Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Én már majdnem a vége felé járok. Ha nincs is benne több átvezetõ az elõzõ részekhez képest, ami van, az legalább elég jól kidolgozott, illetve felépített, mind dramaturgiailag, mind vizualitások szempontjából. A Contracts különösen unalmas (szerintem) és "felecs'd el" hangulatú átvezetõinél pedig mérföldekkel hangulatosabbak.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Nem. 😊 Egyszerûen azért, mert egy online magazinnál dolgozok, és az Amex-tec (régen Automex) Kft. a hazai forgalmazó, és már van náluk készlet (mivel ami elõrendelhetõ, abból már van..) és kapok 1darabot egy hétre. Mondjuk nem viszem vissza, mert megvásárolom, ahogy az eddigi összes részt is..

Helló Mindenki!

Nekem sem indult el, egészen tegnapig, (daemon 4.03 és securom 1.2 vagy cure rom...

Viszont leszedtem az mdf filehoz tartozó mds file-t (vagy fordítva) ami kb 37 kbyte és ha azt mountolod be akkor elindul. Remélem tudtam segíteni, azoknak akik még mindig szenvednek az elindítással.

most fog megjelenni a blood money?
urbijoe
én a Daemon-ba semmilyen emuláciot nem állitottam be

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

bepe79
Mert te ilyen ügyes szuper-hero vagy.. <#wink> Az EIDOS csak 26-án hozza ki hivatalosan Európában, de te már holnap játszol a dobozossal. <#worship> Tudom-tudom, az IO Interaktívnál vagy az Eidos-nál dolgozol, vezérigazgatóként... <#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

valaki el tudja küldeni a játékot?
meril fejezd már be. Valakinek elindul, valakinek nem. Egyébként láthatod, hogy akinek sikerült, annak akadnak más problémái is (lefagy, kilép, no profil stb.).

Én majd holnap fogok játszani a játékkal, méghozzá az original dobozossal. Ne kérdezzétek hogyan. 😄

Nekem csak annyi lenne a kérdésem azokhoz, akik már játszanak, végigvitték, hogy az elõzõ részekhez képest több átvezetõ animmal találkoztatok a játék során? Mert megmondom õszintén nagyon nagy Hitman fanatikus vagyok, és nekem sokat számít, hogy a hangulat meglegyen, ehhez nagyban hozzájárulnak a kisfilmek szvsz.

Pretorian
A Virtual Drives and Image Files fülön van egy kis checkbox (Force unmount of....), azt kell kipipálni.
Image file-ként pedig az .mds-t fogja alapból megnyitni, az a megfelelõ. Részemrõl vége.

Dave9214
van hozzá kod?

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Pretorian
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet "pajzsként használni" az ellenfeleket (human shield)?

nagykispeter
Lehet hangtompítós a fegyver

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

köszi szépen
leslieboy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nõnél van az ékszer,és abba a mikrofilm!Mármint rajta😄

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

azért sztem messze nem lehet kibirni egy 4-5 órás szórakozásért 10ezer forintot...másrészt ha elfogadható árak lennének természetesen megvenném (+minõségi munkák)
new life missionben hol van a mikrofilm?
Seth
errõl a Csupasz pisztoly asszem 2. részének jelenete ugrott be,amikor Drebin rakja rá a pisztolyára a kiegészítõket,aztán végére egy üteg lesz belõle..😄

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!!!
Nekem is elindult simán a game, negyon szép a játék, lenne egyetlen 1 gondom, a hang, van zene meg mined, meg efektek, csak az a baj amikor lövök azt nem lehet hallani az miért van??? pls segitsetek, köszi......<#worship><#vigyor2><#felkialtas>
Hmuda
Ha érdekel valakit, most dobtam össze:

