekem annó az "aranyozott dual dessert"<#gun>#gun> és a "kis boka pisztoly" nagyon tetszett. Remélem ebben is vannak ilyen apró kis "játékszerek".<#eplus2>#eplus2>
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Suzuki Swift GL 1.3
No meg számára még ott a többi Hitman, ha ez alapján megtetszett neki a stílus.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Suzuki Swift GL 1.3
A játék legnagyobb hibája: elég átlátszó, hogy mire is kell számítani a végjátékban. :-(
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
PSN: Feka420
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
csak az mdf
<#law>#law>
PLZ mondjátok meg mért írja ki ezt amikor elindítani a gamet. Ezt írja ki. Az alkalmazást nem sikerül elindítani, mert MSVCR71.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
PSN: Feka420