7642

• dronkZero
    Nagyon élvezetes lehet egy grafikusnak, (aki csak meg akarja nézni, hogy a célponton hogy áll a textúra), ha szászhuszonötödszörre is pofánlövik a biztonságiak...

Egyébként meg mi közöd hozzá, hogy más hogyan játszik?

Btw, ha úgy gondolták, hogy _kötelező_ sunnyogni, akkor minek van upgradelhető shotgun, meg M4?
  • dronkZero
    Köszi. De igazából nem is olyan rossz kétszer csinálni a pályákat... :) Elsőre legalább megtudom, hányan vannak, meg begyűjtöm a fegyvereket, másodszorra meg megy a Silent Assassin simán...
  • bepe79
    Nagyon elvezetes lehet GOD modban meg vegtelen loszerrel vagy eppen lathatatlan modban jatszani a Hitman 4-el... A kezet kene eltorni, aki ilyen cheat-eket beleprogramoz egy lopakodos-agyalos jatekba..
  • campy
    ki látta a filmet? má megy a mozikban? vélemény?
  • Bogdogege
    Ezeket találtam
    HITMAN: BLOOD MONEY
    Keresd meg a hitmanbloodmoney.ini fájlt, nyisd meg egy text editorral (pl. Notepad) és írd be
    a végére: EnableConsole 1
    Utána játék közben a Ctrl+C lenyomásával elő hívhatod a cheat menüt amiben a a fel/le
    billentyűkkel választhatsz a kódok közül. A bal/jobb billentyűkkel lehet engedélyezni vagy
    tiltani a kódot (0/1). Utána nyomj Enter-t!
    Invisible Mode - láthatatlanság
    God Mode - sérthetetlenség
    InfAmmo - végtelen lőszer
    InfClip - végtelen lőszer az aktuális fegyvernek
    Complete level - küldetés megnyerése
    Time Multiplier - idő gyorsítás
    Beam here - teleport ahova a pointer mutat
  • dronkZero
    Nem tudtok valami unlock csítet véletlenül?
    Újra előkapartam, és elkezdtem úgy, hogy mindenkit lemészárolok -nem is olyan könnyű feladat, még experten sem- de ugye a fegyverhez az extrákat akkor adja, ha eléggé silent assassin felé tendál a besorolás.
    Na de ahhoz meg nincs kedvem, hogy minden pályát megcsináljak kétszer, először mészárlással, aztán meg sunnyogva is - hogy meglegyen az unlock...

Bár, jobb híján... Elvagyok így is... :)
  • campy
    mikor jön a film?D:D:D
  • JencyJ
    Hello!
    Mit tegyek akkor ha amikor játszom be azt írja ki h valami van a data.dll-el?
  • zZoz5
    Jah ez persze NVIDIA
  • zZoz5
    Nekem Gforce Siluro 4680 as procim van.Felrakom a hitman 4et.Betölt és lejácca a videót, a bevezetőt és utána visszalép a Windowsba szó nélkül ez sztem proci hiba mert mindent próbáltam már.
    Nem tudja valaki mit kell átállítani a procin?Már egyszer volt ilyen 2éve mikor a MOHAA-val jácottam és ott is át kellett állítani valamit.Tud valaki nekem segíteni????nagyon megköszönném..
  • Trantorius
    THX sry valamennyire vissza olvaSTAM de csak a crakre találtam utalásokat ezért gondoltam nálam is az van...
  • Lunki88
    A hangkártyád hardveres gyorsítása miatt lép ki, amikor a zene megszólal a pályán.

Megoldás: Futtatás -> DXDIAG -> Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> Alapgyorsítás