A látható Silverballer kiegészítõk.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
Hát én nem fogom megbánni, hogy megrendeltem, ha lesz reloados verzió - ha nem...a sorozat többi része is itt figyel a polcomon...mára már csupán 2-3 játék érdekel igazán évente, így ki lehet bírni kb. 2-3x10e forint kiadást...
Mellesleg nem biztos, hogy lesz RELOAD-os verzió...
grizzly21
nem a pénzt sajnálom rá, és a 20 font tényleg korrekt ár, viszont az két hét még, én meg igazából most akartam kipróbálni.
2 hét mulva már tuti lesz reloados is, akkor meg megbánom, hogy megvettem.

hykao
Szerintem ne szenvedj már ezzel a warezzel, inkább rendeld meg te is a gyüjtõi változatot...20 font igazán nem sok érte...
grizzly21
hát én pedig ezt inditom (daemont 4.0.3mal, és securom 2.0.1gyel csináltam), és mégis a 7000-es kodszámu hibaüzenetet kapom (biztonsági akármi)

http://stopthebees.uw.hu/hitman.jpg

"A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (7000).stb"

hykao
A 2. részre már nem emlékszem pontosan, hogy hogy volt, de a Contracts-ben az lett a tiéd, amit kivittél magaddal a pályáról a pálya végén, ill. silent assassin minõsítés esetén kaptál egy plusz fegyvert...de ezeket csak végigjátszás után tudtad kiválasztani, amikor már szabadon választhattál a pályák közül. S pálya elõtt összeállíthattad az arzenálból a felszerelést.

!!!SPOILER!!!
@Hmuda: köszi, akkor jól gondoltam.
Kíváncsi leszek, hogy illesztették bele ebbe az operaházas bulit. -> A Contracts tulajdonképpen úgy kezdõdik, hogy halálos sebet kapsz az operaházas küldetés során (de ez csak az utolsó pályán derül ki), s még elvánszorogsz egy párizsi motelbe, ahol elveszted az eszméleted...és itt kezdõdnek sorban a küldetések (amik nagy része az elsõ Hitman játék remake-jei...köztük a budapesti Gellért szállós küldi 😄) - amik végül is csak lázálmok-visszaemlékezések, miközben haldoklasz a motelszobában...és az utolsó küldetésre térsz magadhoz, a feladatok közt ott van a két operaházi célpont (sikeresként feltûntetve), menekülni kell + még megölni Fournier felügyelõt, aztán irány a Charles de Gaulle reptér, eztán már csak egy vége videó van, amiben az amerika felé tartó repülõn "bevezeti-felvezeti" Diana a Blood Money történéseit...
azt a fájlt indítsd amit a cureromal csináltál
nah mostmár sikerült...😄
nekem elindult!!deamon t. 4.0.3 és securom 2.0.1-el

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grizzly21
hogy inditod el?😞
Na mindegy: csak hogy vigasztaljam magam:
Aki próbálta szintén daemon 4.0.3mal és loader1.2vel ill securom 2.0.1gyel is és egyikkel sem ment, az irja már meg, hogy nem én vagyok a béna.

WKI SEGITSEN!!!elinditoma játékot rákattintok az uj profil létrehozására de nem mutatja amit irok...és igy nemtok uj profilt létre hozni..másnál is volt ilyen???
segitsetek lécci...

Johnny23
Sziasztok!

Nekem simán elindult a cucc PP

DE van pár apró kis problémám:

Ati 9800pro-m van (legujabb Omega drver-el)és amikor bekapcsolom az árnyékokat,akkor minden olyan álátszóvá válik (a pasi is),ha "low"-ra veszem akkor is; aztán meg ez a Blur effect (v.mi)ha ezt bekapcsolom átmegy a fény néhol a falon is/furcsán néz ki mindenesetre (bug?)

illetõleg még annyi,hogy ha a videodriver-be full AA,AF-et beállitok,akkor a gammába ki kell kapcsolni,v. hogy??<#fejvakaras>

PLZ HELP ME!!!!<#help><#help>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Hali

