Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sWbFII
amúgy semmi bajom vele........de hát ez egy hitman alázás! remélem hamár ennnyire nem hasonlít hitman-re akkor legalább jól el tudja majd játszani a hidegvérû,érzelem mentes gyilkost

"Not Weaken.... Weeeaken"

Hát télleg elég nyomorult a srác. <#pardon1>

sWbFII
nemigaz hogy nem találnak 1 idõsebb színészt!
remélem a film címe: "Hitman gyerekkora" vagy "Hitman elrontott klónja a 48-as" vagy "Hitman buzi lett" .... <#buck>

sWbFII
nem vin diesel játsza?! a régebbi hírek szerint õ!
ezt jó tudni! thx...már féltem....

Timothy Olyphant de segáz...<#szomoru1>

dronkZero
Mondjuk nem is Vin Diesel fogja játszani...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Igen, a 47-es kissé fura figura. De ez a jéghideg stílus az, ami igazán illik hozzá... egy-két Serious Sames beszólás agyoncsapná a hangulatot.

sWbFII
hitman-re a legjobban a komolyság illik...sose nevet,nem érdeklik a nõk és mindig tudja mit akar! ez Vin Dieselt a legkevésbé jellemzi 😞

sWbFII
de majd meglátjuk mi lesz!

sWbFII
és mi a véleményed a filmel kapcsolatban? Szerintem Vin Diesel szörnyû rossz hitman-nek!A fickóval amúgy semmi bajom,de játszon valami akciófilmben bõrkabátos keménygyereket! Ne pedig 1 elegáns higgadt csendes bérgyilkost!

Szerintem ott folytatja, ahol abbahagyta: bérgyilkol. A Hitman V-bõl megtudjuk, mire jutott.

sWbFII
lehet hogy gyenge vok hozzá,mert semmi ötletem nincs!
1)
új kínai öltönyt készít magának?végre felcsíp 1-2 kína csajt? vagy új tetkót akar a hátára?
2)
kinyírta a kiskínait,mert nem szereti a kinai kaját!

megfejtés mi volt?

Kettõt találhatsz. 😊
Szerintem nem vált mesterséget...

sWbFII
és azt hol lehet kikapcsolni?

sWbFII
haláli jó masszõr lenne!
és nektek mi a véleményetek a filmel kapcsolatban? szerintemegy idõsebb színész kellett volna himannek!

bricsi01
Biztos elmegy masszõrnek. 😄

sWbFII
hát ez jó volt😄 télllleg!!! de mi volt a legvégén az a japán üzlet? azt nem tudjátok?

bricsi01
Én elõszõr végignéztem és szomorkodtam. :-D
De aztán rájöttem.
Csak nem ez a vége a világ legprofibb bérgyilkosának.
Már várom az 5. részt.

Igen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén, amikor az asztalon fekszik, kezd el nyomogatni a w gombot. Kisvártatva felébred, és jöhet a móka 😊 A csaj nem véletlenül fektette ránk a két Hardballert. 😊

sWbFII
igaz? ...pont mint a 3/4 küldetésben

sWbFII
leesett! õt is beszérumozták és végül a csaj a szájára kente az ellenanyagot😄

Nem egészen.

sWbFII
a játék végén hitman meghal?vagy mi lesz?

sWbFII
velem is ez van! legjobb trükk : nézel pályakódot és átugrod a pályát😄

Hali!

küldetések töltésekor, fegyverek kiválasztása után, van az amikor bejön a pálya neve, és utánna elõbukik(nak) a célpontok. de van amikor csak egyszerre bejön az egész, és negyedanni idõ alatt betölt, mert nincs benne ez az animált ökörség a töltõscreenen. vki nem tudná megmondani h ezt mi módon lehet kikapcsolni? elõre is kösz.

Ha az operaházas pályán kidob, az a hang miatt szokott elõfordulni. A hardveres gyorsítást kell alapra állítani, ha jól tudom.

