7642
-
#7234 Nagyon élvezetes lehet egy grafikusnak, (aki csak meg akarja nézni, hogy a célponton hogy áll a textúra), ha szászhuszonötödszörre is pofánlövik a biztonságiak...
Egyébként meg mi közöd hozzá, hogy más hogyan játszik?
Btw, ha úgy gondolták, hogy _kötelező_ sunnyogni, akkor minek van upgradelhető shotgun, meg M4? -
#7233 Köszi. De igazából nem is olyan rossz kétszer csinálni a pályákat... :) Elsőre legalább megtudom, hányan vannak, meg begyűjtöm a fegyvereket, másodszorra meg megy a Silent Assassin simán... -
#7232 Nagyon elvezetes lehet GOD modban meg vegtelen loszerrel vagy eppen lathatatlan modban jatszani a Hitman 4-el... A kezet kene eltorni, aki ilyen cheat-eket beleprogramoz egy lopakodos-agyalos jatekba.. -
campy #7231 ki látta a filmet? má megy a mozikban? vélemény? -
#7230 Ezeket találtam
HITMAN: BLOOD MONEY
Keresd meg a hitmanbloodmoney.ini fájlt, nyisd meg egy text editorral (pl. Notepad) és írd be
a végére: EnableConsole 1
Utána játék közben a Ctrl+C lenyomásával elő hívhatod a cheat menüt amiben a a fel/le
billentyűkkel választhatsz a kódok közül. A bal/jobb billentyűkkel lehet engedélyezni vagy
tiltani a kódot (0/1). Utána nyomj Enter-t!
Invisible Mode - láthatatlanság
God Mode - sérthetetlenség
InfAmmo - végtelen lőszer
InfClip - végtelen lőszer az aktuális fegyvernek
Complete level - küldetés megnyerése
Time Multiplier - idő gyorsítás
Beam here - teleport ahova a pointer mutat -
#7229 Nem tudtok valami unlock csítet véletlenül?
Újra előkapartam, és elkezdtem úgy, hogy mindenkit lemészárolok -nem is olyan könnyű feladat, még experten sem- de ugye a fegyverhez az extrákat akkor adja, ha eléggé silent assassin felé tendál a besorolás.
Na de ahhoz meg nincs kedvem, hogy minden pályát megcsináljak kétszer, először mészárlással, aztán meg sunnyogva is - hogy meglegyen az unlock...
Bár, jobb híján... Elvagyok így is... :) -
campy #7228 mikor jön a film?D:D:D -
JencyJ #7227 Hello!
Mit tegyek akkor ha amikor játszom be azt írja ki h valami van a data.dll-el? -
zZoz5 #7226 Jah ez persze NVIDIA -
zZoz5 #7225 Nekem Gforce Siluro 4680 as procim van.Felrakom a hitman 4et.Betölt és lejácca a videót, a bevezetőt és utána visszalép a Windowsba szó nélkül ez sztem proci hiba mert mindent próbáltam már.
Nem tudja valaki mit kell átállítani a procin?Már egyszer volt ilyen 2éve mikor a MOHAA-val jácottam és ott is át kellett állítani valamit.Tud valaki nekem segíteni????nagyon megköszönném.. -
Trantorius #7224 THX sry valamennyire vissza olvaSTAM de csak a crakre találtam utalásokat ezért gondoltam nálam is az van... -
#7223 A hangkártyád hardveres gyorsítása miatt lép ki, amikor a zene megszólal a pályán.