Az elején amikor a testvéreket megöltem mit, kell csinálni?
ûû nem kell...most megy a fattya😄
namost fogjátok nekem leharapni a fejem,de nekem még mindig nem sikerült elinditanom..és sztem nem én vagyok a béna...curerom ot és secruom vgymi1.2 õt is próbáltam de semmi
vki priviben legyen olya kedves segitségemre lenni,elõre is köszi
Hmuda
Jah, csak a Vintage Year és a Curtains Down játszódik nem-USÁban.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Starfighter
Sziasztok!
Ebben a részben hogy van a fegyvertár bõvítése megoldva? Mert a második részben úgy kaptunk fegyvereket, ha azok nálunk voltak amikor végeztünk a küldetéssel. De itt hogy van ez? Itt is cipelnem kell a bazi snipert a pálya végéig, hogy kiválaszthassam a köv mission-ra? Vagy itt meg kell vásárolnom? Ja és ha hibátlanra csinálom a pályát akkor itt is kapok vmi spéci fegyót? Nekem annó az "aranyozott dual dessert"<#gun> és a "kis boka pisztoly" nagyon tetszett. Remélem ebben is vannak ilyen apró kis "játékszerek".<#eplus2>

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

hykao
Amúgy az operaházas küldetésen kívül a többi mind az amerikai kontinensen játszódik? (SPOILERben válaszolj légyszi!)
Hmuda
Rohant rajta végig a fene. Még egy rakás pálya van amit ki akarok játszani Silent Assassin szinten Pro fokozaton úgy, hogy minden létezõ upgradet megvettem. Na akkor játszottam végig.

bepe79
Ez az, ami nekem nagyon bejön a hitman sorozatban (többek között): hogy nem lineáris a játékmenet, és a feladat többféleképpen megoldható, egy-egy misszió többféleképp befejezhetõ. <#eljen>

Suzuki Swift GL 1.3

hykao
Ok, de neki ez az elsõ Hitman játéka, ha jól emlékszem, mellesleg minden pályának neki lehet menni többször is, hisz annyiféleképpen meg lehet oldani a feladatokat, hogy többedszeri végigjátszásra is tudnak újat nyújtani.
No meg számára még ott a többi Hitman, ha ez alapján megtetszett neki a stílus.
egyetértek...😄D

bepe79
Én két évig vártam a Blád Mánira, biztos hogy nem fogok rajta fél nap alatt végigrohanni, mert annak nincs teteje. <#vigyor> Inkább kiélvezem, minél lassabb, annál jobb. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

grizzly21
elmész Te a ...😊 nekem még elinditani sem sikerült😊

Hmuda
Na végigvittem. Jöhet a Pro.

Mikor elõször megláttam a fõmenüt elgondolkoztam. A szanatóriumos pálya megoldása után felhúztam az ajkaimat. Mikor elõször tünt fel a nõi láb Alexander mögött már mosolyogtam. Mikor a golyó sikeres találkozást hajtott végre Alex koponyájával már vigyorogtam.

A játék legnagyobb hibája: elég átlátszó, hogy mire is kell számítani a végjátékban. :-(

hykao
Na, sanyika16 sikeresen megnyitotta élete elsõ SG-s topikját, a neve: Hitman, alcím: Hitman Blood Money... <#wilting><#taps><#lama><#wilting>
hykao
Nocsak, a fejlesztõk is gyüjtõi változatot vásárolnak? 😛
hykao
Elõ.
ZsZso
Menõõõ 😊 Nagyon szivesen!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Nagyon szépen kösz a segítséget mos má megy a game<#bee1>

PSN: Feka420

ZsZso
Passz, de innen letöltheted a hiányzó DLLt. Kicsit brutális megoldás, de nincs jobb 5letem. Told be a filét a System32 -be, kíváncsi vagyok a következõ hibaüzire 😊 (bár remélem ezek után karcolni fog a gamma)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hogy nincs + az eredeti gamed <#buck>ui:Nekem is ez volt a problémám de végül is sikerült +oldani mire rájöttem hogy miért nem indult el,mert nem volt +az mds file
csak az mdf
<#law>
Csáó
PLZ mondjátok meg mért írja ki ezt amikor elindítani a gamet. Ezt írja ki. Az alkalmazást nem sikerül elindítani, mert MSVCR71.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.

PSN: Feka420