De ez már 666x le lett írva. xD
  • Trantorius
    hello nekem crakelt változat van meg de a 4 pályánál -operház-folyamatosan kilép hibaüzenettel,és már rohadt idegesitö. ez a crakeléstöl van, valahogy kilehet javitani,
  • Vlala #7221
    Igaz, itt már fémdetektorral kutatnak... a H3-ban még a motozás volt a sláger.
  • TankJr
    Hát azt tudom de nemkiomondottan erre pályára kellett volna a műanyag fegyver hanem máshova is jól jött volna és elég sok pályán átkutatnak az őrök.
  • Vlala #7219
    A távcsöves puskához vásárolható egy detektorálló táska, amelyben lazán be tudod vinni.
  • TankJr
    Igen-igen ezekről beszéltem, 1ébként kezdtem én is gyanakodni, hogy valami turpisság az egész ugyanis az uccso előtti pályán elrejti a nőnek a táskájába a fegyvert szóval nem műanyag csak kiszinezte akkor aranyra az öltöny meg hát nem tetszik 1általán de a fegyvert azért elfogadnám. Habár jobban örültem volna ha bejön az elképzelésem, hogy nem érzékeli a fémdetektor de a készítőknek sajna nem jutott eszükbe ilyen. Majd talán máskor Köszi a felvilágosítást.
  • Vlala #7217
    Ez valamiféle hack lehetett. Ezekről beszélsz, nem?
  • TankJr
    Hát a kérdésemre nem kaptam választ akkor érthetőbben: Láttam 1 végigjátszás videot a youtube -n és hitmannél volt 1 arany silverballer meg fehér öltönyben volt azon a pályán ezeket a dolgokat hol szerezhetem be? Ez lenne a kérdésem. Ui. Simán be lehet menni a fémdetektoron csak ahogy bemész az ajtón balra van 1 wc oda ledobod a bombát az őr észreveszi bemyegy utánamász nyugtatót neki ruhacsere és már közlekedhetsz is fegyverrel akár a kezedben persze csak a puskával. Várom a választ a kérdésemre. Thx
  • Vlala #7215
    Pedig be lehet csempészni a mordályt, egy nő ugyanis szépen a busz mögé megy dohányzani. A táskájába bármit betehetsz.
  • Delta24
    mongyuk én azon a pályán naon utáltam a fémdetektort,én kilötem egy embert elmentem egy szük helyre azt jötekk és írtotam,miko elfogytak az emberek akko átöltöztem azt mentem tovább.érdekes modszer de nekem bejöt:D
  • TankJr
    Hello all! Láttam a youtube-n 1 végigjátszás videot az utolsó előtti maprol nevezetesen 15. alkotmánykiegészítés, és ott hitman fehér öltönyben volt és arany silverballer -e is volt az öltöny nem érdekes de viszont a fegyver-t gondolom nem érzékeli a fémdetektor talán végig is toltam a játékot kivév az utolsó szintet és azbban reménykedtem, hogy megvásárolhatom ezeket a dolgokat ha valaki tudja a megoldást annak megköszönném. Remélem nem cheat mert akor 1 világ omlik össze bennem, köszi előre is Hitman4ever
  • Vlala #7212
    Ja, mint a Pókember, a Tomb Raider vagy a most aktuális Transformers... de mit vársz egy filmtől?
  • Lunki88
    Én már előre félek a filmtől. xD
  • Vlala #7210
    Gyorsan elröppen az az egy hónap!
  • campy
    ne nyomd meg a g-t vagy pedig ne crackeld a játékot! crack nélkül valami program kell asszem NO-CD valami! ha nem akkor ne dobj el semmit és nem lép ki!
  • campy
    November 21-.ig várni kell a filmre??? óó az kár!
  • Delta24
    Hello új vagyok még itt,és lene egy baj a játékal.Normálisan ment aztán ugy 7-8 pályán amiko elöveszem a efgyvert kilép az egész játékbók hiba nélkül,nem tugya valaki mi baja?
  • Lunki88
    Üdv!
    Szerintem amíg nem tudsz mentés nélkül végigmenni egy pályán addig ne válaszd a pro nehézséget, ilyen egyszerű. ;)
  • AlexCross
    Sziasztok!
    Arra nincs valami csalás, hogy Pro módban is lehessen menteni?
  • hykao #7204
    Pedig jó kis játék szvsz. ...és a játékmenet teljesen Hitmanes. A folytatásban pedig már a kinézet is... KATT IDE
  • tpM
    lesz
  • Rage47
    kipróbáltam és nem igazán jön be
  • Soldiers
    lesz Hitman 5?
  • Piedon
    Már végigjátszotta, és igen, érdemes kipróbálni.
  • Lunki88
    Hykao te ezt tolod most? Ha igen akkor milyen? Érdemes kipróbálni? :D
  • tpM
    ahh ok kösz a gyors választ :)
  • hykao #7197
    Semmilyen kombó nem kell. :) Attól függ mennyi hely van körülöttetek és, hogy mennyire pontosan állsz a célpont mögött.
  • tpM
    Hellosztok,
    Meg tudná mondani valaki, hogy a kivégzési módokat hogy lehet elérni? Úgy értem néha sikerült hátulról késsel úgy megölni, hogy beleállította a torkába, zongorahúrral meg így áthúzta a hátán, de nem jöttem rá milyen kombó kell hozzá
  • campy
    mindjárt itt a film!...