Megoldás: Futtatás -> DXDIAG -> Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> Alapgyorsítás
De ez már 666x le lett írva. xD -
Trantorius #7222 hello nekem crakelt változat van meg de a 4 pályánál -operház-folyamatosan kilép hibaüzenettel,és már rohadt idegesitö. ez a crakeléstöl van, valahogy kilehet javitani, -
Vlala #7221 Igaz, itt már fémdetektorral kutatnak... a H3-ban még a motozás volt a sláger. -
TankJr #7220 Hát azt tudom de nemkiomondottan erre pályára kellett volna a műanyag fegyver hanem máshova is jól jött volna és elég sok pályán átkutatnak az őrök. -
Vlala #7219 A távcsöves puskához vásárolható egy detektorálló táska, amelyben lazán be tudod vinni. -
TankJr #7218 Igen-igen ezekről beszéltem, 1ébként kezdtem én is gyanakodni, hogy valami turpisság az egész ugyanis az uccso előtti pályán elrejti a nőnek a táskájába a fegyvert szóval nem műanyag csak kiszinezte akkor aranyra az öltöny meg hát nem tetszik 1általán de a fegyvert azért elfogadnám. Habár jobban örültem volna ha bejön az elképzelésem, hogy nem érzékeli a fémdetektor de a készítőknek sajna nem jutott eszükbe ilyen. Majd talán máskor Köszi a felvilágosítást. -
Vlala #7217 Ez valamiféle hack lehetett. Ezekről beszélsz, nem? -
TankJr #7216 Hát a kérdésemre nem kaptam választ akkor érthetőbben: Láttam 1 végigjátszás videot a youtube -n és hitmannél volt 1 arany silverballer meg fehér öltönyben volt azon a pályán ezeket a dolgokat hol szerezhetem be? Ez lenne a kérdésem. Ui. Simán be lehet menni a fémdetektoron csak ahogy bemész az ajtón balra van 1 wc oda ledobod a bombát az őr észreveszi bemyegy utánamász nyugtatót neki ruhacsere és már közlekedhetsz is fegyverrel akár a kezedben persze csak a puskával. Várom a választ a kérdésemre. Thx -
Vlala #7215 Pedig be lehet csempészni a mordályt, egy nő ugyanis szépen a busz mögé megy dohányzani. A táskájába bármit betehetsz. -
Delta24 #7214 mongyuk én azon a pályán naon utáltam a fémdetektort,én kilötem egy embert elmentem egy szük helyre azt jötekk és írtotam,miko elfogytak az emberek akko átöltöztem azt mentem tovább.érdekes modszer de nekem bejöt:D -
TankJr #7213 Hello all! Láttam a youtube-n 1 végigjátszás videot az utolsó előtti maprol nevezetesen 15. alkotmánykiegészítés, és ott hitman fehér öltönyben volt és arany silverballer -e is volt az öltöny nem érdekes de viszont a fegyver-t gondolom nem érzékeli a fémdetektor talán végig is toltam a játékot kivév az utolsó szintet és azbban reménykedtem, hogy megvásárolhatom ezeket a dolgokat ha valaki tudja a megoldást annak megköszönném. Remélem nem cheat mert akor 1 világ omlik össze bennem, köszi előre is Hitman4ever -
Vlala #7212 Ja, mint a Pókember, a Tomb Raider vagy a most aktuális Transformers... de mit vársz egy filmtől? -
#7211 Én már előre félek a filmtől. xD -
Vlala #7210 Gyorsan elröppen az az egy hónap! -
campy #7209 ne nyomd meg a g-t vagy pedig ne crackeld a játékot! crack nélkül valami program kell asszem NO-CD valami! ha nem akkor ne dobj el semmit és nem lép ki! -
campy #7208 November 21-.ig várni kell a filmre??? óó az kár! -
Delta24 #7207 Hello új vagyok még itt,és lene egy baj a játékal.Normálisan ment aztán ugy 7-8 pályán amiko elöveszem a efgyvert kilép az egész játékbók hiba nélkül,nem tugya valaki mi baja? -
#7206 Üdv!
Szerintem amíg nem tudsz mentés nélkül végigmenni egy pályán addig ne válaszd a pro nehézséget, ilyen egyszerű. ;) -
AlexCross #7205 Sziasztok!
Arra nincs valami csalás, hogy Pro módban is lehessen menteni? -
#7204 Pedig jó kis játék szvsz. ...és a játékmenet teljesen Hitmanes. A folytatásban pedig már a kinézet is... KATT IDE -
tpM #7203 lesz -
#7202 kipróbáltam és nem igazán jön be -
#7201 lesz Hitman 5? -
#7200 Már végigjátszotta, és igen, érdemes kipróbálni. -
#7199 Hykao te ezt tolod most? Ha igen akkor milyen? Érdemes kipróbálni? :D -
tpM #7198 ahh ok kösz a gyors választ :) -
#7197 Semmilyen kombó nem kell. :) Attól függ mennyi hely van körülöttetek és, hogy mennyire pontosan állsz a célpont mögött. -
tpM #7196 Hellosztok,
Meg tudná mondani valaki, hogy a kivégzési módokat hogy lehet elérni? Úgy értem néha sikerült hátulról késsel úgy megölni, hogy beleállította a torkába, zongorahúrral meg így áthúzta a hátán, de nem jöttem rá milyen kombó kell hozzá -
campy #7195 mindjárt itt a film!...