Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Not Weaken.... Weeeaken"
remélem a film címe: "Hitman gyerekkora" vagy "Hitman elrontott klónja a 48-as" vagy "Hitman buzi lett" ....
ezt jó tudni! thx...már féltem....
1)
új kínai öltönyt készít magának?végre felcsíp 1-2 kína csajt? vagy új tetkót akar a hátára?
2)
kinyírta a kiskínait,mert nem szereti a kinai kaját!
megfejtés mi volt?
Szerintem nem vált mesterséget...
és nektek mi a véleményetek a filmel kapcsolatban? szerintemegy idõsebb színész kellett volna himannek!
De aztán rájöttem.
Csak nem ez a vége a világ legprofibb bérgyilkosának.
Már várom az 5. részt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
küldetések töltésekor, fegyverek kiválasztása után, van az amikor bejön a pálya neve, és utánna elõbukik(nak) a célpontok. de van amikor csak egyszerre bejön az egész, és negyedanni idõ alatt betölt, mert nincs benne ez az animált ökörség a töltõscreenen. vki nem tudná megmondani h ezt mi módon lehet kikapcsolni? elõre is kösz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
amúgy sokkal kockázatosabb odamenni és megölni, mint hangtompítós mesterlövésszel lelõni
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
köszi, kipróbálom😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
én így öltem meg õket:bumm-bumm-nagybumm
útmutató:
bumm --> pisztolylövés
nagybumm --> mesterlövészlövés
sorrend:
csaj-férfi-szõkeférfi
tudom a nevüket is, de így szebb😊
A házzal szemben van egy állatklinika(vagy hogy nevezzem), ott találtok altató lövedéket a légpuskához.
...
Nekem mért nem mûködik a Cheat a Blood Money-hoz?
Bementem a hitmanbloodmoney.ini-fájlba beirtam az utolsó sorba az EnableConsole 1 és ha a játékban megnyomom a C betût nem történik semmi.
Lehet hogy a magyar nyelv miatt?Elõre is kösz