Bence94
helo tudna valaki segíteni hogy miért dob ki az asztalra a szinházi pályánál vagy minél mert játszok és egy idõ múlva kidob fennt van az 1.2 patch és a mgayarítás?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Vki tud egy helyet ahonnan letölthetõ a sérült "M06_Inte.bik"?
Meg a (fenék)részeg télapó 😊 <moderáltam magam>

adios
Nekem a New Life az etalon,a madarasat én sem szeretem,a Jobb ha vigyázol-ban pedig az egésznek a hangulata és az ott szóló zene fogott meg.

kihagytam a Dance with the Devil az pedig hangulatos és kemény😄

eléggé szar pálya sztem mert kicsi úgymond! sokkal jobb a Jobb ha vigyázol vagy a Szanatóriumos pálya azok hatalmasak! annyi lehetõség van bennük!😊 és hát a New Life a legjobb... hajóson Nem tudok kiigazódni!

adios
Jaja<#vigyor>

Elég béna madár, még repülni sem tud. 😊

mike0013
tudom, hogy õsz, csak a poén kedvéért írtam szõkének😊
amúgy sokkal kockázatosabb odamenni és megölni, mint hangtompítós mesterlövésszel lelõni

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

adios
A madarak fõnökét az erkélyrõl is kilehet lökni😊-Én általában azzal ölöm meg.😊

az amugy õsz hajú csávó és azt elég egy Springe Poisonnal vagy Fiber Wireal megfojtani! ládába betenni! nálam a csaj zongora halált halt eddig mindig, az utsó csávót sokszor elszurtam de inkább ha nem engednek be a rendõrök mesterlövésszel ajánlatos lelõni! (halkan)😊

mike0013
:o
köszi, kipróbálom😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

adios
A zongora egy udvaron vann bennt,ahova a csaj rendszeresen betéved és ott áll alatta.Ha fölmászol rálehet robbantani.

mike0013
hol van a zongora:o?
én így öltem meg õket:bumm-bumm-nagybumm

útmutató:
bumm --> pisztolylövés
nagybumm --> mesterlövészlövés
sorrend:
csaj-férfi-szõkeférfi

tudom a nevüket is, de így szebb😊

bricsi01
Én lelöktem a 2 hapsit a csajra meg zongorát. 😄

Pedig azon a pályán VAN csúnyább halál ennél. 😊

azt kiprobáltam a New Orleansos pályán a (varjas) hogy leraktam egy bombát a sok ember közé és felrobbantottam!!! kegyetlen<#vigyor3><#circling> valahogy vicces ahogy az emberkék röpülnek egyet!<#mf1><#gun><#gun> vagy azt is lehet a sok embert osztod a géppityuval! és még azt bírom ebben a pályában a csaj mikor Walkie Talkizik puff és rá a zongora! jee ennél csúnyább halált😄😄

ezt már rég felfedeztem! 😊

bricsi01
Miért nem légpuskával attatok neki altatót?
A házzal szemben van egy állatklinika(vagy hogy nevezzem), ott találtok altató lövedéket a légpuskához.

ronihun
mondjuk ez a másik kutyával ami a You Better Watch out pályán van azzal nem igy volt...az idegesitett nagyon..

...

ronihun
nekem is elõszõr alig vot szivem megölni de valahogy mégis meghúztam a ravaszt....

...

Ezt én is észrevettem magamon a játékban, gondolkodás nélkül fejbedurrantok vagy megfojtok bárkit, de egy kutya... ahhoz nincs szívem.

Helllo!
Nekem mért nem mûködik a Cheat a Blood Money-hoz?
Bementem a hitmanbloodmoney.ini-fájlba beirtam az utolsó sorba az EnableConsole 1 és ha a játékban megnyomom a C betût nem történik semmi.
Lehet hogy a magyar nyelv miatt?Elõre is kösz
ronihun
köszi élveztem^^

...